Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 474574 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı celiker1

"Yaşayamadıklarımız değil,yaşanması mümkünken yaşayamadıklarımız en büyük hayal kırıklığı" demiş bir bilen.Doğru kadro planlaması,doğru transfer %80-90 oranla vallahide mümkün,billahide mümkün.Doğru kadro planlaması ve transferde  gerektiği kadar iyi olamamışken üzerine birde elindeki oyuncuları değersizleştiriyorsun.Sahada takımını değersizleştirirken trübünde de taraftarını değersizleştiriyorsun.Stadın ilk açıldığı günden itibaren kapalı alt-yeni açık altta olması gereken taraftar stadyumdan uzaklaştırılmak için her şey yapılıyor.Artık ne diyeceğimi bilemiyorum ve yorulduğumu hissediyorum.YAŞANMASI MÜMKÜNKEN YAŞAYAMADIKLARIM sebebiyle sinirden artık vücudum kaldırmıyor.Bu sürecin beni hastalığa götürdüğünü hissediyorum.Ne kadar başarabileceğim bilmiyorum ama BEŞİKTAŞ TARAFTARI KAPALI ALTTA YER ALACAĞI GÜNE KADAR 1991 yılından başladığım maçlara gitmeyi sonlandırma kararı alıyorum.Yazılı ve görsel medyada tüm takiplerimide bırakıp stresten uzak,sağlıklı yaşama yöneleceğim artık.İstemeyerekten kırdığım,üzdüğüm varsa herkesten özür dilerim.Kalın sağlıcakla✋

SİYAH BEYAZ EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

"Yaşayamadıklarımız değil,yaşanması mümkünken yaşayamadıklarımız en büyük hayal kırıklığı" demiş bir bilen.Doğru kadro planlaması,doğru transfer %80-90 oranla vallahide mümkün,billahide mümkün.Doğru kadro planlaması ve transferde  gerektiği kadar iyi olamamışken üzerine birde elindeki oyuncuları değersizleştiriyorsun.Sahada takımını değersizleştirirken trübünde de taraftarını değersizleştiriyorsun.Stadın ilk açıldığı günden itibaren kapalı alt-yeni açık altta olması gereken taraftar stadyumdan uzaklaştırılmak için her şey yapılıyor.Artık ne diyeceğimi bilemiyorum ve yorulduğumu hissediyorum.YAŞANMASI MÜMKÜNKEN YAŞAYAMADIKLARIM sebebiyle sinirden artık vücudum kaldırmıyor.Bu sürecin beni hastalığa götürdüğünü hissediyorum.Ne kadar başarabileceğim bilmiyorum ama BEŞİKTAŞ TARAFTARI KAPALI ALTTA YER ALACAĞI GÜNE KADAR 1991 yılından başladığım maçlara gitmeyi sonlandırma kararı alıyorum.Yazılı ve görsel medyada tüm takiplerimide bırakıp stresten uzak,sağlıklı yaşama yöneleceğim artık.İstemeyerekten kırdığım,üzdüğüm varsa herkesten özür dilerim.Kalın sağlıcakla✋

SİYAH BEYAZ EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ!
Yapma abi küsülmez. Kırılırsın, kızarsın, üzülürsün hepsinde hakkın olabilir ama küsülmez. Küçüklerin siz büyüklerden öğreneceği çok şeyler var.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

çok kırılgansınız bizden hiçbir şey olmaz bu kafayla her maç sonu birilerini yemeye çalışıp kulübü kaosa sürüklüyorsunuz şu durumu bekleyenlerde fırsatı kaçırmıyor alttan alta hedef göstermeye başlıyor her sene aynı muhabbet ortada sorun yokken bile böylesiniz muçi oynamayınca neden oynamıyor oynayınca neden oynuyor semih oynayınca bunu niye oynatıyor oynamayınca neden oynatmıyor şimdi birde can konusu var yarın öbür gün oynar bunu niye oynatıyor diye ayağa kaldırırsınız ortalığı senin bu sene sezon başı yarışma ihtimalin bile %10 falandı ligin gol kralı falan eleştiriliyor millet iş yapmayan adamı el üstünde tutuyor yerine daha iyisi gelse bile bir köşeye atmıyor iş yapmayan anadolu topçusunu beleşe gönderdikleri en iyi üç oyuncusundan biri yerine monte etti bile sizde elinizdeki potansiyele sabırsız davranıp ıslıklayın linç edin semih veya muçi fark etmez aynı muameleyi semihte oynarken görüyordu çünkü
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2024, 00:19:14 Samet Ç ]

Çevrimdışı Fikret

Dayanamadim artik bu Giovanni inadindan gecen mac uzun sure aradan gelip buraya da yazayim dedim.
Felaket arkadaslar. Tazminat istiyor deseniz inanilir su durumda. Goz gore gore ego masturbasyonundan, inattan yaptigina bakin.
GVB denen zat tamamen kirilgan, ozguveni eksik biri. Gecen gun mactaydim cok ciliz islik geldi Muci'ye dk 89da. Hemen delirdi GVB, taraftari gelmeyin diyecek kadar hadsiz bir aciklama yapti.

Bu mac gene Semih'siz Salih'siz rezil mi rezil tercihler. Rafa Silva'nin kanat basladigi veya ciddi bir sure kanat oynadigi 4 mac var. Lugano-Ajax-Frankfurt-Antep. Hepsi kotu sonuc.
Giovanni sansa yasiyor simdilik. Eger Lyon-GS maclarinda rezillik cikarsa teneke baglanir arkasina cunku haketti.

Eyupspor macini ic sahada verecektin Giovanni. Senin kaba etini SEMIH KILICSOY kurtardi.
Samsunspor macinda rakip antrenor madara etti seni. Seni pasiyla Semih, kontrol ve goluyle Rafa kurtardi.
Sivas macinda ne oynadi Besiktas? sansa bir penalti geldi. dk 85 mac 1-0. bir kaza golu olsa gitti puan.
Kayseri macini Gedson bedavadan kurtardi.
Lugano deplasmani anlamsiz savunmaci kadro ile ciktin 3 yedin. Ajax maci Besiktas son 10 yilinin en rezil aksamlarindan. Frankfurt gene saldiramadin 45-90 rahat etti adamlar Bayern macina dinlendirdin adamlari.

Neyse ben asil soruna geleyim: Yonetimin ve taraftarin TAVRI.
Eyupspor'u Sivas'i ic sahada zar-zor yenen bu GVB icin koca Besiktas yonetimi numariladan niye bagirir? BJK sampiyonlar ligi gruplardan namaglup cikmis bir kulup. Yonetim, baskan niye kendini kucuk dusurur? Taraftar ciliz bir islik yapti, GVB nasil incindiyse, yonetim ve baskan full kadro tesislere gidiyor teselli ediyor.

Besiktas yonetimi hoca incindi diye kendini niye ezdiriyor? Hocanin egosunu sisire sisire ne hale getirdiniz?!

Gecen sene 15 gol atan 19luk Semih'ine yaptigi mobbing, 10m euro'luk Muci'ni isliklatacak kadar suursuz kullanmasi, Salih gibi veteran ve cok kaliteli orta sahani Onana-Bahtiyar-Ndour arkasina atmasi... BUNLARIN HEPSI EGO. Bunlarin hepsi Turk oyuncuyu kucuk gormekle ilgili.

GVB kariyeri itibariyle bir Mourinho-Ancelotti degil arkadaslar. Sen yonetim olarak bu derece E-ZI-LE-MEZ-SIN! Immobile-Rafa-Paulista 3lusunu bir de Gedson'u bu sene Trabzon alsa su an sampiyonluk yarisinda olurlardi. Boyle pahali bir kadro, gecen devre arasi Musrati-Muci vs, altyapindan wonderkid cikiyor Semih.

Taraftar ve medyadaki Besiktaslilar iyice saskin oldu. Kardesim Lucescu icin tezahurat yapmak icin 6 ay mi surdu? Mustafa Denizli aldi takimi, adami tribunlere cagirmamiz icin 30. haftayi mi beklemistik? Bu nedir kardesim Valerien'e once bir aşk sonra GVB'ye aşk? Birakin yabanci hayranligini. Besiktas buyuk takim. Senin hocan ogrenecek o tribun nasil avantaja cevrilir, senin genc Turk yildizina nasil adil davranilir, senin hocan korkak olmamayi ogrenecek

Çevrimiçi gokhans

Eyvah, sergencilerin, şenolcuların sesi yükselmeye başlamış. Bu akım medyayada sıçrar, hoca üstünde baskı oluşturulursa hocanında yönetiminde ayağını kaydırır bunlar, tabi Beşiktaş’ın da!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Fikret

Eyvah, sergencilerin, şenolcuların sesi yükselmeye başlamış. Bu akım medyayada sıçrar, hoca üstünde baskı oluşturulursa hocanında yönetiminde ayağını kaydırır bunlar, tabi Beşiktaş’ın da!!!
Sevmedigin ismini kucuk harfle yazdigin hocalarin ortak ozelligi nedir?
- Besiktas'i sampiyon yapmalari.
- Korkak olmayip Besiktas'i buyuk takim gibi oynatmalari.
- Taraftara gelmeyin siz dememeleri.
- Tazminatsiz ayrilmalari.

Kimse burada Senol Sergen gelsin dememis ama Besiktas'in basina gelecekse boyle ortak ozelliklere sahip birisi gelmelidir. Bu ozelliklere sahip olmayanlar tazminatini alip giden karaktersizler olarak anilir. Yani isteyen Valerienci yada Avcici olsun.

Donuyla inatlasmayi birakacak GVB. Taraftardan da ozur mumkunse. Bunlar da yetmez artik kredisini harcadi, Lyon-GS deplasmalarinda makul sonuc alacak. Yoksa teneke baglanir yollanir.

Çevrimiçi Samet Demir

Kimse burada Senol Sergen gelsin dememis ama Besiktas'in basina gelecekse boyle ortak ozelliklere sahip birisi gelmelidir. Bu ozelliklere sahip olmayanlar tazminatini alip giden karaktersizler olarak anilir. Yani isteyen Valerienci yada Avcici olsun.

Donuyla inatlasmayi birakacak GVB. Taraftardan da ozur mumkunse. Bunlar da yetmez artik kredisini harcadi, Lyon-GS deplasmalarinda makul sonuc alacak. Yoksa teneke baglanir yollanir.
Sergenin geçen hafta olan açıklamalarını izlemeni tavsiye ederim. Şenol konusuna girmek dahi istemiyorum. İyi diye tabir ettiğin Sergen tv de yorumcu, Şenolun da ligde 1 galibiyet, 5 - 6 beraberliği var. İkisininde bizde yaşadığı harici başka bir başarıları yok. Hal böyle olunca bu başarıyı biz mi onlara yoksa onlar mı bize borçlu?

Sosyal medya da Rafa içinde yaygara koparmaya başlamışlar, nitekim okan da maç sonu ben sıramı savdım artık Gio'nun eleştirilme vakti demiş... Size söylüyor sanırım?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

biraz düşündüm de, semih oynarken o oynamasın top eziyor pas atmıyor deniyordu çoğumuz muçi niye oynamıyor diyorduk hocaya kızıyorduk, şimdi bunun tersten hali oldu muçiye sövülüyor semih isteniyor

semih oynamaya başlasa bu sefer satmak için zorla oynattırıyorlar olacak, sonra farklı bir topçuya takacağız, taraftarda saçmalıyor son üç sezon bizim ayarları çok fena bozdu
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bence arada kaynıyor ama rafa haftalardır bir gram top oynamıyor yorgunluk falan değil direkt umrunda değil
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bence arada kaynıyor ama rafa haftalardır bir gram top oynamıyor yorgunluk falan değil direkt umrunda değil
Oynamıyor değil oynayamıyor veriyorlar sırtına bir adam rafa nereye oda peşine. Burada çözüm Rafadan ziyade hocada.

Çevrimdışı murat baltacı

Düşündükçe sinirleniyorum bir kerede rüzgarı arkamıza alalım arkadaş olumlu havayı nasıl terse döndürülür istesen basaramazsin başardılar yönetimi hocası iyi başladıkları sezonu berbat ettiler. Yahu hoca sen kimsin boyundan büyük işlere kalkışıyorsun taraftara ayar vermeye kalkıyorsun kendinle inatlasip oyuncularına haksızlık ediyorsun noldu kendi ayağına sıktın.

Yönetim planlamayı iyi yapamadı takımı eksik bıraktı bilet fiyatları iletişim ekibi falan rezalet ama yinede küme düşme adayı anteple berabere kalamazsın birde öne geçmişsin ikiyi üçü bulacaksın sahadaki oyuncularla bulamıyorsan kenardan gol atacak adamları alacaksın sen gidip defans bile yapamayacak oyuncuları alıyorsun son dk yediğin gole bak yedi tane defans oyuncusu rakibin gol atacak tek oyuncusunu boş bırakıyor adam hem kontrol edip hem vuruyor işte bunun adı ilahi adalet sen hoca olarak yanlış yaptın oyuncu kayirdin inat ettin Allah'ın tokadını yedin İnşallah buradan krizi yönetir toparlarsin yoksa çok geçmez güle güle deriz
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

kaydı bile geçmiş olsun normalde buradan dönerdik yarışa bir şekilde tutunurduk ama bu saatten sonra zor pusuda bekleyenlerin hepsi hocayı hedef göstermeye başlamış bile başta efsane dedikleri sergen 7 tane hoca değişti hala daha hoca değiştirerek hiçbir şey olmayacağını anlamadılar şu eforlarını takım kurulurken gösterselerdi keşke

Çevrimiçi Serdar3444

Hoca bazı konularda çok net, çok bariz hatalar yapıyor, kimse kendi ayağına sıkmaz bunu bilerek yapmıyordur. Mesele şu, hatanı gördükten sonra neden müdahale etmezsin. Dün maça neden  bu kadar saçma bir kadro ile çıktın. Hadi çıktın neden arızayı görünce müdahale etmiyorsun. Ya da göremiyormusun... Dün iki takımında kadrosunu Selçuk İnan'a kurdursalar muhtemelen böyle bir kadro isterdi, birtek kaleye Ersin'i eklerdi...
Mario'nun (hazır) olmadığını görüyor ısrar ediyor, Can hadi kötü, istenileni veremiyor deniliyor ya, Mario kadar mı kötü oynar, o kadar kötü olması mümkün değil, 67 dakika neyi seyrettin, neden seyrettin.
Kadroda aynı anda Cher Ndour, Ernest Muçi, Rafa Silva, Joao Mario olmaz, olamaz...Olursa da işte böyle olur... Bunlar teker teker iyi topçular olabilir ama aynı anda oynarlarsa takımın önce gücü sonra motivasyonu kırarsın, karşı takımın  Beşiktaş karşısında oynamaya cesaret edemeyeceği futbolu zorla ama zorla adamlara oynatırsın. Karşı takıma çalışmamışsın, umursamıyorsun demektir bu.
         Takımda sadece penaltıcı belli, ne kornerleri ne de serbest vuruşları kimin, nasıl atacağı, kimin nerede nasıl pozisyon alacağı belli değil, bir organizasyon yok, doğaçlama gelişiyor her şey. Bir iki kişinin ayağına bakıyor...
Şu anda Bronchorst' un en büyük düşmanı bizzat kendisi... Bu saçmalığı neden yaşayalım, her maçta başka bir saçmalıkla karşılaşıyoruz. Saçmalama abicim, aklın yolu bir, yapma ısrarla aynı hataları, aynı hataları yaparsan sonuç  değişmeyecek, kötü Antep'e top oynattırdık, yapma bunları....

Hocanın denemeleri yüzünden öyle oldu bence.iyi giden bir oyun vardı yeni birseyler deneyim derken olanı bozduğu gibi iyi oynayan oyuncular da geriledi
Yalniz dün hoca eliyle verdi maçı bahtiyar fln semihi oyuna almama  olayını kimseye açıklayamaz kusura bakmasın
Mahalle takımı Antep 11 kişi defans yapmaz Beşiktaş hoca dün büyük saçmaladı.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesela bazen hocaların abuk subuk denemeleri hakikaten insanı çileden çıkartacak düzeyde oluyor.dün frankurt maçını izliyorum kompany de son 15 dk öyle böyle saçmalamadı.skoru tutayım derken yaptığı değişikliklerle maçı verdi.maci tutayım derken neden önden adam çıkarıp arkaya adam alınır anlamış değilim topu veriyorsun rakibe psikolojik olarak arkaya yaslaniyorsun.yalniz frankurt dün nasıl kontraya çıkılır dersi verdi 3 kontra 3 gol.biz ucuz kurtulmuşuz.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi kartalizma190399

Dayanamadim artik bu Giovanni inadindan gecen mac uzun sure aradan gelip buraya da yazayim dedim.
Felaket arkadaslar. Tazminat istiyor deseniz inanilir su durumda. Goz gore gore ego masturbasyonundan, inattan yaptigina bakin.
GVB denen zat tamamen kirilgan, ozguveni eksik biri. Gecen gun mactaydim cok ciliz islik geldi Muci'ye dk 89da. Hemen delirdi GVB, taraftari gelmeyin diyecek kadar hadsiz bir aciklama yapti.

Bu mac gene Semih'siz Salih'siz rezil mi rezil tercihler. Rafa Silva'nin kanat basladigi veya ciddi bir sure kanat oynadigi 4 mac var. Lugano-Ajax-Frankfurt-Antep. Hepsi kotu sonuc.
Giovanni sansa yasiyor simdilik. Eger Lyon-GS maclarinda rezillik cikarsa teneke baglanir arkasina cunku haketti.

Eyupspor macini ic sahada verecektin Giovanni. Senin kaba etini SEMIH KILICSOY kurtardi.
Samsunspor macinda rakip antrenor madara etti seni. Seni pasiyla Semih, kontrol ve goluyle Rafa kurtardi.
Sivas macinda ne oynadi Besiktas? sansa bir penalti geldi. dk 85 mac 1-0. bir kaza golu olsa gitti puan.
Kayseri macini Gedson bedavadan kurtardi.
Lugano deplasmani anlamsiz savunmaci kadro ile ciktin 3 yedin. Ajax maci Besiktas son 10 yilinin en rezil aksamlarindan. Frankfurt gene saldiramadin 45-90 rahat etti adamlar Bayern macina dinlendirdin adamlari.

Neyse ben asil soruna geleyim: Yonetimin ve taraftarin TAVRI.
Eyupspor'u Sivas'i ic sahada zar-zor yenen bu GVB icin koca Besiktas yonetimi numariladan niye bagirir? BJK sampiyonlar ligi gruplardan namaglup cikmis bir kulup. Yonetim, baskan niye kendini kucuk dusurur? Taraftar ciliz bir islik yapti, GVB nasil incindiyse, yonetim ve baskan full kadro tesislere gidiyor teselli ediyor.

Besiktas yonetimi hoca incindi diye kendini niye ezdiriyor? Hocanin egosunu sisire sisire ne hale getirdiniz?!

Gecen sene 15 gol atan 19luk Semih'ine yaptigi mobbing, 10m euro'luk Muci'ni isliklatacak kadar suursuz kullanmasi, Salih gibi veteran ve cok kaliteli orta sahani Onana-Bahtiyar-Ndour arkasina atmasi... BUNLARIN HEPSI EGO. Bunlarin hepsi Turk oyuncuyu kucuk gormekle ilgili.

GVB kariyeri itibariyle bir Mourinho-Ancelotti degil arkadaslar. Sen yonetim olarak bu derece E-ZI-LE-MEZ-SIN! Immobile-Rafa-Paulista 3lusunu bir de Gedson'u bu sene Trabzon alsa su an sampiyonluk yarisinda olurlardi. Boyle pahali bir kadro, gecen devre arasi Musrati-Muci vs, altyapindan wonderkid cikiyor Semih.

Taraftar ve medyadaki Besiktaslilar iyice saskin oldu. Kardesim Lucescu icin tezahurat yapmak icin 6 ay mi surdu? Mustafa Denizli aldi takimi, adami tribunlere cagirmamiz icin 30. haftayi mi beklemistik? Bu nedir kardesim Valerien'e once bir aşk sonra GVB'ye aşk? Birakin yabanci hayranligini. Besiktas buyuk takim. Senin hocan ogrenecek o tribun nasil avantaja cevrilir, senin genc Turk yildizina nasil adil davranilir, senin hocan korkak olmamayi ogrenecek

Muci gercekten 10 milyon euro'luk mu? Madem 10 milyon euro'luk topcu niye Rafa Silva'yi aldi yonetim ve taraftar bunu alkisladi. Rafa geldiginde herkes alkisliyordu?
Immobile-Rafa-Paulista uclusu hic de o kadar iyi degil aldiklari para'ya bakilirsa. Paulista fena degil su ana kadar ama istikrar sorunu ortaya cikti bile, Frankfurt macinda takim acik ara en kotusuydu, 2 golu bizzat yedirdi.
Immobile haftalardir birsey oynamiyor. Senelik 6 milyon euro alan adam sadece penaltilarla nefes aliyor. Oyuna katkisi 0, ayakta duramiyor, birak oyun katkisi vermeyi zarar bile veriyor top kayiplariyla, pas hatalariyla.
Rafa Silva desen savunma zaafiyeti yaratiyor, gectigi kanat savunma anlaminda cokuyor, son 3-4 macta skora katkisi da yok.
Immobile ve Rafa Silva'nin aldigi maas kisisel olarak 3-4 oyuncunun toplam maasi kadar. Bu oyun benim acimdan kabul edilemez.
Gomez de yillik 5.5 aliyordu ama butun sezon fiziksel olarak hazirdi ve istikrarliydi. Immobile daha ekim ayinda patladi.

Çevrimiçi kartalizma190399

O saydigin hocalarin ayrica yaptiklari:

- Senol Gunes 2 defa tas gibi kadroyla karsisina iyi bir GS ve Terim gelince ilk 2 disinda tamamladi, hatta 1 sezonda altinda BJK tarihinin acik ara en iyi kadrosu vardi.
- Sergen ikinci sezonunda daha ekim ayinda tamamen havlu atti.
- Buyuk takim gibi oynatmak mi? Sampiyonlar ligi macina Josef-Atiba-Topal uclusuyle GVB cikmadi. 2 defa GS deplasmanina korkak Necip-Atiba'li vs kadrolarla cikip ezik futbolla sampiyonluk veren de Senol Gunes'ti, GVB degil.
- Evet, taraftara Sergen gelme dememisti. Ama orta parmagini kaldirmisti. GVB bu arada gelmeyin demedi. Takimin herseyini ortaya koymadigini dusunuyorsan gelmemenizi daha dogru olur dedi. Taraftar en azindan mucadele gormek ister, onu takim gostermisse saygi duymali. Frankfurt maci ozelinde soyledigi sey gayet mantikli. Takim deli gibi mucadele edip rakip guclu geldiyse ve/veya sans faktoru yardim etmemisse takimi alkislarsin kismet dersin olur biter.
- Tazminat alacak yuzleri mi vardi? Ben adim gibi eminim ki bu 2 sinsi paragoz kisinin tazminatsiz ayrilmalarinin tek nedeni taraftari yanlarina almak ve ileride bir daha gelmek icin kapinin acik kalmasini saglamak.

Çevrimdışı Talisca1903

Hocanın lige başlangıç yapan kadroyu bozup yaptığı ısrarlı denemeler sayesinde sağolsun takım 5 maçtır top oynamıyor
Rafa etkisizleşti ciro tek başına savaşmaktan dili dışarda geziyor bunlarıda ısrarla yapıyor inat herif
Aklı başında tarftar bunları görüp eleştirince hemen şucu bucu oluyor inanılmaz bir linç kültürü
Yönetim transferi yarıda bırakıp kanat almadan sezona giriyor diye forumdaki herkes eleştirince ne yapsın adamlar diye başlanıyor bir kaç kişi tarafından
Asıl bu adamcılık herşeyi güzelleyip yanlışı korumaya çalışmak
Hoca iyi yaptığı şeylerde övüyoruz zaten ama ısrarla yanlış yapıp inadına bazı şeyleri zorlarsa onada mı evet diyelim
Bak sonunda zorla puan kaybetti takım şu maçın değişikliklerini kimse anlatamaz böyle saçmalık olamaz göz göre göre geldi rakibin golü bu puan kaybının telafisi kolay değil hele karşında hermaç 3 puan yazan iblis varken
Burası inatlaşılacak yer değil Antep’ten alınan 1 puan iyi değil bunlarında söylenmesi gerekiyor hocaya
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2024, 11:37:11 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Musratinin yokluğuda etkiledi hücum performansını atak sonlandıramayan kanatlar yüzünden gedsonda geberdi koşmaktan
Mustafa girdi defansta geldi üzerimize genç adam nasıl bu kadar güçsüz anlaşılmaz koşamıyor bile
Ciro skor netleşmeden asla çıkmamalı asla

Çevrimiçi Samet Demir

kaydı bile geçmiş olsun normalde buradan dönerdik yarışa bir şekilde tutunurduk ama bu saatten sonra zor pusuda bekleyenlerin hepsi hocayı hedef göstermeye başlamış bile başta efsane dedikleri sergen 7 tane hoca değişti hala daha hoca değiştirerek hiçbir şey olmayacağını anlamadılar şu eforlarını takım kurulurken gösterselerdi keşke
Sizide anlamıyorum ki ne olmuş yani hoca gitsin yerine başkasını hemen alırız. Yönetimi söylemiyorum bile. Geçen sene 6 tane yolladık, bir 6 da bu sene yollarız. Yazın 28 oyuncu gönderdik 15 tane de bu sene gönderir yerine yenisini alırız. Hem bu süre zarfında Şenol ts den kovulmuş olur ya da Sergen tv den sıkılır. Yeni yönetim ile yeni maceralara yelken açarız. Allahım sen bana sabır ver.

Yahu eleştirin ama yıpratmayın. Zarar veriyorsunuz görmüyor musunuz?

Çevrimiçi Samet Demir

Musratinin yokluğuda etkiledi hücum performansını atak sonlandıramayan kanatlar yüzünden gedsonda geberdi koşmaktan
Mustafa girdi defansta geldi üzerimize genç adam nasıl bu kadar güçsüz anlaşılmaz koşamıyor bile
Ciro skor netleşmeden asla çıkmamalı asla
Musrati konusunda hem fikiriz seninle gedson ile birbirlerini iyi tamamlıyorlar. Ndour iyi ama gedson ikisi birbirinin üzerine biniyor gibi. Takım içerisinde hep aynı yerlerde duruyorlar. Aslında Musrati yerine mario ya da Salih denenmesi lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi mayguntr

https://twitter.com/EsenlerliBobo/status/1843035311376597470
Milli takim arasi ins hem hocaya hem taraftara biraz iyi gelir. Sonraki macimiza 13 gun var, oyuncular da guzel bir sifirlarlar kafalarini. 
Hocanin tek sorunu burayi avrupa zannetmesi insalarla iletisim kurarken. Yonetimdekilerin (Feyyaz, Samet) hocadan biraz yuk almasi lazim bu taraftari yonetme konusunda.

Ligde daha maglubiyet almamis takim, 8.hafta millet hocayi yollamak icin yol aramaya baslamis. Dun o kadar eminim ki son 10dk bi kitle vardi ki bekliyodu keske bir gol yesek de gidip hocaya yerdirsem diye. Bu taraftarin kim oldugunu bilip cok kaale almamak lazim. Yonetim biraz daha akilli ortalama taraftardan ondan guveniyorum ben sacma sapan islere girmeyeceklerine.

Çevrimiçi gokhans

Milli takim arasi ins hem hocaya hem taraftara biraz iyi gelir. Sonraki macimiza 13 gun var, oyuncular da guzel bir sifirlarlar kafalarini. 
Hocanin tek sorunu burayi avrupa zannetmesi insalarla iletisim kurarken. Yonetimdekilerin (Feyyaz, Samet) hocadan biraz yuk almasi lazim bu taraftari yonetme konusunda.

Ligde daha maglubiyet almamis takim, 8.hafta millet hocayi yollamak icin yol aramaya baslamis. Dun o kadar eminim ki son 10dk bi kitle vardi ki bekliyodu keske bir gol yesek de gidip hocaya yerdirsem diye. Bu taraftarin kim oldugunu bilip cok kaale almamak lazim. Yonetim biraz daha akilli ortalama taraftardan ondan guveniyorum ben sacma sapan islere girmeyeceklerine.
o taraftar profili bu takımın en büyük düşmanıdır. O taraftar profilinin yaptığı kötülüğü ve Beşiktaş'a verdiği zararı tff, mhk yada renkli lobileri bile veremez.. Bu profil daha yıllar önce ahmet dursun seba gitsin diye bağırdı, buldozer gibi ezerek şampiyon olan lucescuyuda bilgili'yi de küfürlerle yolladı.. Fikret orman gibi bir başkanı yediler.. Daha geçen yıl valerian'ı sırf şenol hocalarını getirtmek için zorla yollattılar ve kulübü içinden çıkılmaz bir bataklığa sürüklettiler.. Şimdide muhtemelen sergen'i getirtmek için uğraşıyorlar. Gerçek beşiktaş taraftarının bu takıma bu oyunculara sahip çıkması lazım, bu hainlerin gazına gelmeyin, onların kayığına binmeyin..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Fikret

Sergenin geçen hafta olan açıklamalarını izlemeni tavsiye ederim. Şenol konusuna girmek dahi istemiyorum. İyi diye tabir ettiğin Sergen tv de yorumcu, Şenolun da ligde 1 galibiyet, 5 - 6 beraberliği var. İkisininde bizde yaşadığı harici başka bir başarıları yok. Hal böyle olunca bu başarıyı biz mi onlara yoksa onlar mı bize borçlu?

Sosyal medya da Rafa içinde yaygara koparmaya başlamışlar, nitekim okan da maç sonu ben sıramı savdım artık Gio'nun eleştirilme vakti demiş... Size söylüyor sanırım?
Okan'dan yada himmetci camiadan yorum getirmene gerek yok. Ne derse desin o. Hakemlerden kiyak almadan bir arpa boyu yol gidemeyen biri. Sen sanirim Okan dinliyorsun ama ben almayayim.

Gio'yu savunacak bir arguman yok sanirim burada Sergen Senol konusuyorsunuz.
- Sergen yorumculuk yapiyor, sacma sapan beylik aciklamalar yapiyor. Ama bakiyorsun videolari 500 bin izlenmis. Ben Sergensporlu degilim o yuzden cok umrumda degil yani. Cani istedigi ise girer yapar.
- Senol Gunes icin de kac galibiyet beraberlik aldigindan bize ne? Senolsporlu degiliz ister emekli olur ister Trabzonda 2 sene calisir ister Kore'ye gider.

Besiktasliyiz biz. 2024 yili itibariyle anormal para harcadik, cok pahali oyuncular getirdik. Yas olarak tam su an performans gosterecek bir iskelet kurduk. Mert-Paulista-Musrati-Gedson-Rafa-Immobile omuriligi Turkiye Ligi icin otomatik sampiyonluk adayidir.

GVB'nin oynattigi oyun Avrupa'da ona iyi kapilar acamadi, iki senedir issiz. Ama ben hocanin CV'sine bakinca Besiktas icin makul bir tercih buldum. Geldiginde yanina Serdar hoca falan derken mantikli bir kadroyla da GS ve birkac maca cikti. Rafa Silva buyusu ve Paulista liderliginde savunmayla iyi de basladik.

Ama iste bu adama taraftar ve yonetimin daha Agustos-Eylul ayinda tezahuratlari vs egosunu sisirdi. Sacma sapan inatlara girmeye basladi. Takim 1 aydir falan top oynamiyor, kaliteyle Anadolu takimi maclarini aliyor. Inatci antrenor ama Muci 89da isliklandi diye oyle sarsildi ki karakteri gucsuz. Kontrolunu kaybedip taraftar gelmesin diyebildi. Semih-Salih falana yaptiginin kabul edilir tarafi yok, Onana-Bahtiyar vs oynatmasi ancak tazminat istemekle aciklanir yada inadindan delirmis.

Giovanni'nin egosunu kaldiran yonetim taraftar acil hizaya getirmezse sonucu cok kotu olacak. Frankfurt maci 3-0 ve Onur Bulut vs var sahada, Rafa'yi kanada almisiz rezil bir hal, mactan sonra Feyyaz Ucar 'gurur duyduk' diyor. UEFA'da iki macta 7 gol yiyip ne gururu? Cok kizginiz deme Feyyaz hocam ama ne gururu? Adamlar 2-0, 3-0 diye cekildi ikinci yari dinlendi guzel guzel. Feyyaz Ucar, Samet Aybaba, Serdar hoca bunlarin guclu olmasi lazim, sozunu dinletmesi lazim. GVB dediginiz adam Guardiola degil ki boyle eziliyor yonetim.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2024, 15:29:06 Fikret ]

Etiketler: