Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 484399 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Fikret Orman: "Dönüp dönüp o dönemdeki transferlere gidiyoruz. Adriano futbolu bırakmamış olsa o da gelsin denilecek. Beşiktaş artık önüne baksın. Dünyada Talisca gibi oyuncular bir daha gelmeyecek mi?"

Adam noktayı koymuş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

tek oyuncuya 20-25 verecek durumumuz olsa Nuamah'a Benrahma'ya falan kalmazsın zaten bizde öyle bir para yok yapılması gereken belli eldeki 4-5 tane sağlam oyuncuyu tutmak diğerlerini de bir şekil satıp baştan yapılanmaya gitmek ama bizimkiler yine başladı Türkiye'ye yolu düşmeyecek Talisca masallarına şu kadroya devre arası direkt 6-7 tane 15-20 milyonluk topçu alsan ancak seneye şampiyon olma ihtimalin diğerleriyle eşit olur ki o durumda bile yine yedek kulüben berbat önümüzdeki 5 sene hiçbir şey beklemiyorum ben

yani diğer takımların harcamaları tff ve uefa tarafından umursanmıyor, devletin kulüpleri batırmaya niyeti yok zaten o yüzden altından kalkarız diyorlarsa ver gitsin

satılacak oyuncu mu var semih gedson belki muçi hadi böyle devam ederse emirhan diyelim, boş oyunculardan bonservis kazanamıyorlar zaten

yapılanma dediğin oyuncu alarak olur 2 kanat 2 bek elzem gitsinler bir şeyler yapsınlar beni ilgilendirmez işlerini yapsınlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar Beşiktaş Kongre Üyelik başvurum onaylanmıştı. Artık sicil numaram da belli oldu. Önümüzdeki seçimde inşallah oy kullanabileceğim. Paylaşmak istedim.  :super:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi gokhans

Arkadaşlar Beşiktaş Kongre Üyelik başvurum onaylanmıştı. Artık sicil numaram da belli oldu. Önümüzdeki seçimde inşallah oy kullanabileceğim. Paylaşmak istedim.  :super:
tebrik ederim darısı bizede inş.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı o2bucak

Aynı dönemde olmuşuz sanırım bana sms 12'sinde geldi. Ama oy vermek için 1 sene geçmesi gerekiyor sanırım seçim ne zamandı?

Çevrimiçi gokhans

Fikret orman röportajından önemli alıntılar:

"Beşiktaşlıların şu anda bir başkanı var. Bana yapılan haksızlığı mevcut başkana yapmayın. Birincisi onu söyleyeyim. İkincisi Beşiktaş'a gelmem için bir sebep olması lazım. İlk geldiğimde bir sebep vardı. Ama ben arkadan iş çevirmem. Öyle trol ordularım yoktur. Yine gerekirse, sebep olursa gelirim ama arkadan iş çevirmem. Şu anda Beşiktaş'ın menfaati için Hasan Arat'ın hemen çıkıp sonraki seçimde adaylığını açıklaması lazım.", "Ben hocayı beğeniyorum. Hocanın kendi başına kadro yaparken sıkıntılar yaşadığını duyuyorum. Böyle bir şey varsa çok kötü. Hocayı gerçekten beğeniyorum, oynattığı oyunu da beğeniyorum. Eksiklikleri var. Kanatta Nkoudou gibi bir oyuncusu olsa çok rahatlardı." 

Çevrimiçi kartalizma190399

Amir’in de devre arası çağırılma durumu varmış. Lyon’dan lacazette ve cherki dedikoduları dönüyor.. buarada weghorst 11maçda 11gol 4asistlik katkkı verdi. sosyal medyadan taraftar, come to beşiktaş diye organize yorumlar yazıyormuş..

Birkac kisi o kadar bagirdik Weghorst gibi pivot alin Semih'le ikili oynatin diye, Muci de rotasyona girerdi. Rafa ve Immobile bence hic mantikli olmadi. Immobile gibi kadayifa donmus oyun katkisi 0 golcu aldik ve Semih ve Muci'nin onunu tikayan Rafa'yi aldik. Hem de korkunc maliyetle. Weghorst'u ceksek daha maliyetsiz olurdu, 3-4 sene verim saglayacak ve takimi oynatacak forvetimiz olurdu. Artan para'yi da kanada kullanirdik.

Çevrimdışı blackeagle35

Fikret Orman, Emre Kocadağ açıklamaları acaba Hasan Arat aday olmayacak mı diye düşündürüyor insanı. Sağlık sorunları falan pek çok söylenti dönüyor. Yine karmaşa.

Çevrimiçi levitate

onuachu ile görüşme planlıyorlarmış doğru bir iş olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

onuachu ile görüşme planlıyorlarmış doğru bir iş olur

Onuachuya top getirecek bir tane düzgün kanat oyuncusu olmadıktan sonra kale diregiyle beraber takılırlar

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Ali Ece: Beşiktaş'ta Jean Onana, kiralık olarak ayrılıyor.

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/SerdalAdali_x/status/1858543085875011768
fikret orman ve serdal adalı gereken cevabı vermiş. Hocanın ve yönetimin altını kazan troll taraftar profilinede dokundurmuşlar. Malumunuz bu forumdada var bu iç düşman profilden, ismi lazım değilgiller!!

Çevrimiçi Serdar3444

fikret orman ve serdal adalı gereken cevabı vermiş. Hocanın ve yönetimin altını kazan troll taraftar profilinede dokundurmuşlar. Malumunuz bu forumdada var bu iç düşman profilden, ismi lazım değilgiller!!
Hocayı istememek düşmanlık mı? Bence hocaya yol vermemek çok büyük hata, ilkokul seviyesinde kurulan bu cümleler gerçekten komik, defolu ve birazda haddini aşıyor....bu saçma düşünceyle tersten gelirsek bu kadar puanı bile isteye  göz göre göre kaybeden hocaya destek vermek düşmanlık ve hainlik mi, cevap belli ama kime ne anlatacaksın....
Fikret Orman'ın verdiği cevaplar verilmesi gereken etik cevaplar, bencede bu yönetim gitmemeli ama hoca acilen gitmeli.... 4 hafta önce olacaklar belliydi, 4 hafta sonra olacaklar da belli...
Yarın öbür gün büyüyen bu çığ, bu yönetimide, hepimizide altına alıp nefessiz bıraktığında olacaklar da belli...
Bence yönetimde ne olduğunun gayet farkında ama  B planları olmadığı için hata yapmağa devam ediyorlar... Tercih meselesi...
Deseniz ki mantıklı bir B planı söyleyinde herkes aydınlansın, o reçete kimsede yok...
 Ama ağır hastayada soğuk su iç, rüzgar da kal demekte nasıl bir yöntemdir???!!!  Bu mu Beşiktaş'ı sevmek...Bu tedavi öldürür... Kral çıplak
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2024, 21:52:04 Serdar3444 ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

tebrik ederim darısı bizede inş.
Teşşekkür ederim. İnşallah sizinki de kısa sürede belli olur. :ok:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Aynı dönemde olmuşuz sanırım bana sms 12'sinde geldi. Ama oy vermek için 1 sene geçmesi gerekiyor sanırım seçim ne zamandı?
Başvuru tarihi esas diye  biliyorum ben oy kullanma için. Malum sicil kurulu tarafında ciddi sıkıntılar olmuştu ve başvuranlar baya bir süre beklemek zorunda kalmışlardı. Gelecek ilk seçimde oy kullanırız inşallah. Seçim 2025 Haziran diye okumuştum bir yerde ama net bilmiyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Hocayı istememek düşmanlık mı? Bence hocaya yol vermemek çok büyük hata, ilkokul seviyesinde kurulan bu cümleler gerçekten komik, defolu ve birazda haddini aşıyor....bu saçma düşünceyle tersten gelirsek bu kadar puanı bile isteye  göz göre göre kaybeden hocaya destek vermek düşmanlık ve hainlik mi, cevap belli ama kime ne anlatacaksın....
Fikret Orman'ın verdiği cevaplar verilmesi gereken etik cevaplar, bencede bu yönetim gitmemeli ama hoca acilen gitmeli.... 4 hafta önce olacaklar belliydi, 4 hafta sonra olacaklar da belli...
Yarın öbür gün büyüyen bu çığ, bu yönetimide, hepimizide altına alıp nefessiz bıraktığında olacaklar da belli...
Bence yönetimde ne olduğunun gayet farkında ama  B planları olmadığı için hata yapmağa devam ediyorlar... Tercih meselesi...
Deseniz ki mantıklı bir B planı söyleyinde herkes aydınlansın, o reçete kimsede yok...
 Ama ağır hastayada soğuk su iç, rüzgar da kal demekte nasıl bir yöntemdir???!!!  Bu mu Beşiktaş'ı sevmek...Bu tedavi öldürür... Kral çıplak
Hoca değişince ne değişecek? Gs ye penaltı mı verilecek, yoksa senin rakibine verilmeyen kırmızı mı? Şimdi diyeceksin bu durum hep vardı yarın da olacak. Sen söylemeden cevap vereyim son 10 sene de kaç tane hoca değiştirdik ne değişti hiç bir şey. Demekki neymiş ilk fırsatta hoca değiştirmenin bir hükmü yokmuş.

Anç zamanı da söyledik VI yollamayın diye. Neyse en azından yerine gelen hocanın hoca olmadığını öğrenmiş olduk. Şimdide söylüyorum bu sisteme tepki göstermediğimiz sürece bu düzen değişmez. He yok ben düzenle uğraşamam en kolayı hoca harcarım diyorsan diyecek sözüm yok. Saygı duyarım.

Çevrimiçi levitate

Onuachuya top getirecek bir tane düzgün kanat oyuncusu olmadıktan sonra kale diregiyle beraber takılırlar
o boyla her topu alır o ama kanat lazım doğru diyorsun
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Ali Ece: Beşiktaş'ta Jean Onana, kiralık olarak ayrılıyor.
satsınlar artık şunu ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

satsınlar artık şunu ya
. Aman gitsin de kiralık falan dert etmiyorum ben. Ox, Mario, Masuaku, Bahtiyar falan hepsinden çıkmamız lazım. Ndour da gitse dert etmem. Yerine Demir Ege ya da Amiri çağırırız.

Çevrimiçi Serdar3444

Hoca değişince ne değişecek? Gs ye penaltı mı verilecek, yoksa senin rakibine verilmeyen kırmızı mı? Şimdi diyeceksin bu durum hep vardı yarın da olacak. Sen söylemeden cevap vereyim son 10 sene de kaç tane hoca değiştirdik ne değişti hiç bir şey. Demekki neymiş ilk fırsatta hoca değiştirmenin bir hükmü yokmuş.

Anç zamanı da söyledik VI yollamayın diye. Neyse en azından yerine gelen hocanın hoca olmadığını öğrenmiş olduk. Şimdide söylüyorum bu sisteme tepki göstermediğimiz sürece bu düzen değişmez. He yok ben düzenle uğraşamam en kolayı hoca harcarım diyorsan diyecek sözüm yok. Saygı duyarım.
Hoca harcamak için önce bir hocanın olması lazım ne yazık ki, ne Valerian İsmail ne de Giovanni Beşiktaş seviyesinde hoca değiller.
Olsalardı zaten kimse onlardan vazgeçmezdi.
Önce  Beşiktaş seviyesinde hoca getirilmesi gerekiyor, savunmak en kolayı...
Ama ne yazık ki, seviye o değil...
Birini savunmak için inanmak ve güvenmek gerekiyor ama maalesef bu oluşmadı... Oluşamayacağını da görüyorum... Mesele bu kadar...
Benim için önce Beşiktaş gelir  ve kan tazelemenin zamanının geldiğini düşünüyorum... Çünkü acı çekiyoruz,
Bu güvenin sizde de oluşmadığını düşünüyorum...
Şu anda Fener ağzıyla "yapı" denilen bu organizmadan kaynaklı kaybettiğimiz puanlar ne yazık ki Giovanni kaynaklı puanlardan çok çok daha az...
Yapıyla mücadele edelim mesela ben  her yerde Cincona sponsor olacak ve olan markaları şikayet ediyorum... Sponsorluktan vazgeçmelerini talep ediyorum...
Her platformda da tek düşmanım malum takım.... Her yerde yazıyorum...
Benim gücüm bu kadar...
Ama bu yapıya düşman olmam içeride yaptığımız hatalara susarak destek olmak demek olmamalı...
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2024, 23:58:11 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Serdar3444

Samet lafım kesinlikle sana değil, sen samimisin o çok belli ama burada gereksiz bölücülük yapıldığını düşünüyorum, kimse birşey demezken birden Fanatik Beşiktaş'lı rolünde sataşmaların hikmetini anlayamamaktayım. Birisi ben şöyle Beşiktaş'lıyım böyle Beşiktaş'lıyım diyorsa bana hiç Beşiktaş'lı gibi gelmiyor, hele sürekli trollük yapıp, herkesi trollükle suçluyorsa?Dikkat! Ben buna dikkat çekmek isterim...
Sataşmalar olmasa bu konuda kimse yazmayacak bile zaten, canımız yanarken neden bu saçmalıklarla muhatap oluyoruz ki...

Çevrimiçi Samet Demir

Hoca harcamak için önce bir hocanın olması lazım ne yazık ki, ne Valerian İsmail ne de Giovanni Beşiktaş seviyesinde hoca değiller.
Olsalardı zaten kimse onlardan vazgeçmezdi.
Önce  Beşiktaş seviyesinde hoca getirilmesi gerekiyor, savunmak en kolayı...
Ama ne yazık ki, seviye o değil...
Birini savunmak için inanmak ve güvenmek gerekiyor ama maalesef bu oluşmadı... Oluşamayacağını da görüyorum... Mesele bu kadar...
Benim için önce Beşiktaş gelir  ve kan tazelemenin zamanının geldiğini düşünüyorum... Çünkü acı çekiyoruz,
Bu güvenin sizde de oluşmadığını düşünüyorum...
Şu anda Fener ağzıyla "yapı" denilen bu organizmadan kaynaklı kaybettiğimiz puanlar ne yazık ki Giovanni kaynaklı puanlardan çok çok daha az...
Yapıyla mücadele edelim mesela ben  her yerde Cincona sponsor olacak ve olan markaları şikayet ediyorum... Sponsorluktan vazgeçmelerini talep ediyorum...
Her platformda da tek düşmanım malum takım.... Her yerde yazıyorum...
Benim gücüm bu kadar...
Ama bu yapıya düşman olmam içeride yaptığımız hatalara susarak destek olmak demek olmamalı...
Ben fener ağzı ile hareket etmem. Fenerliler menfaatleri doğrusunda haraket eder. Ben ilk defa söylemiyorum bunu. VI örneğini o nedenle verdim. VI zamanı ilk 4 maç çok iyi oynayarak ligi sürklase ettik taki Alanya maçına kadar o maç da hakem bizi öyle bir doğradı ki ne hoca, ne yönetim ne de biz taraftarlar yeterli direnç ve tepkiyi gösteremedik. Orada faturanın ilk olarak yönetime kesilmesi gerekliydi. Nedeni de bu hakemlere gereken cevabı vermedikleri için. Şimdide durum aynısı. Gs maçını hakem bizim elimizden gs ye verdi. O maçı biz alsak şuan kimse hoca konuşuyor olmazdı. O maç hocanın mağlubiyete etkisi %10 ise hakemin %40 idi. Biz 2 günde bu durumu unuttuk. Mevzuyu fbnin lafıyla hareket ediliyora getirmek bizi gs nin algısına düşürür.

Neyse VI zamanı hoca değişikliği bize birşey kazandırmadıysa şimdi hoca değişikliği de bize birşey kazandırmaz. (Beğenmediğin hoca uefa kupası finali görmüş bir hoca. Hemde fb nin yedeklere bile almadığı oyuncular ile.) Şimdi bir sıkıntı var. Ama sıkıntı bence hoca değil. Şuanlık yönetim demeye de dilim varmıyor. Ama böyle giderse yakındır. (Yönetime iyi bir tepki göstermemiz gerekli. Aksi halde iş işten geçecek)

Çevrimiçi Serdar3444

Ben beğensem adam iyi hoca olmayacak ki, keşke kanaatim para etseydi ama etmiyor.
Ben burada ne yaptı, ne yapabilir ona bakıyorum, hiçbirşey yok... Işığın I'sı yok....Burada Aldığı kupada ona yazmaz....
    Final gören hoca ümit verir, birde bunu Rangers'ta yaparsan el üstünde tutarlar ama postalamışlar, çünkü Final gördüğü senenin ertesi yılı şampiyonlar liginde sıfır çekmiş, tam olarak 0....gelen ezmiş giden paspas etmiş... Başarı süreklilik ister, dalgalı performansı var, tutarlı değil...
İyi adam olsaydı orada tutunurdu, Hollanda performansı da öyle....
Keşke iyi olsaydı...
Kredisi başarısı kadardır, gelişim olsa başarısınıda beklersin ama her hafta daha da kötüye gidiyoruz....
Yönetim yeni, acemi, hazırlıksız, onlara sınırsız olmasa da kredi açmak lâzım.... Bu adamların iyi niyetlerinden zerre şüphem yok...
Ama hatanın da bir sınırı var, inşallah başarılı olurlar....
Bizim de kabahatimiz çok, bu tribünler, ne Süleyman Seba'ya ne Fikret Orman'a ne de Serdar Bilgili'ye huzur vermedi...
Bu adamlarda da aynı kumaş var bence, sabretmek gerek...

Çevrimiçi Samet Demir

Ben beğensem adam iyi hoca olmayacak ki, keşke kanaatim para etseydi ama etmiyor.
Ben burada ne yaptı, ne yapabilir ona bakıyorum, hiçbirşey yok... Işığın I'sı yok....Burada Aldığı kupada ona yazmaz....
    Final gören hoca ümit verir, birde bunu Rangers'ta yaparsan el üstünde tutarlar ama postalamışlar, çünkü Final gördüğü senenin ertesi yılı şampiyonlar liginde sıfır çekmiş, tam olarak 0....gelen ezmiş giden paspas etmiş... Başarı süreklilik ister, dalgalı performansı var, tutarlı değil...
İyi adam olsaydı orada tutunurdu, Hollanda performansı da öyle....
Keşke iyi olsaydı...
Kredisi başarısı kadardır, gelişim olsa başarısınıda beklersin ama her hafta daha da kötüye gidiyoruz....
Yönetim yeni, acemi, hazırlıksız, onlara sınırsız olmasa da kredi açmak lâzım.... Bu adamların iyi niyetlerinden zerre şüphem yok...
Ama hatanın da bir sınırı var, inşallah başarılı olurlar....
Bizim de kabahatimiz çok, bu tribünler, ne Süleyman Seba'ya ne Fikret Orman'a ne de Serdar Bilgili'ye huzur vermedi...
Bu adamlarda da aynı kumaş var bence, sabretmek gerek...
Aldığı kupa ona yazmaz ise, bu tablonun sorumlusu da o değildir. En altta da yönetimlere huzur verilmedi demişsin. Kusura bakma da yazdıkların tutarsız. Bizim Türk insanının genel yapısı itibari ile olumsuz bir durumun faturası her zaman en kolaya çıkar. Hocaya yapılan durumun özeti bence bundan ibaret.

Etiketler: