Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

kartalizma190399 ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 478891 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı levitate

hoca ali ece'ye bu takımı toplamak için 2 transfer dönemi lazım demiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Sene başı hepimiz bunu söylüyorduk zaten. Bilmediğimiz bir şey değil ki.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

Boş laflar! Son yaptığın 2-3 transfer yerine nokta atışı transfer yapacaktın o zaman.Adam eksilten,sprinter özellikli adam lazımken ve sen bu özelliklere uygun Angelo almaya çalışırken adam Arabistan'a gidince son gün gidip hiç alakasız özellikte Joao Mario almazsın.İşin can sıkıcı tarafı maliyetli oyuncu birde,çıkışımız kolayda olmayacak. 2,5 milyon euroya sokulan senenin "Bonusu" Can'ı hiç açıklayamayacaklar ayrıca.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Serdar3444

Bu maçta hakem kötüydü eyvallah ama ne zaman iyiydi ki, biz bu yarışı  ne zaman eşit şartlarda kazandık, biz hakemi, federasyonu da yenip şampiyon olmak zorundayız.
Sözde Beşiktaş yazarı, ağzı yalama olmuş karakter yoksunu tiplerden üç kuruşluk top oynamış cincona övgüler duymak beni şaşırtmıyor, kinlendiriyor. Tamam Biz kötüydük ama otoban fareleri iyimiydi Allah aşkına, hakem ittirmesiyle ancak aldılar maçı. Asıl soruın şu ki biz bildiğimiz kuyuya düşüyoruz, düşerken şaşırıyoruz, zaten hakem ittirecekti, yollarına kırmızı halı serecekti, biz bunun hazırlığını yapmadıysak sorun bizdedir. Hakeme, federasyona kızalım ama bu bizi yolumuzdan alıkoyar, biz Hakeme, federasyona rağmen şampiyon olacak planlar yapmalıyız. Öyle toz pembe bir yolumuz olmayacak hiçbir zaman... Çok iyi tranferlerimiz var evet ama her bölge için Adam gibi transfer yapmadık, sezonun ilk başında alınan skorlar yanılttı, yanılmayacaksın, yanılamazsın, bir sezon kanatsız biter mi, nasıl bu riski alırsın?!!!
     Şu an geleceğimizi bu maç ve hakem üzerinden kurarsak gene aynı çukura düşeriz, transfer yapmak zorundasın, transfer... Hakemlerde değişmeyecek sana yapılan pisliklerde azalmayacak, hatta puanlar kafa kafaya gelsin bakın daha neler neler oluyor...
     Valentin ismail,  fernando santos, carvahal... bunlar Beşiktaş'ı kaldıracak hocalar değiller, giovanni de bunlardan farklı bir ışık vermiyor. Hata bir kere yapılır, iki kere yapılır üç, dört, beşi yaparsan  artık bu hata değildir....
          Hiçkimse yaptığı saçmalıkları söylemiyor, söyleyemiyor galiba, arka arkaya bu kadar hata yapılmaz...Hiç bir yönetimde bu kadar hataya tepkisiz kalmamalı, herkes profesyonel, giovanni iyi adam kalbini kırmayalım diyerek bu iş olmuyor.. Bu iş böyle giderse de  Beşiktaş için iyi olmuyor...
         Yönetimin Giovanni'ye hatalarına rağmen sonuna kadar sahip çıkacağını düşünüyorum... o zaman hatalarını söyleyeceksin bu adama, bir şeyler yapmak zorundasın...
profesyonel bir ekip kur, ''Beşiktaş Haftalık Gelişim Raporu'' hazırlasınlar, bu raporun içinde teknik analizler, gelişim analizleri, tespit edilen hatalar, tavsiyeler olsun bir nüshası yönetimin önünde, bir nüshasıda Giovanni'nin önünde olsun, Oda bilsin yaptığı hataları, hatta  göremiyorsa saçmaladığı yerleri, bu raporla bir şekilde göstersinler...
         Futbol iyi topçuyla oynanır, iyi topçun var yeteri kadar ama onlara destek verecek askerin yok, İmmobile neden defansa kadar gelip top alıyor ki, kanada destek veriyor, orta sahaya destek veriyor? Çünkü top gelmiyor adama, yok immobile hata yapıyormuş da cart curt, nasıl yapmasın? 35 yaşında adamı bu kadar koşturan futbol aklı hata yapmıyor, immobile mi hata yapıyor, fotoğrafa tersten bakmak bu.... zaten sen bu adamı Koşturmayacak organizasyonu yaparsan adam koşmaz, sen ona adam gibi top getirmeyince koşuyor, iyi ki koşuyor da ,ileride çoğalabiliyoruz, aksiyon oluyor....ya oda koşmasa ne olacak, her işi de adama mı yaptıralım...
        Giovanni Ali Ece'ye demiş ki, bir transfer sezonunda kadro toplanamazmış, toplanır kardeşim, siz toplayamadınız, yapamadınız. Çünkü yönetimin vizyonu vardı ama planı yoktu. Kendilerine fazla güvendiler, çok konuştular, yaptıklarını görüp, yapamadıklarının sonucunu akıl edemediler....
          Bazı şeyleri zaman gösteriyor, istediğiniz kadar cümleyi süsleyin, sonuçlar yaptıklarınızı da yapmadıklarınızı da gösteriyor....Gerçek bu kadar açıkken bunu süsleyerek konuşmak anlamsız...Ali Ece de diyemedimi ki, burası Başakşehir değil, burada sadece başarılı olanlar tutunur, yapamazsan yollarlar, kimse sana sabretmez,
        Ya adam ışık verir, başarı geleceği  bellidir, o zaman taraftar zaten sırtında taşır, bağrına basar...ama şu anda ben bir ışık göremiyorum... Ha bu sene şampiyon olacağız ama Giovanni'ye rağmen şampiyon olacağız....
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2024, 10:52:50 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://twitter.com/sakul_kaan/status/1851338779623137291

Kaan Şakul un ağzına sağlık.
Bis beleş herifin teki olan bu zat ülkede yorumcu diye geçinen aptallar sürüsüne sadece bir örnek.
Yönetim en üst perdeden geri vites yapmadan ağzını açana fazlasıyla payını vermeli.

Çevrimiçi Samet Ç

tff yaptığı açıklamada biz gesenin yanındayız demeye getirmiş gram şaşırmadım teseli = geseli

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Boş laflar! Son yaptığın 2-3 transfer yerine nokta atışı transfer yapacaktın o zaman.Adam eksilten,sprinter özellikli adam lazımken ve sen bu özelliklere uygun Angelo almaya çalışırken adam Arabistan'a gidince son gün gidip hiç alakasız özellikte Joao Mario almazsın.İşin can sıkıcı tarafı maliyetli oyuncu birde,çıkışımız kolayda olmayacak. 2,5 milyon euroya sokulan senenin "Bonusu" Can'ı hiç açıklayamayacaklar ayrıca.
Yav Allah askina bana bi yonetim gosterin 20 tane transfer yapmis bir donemde benzer butceyle ve hepsini nokta atisi tutturmus, ben de bi daha buraya yazmayi birakayim.

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi aspor ve sessiz kalan Beşiktaş muhabirleri kulübün yanına yöresine sokulmamalı bir de şu Rafa'yı sakatlasınlar diye yönlendirme yapan Zeki Uzundurukan'a dava açılması lazım bugün yayında ettiği hakaretler için

Çevrimiçi gokhans

Yav Allah askina bana bi yonetim gosterin 20 tane transfer yapmis bir donemde benzer butceyle ve hepsini nokta atisi tutturmus, ben de bi daha buraya yazmayi birakayim.
fo’nun şampiyon kadrosu bile bir kaç yılda oluşturuldu. Aralarda onlarca tutmayan transferlerde geldi gitti. Böyle bir taraftar profili o dönem olsaydı, biz ne o efsane kadroyu izler nede şampiyonluklar yaşardık. Kanser hücresi gibi camiaya zarar veren bir oluşum bu. Beşiktaş’a en çok zarar verende bu.. Bu oluşum geçen yılki faciaya sebep olan paydaşlardan biridir. Anç+şenol+tetikçi taraftar..  Yukarıdaki yorumlardada noktayı koymuşlar, bu hoca ile olmayacağı kararını vermişler, sergen ve şenol propagandaları yakında başlar. Allah sonumuzu hayır etsin.
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2024, 19:28:30 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı celiker1

Bırakma yazmayı neden bırakıyorsun?Burada Beşiktaş'ımızın çok daha iyi olması için fikirlerimizi yazıp,tartışıyoruz.Eksik çok netken ve yönetimde bunu görüp doğru oyuncuya gitmişken,o oyuncu olmayınca alakasız bir oyuncu alması kabul edilemez.Eski yönetimler doğrusunu yapamadığı için onları değiştirip bunları seçtik.Yanlışlarına yanlış,doğrularına doğru diyeceğiz.21. yüzyılda teknolojinin bu seviyeye gelip dünyanın en icra köşesine ulaşabildiğin durumda harcadığımız bu paralara göre minumum %80-90 altı transfer hatası kabul edilemez.Takım mühendisliğinde de,oyuncu seçiminde de kabul edilebilir toleransın altına düştük bence.Eğrisine,doğrusuna gelmeyip RAFA SİLVA'yı alamasaydık şu an her yer yangın yeri olurdu.Devre arasına maksimum 6 puanla farkla girip devrede transfer hatası yapmamalıyız.Bana kalsa sicil kurulu,denetim kurulu gibi BEŞİKTAŞ TRANSFER KURULU seçimi olmalıdır.Bu kurul uzun vadeli plan yapabilmek adına iki yönetim süresi yani 6 yıllık seçilmelidir.Yönetimler sadece bütçeyi belirleyip hocaya ve transferlere seçilmiş kurul karar vermelidir.Ayrıca bu kurula scout ağını yönetmek için ayrı bütöe verilmelidir.
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2024, 22:05:52 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

şoför abi serbest kalmış
Hasan Arat'ın şöförü değil,yola beraber çıktığı kardeşidir. 1990 ların başından beri yer yer deplasmanlarda yaptığımız,kapalının göbeğinden trübüncülüğü iliklerine kadar yaşamış,çoğu kişinin sevdiği,saydığı değerli bir arkadaşımızdır.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

fo’nun şampiyon kadrosu bile bir kaç yılda oluşturuldu. Aralarda onlarca tutmayan transferlerde geldi gitti. Böyle bir taraftar profili o dönem olsaydı, biz ne o efsane kadroyu izler nede şampiyonluklar yaşardık. Kanser hücresi gibi camiaya zarar veren bir oluşum bu. Beşiktaş’a en çok zarar verende bu.. Bu oluşum geçen yılki faciaya sebep olan paydaşlardan biridir. Anç+şenol+tetikçi taraftar..  Yukarıdaki yorumlardada noktayı koymuşlar, bu hoca ile olmayacağı kararını vermişler, sergen ve şenol propagandaları yakında başlar. Allah sonumuzu hayır etsin.
dün burada ndur'un kötü transfer olması demir ege ve salihin varlığıyla eleştirildi
öncelikle bu girdiyi yapan şahsı hatırlamıyorum derdim onu eleştirmek değil
dün maçta salih oynasaydı ve yerine 70'te demir ege girseydi ana avrat sövüp ''demir ege'yle mi bunları yeneceğiz'' denilecekti
bir de şey var'' bu adamları hoaca istedi''
 sen hocaya 50  milyon bütçe verdin de o mu istedi j mario ile can keleş'i
kaldı ki can trasnferinden haberi bile yoktur
j mario ısrarla istenen angelinho (30 milyon versen sana gelirdi) olmayınca son dakika oluru var diye alındı
sezon başı 20oyuncu gönderilmiş ki her biri için haftalarca mesai harcandı
oyuncu gönderilmeden alamadığımız bir sitemin varlığı transferin son günü unutulmuş
kötü oyunculara rağmen paolista musrati rafa gibi nokta transferler yapılmış.
gelelim bugüne
Çarşamba günü evinde oynayıp 2 haftadır istanbuldan çıkmamış bir rakibe karşı cuma günü lyonu yenip dönmüş bir takıma (Hakaret Yasak)₅ bir maç yönetimiyle kaybettik biz
stoperde sadecee defansın değil bütün oyunun kurulumunda büyük etkisi olan oyuncumuz olmadan kaybettik
kökleşmiş ve fenerin bile medya gücüne rağmen kazanamadığı bir çeteye kaybettiğimiz hemen unutuluyor
yedi düvelle vuruşuyoruz ama ilk tökezlemede hemen herkesten çok biz çullanıyoruz takıma  bir sakin olun 
geçen sene gs zaha ziyech tete ndombele'ye servet gömdü
sanki bir biz hata yapıyormuşuz gibi davranmayın rica ederim
yahu psg servet gömdü servet neymar' a da gram fayda alamadı
şu an ne takımı ne yönetimi ne de teknik heyeti eleştirmek için elimizde  hiçbir şey yokken bile bunları yapmayalım

Çevrimiçi Samet Demir

Hasan Arat'ın şöförü değil,yola beraber çıktığı kardeşidir. 1990 ların başından beri yer yer deplasmanlarda yaptığımız,kapalının göbeğinden trübüncülüğü iliklerine kadar yaşamış,çoğu kişinin sevdiği,saydığı değerli bir arkadaşımızdır.
İyi bir abimizdir yanlız bu durumu aleyhimize dönecek zannettiler de yanlış yaptılar. Bizim adımıza da bence iyi oldu. Taraftar uyandı. Sirkelenmiş oldu. İlk iç saha maçını dört gözle bekliyorum. Tabiki 2.yarı gs maçını da. Bu devran böyle dönmeyecek. Bu sistemi de biz çökerteceğiz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

dün burada ndur'un kötü transfer olması demir ege ve salihin varlığıyla eleştirildi
öncelikle bu girdiyi yapan şahsı hatırlamıyorum derdim onu eleştirmek değil
dün maçta salih oynasaydı ve yerine 70'te demir ege girseydi ana avrat sövüp ''demir ege'yle mi bunları yeneceğiz'' denilecekti
bir de şey var'' bu adamları hoaca istedi''
 sen hocaya 50  milyon bütçe verdin de o mu istedi j mario ile can keleş'i
kaldı ki can trasnferinden haberi bile yoktur
j mario ısrarla istenen angelinho (30 milyon versen sana gelirdi) olmayınca son dakika oluru var diye alındı
sezon başı 20oyuncu gönderilmiş ki her biri için haftalarca mesai harcandı
oyuncu gönderilmeden alamadığımız bir sitemin varlığı transferin son günü unutulmuş
kötü oyunculara rağmen paolista musrati rafa gibi nokta transferler yapılmış.
gelelim bugüne
Çarşamba günü evinde oynayıp 2 haftadır istanbuldan çıkmamış bir rakibe karşı cuma günü lyonu yenip dönmüş bir takıma (Hakaret Yasak)₅ bir maç yönetimiyle kaybettik biz
stoperde sadecee defansın değil bütün oyunun kurulumunda büyük etkisi olan oyuncumuz olmadan kaybettik
kökleşmiş ve fenerin bile medya gücüne rağmen kazanamadığı bir çeteye kaybettiğimiz hemen unutuluyor
yedi düvelle vuruşuyoruz ama ilk tökezlemede hemen herkesten çok biz çullanıyoruz takıma  bir sakin olun 
geçen sene gs zaha ziyech tete ndombele'ye servet gömdü
sanki bir biz hata yapıyormuşuz gibi davranmayın rica ederim
yahu psg servet gömdü servet neymar' a da gram fayda alamadı
şu an ne takımı ne yönetimi ne de teknik heyeti eleştirmek için elimizde  hiçbir şey yokken bile bunları yapmayalım
bu takımın en büyük eksikliği mevki ve isimlerden çok alternatifsizlik ve dar kadro malesef. Paulista ve rashica sahada olsaydı biz o sahadan puansız ayrılmazdık. Paulista, rafa, udokhai, sol stoper alternatifi olarak emirhan, her ne kadar eleştirsem golcülüğü unutan immobile bu dönemin başarılı transferleri. Musrati bana göre hatalı transfer daha çok josef atibavari bir ön libero lazımdı bize, joa mario tutmadı, ndour’da musrati alternatifi zaten. Ocak’da kanat ve santrafor, önümüzdeki sezonada kadro genişliği sağlanır. Rakiplerin hayvan gibi geniş ve kaliteli kadroları var, bizim bu sezona giden ve gelenlerin toplamı 40’ın üzerinde. Bu yüzden sabretmeli, destek olmalı ve inanmalıyız..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İyi bir abimizdir yanlız bu durumu aleyhimize dönecek zannettiler de yanlış yaptılar. Bizim adımıza da bence iyi oldu. Taraftar uyandı. Sirkelenmiş oldu. İlk iç saha maçını dört gözle bekliyorum. Tabiki 2.yarı gs maçını da. Bu devran böyle dönmeyecek. Bu sistemi de biz çökerteceğiz.

Ne yapıp edip Arda denen futbol fakirine mutlaka düdük astirmamiz lazım.

Çevrimdışı levitate

iddia odur ki geçen ay yönetim tff'ye 6 hakemin adını vermiş ve bunları maçlarımızda istemediklerini belirtmiş, bunlardan birisi de arda adlı hakemsi, sonuç ortada :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

👍+1903
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı murat baltacı

Bizim bu saatten sonra şampiyonluğa nasıl yürürüz bu rezil camianın ipliğini nasıl pazara çıkarırız desteklerini kollanmalarini nasıl engeller yada azaltiriz bunlara kafa yormamiz lazım yönetimle hocayla falan olacak iş değil komple camia olarak birleşmek lazım medyası taraftarı yentimi hocası yedek oyuncusu.

bunların hepsinden önce hakem camiasının bunlara desteğini gün yüzüne çıkarmak hakemle puan almalarını engellemek lazım şimdi ligi bitirtmeyiz hamlesini yapacak yönetici lazım bu adaliysa onu getirelim Sinan enginse onu getirelim efendilikle terbiyeli açıklamalarla bu işin olmayacağı açık bu kirli yapıyı ya yıkacağız yada üç beş senede bir şampiyonlukla susturulup bunların kirli şampiyonluklarini izlemeye devam edeceğiz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Bu rezil fikstüru farkedip ilk başta itiraz etmeyen yönetimde aynaya baksın Beşiktaş'ın hakkını ya savunun yada savunacak kişilere yer açın
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Türkiye'de futbol zaten bitmişti iyice ayyuka çıktı bundan sonra somut adımlar lazim feneride yanına alıp ya yabancı hakem getirteceksin yada ligden çekilip gs denen örgütü tek başına bırakacaksın Türk futbolu için artık milat olması gerekir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Birazda saha içine girelim Semihin kendini geliştirmemesi kafasının dikine gidip bildiği oyunu oynamaması iyi değil bak önünde kerem örneği var sende şu eşiği atla artık boş koşu yap ceza sahasına gir forvetle yakın oyna.

Cironun yaşı itibariyle tek başına bu işi götüremeyecegi belliydi Mustafaya güvenip riske girdik aynı riski semihe güvenip kanat almayarakta yaptık devre arasında mutlaka kanat ve forvet takviyesi lazım Mert'in arkasınada ya kaleci alalım bir maç var bir maç yok en azından rekabete girsin
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Bu rezil fikstüru farkedip ilk başta itiraz etmeyen yönetimde aynaya baksın Beşiktaş'ın hakkını ya savunun yada savunacak kişilere yer açın
Yıllardan beri bu durum böyle. Sadece yönetim değil bizim de tepki göstermemiz lazım. Önce ki yıllarda 2.yarı gs deplasmanı oluyordu bu düzeldi. Bu fikstür olayınıda gider ayak büyükekşi hediye etti gs ye. Gelen de gideni pek aratmıyor gerçi.

Yönetimi yanlız bırakmamalıyız. Sürekli bu sıkıntıları gündemde tutmalıyız. Hırsıza hırsız olduğunu unutturmamalıyız. Ki dün olduğu gibi bize ahlak dersi vermeye kalkmasın.

Etiketler: