Mario''yu alıp yabancı kontenjanını kullanana kadar, Amir Hadziahmedovic 6 numarada 8 numarada kulübende gayet kullanışlı bir yedek olarak kalırdı, opsiyonun olurdu, son 7 maçtır oynuyor, hiç olmazsa duran toplarda da, kornerlerde de bir tehditin olurdu, topun başına Gedson geçmezdi...
Ndour top ayağında iken çok iyi topçu, şiir gibi akıyor ama bütün hikayesi bu, top ayağından çıkınca yok, tamda en önemli yerde bir kişi eksiğiz, uzun top yok, Amir belki o klasta topu süremez, adam geçemez ama rakip adamda onun yanından öyle kolay geçemez ve sürekli Amir akan oyunun içinde kalırdı, gayet klas uzun toplar atar, oyunun yönünü, hızını kontrol ederdi, ceza sahasında da bu kadar etkisiz olmazdık, son tahlil olarak kar zarar fayda dengesine bakıyorum net zarardayız, bize şov değil fayda lazım...
Salih keza öyle, al Salih'i ortaya, ortayı kapat, çek Gedson'u sola, Salih ortayı, Gedson solu süpürsün, top oynatmazsın bu kılçıklı cincona, Sâlih'in asist beklentisi her zaman vardır, ceza sahasında Salih varsa orada da illa ki gol vardır, ya oyunu, ya alanı açar bir şekilde sana gol attırır.... Kornerlerde, serbest vuruşlar da ceza sahasını karıştırabilecek mevcut kadrondaki tek oyuncun Salih ve sen ona hayalet muamalesi yapiyorsun, gerçekten yazık, Mario'nun bulduğu dakkaya bakınca gerçekten çok yazık ve ayıp...
Sen elindekini analiz edemeyeceksen neden oradasın, Serdar Topraktepe bundan on kere daha teknik direktördür. Geçen sene o kondisyonsuz, yeteneksiz, moralsiz takıma iş yaptıran Serdar, bu maçta OKancıK'ı öttürürdü. Kadroya dar diyoruz ama geçen seneye göre öyle geniş, öyle geniş ki, siyahla beyaz gibi, kadroyu asıl daraltan Giovanni'nin futbol mantalitesi....
Her maç sürpriz yaşamaktan ben yoruldum, futbolun doğruları belli, yapamıyor, göremiyor...