Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 484998 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Gio'dan cok memnun degilim ben de, ama ana sorumlu da degil.
Hatalari tabii ki var. Mac mac baktigimizda Antep macinda net kotu yonetim sergiledi ve biraz Trabzon maci. Onun disinda onun ilk 11'i veya degisiklikleri yuzunden gitti mac diyecegim mac yok.
Ha, genel hatalari tabii ki var.

1 Takimin kanatsiz kalmasina ragmen israrla kanatli formasyonla devam etmesi.
2 Joao Mario israri.
3 Semih'i oynatmamasi veya solda oynatmasi.
4 Son zamanlarda vazgecse de Rafa'yi kanada cekmesi.

Bunlar hatalar ve sezon sonuna kadar dogru yolu bulmazsa zaten gider, ama o zamani vermek lazim.
Ha, onun disinda biz de biraz kendimize bakip gercekleri yazmamiz lazim.
Biz tarihsel olarak belki 3 buyuklerden biri olabiliriz, ama su an itibariyle ucuncu buyuguz.
Bazilarina hakaret olarak gelecekse de gercek bu. Camia mentalitesi, takim degeri olarak rakiplerin cok gerisindeyiz.

Beklentileri ve stratejiyi ona gore ayarlamak lazim. Sen bu sene israrla sampiyonluk yarisinda yer alacagim diyebilirsin.
Rakibin daha uzun sure birlikte oynayan, daha oturmus bir kadrosu ve 3 senedir takimi yoneten hocasi var.
Zaten senin onunde. Bu takima yaklasmak istiyorsan birazcik kadro degeri olarak yanina yaklasman lazim.

GS'nin kadro degeri 262 milyon euro, FB'nin 226 milyon euro, bizim 139 milyon euro.
Kadro degeri olarak rakibinin anca yarisi civarindaysan sen onunla yarismayi anca ruyanda hedeflersin.
Hoca'dan bunu beklemek insafsizlik olur. Yonetim bence yarismaci hedef belirleyerek hata yapti, Rafa ve Immobile'yi alarak hata yapti.
Bence uzun vadeli dusunup rebuilding yapip beklentiyi ona gore ayarlamak gerekirdi.
Immobile ve Rafa'nin toplam 24 milyon euro'lu 2 senelik maasi tamamen cop olacak.

Çevrimiçi Serdar3444

Aldığı kupa ona yazmaz ise, bu tablonun sorumlusu da o değildir. En altta da yönetimlere huzur verilmedi demişsin. Kusura bakma da yazdıkların tutarsız. Bizim Türk insanının genel yapısı itibari ile olumsuz bir durumun faturası her zaman en kolaya çıkar. Hocaya yapılan durumun özeti bence bundan ibaret.
Kusura bakarım, benimki sana göre tutarsız, seninki bana göre tutarsız...Sonuçta Vitaminsiz İsmail ile başarısız Giovanni'yi savunmuyorum...hayal peşinde de değilim... Hayaliniz realiteden uzak olduğu için düşünmesi gereken sizsiniz.. Ama iyi niyetinin bakiyesine sana birşey demiyor kimse Samet, sen tutarlı olduğundan değil...
Teknik adam gider gelir, bin tane... Beşiktaş'a yönetim bulmak zor, gelenlerden anlamalısın, ha anlamamışsın, inşallah anlarsın...
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2024, 11:10:19 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Serdar3444

Bu tablonun elbette tek sorumlusu o değil ama kasımpaşa antep başakşehir maçlarının sorumlusu o, her hafta iyiye gitmiyoruz, daha kötüye gidiyoruz, bunu da ben yapmıyorum, ben sadece söylüyorum, söylediklerim tutarsızsa, bunlar sadece anlatım, yorum katmıyorum, tek yorumum şu, bu adam kalırsa daha kötü günler bizi bekler, Giovanni yada İsmail'in başarısızlığı vasatlığı ise realite, yorum değil... Yorum ile kanaat ve eleştiriyi aynı kefede tartmakta gerçekleri değiştirmeyecek...
Bu arada bana gelene kadar burada o kadar yersiz yazılanlara takılmayıp bana takıldıysanda, senin tercihin...
Tutarlı muhabbetler...
 Benden bu kadar... Bunlar burada yazdığım son kelimeler...
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2024, 11:17:59 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen'in kardeşi scout şefiydi bir zamanlar şimdi de yorumculardan akıl alınıyor vah halimize

Çevrimiçi gokhans

Realite gerçekliğe denir, kişisel görüşe realite denmez. geçen sene 40 puan fark yediğin ve elle tutulur oyuncusu olmayan takıma gelerek gelen giden 40'a yakın oyuncuyla yeniden kurulan bir takım ile 250milyon euro civrı kadro değeri olan 2 takım ile çekiştiğin ligde şu pozisyon başarısızlık değildir mesela bak dünyanın her yerinde futbolda realite budur. Avrupada da devam eden bir takım üstelik. Antep-gs-kasımpaşa ve son maçdaki hakem hataları olmasa en az fazladan 5 puan hanemizde olurdu da demiyorum bak en kötü durum için yorumluyorum bunu. Keza gio, weghorst, redmond, saiss, nkoudu, rosier, josef gibi bir kadronun üzerine sezon başı transferlerini yapıp girseydi ve bu tablo olsaydı başarısız dderdik o zaman bak realite de olurdu ozaman realitede başarısız bir durum olurdu. Ama valerian'ın kurup bıraktığı mis gibi kadroya değil, şenol'un miras bıraktığı enkazı devraldı gio.. Keza valerian'da sergen'in enkazını alarak adam gibi kadro kurdu. Uçtu kaçdı denen gs'nin önünde liderin ensesindeydi oda mesela realite de başarısız değildi. Valerian'lı Beşiktaş'ın da  Alanya,başakşehir gibi kaç maçda puanı gasp edildi. Şu 2 maç adil bir hakem yönetimi olsa zaten liderdi takım. He İkisininde hataları var kadrodada eksiklikler var ama zamanla hepsi yoluna girecektir. Şu ortamda yapı mapı hikaye demek için bir insanın cinconlu olması gerekir. İnsanlara fenerli yaftası-iftirası atmadan önce kendinize bakın lütfen..
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2024, 14:10:15 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen'in kardeşi scout şefiydi bir zamanlar şimdi de yorumculardan akıl alınıyor vah halimize
O adama sempatim vardı ama çok talihsiz açıklamaları var. Küçük dağları ben yarattım havalarına girmiş.

Mete Vardar'da bir kaç gün önce röportaj yaptı onun söylediklerine hiç girmek istemiyorum bile. Bu yönetim de Onur Göçmez harici kimse konuşmasa daha iyi olacak gibi duruyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Del solar

Bjk fener maçı hocanında kaderini belirler,iskelet yetersiz,şapkadan tavşan çıkarma maçını ajax karşısında gördük, o günden sonra çoğu kişiyi hayal kırıklığına uğrattı, rangersla nasıl final oynadı geo hocamız enteresan bir durum,İskoç ligi desen bizden kötü

Çevrimiçi Samet Demir

başkan diyo ya very important person
Yurt dışında 20 tane gözlemcimiz vardı... Futbolcuların özel hayatlarını bile izliyorlardı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Yurt dışında 20 tane gözlemcimiz vardı... Futbolcuların özel hayatlarını bile izliyorlardı.
kesin öyle olmuştur

şuradan 3 kişi falan topla daha çok iş yapar
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

Kusura bakarım, benimki sana göre tutarsız, seninki bana göre tutarsız...Sonuçta Vitaminsiz İsmail ile başarısız Giovanni'yi savunmuyorum...hayal peşinde de değilim... Hayaliniz realiteden uzak olduğu için düşünmesi gereken sizsiniz.. Ama iyi niyetinin bakiyesine sana birşey demiyor kimse Samet, sen tutarlı olduğundan değil...
Teknik adam gider gelir, bin tane... Beşiktaş'a yönetim bulmak zor, gelenlerden anlamalısın, ha anlamamışsın, inşallah anlarsın...

Basarisiz Giovanni'nin sampiyonluklari var, Avrupa Ligi finali var. Biz gectigimiz 50 sene ve gelecek 50 sene Avrupa ligi finali oynayabilecekmiyiz? O capta oldugumuzu zannetmiyorum ulke olarak. Basarisiz derken biraz kendi capina da bakmak lazim. GvB'den evvel kulube kapi kapi gezdikten sonra anca getirebildiign adam da Fernando Santos. Kulup kariyeri bombos, son calistirdigi ulke takimlarindan iteklenerek kovulmus biri. Bizden sonra gittigi takim da malum (!). Kapi kapi gezdigimiz kariyerli hocalardan nasil ret yedik biliyoruz. Ha, senin basarisiz Giovanni'yi begenmeyip gidecegin adam Sergen'se falan zaten konusacak birsey yok. Su anda Terim, Denizli dahil bu takima getirmek isteyecegim 1 tane yerli yok.
Yerlilerin capsizliklari belli. Samet, Feyyaz getirildi dunya kadar para aliyorlar, nasil bir katkilari var pozisyonlari var belli degil. Sergen geldi 2. senesinde gordu iste neyin ne oldugunu. Senol'da da ayip ortecek Talisca, Gomez olmayinca ne oldugunu gorduk.
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2024, 13:30:48 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi Serdar3444

Realite gerçekliğe denir, kişisel görüşe realite denmez. geçen sene 40 puan fark yediğin ve elle tutulur oyuncusu olmayan takıma gelerek gelen giden 40'a yakın oyuncuyla yeniden kurulan bir takım ile 250milyon euro civrı kadro değeri olan 2 takım ile çekiştiğin ligde şu pozisyon başarısızlık değildir mesela bak dünyanın her yerinde futbolda realite budur. Avrupada da devam eden bir takım üstelik. Antep-gs-kasımpaşa ve son maçdaki hakem hataları olmasa en az fazladan 5 puan hanemizde olurdu da demiyorum bak en kötü durum için yorumluyorum bunu. Keza gio, weghorst, redmond, saiss, nkoudu, rosier, josef gibi bir kadronun üzerine sezon başı transferlerini yapıp girseydi ve bu tablo olsaydı başarısız dderdik o zaman bak realite de olurdu ozaman realitede başarısız bir durum olurdu. Ama valerian'ın kurup bıraktığı mis gibi kadroya değil, şenol'un miras bıraktığı enkazı devraldı gio.. Keza valerian'da sergen'in enkazını alarak adam gibi kadro kurdu. Uçtu kaçdı denen gs'nin önünde liderin ensesindeydi oda mesela realite de başarısız değildi. Valerian'lı Beşiktaş'ın da  Alanya,başakşehir gibi kaç maçda puanı gasp edildi. Şu 2 maç adil bir hakem yönetimi olmasa zaten liderdi takım. He İkisininde hataları var kadrodada eksiklikler var ama zamanla hepsi yoluna girecektir. Şu ortamda yapı mapı hikaye demek için bir insanın cinconlu olması gerekir. İnsanlara fenerli yaftası-iftirası atmadan önce kendinize bakın lütfen..
Ben artık burada yazmayacağım dedim, madem laf atıyorsun son kelamımı da yazayım....
Senin gibi düşünmeyen Beşiktaşlılara hain deme hakkını kendinde buluyorsan, sen Beşiktaşlı olamazsın. Kimse senin gibi düşünmek zorunda değil... Eğer bunu diyorsan da iki seçenek vardır. Bu ya trollük, ya düşmanlıktır... İşte buna da realite denir. Gerçeğin ta kendisi budur...
Burada herkese laf atarak insanları soğutan sensin, sen öyle yüksekten hakaretvari yazıp kimseyi kategorize edemezsin...
Bunu yaparsan senide kategorize ederler işte böyle....
Ben kendime bakıyorum, kimseyi sebepsiz yere suçlamadım, sorun şu ki, kimseyi kırmakta istemem, mesela şahsen Samet'i tanımasamda seviyorum, o beni sevmiyor anladığım kadarıyla ama benim kanaatimde belli ki samimi bir taraftar, farklı düşünmek gayet normal...
Ama seninle ilgili hem şikayetçi hem de şüpheciyim...
Müsadenizle de artık yazmak istemiyorum...
Üyeliğim de silinebilir...
Ben artık sadece ziyaretciyim...

[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2024, 14:12:11 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Çarşı Fikret Orman'ı istemiyoruz diye twit atmış adam zaten aday olmayacağım diyor şu anki yönetimide destekliyor keşke aday olsada şu vasat severlerden tekrardan kurtulsak bizde ne zaman Çarşı ve Necip öne çıkarsa bir 5 sene falan gün yüzü göremiyoruz o döngüye girdik yine

Çevrimiçi murat

Çarşı fikret ormana daha önceden kızgın ama son söylemde montaj yoksa eğer fikret orman çarşıya sorulursa eğer fikrini (fiyatını) söylersin tarzında birşey demiş.belki bu biraz daha tetklrmiş olabir çarşıyı.
https://x.com/footballcritix/status/1858752491325673845?t=tjDMgYKw_o4ZZjw3YMHmRw&s=19

Çevrimiçi gokhans

Çarşı fikret ormana daha önceden kızgın ama son söylemde montaj yoksa eğer fikret orman çarşıya sorulursa eğer fikrini (fiyatını) söylersin tarzında birşey demiş.belki bu biraz daha tetklrmiş olabir çarşıyı.
https://x.com/footballcritix/status/1858752491325673845?t=tjDMgYKw_o4ZZjw3YMHmRw&s=19
doğru söylemiş.. fiyatını ödediğin sürece çarşıyı istediğin gibi yönlendirebilirsin.. demirören’i kongrede tüm çarşı abileri firesiz ibra etti. O dönem tepki veren ben dahil tüm taraftarlarıda forza’dan süresiz banladılar burası çarşı beğenmeyen gider diye.. keza anç’da baya mamaladı yaşanılanlar malum.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

jeremie boga haberi gördüm hmm
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Vakti olan varsa u21 milli takım maçı var, Mustafa ve Demir Ege 11.

Çevrimiçi Samet Ç

Kanat için Borja Sainz, Sondre Orjasaeter, Oscar Perea, Bazoumana Touré

Sol bek için Clement Bischoff, Lucas Esquivel, El Hadji Malick Diouf

Muçi satış yerine Aleksey Batrakov

Çevrimiçi Samet Ç

Vakti olan varsa u21 milli takım maçı var, Mustafa ve Demir Ege 11.
Livan Burcu'da iyi topçu rotasyon için düşünülebilir Union Berlin bırakırsa

Çevrimdışı kahyaoglueren

Mustafa ve Demir'i bugun Kocaeli'de canlı izledim.

Mustafa güzel bir gol attı. Sıkı bir maçta temposuz değildi. Son dakikaya kadar oyunun içinde kaldı. Sirplarin stoper ikilisi size olarak daha büyük olmalarina rağmen ikili mucadelerde ayakta kalabildi. Sadece hava toplarında ve pivot olarak top indirmede eksiklikleri var. Yerden oyunda ise yaşına göre güçlü ve aynı zamanda etrafindakilere pozisyona sokabiliyor. Ust fiziğini biraz daha güçlendirmesi gerek. Doğru yonlendirme ile çok iyi yerlere gelir.

https://x.com/Besiktas/status/1858940931623580069?s=19

Demir Ege'de iyiydi ama yaratıcılıktan tek başına uzak. Mevkisi gereği normal. Dikine pasları iyi kullanıyor ayağı temiz oyunu paslarla genisletebiliyor. Ancak hala ağır ve karar anlarında biraz yavas karar alıyor.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Mustafa ve Demir'i bugun Kocaeli'de canlı izledim.

Mustafa güzel bir gol attı. Sıkı bir maçta temposuz değildi. Son dakikaya kadar oyunun içinde kaldı. Sirplarin stoper ikilisi size olarak daha büyük olmalarina rağmen ikili mucadelerde ayakta kalabildi. Sadece hava toplarında ve pivot olarak top indirmede eksiklikleri var. Yerden oyunda ise yaşına göre güçlü ve aynı zamanda etrafindakilere pozisyona sokabiliyor. Ust fiziğini biraz daha güçlendirmesi gerek. Doğru yonlendirme ile çok iyi yerlere gelir.

https://x.com/Besiktas/status/1858940931623580069?s=19

Demir Ege'de iyiydi ama yaratıcılıktan tek başına uzak. Mevkisi gereği normal. Dikine pasları iyi kullanıyor ayağı temiz oyunu paslarla genisletebiliyor. Ancak hala ağır ve karar anlarında biraz yavas karar alıyor.
Ayrıca Mustafa takım oyununa ve etrafını da oyuna katmaya Semihten 2 yas küçük olmasina rağmen daha yatkın.

Çevrimiçi mayguntr

Ayrıca Mustafa takım oyununa ve etrafını da oyuna katmaya Semihten 2 yas küçük olmasina rağmen daha yatkın.
Ayrica Mustafanin kondisyonu yetiskinler liginde 10 dakika.

Çevrimdışı levitate

bu app işi kağıt üstünde mantıklı duruyor bağlantılarda iyi ama beceremezler gibi

AMA bu iletişim ekibi kimse kovulmayı geç içeri falan atılması lazım, günlerdir ne duyuru ne bir reklam hiçbir şey yapmamışlar bugünde 2 tane aptal video hazırlayıp geçmişler. sözde en büyük vaatleri buydu başarılı, modern ve şeffaf iletişim ama yersen
bipbipbupbup

Etiketler: