Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 474546 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı Fikret

Bence Ersin dün akşam baskı altında iken kötü kaleci olduğunu gösterdi.
Ama deplasmanda kendi taraftarı tarafından ıslıklanmadığı zaman iyi kalecilik yapabileceğini gösterdi.
GVB'nin takımın kötü oynadığını düşünüyorsanız gelmeyin lafını sert bulmuştum ama baskı olmadığında Ersin'in daha iyi kalecilik yaptığını düşünüyorum. Sonuçta biz onunla şampiyonluk kazandık sonraki sene takım kötü gitmeye başlayıp ıslıklanmaya başlayınca daha kötü oldu.

Ersin Frankfurt macinda zaten kotu oynamamisti ki. Yedigi gollerde sucu yok hic. Bir tane ofsayt calinan karsi karsiya da cikardi. Ama Ersin'e karsi onyargili ve homurdanan bir salak guruh var. Turk oyunculara cok kolay bileniyor bu grup. Simdi Semih'e bile laf ediyorlar, Necip'e zaten kufur kiyamet. Altyapidan cikan oyuncuyu biraz kollayin be. Bir de edepli cocuklar yani bunlar. Batuhan Karadeniz gibi aptalca konussa cikar yuhlarsin da napmis Semih-Ersin-Necip vs?
GVB o mac Muci sonlarda isliklaninca afalladi cok kontrolu kaybetti.

Lyon maci ile ilgili de BJK basinini izledim dinledim. Herkes diyor ki akil almaz bir sansa galibiyet almisiz. Yok ya boyle birsey. Takimda eksikler var, BJK kadrosu Antep'i deplasmanda rahat yenecek kalitede ama Lyon deplasmaninda cok iyi oyun oynamak zorunda degil. Onana alip korkak cikmazsan, maca ortak oynarsin. Onlar atarsa kazanir, sen atarsan sen kazanirsin.

Ben nasil Frankfurt macinda 2-0, 3-0ken girilen pozisyonlara cok ehemmiyet vermiyorsam, Lyon 0-0ken verilen pozisyonlara da cok kizmam. Skor 0-0 yani. Adamlarin yalan penaltisi, ofsayttan golu sonrasi GVB tedirgin olmasina gerek yok. Deplasmanda gerekirse 1-0a dusene kadar sabir da edebilirsin ilk yari. Gorduk ikinci yari Lyon'un pili iyice bitti. Gol beklentisine bakarsan bizim de bir suru gol pozisyonumuz cikti.

Takimin ozguven yukseldi, GVB kredi topladi skor olarak. Ha gene de israr ettigi hatalari goruyoruz.
- Gec oyuncu degisikligi sorunu: Takim yoruluyor, bazi oyuncular patir patir siciyor ama en erken 65de degisiklik. sonra 80lerde 2 tane daha, diger ikisi 95te. Rafa Silva yorgunluktan bitti adam 85-95 arasi durmadan hata yapti, gelen topu tutamiyor paslari yerine gitmiyor. Al Semih'i ileri yada koy oraya Mustafa'yi 5dk kossun. Konya macinda stadtaydim. Salih falan 65de girer bu tur maclara. Lyon'a da 75de girsin. Gene Konya maci gibi maclarda al koy su Can Keles

- Takintilar: Muci olayi ne yazikki oyuncuya zarar noktasinda. Ben seviyorum kendisini. 11m euro etmez ama 5m euro ederdi yani. Gecen sene goller de atti, fuleli oyuncu. Rafa'dan sonra bariz bir sekilde yedek 10 numara olmasi lazim. Sol acik zorunluluktan oynar ama Semih varken sacma oluyor. Hadi oynat 45dk kossun e cikar artik? 50-55 cikar artik? 65 nedir?

+ Takimin yerlesimi, pres zamanlama ve birlikteligi: Bu konu sezon basindan beri iyi gidiyoruz bu konuda. Ozellikle Gedson 8 oynadiginda cok yariyor. Svenson-Masuaku-Emirhan-Ndour-Muci falan tabi ki Lyon deplasmaninda defansif yetersizlik gosterir. Burada suc hocada degil ama Besiktas'in da hedefi zaten UEFA kazanmak degil oncelikle lig bu sezon.

gs macindan, hakemlere karsi mucadeleden 1 puan lazim en az. Futbol sansi macin belirleyicisi olabilir ama hocanin Onana-Bahtiyar vs isine girmemesi lazim. Muci olacaksa ille, 45-50 cikar gerektigi zamanda. Paulista sakat degilse Emirhan sol bek baslamaya da okay'im. Masuaku sol acik belki?
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2024, 17:31:44 Fikret ]

Çevrimiçi Samet Ç

bugün gese gereksiz yere motive edildi bizim oyunculara benjamin takviyesi lazım şu maçlardan önce küfür kıyamet işine girmemeyi bir türlü beceremiyoruz adamlar ekstra motive oluyor bu tür durumlarda

Çevrimdışı celiker1

"Yaşayamadıklarımız değil,yaşanması mümkünken yaşayamadıklarımız en büyük hayal kırıklığı" demiş bir bilen.Doğru kadro planlaması,doğru transfer %80-90 oranla vallahide mümkün,billahide mümkün.Doğru kadro planlaması ve transferde  gerektiği kadar iyi olamamışken üzerine birde elindeki oyuncuları değersizleştiriyorsun.Sahada takımını değersizleştirirken trübünde de taraftarını değersizleştiriyorsun.Stadın ilk açıldığı günden itibaren kapalı alt-yeni açık altta olması gereken taraftar stadyumdan uzaklaştırılmak için her şey yapılıyor.Artık ne diyeceğimi bilemiyorum ve yorulduğumu hissediyorum.YAŞANMASI MÜMKÜNKEN YAŞAYAMADIKLARIM sebebiyle sinirden artık vücudum kaldırmıyor.Bu sürecin beni hastalığa götürdüğünü hissediyorum.Ne kadar başarabileceğim bilmiyorum ama BEŞİKTAŞ TARAFTARI KAPALI ALTTA YER ALACAĞI GÜNE KADAR 1991 yılından başladığım maçlara gitmeyi sonlandırma kararı alıyorum.Yazılı ve görsel medyada tüm takiplerimide bırakıp stresten uzak,sağlıklı yaşama yöneleceğim artık.İstemeyerekten kırdığım,üzdüğüm varsa herkesten özür dilerim.Kalın sağlıcakla✋

SİYAH BEYAZ EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ!
  Gaziantep maçından sonra yaşadığım üzüntü ve kırgınlıktan sonra uzaklaşmaya çalıştığım  Beşiktaş'tan uzaklaşılamıyor.Beşiktaş'ımızın haklarını korurken aynı zamanda mümkün olduğunca takmamaya özen gösterip eğlenmeye çalışacağım.Mayıs ayında almış olduğum insan haklarına aykırı 6222 spor yasası cezasının geçen hafta sürpriz bir şekilde kalkmasıylada yarın Gs deplasmanında sezonu açmış olacağım.Bu sezon ilk maçım Gs deplasmanı hayırlısı bakalım😆🦅
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

bugün gese gereksiz yere motive edildi bizim oyunculara benjamin takviyesi lazım şu maçlardan önce küfür kıyamet işine girmemeyi bir türlü beceremiyoruz adamlar ekstra motive oluyor bu tür durumlarda
Daha üç ay önce 5 atmışız😆Bundan daha fazla ne motive edebilir ki?🤔
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2024, 21:00:58 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi kartalizma190399

Ersin'in Lyon macinda cok acayip bir performansi yoktu. Cogu top ustune geldi, tuttu o kadar. Bir tane siradisi kurtarisi yok.
Kendisinin performansinin da seyirciyle alakasi yok. Nerede oynarsa oynasin kotu kaleci. Frankfurt macindaki isliklar da bence dogru degildi, o macta da cok hatasi yoktu, normal performans gosterdi.
Bizim taraftarin oyuncu degerlendirmeleri cok anlik/maclik oluyor ve cogu zaman dogru cikmiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Ersin'in Lyon macinda cok acayip bir performansi yoktu. Cogu top ustune geldi, tuttu o kadar. Bir tane siradisi kurtarisi yok.
Kendisinin performansinin da seyirciyle alakasi yok. Nerede oynarsa oynasin kotu kaleci. Frankfurt macindaki isliklar da bence dogru degildi, o macta da cok hatasi yoktu, normal performans gosterdi.
Bizim taraftarin oyuncu degerlendirmeleri cok anlik/maclik oluyor ve cogu zaman dogru cikmiyor.
Çoğu üstüne geldiyse demekki Ersin doğru konumlanıyor. Bunu Ersin özelinde söylemiyorum. Ne kaleciler gördük konumlanmasını bile bilmiyordu. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Serdar3444

Ersin'den zerre umudum yoktu ama bu maçta Ersin'de beni şaşırtan şu oldu, üstüne gelen çok hızlı şutları tek hamlede havada sönümledi ve yakaladı, çoğu kaleci buna Mert ve Muslera da dahil olmak üzere bu kadar net topu havada sönümleyemez... Hele Ersin bunu yapacak olsa ödüm kopardı, çocuk çalışmış, vazgeçmemiş.... Takdir ettim...
   Ersin'de kusur çoktu ve Bence bizim onu kiralık vererek gelişmesini sağlamamız lazımdı... Ona en büyük kötülüğü Sergen yaptı, gazla kaleci olunmaz....
Ersin'de karar verme mekanizmalarında sıkıntı vardı, peşin peşin pozisyon alıyordu, top ayaktan çıkmadan gideceği yere doğru atlıyordu. yan topta, bire birde karar alamıyordu, sadece topu son ana kadar ısırırcasına takip edip, top adamın ayağından çıkmadan hareket etmese çoğu saçmalığı yaşamayacaktı, yaşatmayacaktı...kaleci antrönerlerinde de, kendisinde de suç vardı, burada taraftar en masum olanıydı...çok sabretti...
Yer tutuşu da düzelmiş, madem top havada iken korkmadan bu kadar net takip edecek cesaretin, yeteneğin var bunu sadece gözlerinle, ellerinle değil tüm vücudunda yap be Ersin Kardeş, azıcık ayak refleksine çalış, ayaksız kaleci mi olur, olmaz, karadüzen atlama, sadece son ana kadar bekleyip top nereye gidecekse ona göre atlasa çoğu olay çözülecek...

Çevrimiçi Necmi

he diyorsunki geçen seneyi 13.bitiren, küme düşen takımlarla arasında 4 puan olan samsun çok güçlü bir takım. 20 pozisyon, 5’i bireysel beceriksizlikler yüzünden atamadıkları gol pozisyonuna rağmen savunmamız güven vermiş!! %75 pas isabeti yaparak dosta düşmana korku saldık. Yahu adamlar 22 defa ceza sahamızda topla buluşmuş, %58 ile oyuna hakim olmuş. Bitti mi? Bitmedi senin 6 adet yaptığın ortayı adamlar 27kez yapmış. Dünkü maçı kazanmamız bildiğin futbol mucizesi. Ve necmi kalkmış diyorsunki samsun iyi takım, atlattık, yahu koca beşiktaş bu ya.. dün rafa tavşan çıkardı ama ya diğer maçlarda? Şimdi ligdeki rakiplerin bu maçın analizini yapmayacak mı? Musratiyi kitleyip, stoperlerine oyun kurdurtmaya zorlamayacaklar mı? Geçen sene biz bu filmi izledik, amir stoperlerin arasına girip top alıp oyun kurduğu için onu kitleyip stoperlere oyun kurdurtmaya zorladı rakipler sonrası malum.. acil oyun kurucu sol stoper gelmezse aynı filmin 2.cisini izleyeceğiz.
samsunu izliyormusun gökhan demekki geçen seneye bakıp konuşmayacaksın sahaya bakıp konuşacaksın

Çevrimiçi kartalizma190399

Saha ici degerlendirmesine gelecek olursak;

Joao Mario kotu, ama sucu ona yuklemek anlamsiz. Bize 12. adam olarak alinmis bir adam iste, takimi cekip cevirecek adam degil.
Senelik 12 milyon euro alan 2 adam var, benim gozumde 1.2 milyon euro'luk katki saglamiyorlar. Biri 2 metre depar atamiyor, 1 tane ikili mucadele kazanamiyor, penalti haric sahada yok. Digeri Lugano'ya Sivas'a sov yapiyor, GS deplasmaninda kayip, 10 mactir skora da katki saglamiyor. Toplam 12 milyon euro oduyoruz bunlara. Bunlarin yaptiklarini 1.5 milyon euro maas alan herhangi bir forvet de yapar.
Taraftarimiz istedigi kadar Musrati'yi begenmesin, o olmayinca topla iyi cikamiyorsun, oyunu demleyemiyorsun, kaliteli hucum edemiyorsun. N'dour'un 1-2 calimi futboldan anlamayan taraftarin gozunu boyayabilir, ama futbolun gercegi bu degil.
Semih sol acikta olmuyor, olmayacak da. 1 kisi eksiltiyor, ikincisi cikiyor karsisina. Cocuk'ta kanat ozelligi yok. Son maclarda kritik anlarda hep ceza sahasinda topla bulustu, kaleye yakin yerde birseyler yapti. Bu cocuk cizgi'de oynamamali, koyacaksin forvete serbest sekilde oynayacak.
Paulista'ya tam da bu yuzden kotu transfer demistim zaten. Sakatlik sorunu olan, yasli, son 2-3 sene 20 mac ortalama yapmis adami alirsin bu risk dogar. En ihtiyacin olan macta sahada olmaz verirsin sampiyonlugu. Udokhai tarzinda belki 1-2 klas dusuk ama yasi 30 alti, istikrarli adam alsaydik daha faydali olurdu.

Hem Rafa Silva hem Paulista hem Immobile berbat transfer bence. Weghorst'u alip Semih'i arkasinda serbest oynatsaydik 10 milyon euro maas butcesi cebimizde kalirdi, ustune daha iyi takim olurduk.

Çevrimdışı mellfred

berbat bi sezon dönüşü neredeyse bütün takımı yenilemeye çalışıp kah yabancı kısıtı kah maddi imkansızlıklara rağmen çok iyi oynayan bir takımı kurduk
antep faciasını saymazsak bu fikstür bu hakemler ve kadro darlığına rağmen tabanca gibi top oynuyoruz
cuma lyon dönüşü olmasaydı paolistasızlığa rağmen ve o kahve evladı kardeşlere rağmen bu maçı da alırdık
duran toplara çalışıp enerjimizi lige vererek sezon arasına kayıpsız gitmek lazım ki zor değil
ben takımı ve hocayı genel anlamda çok beğeniyorum
iyi yoldayız

Çevrimiçi kahyaoglueren

Milli takim arasına kadar 3 maçımız var. Hepsi Istanbulda.

Kasımpaşa içeride, Malmö içeride, başakşehir deplasman.

Bu 3 maçta 9 puanı alarak yola devam etmeliyiz.
Düşmek yok.

Çevrimiçi levitate

Milli takim arasına kadar 3 maçımız var. Hepsi Istanbulda.

Kasımpaşa içeride, Malmö içeride, başakşehir deplasman.

Bu 3 maçta 9 puanı alarak yola devam etmeliyiz.
Düşmek yok.
bu maçları hemen oynayamıyoz mu ya kim beklicek o kadar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

berbat bi sezon dönüşü neredeyse bütün takımı yenilemeye çalışıp kah yabancı kısıtı kah maddi imkansızlıklara rağmen çok iyi oynayan bir takımı kurduk
antep faciasını saymazsak bu fikstür bu hakemler ve kadro darlığına rağmen tabanca gibi top oynuyoruz
cuma lyon dönüşü olmasaydı paolistasızlığa rağmen ve o kahve evladı kardeşlere rağmen bu maçı da alırdık
duran toplara çalışıp enerjimizi lige vererek sezon arasına kayıpsız gitmek lazım ki zor değil
ben takımı ve hocayı genel anlamda çok beğeniyorum
iyi yoldayız
iyide kadroyu daraltan kendileri oldu ndour j mario can  yerine doğru transfer yapsan şu darlıkta bir kadron olmazdı hep transferde elimizi daralttık kontenjan sorunu varken gidip n dour aldık sonra joao mario aldık o yüzden mazerete gerek yok tercihleri buydu şimdi ben isterim iyi oyunu mazeret istemem benim değil hoca ve yönetimin tercihi bu kadro şimdi iyi futbolu oynatacaklar bu arada tabanca gibi falan oynamıyoruz uzun zamandır şansa patlamıyorduk antepde patladık şimdide burda patladık haftaya kasımpaşayı yenermiyiz sence varmı bir garantisi çünkü artık içerdede iyi oynamıyoruz iç saha maçındada kasımpaşaya patlarsan şaşırma bence

Çevrimiçi Necmi

Aspor akreditasyon hemen iptal

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Aspor akreditasyon hemen iptal

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yarın mangal partisinde görürsün air felan sallayıp sallayıp en baş köşeyi kapar bu yni tff eskisini aratmadı şükür

Çevrimdışı mellfred

iyide kadroyu daraltan kendileri oldu ndour j mario can  yerine doğru transfer yapsan şu darlıkta bir kadron olmazdı hep transferde elimizi daralttık kontenjan sorunu varken gidip n dour aldık sonra joao mario aldık o yüzden mazerete gerek yok tercihleri buydu şimdi ben isterim iyi oyunu mazeret istemem benim değil hoca ve yönetimin tercihi bu kadro şimdi iyi futbolu oynatacaklar bu arada tabanca gibi falan oynamıyoruz uzun zamandır şansa patlamıyorduk antepde patladık şimdide burda patladık haftaya kasımpaşayı yenermiyiz sence varmı bir garantisi çünkü artık içerdede iyi oynamıyoruz iç saha maçındada kasımpaşaya patlarsan şaşırma bence
ndur çok iyi bir trasnfer para da harcanmadı
can rezil bir işti hep söylüyorum
j mario işi angelinho' işi sonrası panik transfer oldu
transferlerde hatalar olur bunu yapan tek takım biz değiliz
her şeye rağmen çok iyi yoldayız
ilk defa raat bir fikstüre giriyoruz
kasmpaşa maçında sürklase ettiğimiz oyunla şaşalı  bir galibiyet bekliyorum

Çevrimiçi Samet Demir

ndur çok iyi bir trasnfer para da harcanmadı
can rezil bir işti hep söylüyorum
j mario işi angelinho' işi sonrası panik transfer oldu
transferlerde hatalar olur bunu yapan tek takım biz değiliz
her şeye rağmen çok iyi yoldayız
ilk defa raat bir fikstüre giriyoruz
kasmpaşa maçında sürklase ettiğimiz oyunla şaşalı  bir galibiyet bekliyorum
Demir Ege ve Salih varken Ndour gereksizdi bence. Bu Ndour'un  kalitesiz olduğunu göstermiyor. Elimizde 1 tane kanat var o da sakat. Yazında bunu söyleyen çok oldu. Mario ise gereksizin gereksizi bir hamle. Menejeri güzel çaktı onu bize.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Serdar3444

Mario''yu alıp yabancı kontenjanını kullanana kadar, Amir Hadziahmedovic 6 numarada 8 numarada kulübende gayet kullanışlı bir yedek olarak kalırdı, opsiyonun olurdu, son 7 maçtır oynuyor, hiç olmazsa duran toplarda da, kornerlerde de bir tehditin olurdu, topun başına Gedson geçmezdi...
Ndour top ayağında iken çok iyi topçu, şiir gibi akıyor ama bütün hikayesi bu, top ayağından çıkınca yok, tamda en önemli yerde bir kişi eksiğiz, uzun top yok, Amir belki o klasta topu süremez, adam geçemez ama rakip  adamda onun yanından öyle kolay geçemez ve sürekli Amir akan oyunun içinde kalırdı, gayet klas uzun toplar atar, oyunun yönünü, hızını kontrol ederdi, ceza sahasında da bu kadar etkisiz olmazdık,  son tahlil olarak kar zarar fayda dengesine bakıyorum net zarardayız, bize şov değil fayda lazım...
        Salih keza öyle, al Salih'i ortaya, ortayı kapat, çek Gedson'u sola, Salih ortayı, Gedson solu süpürsün, top oynatmazsın bu kılçıklı cincona, Sâlih'in asist beklentisi her zaman vardır, ceza sahasında Salih varsa orada da illa ki gol vardır, ya oyunu, ya alanı açar bir şekilde sana gol attırır.... Kornerlerde, serbest vuruşlar da ceza sahasını karıştırabilecek mevcut kadrondaki tek oyuncun Salih ve sen ona hayalet muamalesi yapiyorsun, gerçekten yazık, Mario'nun bulduğu dakkaya bakınca gerçekten çok yazık ve ayıp...
       Sen elindekini analiz edemeyeceksen neden oradasın, Serdar Topraktepe bundan on kere daha teknik direktördür. Geçen sene o kondisyonsuz, yeteneksiz, moralsiz takıma iş yaptıran Serdar, bu maçta OKancıK'ı öttürürdü. Kadroya dar diyoruz ama geçen seneye göre öyle geniş, öyle geniş ki, siyahla beyaz gibi, kadroyu asıl daraltan Giovanni'nin futbol mantalitesi....
Her maç sürpriz yaşamaktan ben yoruldum, futbolun doğruları belli, yapamıyor, göremiyor...
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2024, 09:24:13 Serdar3444 ]

Çevrimiçi gokhans

samsunu izliyormusun gökhan demekki geçen seneye bakıp konuşmayacaksın sahaya bakıp konuşacaksın
oyun kurma problemini aşalı çok oldu necmi, yeni gündemimiz, rashica sonrası biten kanatlar ve rafa’nın kanatta heba oluşu.. Ayrıca bana göre skor yapamayan santrafor problemide var. Sezonun ilk bir kaç maçı hariç ben immobilenin inanılmaz kötü oynadığını düşünüyorum. Batshuai bizdeyken daha çok mücadele eder top falan tutardı, takım gol atamıyor diye gönderdi onu ama immobilenin kaçırdığı pozisyonlar falan daha saç baş yoldurucu.. rakibi tehdit etmiyor, top indiremiyor, tutamıyor, atamıyor, alan açamıyor. Bu takımın acil weghorst’a ihtiyacı var. Şu anadolu takımlarındaki güçlü hızlı zencilerden birini bile çekip koysak oraya fark yaratır. Ayrıca atibavari birinide çekersek bal kaymak olur.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Monza

Ersin'den zerre umudum yoktu ama bu maçta Ersin'de beni şaşırtan şu oldu, üstüne gelen çok hızlı şutları tek hamlede havada sönümledi ve yakaladı, çoğu kaleci buna Mert ve Muslera da dahil olmak üzere bu kadar net topu havada sönümleyemez... Hele Ersin bunu yapacak olsa ödüm kopardı, çocuk çalışmış, vazgeçmemiş.... Takdir ettim...
   Ersin'de kusur çoktu ve Bence bizim onu kiralık vererek gelişmesini sağlamamız lazımdı... Ona en büyük kötülüğü Sergen yaptı, gazla kaleci olunmaz....
Ersin'de karar verme mekanizmalarında sıkıntı vardı, peşin peşin pozisyon alıyordu, top ayaktan çıkmadan gideceği yere doğru atlıyordu. yan topta, bire birde karar alamıyordu, sadece topu son ana kadar ısırırcasına takip edip, top adamın ayağından çıkmadan hareket etmese çoğu saçmalığı yaşamayacaktı, yaşatmayacaktı...kaleci antrönerlerinde de, kendisinde de suç vardı, burada taraftar en masum olanıydı...çok sabretti...
Yer tutuşu da düzelmiş, madem top havada iken korkmadan bu kadar net takip edecek cesaretin, yeteneğin var bunu sadece gözlerinle, ellerinle değil tüm vücudunda yap be Ersin Kardeş, azıcık ayak refleksine çalış, ayaksız kaleci mi olur, olmaz, karadüzen atlama, sadece son ana kadar bekleyip top nereye gidecekse ona göre atlasa çoğu olay çözülecek...

Ersin'i ben çok eleştirdim, bu takımın ilk ihtiyacı yedek kalecidir dedim ve şu son iki maç kaleye geçecekse eyvahlar olsun bize dedim. Korkulan olmadı. Ersin'de düzelme var. İki maçta da sırıtmadı. İlerleme var gibi görüldü. İnşallah daha da iyi olur. Ahlaklı ve iyi bir sporcu çünkü. Ama kötü kaleci. O kadar çok yaktı ki bu takımı. En iyi döneminde Avrupa'nın oransal olarak en çok uzaktan gol yiyen kalecisiydi.

O kadar çok yaktı ki bu takımı derken özgüvenini de kaybetti. Hangisiydi hatırlamıyorum geçen sene bir maçta Mert sakatlandı bunun yüzündeki 'eyvah, şimdi maça girmek zorundayım' tedirginliği ekrana yansıdı.

Çocuğun maaşı düşük onun için motive olamıyor, Avrupaya 10 milyona gidecek kafası orada kaldı vs minvalinde içi boş muhabbetler vardı medyada ama bence Ersin'de temel problem karar alma sürecindeki gecikme. Futbol uzmanı değilim, bu sorun çalışarak aşılabilir mi bilmiyorum. Eğer aşılabilecek bir durumsa mutlaka kiralık gönderilmeli, yoksa ısrar iki tarafa da zarar.

Tabii ki ne olursa olsun forma sırtındayken ıslıklamak yanlış.

Çevrimiçi Monza

Dünkü maçta hakem kılıklı ince ince doğramasaydı maçı alabilirdik: Aynı fikirdeyim. Ama bence gene de hakemlerde az da olsa bir düzelme var. Misal eski zamanlar olsa bu maça melek yüzlü şeytan HUM atarlardı. Maçı alenen, açıkça bizden alıp cincona verirdi, skoru garantiye aldıktan sonrada dönerdi adalet timsaline (Hakaret Yasak)₅.

Transferde kanat almayan bunun yerine orta sahayı dolduran yönetim hatalı: Aynı fikirdeyim.

Yukarıdaki sebep nedeniyle yönetim transferde başarısız: Buna katılmıyorum. Çok iyi nokta transferlerde yapıldı. En önemlisi geçen seneden kalma safralar atıldı yani çok büyük iş yapıldı. Bu kadar çok kötü futbolcuyu bir araya istesen getirmezsin ama ANÇ yönetimi bunu başarmıştı.

Dünkü maçta biraz son vuruş becerisi veya biraz futbol şansımız olsaydı maçı alabilirdik veya berabere bitebilirdi: Aynı fikirdeyim.

Cinconda bi .ok yok: Buna katılmıyorum. Bizim lig için gayet yeterli bir kadro. 2 sezonun şampiyonluğu, hakem ittirmesi, kendi taraftarı, medya veya loca dayanışması elbette etken ama çöp takımda değil, en azından bizim kalitesiz lig için. Dün biz maçı alabilirdik ama daha farklı da kaybedebilirdik. Kadro gayet yeterli derken aynı zamanda geniş. Osimhen ve Icardi'den sonra üçüncü santrafor Batşuayi. Bizde Ciro çıksa 17 lik Mustafa girecek.

Etiketler: