Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 484913 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Hasan Aratın gelişinin ANÇ nin gelişinden zerre farkı yoktu zoraki geldiler isteksizce baskıyla çebide gördüm bu olayı sırf o sebepten istemedim adalı gelsin dedim
20 yıldır twit atmaktan başka icraati olmayanlar için bedel Ödemiş insana bu forumda dahil matruşka diyerek itibar suikastı yapılarak seçim kazanıldı
Kimse kusura bakmasın o gün orada dur demeyen herkesin bugünkü tabloda payı var
Adalının Sergen artı yıldızlı teklifine yapısal reform istiyoruz artık Beşiktaş planlı projeli yönetilecek diye yangın yapanlar bizim gibi Adalıyı savunan 3-5 kişiyide aklınca matruşka diyerek linçleyenlerin artık söyleyecek tek sözü yok
Birleşme isteniyorsa çekilin kenara kapatın sesinizi çünkü sizin sloganınız bile ayrımcı ne birleştirmesi
Bizim yolumuz Beşiktaşlıların yoluymuş senin gibi düşünmeyen ne oluyor o zaman
Siz kenara çekilin biz camiayı birleştiririz çünkü sizin yolunuzun sonunun çıktığı yer işte tamda olduğumuz yer
Birleşme diye yangın yapmadan önce siz ayrım yapmayın yoksa birleşmek kolay
baskıyla zorla aratın karşısına aday çıkarılan adalıydı son ana kadar açıklamadı adaylığını arat aylar önce açıkladı nasıl zoraki gelme oluyor
Gerçekten burda herkesin yaşadığı gördüğü bildiği birşeyin tersine algı kasmak için kaç para mamalandın merak ettim

Çevrimiçi Necmi

Kimsenin enkaz devraldığı falan yok. Her gelen kendi enkazını yaratıyor.
enkaz devraldıkları doğruda bunu bilerek tutamayacağın vaatlerde bulunmayacaklardı o zamanda demişdim inandırıcı değil diye gerçekten ortada bir enkaz vardı ve o enkazın farkında değillerdi olsalardı bir iki sezonda düzelmeyeceğininde farkında olurlardı

Çevrimdışı ferdi1903

ne istifası mayısda seçim yokmu zaten kaybettiğin sezonda geri kalan sürede bir yönetim dahamı yemek istiyorsun yarım dönem gelecek yönetim ne yapacak sadece yıpranır sanki kapıda sıra olmuş bekliyorlar adalı gelse ne olacak daha başarısız olacak taraftarı karşısına almayan ona yaranmaya çalışan hiç bir yönetim beşiktaşta başarılı olmaz çünkü esas bozuk olan kısım taraftar
30 35 yıldır sadece iki başarılı başkan geldi ikiside taraftarı karşısına aldı o nedenle başarılı oldu ikiside taraftar hakaretletiyle gönderildi
Ya abi doğru diyorsun, işte kızgınlığa biseyler diyoruz, mayisda aday olmasın bide transfer falan yapmasınlar, yeni gelen yönetim zaten eli kısıtlı olacak

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi gokhans

Ya abi doğru diyorsun, işte kızgınlığa biseyler diyoruz, mayisda aday olmasın bide transfer falan yapmasınlar, yeni gelen yönetim zaten eli kısıtlı olacak

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
bence sezon başı aday olabileceklerle ve hocayla oturup ortak kararla bir kaç acil gereksinimi karşılamalılar.. Bu kadro ile sezon sonu gelmez.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Zafer55

enkaz devraldıkları doğruda bunu bilerek tutamayacağın vaatlerde bulunmayacaklardı o zamanda demişdim inandırıcı değil diye gerçekten ortada bir enkaz vardı ve o enkazın farkında değillerdi olsalardı bir iki sezonda düzelmeyeceğininde farkında olurlardı
Onana'yı tutup Ndour ve Mario aldılar. Yabancı kontenjanı diye sızlanırken. Bu üçünün yerine bek ve kanat alabilirlerdi...bunu yapmak için iki sezona falan gerek yoktu ki

Çevrimdışı Talisca1903

kimmiş o mamalanan burda herkes başkalarını kendi gibi bilirmiş belkide sen mamalanıyorsun beşiktaşın zararına olan şeyleri böyle millete hakaret edecek seviyede savunduğuna göre kaç para aldın "lan"
Bundan sonra her birini savunduğunda sana ne kadar namalandığını soracağım
Bu arada yabancı hoca istesin diye kim insanları niye mamalasın ha şenol gelsin desinler diye mamalanırda insanlar yada her hangi bir isim. Ama ismi bile belli olmayan yabancı için kim niye mamalasın insanlara hakaret etmek bu kadar ucuzmu yada sen bu kadar ucuzmusun
sen ne kadarda adilane cevap yazıyorsun böyle bu mesajdan önce birileri (...)₄ diye yazdı bu onada 2 çift lafın var mı yoksa kulağının arkasına yatmaya devam mı? Ben kimseye hakaret etmek istemiyorum ama bazı şeyleri modaretör görmezse cevabını da veririm ucuzluk kendi gibi düşünen ağzı bozuğa 2 laf etmeyip mal bulmuş mağribi gibi benim yazıma atlaman benim yazdığım etkiye tepki
bende sana o lan lafını mamalanma lafını aynen iade ederim böyle bize hakaret edilip sesini çıkarmazken benim yazdığıma zıplarsan bende senin yönlendirmen olduğunu düşünürüm

Çevrimdışı Talisca1903

baskıyla zorla aratın karşısına aday çıkarılan adalıydı son ana kadar açıklamadı adaylığını arat aylar önce açıkladı nasıl zoraki gelme oluyor
Gerçekten burda herkesin yaşadığı gördüğü bildiği birşeyin tersine algı kasmak için kaç para mamalandın merak ettim
sensin mamalanan rebbiç mobbing yapıyor diye hocayı kötülemek için ne kadar mamalandın bu tarzdan devam edeceğiz anlaşıldı

Çevrimdışı Talisca1903

başkasını bilmem Beşiktaşı başarıya ulaştırmış herkesi seviyorum Şenol Güneşide Sergen Yalçınıda Luceyide Fikret Ormanıda
Kim kimi sevmek istiyorsa sevsin benim ölçüm Beşiktaşa yaptığı hizmet oranında

Çevrimdışı Talisca1903

kadın baskettede gsye yenilmişiz kazandığımız masa yok

Çevrimdışı murat baltacı

Bu saatten sonra bizi ayağa kaldıracak adam Fikret ormandir adalı iş yapar mı yapabilir karşı değilim ama deneyecek gücümüz kalmadı orman daha önce yaptı yine yapar bizi hem bu girdaptan çıkarır hemde itibarımizi düzeltir. Keşke bu yönetim vaatlerde hızlı giriş yapmasa biraz daha ayakları yere basan doğru hamleler doğru yatırımlar doğru planlamalar yapsaydı enkaz devraldılar kabul ama bu enkazın bir senede kalkmayacaginida bilmeleri gerekirdi muci musrati yerine yatırımlık oyunculara yönelmemiz lazımdı paraları saçıp iddialı giriş yapıp 13 puan fark olunca hocan önceki seneye gönderme yaparsa olmaz şapkayı önüne koyup düşünmek lazım hoca seçimi yanlış alınan oyuncular harcanan paralar yanlış iyi gibi başlayıp bir anda değişen sürecin sorumluları hesap vermeli iş bilmeden iş biliyormuş gibi davranan kim varsa yönetimdende kulüptende uzaklaştırmak lazım
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Serdar3444

Bu saatten sonra bizi ayağa kaldıracak adam Fikret ormandir adalı iş yapar mı yapabilir karşı değilim ama deneyecek gücümüz kalmadı orman daha önce yaptı yine yapar bizi hem bu girdaptan çıkarır hemde itibarımizi düzeltir. Keşke bu yönetim vaatlerde hızlı giriş yapmasa biraz daha ayakları yere basan doğru hamleler doğru yatırımlar doğru planlamalar yapsaydı enkaz devraldılar kabul ama bu enkazın bir senede kalkmayacaginida bilmeleri gerekirdi muci musrati yerine yatırımlık oyunculara yönelmemiz lazımdı paraları saçıp iddialı giriş yapıp 13 puan fark olunca hocan önceki seneye gönderme yaparsa olmaz şapkayı önüne koyup düşünmek lazım hoca seçimi yanlış alınan oyuncular harcanan paralar yanlış iyi gibi başlayıp bir anda değişen sürecin sorumluları hesap vermeli iş bilmeden iş biliyormuş gibi davranan kim varsa yönetimdende kulüptende uzaklaştırmak lazım
Kesinlikle haklısın ama şimdiden saldırıya başladılar, onun başkan olmasından korkanlar var...Ancak çarşı hariç tüm camia birleşirse gelir... Bu kadar hakaret ve düşmanlık varken geleceğini zannetmiyorum...

Çevrimdışı Talisca1903

https://x.com/KartalRecord/status/1861289350576607510
iyice borçlandırırsa yeni yönetime hareket alanıda bırakmaz çok iyi kimsede aday olmaz
Zaten seneye felixin marionun bonservisler duruyor
Alacaksalar kiralık alsınlar yeni gelen devam eder yada etmez
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2024, 10:29:10 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Geçen sene 40 sayı fark attığımız gsye de yenildik kadın baskette erkek takımı zaten geçen seneden dağa kötü iyi gittiğimiz tek yer kadın futbol birde hentbol

Çevrimdışı levitate

iyice borçlandırırsa yeni yönetime hareket alanıda bırakmaz çok iyi kimsede aday olmaz
Zaten seneye felixin marionun bonservisler duruyor
Alacaksalar kiralık alsınlar yeni gelen devam eder yada etmez
kendi cebinden harcarda ben bu adamın yöneticiliğini hiç beğenmiyorum, kanatsız beksiz sezona girildiyse büyük payı var

içip canlı yayına bağlanıp talisca mı mourinho mu deyip ikisini de alamamış birisi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Hüseyin Yücel'e bırakmaya çalışıyorlar koltuğu Arat aday olmaz

Çevrimiçi Samet Ç

Bu hocada kovulacak belli ders almadığımız için ama bundan sonra gelen yerli yabancı ismi önemli değil mümkünse kovulmasın

Çevrimiçi Akil Emre

Bu hocada kovulacak belli ders almadığımız için ama bundan sonra gelen yerli yabancı ismi önemli değil mümkünse kovulmasın
Gio ‘nun ilk 5 haftaki performansı bende büyük umut oluşturmuştu ama sanki kovulmak için takımın tüm kimyasını da kendi bozdu.
Gerçi bek ve kanat yetersizliği oyunumuzun gerilemesinde büyük bir etkin, üzerine hakemlerin ufak dokunuşları bizi bu hale getirdi.
Hoca takımı kafasında bitirdiyse xavi veya terzicle yapılanmaya gidilsin, yönetimin Beşiktaşlılığına şüphem yok ne olursa olsun devre arası bizi umutlandırabilirler. Son olarak gönlüm Sergen hocadan yana değil hala aklımda şampiyonlar liginde sıfır çektiğimiz geliyor, hakkımızda hayırlısı.

Çevrimdışı levitate

Gio ‘nun ilk 5 haftaki performansı bende büyük umut oluşturmuştu ama sanki kovulmak için takımın tüm kimyasını da kendi bozdu.
Gerçi bek ve kanat yetersizliği oyunumuzun gerilemesinde büyük bir etkin, üzerine hakemlerin ufak dokunuşları bizi bu hale getirdi.
Hoca takımı kafasında bitirdiyse xavi veya terzicle yapılanmaya gidilsin, yönetimin Beşiktaşlılığına şüphem yok ne olursa olsun devre arası bizi umutlandırabilirler. Son olarak gönlüm Sergen hocadan yana değil hala aklımda şampiyonlar liginde sıfır çektiğimiz geliyor, hakkımızda hayırlısı.

o kadar kupa kazanan adama kötü hoca denmez ama 2 aydır işini ciddiye almıyor

ya bir şey oldu ya da amaaan dedi saldı başka açıklama bulamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Zafer55

Haftalardır aynı düşüncedeyim.
Biz kadromuz kötü olduğu için değil, hoca kadroyu kötü kullandığı için bu durumdayız.
Bu kadromuzun iyi olduğu anlamına gelmiyor eksikler var ama bu kadro bu durumu hak edecek bir kadro da değil.
Gio bütün futbolcuları değersizleştirdi.
Sene başından bugüne bir allahın kulu yok ki bir adım ileri gitmiş olsun.

Çevrimiçi Samet Ç

o kadar kupa kazanan adama kötü hoca denmez ama 2 aydır işini ciddiye almıyor

ya bir şey oldu ya da amaaan dedi saldı başka açıklama bulamıyorum
büyük ihtimal iyi giderken işine karıştılar klasik hollandalı saldı komple

Çevrimiçi Samet Demir

Haftalardır aynı düşüncedeyim.
Biz kadromuz kötü olduğu için değil, hoca kadroyu kötü kullandığı için bu durumdayız.
Bu kadromuzun iyi olduğu anlamına gelmiyor eksikler var ama bu kadro bu durumu hak edecek bir kadro da değil.
Gio bütün futbolcuları değersizleştirdi.
Sene başından bugüne bir allahın kulu yok ki bir adım ileri gitmiş olsun.
Abi öyle şeyler yazmışsın ki tezini kendi kendine çürütmüşsün.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

büyük ihtimal iyi giderken işine karıştılar klasik hollandalı saldı komple

bunların değil karışmak gelip bir hal hatır sorduğunu bile düşünmüyorum
bipbipbupbup

Etiketler: