Realite gerçekliğe denir, kişisel görüşe realite denmez. geçen sene 40 puan fark yediğin ve elle tutulur oyuncusu olmayan takıma gelerek gelen giden 40'a yakın oyuncuyla yeniden kurulan bir takım ile 250milyon euro civrı kadro değeri olan 2 takım ile çekiştiğin ligde şu pozisyon başarısızlık değildir mesela bak dünyanın her yerinde futbolda realite budur. Avrupada da devam eden bir takım üstelik. Antep-gs-kasımpaşa ve son maçdaki hakem hataları olmasa en az fazladan 5 puan hanemizde olurdu da demiyorum bak en kötü durum için yorumluyorum bunu. Keza gio, weghorst, redmond, saiss, nkoudu, rosier, josef gibi bir kadronun üzerine sezon başı transferlerini yapıp girseydi ve bu tablo olsaydı başarısız dderdik o zaman bak realite de olurdu ozaman realitede başarısız bir durum olurdu. Ama valerian'ın kurup bıraktığı mis gibi kadroya değil, şenol'un miras bıraktığı enkazı devraldı gio.. Keza valerian'da sergen'in enkazını alarak adam gibi kadro kurdu. Uçtu kaçdı denen gs'nin önünde liderin ensesindeydi oda mesela realite de başarısız değildi. Valerian'lı Beşiktaş'ın da Alanya,başakşehir gibi kaç maçda puanı gasp edildi. Şu 2 maç adil bir hakem yönetimi olmasa zaten liderdi takım. He İkisininde hataları var kadrodada eksiklikler var ama zamanla hepsi yoluna girecektir. Şu ortamda yapı mapı hikaye demek için bir insanın cinconlu olması gerekir. İnsanlara fenerli yaftası-iftirası atmadan önce kendinize bakın lütfen..
Ben artık burada yazmayacağım dedim, madem laf atıyorsun son kelamımı da yazayım....
Senin gibi düşünmeyen Beşiktaşlılara hain deme hakkını kendinde buluyorsan, sen Beşiktaşlı olamazsın. Kimse senin gibi düşünmek zorunda değil... Eğer bunu diyorsan da iki seçenek vardır. Bu ya trollük, ya düşmanlıktır... İşte buna da realite denir. Gerçeğin ta kendisi budur...
Burada herkese laf atarak insanları soğutan sensin, sen öyle yüksekten hakaretvari yazıp kimseyi kategorize edemezsin...
Bunu yaparsan senide kategorize ederler işte böyle....
Ben kendime bakıyorum, kimseyi sebepsiz yere suçlamadım, sorun şu ki, kimseyi kırmakta istemem, mesela şahsen Samet'i tanımasamda seviyorum, o beni sevmiyor anladığım kadarıyla ama benim kanaatimde belli ki samimi bir taraftar, farklı düşünmek gayet normal...
Ama seninle ilgili hem şikayetçi hem de şüpheciyim...
Müsadenizle de artık yazmak istemiyorum...
Üyeliğim de silinebilir...
Ben artık sadece ziyaretciyim...