Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 474774 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı Fikret

Semih sol kanatta olmuyor diyorduk, o mevkiide denenen önce Mario sonrada Muçi den sonra şimdi neden Semih oynamıyor diyoruz. Sol açık ne yazık ki takımın kanayan yarası oldu.

GvB nin yanlışları ve gereksiz bir ısrarı görünüyor, misal taraftara gelmeyin demesi çok yanlış, ve fakat bu adam kişiselleştirip ego veya kibirden oynatmamazlık etmiyordur Semih'i. Yahu adam takımın TD ü, herkesten hepimizden çok ister başarılı olmayı. Neticede Demokles'in kılıcı onun kafasının üstünde sallanıyor.

Geçen sene takım perişan durumdayken Semih çıkınca hepimiz sevindik ama şunu kabul edelim taraftarın bir bölümü ve de yönetim bu konuyu abarttı. Nasıl oynamaz diye (haklı da olsa) milli kampı (adeta) basmalar, ahanda yerli Aguero, sarıkuşa giden Cenkin formasını teslim klipleri çekmek vs. Bizde genç futbolcular (sadece bizde değil, genel olarak ülkemizde) bir anda nerede olduklarını unutup mental sorun yaşıyorlar. Bu çocuklara iyilik etmiyoruz, sonra kendilerini 2. ligde buluyorlar. Maalesef ki Avrupalı akranlarının mental seviyesinde değiller.

Bizde 17-18 yaşında çocuktan takımı kurtarmasını süperstar olmasını beklememek lazım. Olan olursa da 10 yılda bir kişi oluyor daha fazla değil, örnek Arda Güler. Bir maç iyi iki maç kötümüydü veya 90 dakikada sadece tek bir hareket mi yapardı yoksa sürekli oyunu domine mi ederdi. Wonderkid o işte. Ha Semih çok büyük oyuncu olacak, olabilir, özellikle de gelişimini tamamlayacağı bir Avrupa klübüne giderse, ama henüz değil. Ezcümle Semih konusunda GvB haklıdır demiyorum ama bu işin arka planı olabilir diyorum.

Mustafa konusunda ise, forumda bazı arkadaşlarımız çocuğa İbrahimoviç gibi bakıyorlardı. Daha bu bir çocuk, 17 yaşında. Adam öldürse müebbetle yargılanmaz. Koca Beşiktaş'ın yedek santraforu reşit olmayan bir çocuk olabilir mi. Bu kondisyonsuzluğu ile görünen o ki BJK ta oynamak bir yana, futbola devam edememe ihtimali bile var. Fikirlerim benim düşüncelerim, temennilerim değil. İnşallah ilerle, gelişir, gururla seyrederiz.

Guzel yazmisiniz ozellikle taraftara gelmeyin deme hakki olmadigi konusunda. Valla yillar sonra sezon formasi aldim, ucuz degil arkadaslar. Zaten mac bileti, Istanbulda yasarken kombine, kongre aidati, baska 'reklamsiz' kartal yuvasi urunleri aliyordum da bu sezon 3000tl neyse dedik verdik. Ben bunu Gio icin almadim. Rafa Silva Immobile Paulista bir suru para harcadi Huseyin Yucel ve kulup, ben de o sebeple aldim. Mac bileti 1200-3000 falan veriyorsun acik-kapali. Gio'nun taraftara gelmeyin deme hakki yok. Ben isliklamadim ama isliklayana deme hakki da yok. Buyuk takim tribununde islik, homurdanma falan her sezon olur, olmustur, olacaktir.

Simdi siz de Semih olayina mantikli aciklama aramissiniz. Gio neden basarisiz olmak istesin demissiniz. Ama gene de gozumuzle gorunen Semih'in alternatiflerinden daha iyi oynadigi gercegini atlamissiniz. Cocuk daha iyi oynuyor, gol attiriyor, penalti aliyor, o varken Rafa-Ciro daha iyi.
Zaten milli takimda da Baris Alper isimli bek yada en fazla kanat oynayacak yetenegi olan topcuyu koyduklari icin kiziyorduk. Milli takimda mesela Immobile gibi santrafor olsa mesela 30 yasinda Burak Yilmaz olsa, zaten hicbir Besiktasli Semih neden oynamiyor demezdi. Milli takimda da kopek cekildi cocuga zira malum menajerlerle calismiyor. Yani Semih konusunda kizanlar son derece tutarli. Abarttiklari birsey yok zira 18inde o kadar golu atmak oyle basit bir is degil.

Sol kanat konusunda simdi Joao Mario transferinde ve Felix'te hocaya soruldugu soyleniyor. Felix'i ayri tutalim simdilik ama Mario resmen el freni. Gio Kocaman hocamiz Onana-Musrati-Gedson gibi savunmaci 3luyu sevdigi gibi, defansif kanadi da seviyor belli ki. Mario top tutsun al-ver yapsin ona okay.

NBA'e giden rookie'ler (caylaklar) mesela oyunun hizina alisamaz. Ilk sezon degil iki ve ucuncu sezonlar kendilerine gelirler. Mustafa da henuz daha alisamadi. Gene gol atabilir ama genelde aceleci, telasli bir hali oluyor. 3-5 gol atacak, bir iki sezon gececek ki acilsin. Ama Semih zaten acilmis durumda. O sahada 7 topcu da calimlayabiliyor, Eyup maci girip penalti da aliyor. Adil bir hoca, Besiktas'i dusunen bir hoca once Semih'i sokar oyuna Immobile yerine. Sonra Semih sola cekilecekse girer Mustafa.

Genel sorun olarak Gio'da ezber sorunu da var. Mac oncesinde belirliyor adeta oyuncu degisiklik dakikalarini. Mustafa fix Immobile yerine girer ezberi mesela anlamsiz. Mustafa'nin Immobile ile ayni anda sahada oldugu bir an hatirlamiyorum. Yani Trabzonspor 10 kisi otobus cekti, Frankfurt 3 yapti ama gene de Mustafa-Immobile yapmadi. Mustafa iyi de oynamiyor birkac mactir ama ezberden atiyor oraya. Kontra lazimken bazi maclarda Semih hatta Rafa falan bile belirli sureler en ilerideki oyuncu kalabilir. Kontradan gol atacaksindir olur yani. Ezber degisiklik yapmak yada ilk degisiklik icin 65i illa beklemek ciddi sorunlar. Giovanni iki senedir neden issizdi? Hoca kendini gelistirmezse Besiktas'ta basarili olup daha iyi kuluplere gidemez. Bize ustten bakip, inatcilik yapmayi birakmali.
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2024, 06:53:13 Fikret ]

Çevrimiçi gokhans

Ya argumani olmayan agresiflesiyor gidiyor hangi konulara giriyor. Bu Valerien konusunda %1000 haksizsiniz. Valerien liyakatsizdir. Valerian'in gelmesindeki tek amac liyakatsiz Ceyhun Kazanci'nin kendisinden daha kucuk bir antrenor getirme istegidir. Ceyhun Kazanci'nin kopekligini yapacak antrenoru anca 2.liglerde her sene takim degistiren bir rezilde buldular.

ANC gunahlarini Senol Gunes'e yukleme muhabbetini da gidin varsa ANC-Gunes konularinda yapin zira konu bu degil. Burada konu GVB'nin ego zehirlenmesi, sacma sapan inatlari, Turkiye'yi Besiktas'i kucuk gorup Ajax karsisinda 2000ler tarihinin en kotu rezil maclarindan birini oynatmasidir.

Klopp konusunda da soylediklerini gene yanlis cunku hayale kapilmissiniz. Klopp oncesi Dortmund neredeyse iflas etmis bir kuluptu. Son 5 senesinde 6-7-7-9-13. bitiriyorlar ligi. Klopp gelmeden once 13. olan adamlar Klopp ile 6. olmus. Bu mu basarisiz sonuc? Bu mu sabir? Adamlar zaten orta-alt sira takimi olmus finansal sorunlari var. Yapilanmaya girmisler iste.

S.Bilic ilk sezonu kim hoca gitsin dedi? Ikinci sezonu bile kalsin diyen daha coktu adam Subat'ta falan satti bizi West Ham'a imzaladi. Bilic gelsin anlami da cikmaz buradan. Kimse gelmesin hoca adam olsun.

Hain, tetikci, masalik falan son derece anlamsiz laflar. Ulkemiz siyasi ortami gibi, oldu olacak Israil tohumu falan deseydiniz. Iyi giden kadroyu goz gore gore bozan Onana, Bahtiyar oynatan adam kim? Altyapidan cikma 19luk yildizin sahada her dk galibiyet icin katki verirken kesik atan kim? Bana biri soylesin Hollanda'da olsa Ajax'in 19luk yildizini, her mac iyi oynamasina ragmen kesseler ve takim yenilse nolur?

Konusacaksaniz GVB'nin sacmaliklarini, kotu futbol ve kotu sonucu konusun. Valerien-Klopp-Gunes vs 24-25 sezonu konulari degil. Turk kontenjani sorunu yokken yedekte Semih-Salih hazirken de Bahtiyar'i sola koyan hoca icin Hasan Arat yada ANC elestirisi yapamayacam.
gerçeklik algısını yitirmiş gibi saçmalıkları savunuyorsunuz? Liyakatsizlikden bahsedip, dortmund’un 2.lig hocasıyken kloop’u getirmesini liyakatli görebiliyorsun mesela. Gordon milne’de liyakatsizlik o zaman keza benfica ve leira’dan kovulan morinho’nun porto başına gelmeside keza bir efsanenin doğması liyakatsizlikle başladı. Futbolda liyakatsizlik bu şekilde olmaz, buna futbolda proje denir, yapılanma denir. medya ve yönetimde tanıdığı olanların kendini getirtmek için taraftarıda maşa gibi kullanıp hocayı kovdurarak gelinmesi ile olur(aldınmı mesajı?).. valerian’ın gidişini destekleyen taraftar maşadır mesela. Daha hazırlık maçında büyük takım 3’lü oynamaz diyerek zorla taktik değiştirtildi, hakem katliamına tek ses etmeyen insanlar, ne hakemlere ne hesap sormayan yönetimi eleştirdi, liderin 2 puan gerisindeki hoca’yı bu şartlarda kovdurdunuz. Bizde isterdik bir bielsa, bir luce gelsin ama bir proje dendi valerian geldi, desteklemekte bizim vazifemiz. Bir hoca’nın yada oyuncunun gelmesi, seçimi hata olabilir yada olmayabilir şans vermessen bunu bilemezsinki vermediniz.  Burda insanlar valerian’ı değil şans verilmemiş bir hocayı savunduğunu bile idrak edemiyorsunuz. Daha kime karşı neyi neden savunduğunuzun farkında değilsiniz. Evet geçen sezonda oluşan enkazın sorumlularından biride tetikçi taraftardı, anç ve şenol kadar, şenolu getiren, valerian’ı kovduran taraftarda aynı derece suçlu. Ve Ben Beşiktaş’ın o durumlara gelmesinde payı olan herkese gönül rahatlığıyla hain diyebilirim..
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2024, 07:54:50 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Fikret

gerçeklik algısını yitirmiş gibi saçmalıkları savunuyorsunuz? Liyakatsizlikden bahsedip, dortmund’un 2.lig hocasıyken kloop’u getirmesini liyakatli görebiliyorsun mesela. Gordon milne’de liyakatsizlik o zaman keza benfica ve leira’dan kovulan morinho’nun porto başına gelmeside keza bir efsanenin doğması liyakatsizlikle başladı. Futbolda liyakatsizlik bu şekilde olmaz, buna futbolda proje denir, yapılanma denir. medya ve yönetimde tanıdığı olanların kendini getirtmek için taraftarıda maşa gibi kullanıp hocayı kovdurarak gelinmesi ile olur(aldınmı mesajı?).. valerian’ın gidişini destekleyen taraftar maşadır mesela. Daha hazırlık maçında büyük takım 3’lü oynamaz diyerek zorla taktik değiştirtildi, hakem katliamına tek ses etmeyen insanlar, ne hakemlere ne hesap sormayan yönetimi eleştirdi, liderin 2 puan gerisindeki hoca’yı bu şartlarda kovdurdunuz. Bizde isterdik bir bielsa, bir luce gelsin ama bir proje dendi valerian geldi, desteklemekte bizim vazifemiz. Bir hoca’nın yada oyuncunun gelmesi, seçimi hata olabilir yada olmayabilir şans vermessen bunu bilemezsinki vermediniz.  Burda insanlar valerian’ı değil şans verilmemiş bir hocayı savunduğunu bile idrak edemiyorsunuz. Daha kime karşı neyi neden savunduğunuzun farkında değilsiniz. Evet geçen sezonda oluşan enkazın sorumlularından biride tetikçi taraftardı, anç ve şenol kadar, şenolu getiren, valerian’ı kovduran taraftarda aynı derece suçlu. Ve Ben Beşiktaş’ın o durumlara gelmesinde payı olan herkese gönül rahatlığıyla hain diyebilirim..
beyfendi yeter ne maşası? ben sana maşa diyor muyum?
Valerian capsizini, liyakatsizini, rezilini savunmak beyhude. Zaten bunu sorgusuz dinlesin diye getiren adam da Ceyhun Kazanci. Ceyhun'un yanina aldigi 2.liglerde durmaksizin surunen, sonra burada da basarisiz olan, yetersiz₁ bir futbol anlayisi olan adami anasi babasi sizin kadar sevmiyordur. valeien degil Kara Kartal'a, neredeyse Kartalspor'a hoca olmasi supheli.

Klopp hakkinda da bilginiz falan yok 6.liga sabir dediniz cikarttim size onceki sene 13. olmus takimi almis adam ve 5 senedir 6-13 arasi gidiyorlarmis zaten.
Valerien zaten cop oglu cop. Onu savunacam diye Klopp'un gecmisinini revize ediyorsunuz. Klopp'un onceki takimi Mainz, 2.ligden aliyor bundesliga cikarip uefa'ya goturuyor. Sonra o takim kume dusuyor vs. Simdi boyle bir adam kendini kanitlamis, sonra basarisiz olmus ama ikinci bir sansi bulmus ama tabi Bayern Munih'te bulmamis, orta sira proje takiminda bulmus. Valerian copu her sene kicina teneke baglanmis. 10 sezonda kac takim degistirmis?? Hangi takimi almis Premier Lig, Bundesliga cikarip ustune de UEFA'ya goturmus? Sizin Klopp dediginiz adamin benzeri burada Ersun Yanal falan olur belki. Valerien copu olmaz. Bilic ve GVB dogru profillerdir.  Hirvat milli takimi basarisi sonrasi kisa Lokomotiv basarisizligi ve ucuza buraya gelisi. Sergen'i de mesela biz Nuri-Dortmund gibi aldik. Bilic burada sampiyon olamadi ama gene basari gosterdi ve Premier Lige gitti. GVB su an oyle bir top oynatmiyor, Semih-Salih vs inatlari devam ederse de burada da kalamaz, ilerleyemez de.

GVB'nin yaptigi sacmaliklari konusacaksaniz, oyuncu form dusuklugu transfer vs buyrun. Ona buna maşa diyerek olmaz bu isler. Elestiri kaldiramayan antrenorler buyuyemez gelisemez.
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2024, 08:34:35 Fikret ]

Çevrimdışı underworld

Söylene bize hoca takım niye oynamıyor....
Sözlerini duymak istemiyorum.
Hoca ivedilikle kendine çeki düzen vermeli

Çevrimiçi gokhans

beyfendi yeter ne maşası? ben sana maşa diyor muyum?
Valerian capsizini, liyakatsizini, rezilini savunmak beyhude. Zaten bunu sorgusuz dinlesin diye getiren adam da Ceyhun Kazanci. Ceyhun'un yanina aldigi 2.liglerde durmaksizin surunen, sonra burada da basarisiz olan, yetersiz₁ bir futbol anlayisi olan adami anasi babasi sizin kadar sevmiyordur. valeien degil Kara Kartal'a, neredeyse Kartalspor'a hoca olmasi supheli.

Klopp hakkinda da bilginiz falan yok 6.liga sabir dediniz cikarttim size onceki sene 13. olmus takimi almis adam ve 5 senedir 6-13 arasi gidiyorlarmis zaten.
Valerien zaten cop oglu cop. Onu savunacam diye Klopp'un gecmisinini revize ediyorsunuz. Klopp'un onceki takimi Mainz, 2.ligden aliyor bundesliga cikarip uefa'ya goturuyor. Sonra o takim kume dusuyor vs. Simdi boyle bir adam kendini kanitlamis, sonra basarisiz olmus ama ikinci bir sansi bulmus ama tabi Bayern Munih'te bulmamis, orta sira proje takiminda bulmus. Valerian copu her sene kicina teneke baglanmis. 10 sezonda kac takim degistirmis?? Hangi takimi almis Premier Lig, Bundesliga cikarip ustune de UEFA'ya goturmus? Sizin Klopp dediginiz adamin benzeri burada Ersun Yanal falan olur belki. Valerien copu olmaz. Bilic ve GVB dogru profillerdir.  Hirvat milli takimi basarisi sonrasi kisa Lokomotiv basarisizligi ve ucuza buraya gelisi. Sergen'i de mesela biz Nuri-Dortmund gibi aldik. Bilic burada sampiyon olamadi ama gene basari gosterdi ve Premier Lige gitti. GVB su an oyle bir top oynatmiyor, Semih-Salih vs inatlari devam ederse de burada da kalamaz, ilerleyemez de.

GVB'nin yaptigi sacmaliklari konusacaksaniz, oyuncu form dusuklugu transfer vs buyrun. Ona buna maşa diyerek olmaz bu isler. Elestiri kaldiramayan antrenorler buyuyemez gelisemez.
mevzunuz eleştirmek değil kuyusunu kazmak. Bak forumda gio’yu eleştirmeyen tek kişi bulamazsın. Ajax maçından beri hatalarını söylüyoruz hatta dahada ileri gidip ben samsun ve eyüp maçlarında da çok eleştirdim.. Ama istifasını dillendirecek kadar haddimi aşmadım. Aşamazsın, aşmamalısın, hocanın elbet hataları olacak yeni bir kadro yeni yapılanma, belliki birşeyler deniyor sezon biter oturur gömeriz.. valerian’ın geçmişi seni ilgilendirmez, ki porto taraftarınıda morinho için ilgilendirmedi, tekrar ediyorum bu bir projedir, hoca imzayı attıktan sonra desteklemek zorundasın, tetikçi değil taraftarsan zorundasın. Beşiktaş 13. bitirdiği bir ligde kloop gibi biri gelip 3 sene 6 ve 7. olmasına ses çıkarırmıydın çıkarmazmıydın? 2.lig hocası nihayetinde demezmiydin? Bak 1.ligden hatay’ı şampiyon yapan hocayı enkaz halindeki Beşiktaş’a bu yıl başında gio yerine getirse kafayı yermiydin yemezmiydin? Al sana mis gibi kloop gelmiş dortmund taraftarı empatisi.. Ben yine bielsa, luce beklerdim ama imza sonrası desteklerdim en kötü yarım sezon ideali tam sezon beklerdim. Sen tutunduğun kriterleri kendin parçalıyorsun, valerian’ın sende kurduğu kadro bile bir lütuf bak şenol’un aldırdığı istediği onayladığı adamlar ortada, 2 hoca arasında yükleme kondüsyon farkı ortada. Boş yapmanın anlamı yok ben sana değil, başka hoca getirtmek için 6, 7. Hafta istifa diye söylenen taraftara tetikçi diyorum böyleysen üstüne alınabilirsin. Hoca gelmiş, türk futbol tarihin görmediği kadar ağır hakem katliamına maruz kalmış takım liderin 2 puan arkasındayken daha sezon başında istifa ettiren adama ne denir tetikçi denmez mi? Burda insanlar valerian gelsin demedi, valerian’ı şahsını savunmadı bak tane tane tekrar söylüyorum,  zaman tanınmadan hemde başarılı kadro kurup, iyi yükleme yapıp iyi başlamışken kuyusu kazılan bir hoca’ya sahip çıktı. Bu valerian yerine x kişi olabilirdi isimden bağımsız, daha hazırlık maçlarında şenol haberleri dillenmeye başladı, medya baskısı , tetikçi taraftarın bastırması ve sonu malum. O gün tepkiyi valerian değil federasyon ve hakemlere verseydiniz, hakkını savunmayan yönetime verseydiniz heriey çok farklı olabilirdi.. Ama tetikçilik yapmayı, beşiktaş’ın menfaatini umursamamayı tercih ettiniz.. tetikçi taraftar bu camianın en büyük kanseridir. Seba, bilgili, fikret orman hepsinin gidiş yollarını bunlar yaptı.. herkezin kayığına bindiler, her hıyarım var diyene tuzlukla koştular.. anç laflarıyla fo gibi adamı gönderdiler, bu oluşum beşiktaş’ın en büyük kanseridir..
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2024, 09:31:21 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Guzel yazmisiniz ozellikle taraftara gelmeyin deme hakki olmadigi konusunda. Valla yillar sonra sezon formasi aldim, ucuz degil arkadaslar. Zaten mac bileti, Istanbulda yasarken kombine, kongre aidati, baska 'reklamsiz' kartal yuvasi urunleri aliyordum da bu sezon 3000tl neyse dedik verdik. Ben bunu Gio icin almadim. Rafa Silva Immobile Paulista bir suru para harcadi Huseyin Yucel ve kulup, ben de o sebeple aldim. Mac bileti 1200-3000 falan veriyorsun acik-kapali. Gio'nun taraftara gelmeyin deme hakki yok. Ben isliklamadim ama isliklayana deme hakki da yok. Buyuk takim tribununde islik, homurdanma falan her sezon olur, olmustur, olacaktir.

Simdi siz de Semih olayina mantikli aciklama aramissiniz. Gio neden basarisiz olmak istesin demissiniz. Ama gene de gozumuzle gorunen Semih'in alternatiflerinden daha iyi oynadigi gercegini atlamissiniz. Cocuk daha iyi oynuyor, gol attiriyor, penalti aliyor, o varken Rafa-Ciro daha iyi.
Zaten milli takimda da Baris Alper isimli bek yada en fazla kanat oynayacak yetenegi olan topcuyu koyduklari icin kiziyorduk. Milli takimda mesela Immobile gibi santrafor olsa mesela 30 yasinda Burak Yilmaz olsa, zaten hicbir Besiktasli Semih neden oynamiyor demezdi. Milli takimda da kopek cekildi cocuga zira malum menajerlerle calismiyor. Yani Semih konusunda kizanlar son derece tutarli. Abarttiklari birsey yok zira 18inde o kadar golu atmak oyle basit bir is degil.

Sol kanat konusunda simdi Joao Mario transferinde ve Felix'te hocaya soruldugu soyleniyor. Felix'i ayri tutalim simdilik ama Mario resmen el freni. Gio Kocaman hocamiz Onana-Musrati-Gedson gibi savunmaci 3luyu sevdigi gibi, defansif kanadi da seviyor belli ki. Mario top tutsun al-ver yapsin ona okay.

NBA'e giden rookie'ler (caylaklar) mesela oyunun hizina alisamaz. Ilk sezon degil iki ve ucuncu sezonlar kendilerine gelirler. Mustafa da henuz daha alisamadi. Gene gol atabilir ama genelde aceleci, telasli bir hali oluyor. 3-5 gol atacak, bir iki sezon gececek ki acilsin. Ama Semih zaten acilmis durumda. O sahada 7 topcu da calimlayabiliyor, Eyup maci girip penalti da aliyor. Adil bir hoca, Besiktas'i dusunen bir hoca once Semih'i sokar oyuna Immobile yerine. Sonra Semih sola cekilecekse girer Mustafa.

Genel sorun olarak Gio'da ezber sorunu da var. Mac oncesinde belirliyor adeta oyuncu degisiklik dakikalarini. Mustafa fix Immobile yerine girer ezberi mesela anlamsiz. Mustafa'nin Immobile ile ayni anda sahada oldugu bir an hatirlamiyorum. Yani Trabzonspor 10 kisi otobus cekti, Frankfurt 3 yapti ama gene de Mustafa-Immobile yapmadi. Mustafa iyi de oynamiyor birkac mactir ama ezberden atiyor oraya. Kontra lazimken bazi maclarda Semih hatta Rafa falan bile belirli sureler en ilerideki oyuncu kalabilir. Kontradan gol atacaksindir olur yani. Ezber degisiklik yapmak yada ilk degisiklik icin 65i illa beklemek ciddi sorunlar. Giovanni iki senedir neden issizdi? Hoca kendini gelistirmezse Besiktas'ta basarili olup daha iyi kuluplere gidemez. Bize ustten bakip, inatcilik yapmayi birakmali.

Adam gelmeyin demiyor ki. Eger takimin herseyini vermedigini dusunuyorsaniz gelmemeniz daha mantikli oluyor. Hakli da. Madem topcular haysiyetsiz mucadele etmiyor, sen de gelip destekleme o zaman Git bogaz'da balik falan tut. Stada en azindan destek verenler gitsin. Eger mucadele ve istek konusunda sikinti olsa zaten GvB gerekeni yapardi. Yapmiyorsa da o zaman elestirsin adami.
GvB bence de elestirilecek hatalar yapti. Ajax macinda, Antep macinda ve ozellikle oyuncu degisikliklerinde. Eyvallah. Ama bu kadari agir bence. Hele GvB'yi elestirip antrenorluk konusunda facia Senol Gunes ve Sergen Yalcin'i ovmek olmamis.

Çevrimiçi Monza

Hoca taraftar gelmesin demedi bu arada, bugun sahada olan oyuncularin ellerinden gelenin en iyisini yaptigina inanmiyosa gelmesin dedi.

Doğru ama genede söylememesi lazım. Burası Türkiye ve buranın kendine has özellikleri var. Forumda yazan arkadaşlarımız değil ama taraftar kitlesinin bir bölümü bu tip söylemleri kendisine posta koyulmuş olarak algılar. Medyadaki gevşek tayfa bunu kullanabilir. Gerçi adam yabancı ne konuşacağı nasıl davranacağı konusunda Samet Feyyaz Serdar gibi kişilerin kendisine yardımcı olması gerek.

Çevrimiçi Monza

Hoca göründüğü kadarıyla kibirli, egolu veya üstten bakan biri değil. Ya da tembel, çalışmayı sevmeyen biri değil. Hoş bu kadar zamanda kimin ne olduğu anlaşılmaz ama benim görebildiğim bu.

Trabzon maçından beri eleştirilecek çok şeyi var, hemfikirim. Örneğin, sizin de dediğiniz gibi yorulan Ciro'nun yerine Semih'i düşünmemesi (ki çocuğun esas mevkisi burası) veya değişiklikleri geç yapması gibi.

Takımın pek çok eksiği var ama 29 topçu gönderip, 10 tane adam almak kolay işler değil. Köşede harcanmaya hazır bi 100 milyon euro yoksa tabii.

Demeye çalıştığım, henüz çok erken, şu aşamada bize düşen tam destek. SY gece klübünden çıkıp gelse GvB nin işini çok iyi yapıp, bizi uçurtup kaçırtacağına inanan bir kesimn var. Benim korkum bu.

Çevrimiçi mayguntr

Doğru ama genede söylememesi lazım. Burası Türkiye ve buranın kendine has özellikleri var. Forumda yazan arkadaşlarımız değil ama taraftar kitlesinin bir bölümü bu tip söylemleri kendisine posta koyulmuş olarak algılar. Medyadaki gevşek tayfa bunu kullanabilir. Gerçi adam yabancı ne konuşacağı nasıl davranacağı konusunda Samet Feyyaz Serdar gibi kişilerin kendisine yardımcı olması gerek.

Oyuncusunu korumak icin de yapmis olabilir, taraftardan gelecek tepkiyi oyuncudan kendime cekerim dedi belki de, ki su an medyadaki konusulanlari dusundugumuzde muciye sallayanlarin sayisi azaldi, hocaya sallayanlarin sayisi artti :D

Çevrimdışı Talisca1903

Hoca göründüğü kadarıyla kibirli, egolu veya üstten bakan biri değil. Ya da tembel, çalışmayı sevmeyen biri değil. Hoş bu kadar zamanda kimin ne olduğu anlaşılmaz ama benim görebildiğim bu.

Trabzon maçından beri eleştirilecek çok şeyi var, hemfikirim. Örneğin, sizin de dediğiniz gibi yorulan Ciro'nun yerine Semih'i düşünmemesi (ki çocuğun esas mevkisi burası) veya değişiklikleri geç yapması gibi.

Takımın pek çok eksiği var ama 29 topçu gönderip, 10 tane adam almak kolay işler değil. Köşede harcanmaya hazır bi 100 milyon euro yoksa tabii.

Demeye çalıştığım, henüz çok erken, şu aşamada bize düşen tam destek. SY gece klübünden çıkıp gelse GvB nin işini çok iyi yapıp, bizi uçurtup kaçırtacağına inanan bir kesimn var. Benim korkum bu.
kimsenin Sergen yada Şenol gelsin dediği yok hoca kendine gelsin yanlış yaptığına yanlış yaptı diye milleti linçlemeye çalışan adamcı yabancı hayranı kitle bu takımın asıl baş belası bunlardan kurtulmak lazım bu adamcı yancı algıcı tayfadan

Çevrimiçi mayguntr

kimsenin Sergen yada Şenol gelsin dediği yok hoca kendine gelsin yanlış yaptığına yanlış yaptı diye milleti linçlemeye çalışan adamcı yabancı hayranı kitle bu takımın asıl baş belası bunlardan kurtulmak lazım bu adamcı yancı algıcı tayfadan
hoca icin elestiren veya sahiplenen iki taraf icinde boyle bas belasi, algici gibi yakisiksiz ifadeler kullanmak bir besiktas taraftarina yakismiyor bence.

ben eminim ki burdaki herkes besiktasin menfaattini ister, ona gore de fikrini yazip savunuyor, ama yok ocu, yok bucu, yok su hayrani diyip, hakarete yakin ifade kullanmak bizi renkli takim taraftarina donderir, sonra onlar gibi 20 sene bi kupayla ovunuruz, kendi kendimizi yerken.

Çevrimdışı Talisca1903

hoca icin elestiren veya sahiplenen iki taraf icinde boyle bas belasi, algici gibi yakisiksiz ifadeler kullanmak bir besiktas taraftarina yakismiyor bence.

ben eminim ki burdaki herkes besiktasin menfaattini ister, ona gore de fikrini yazip savunuyor, ama yok ocu, yok bucu, yok su hayrani diyip, hakarete yakin ifade kullanmak bizi renkli takim taraftarina donderir, sonra onlar gibi 20 sene bi kupayla ovunuruz, kendi kendimizi yerken.
üslup sorunu olanlara aynı şekilde yazmak zorunda kalmak benim içinde zül oluyor ama bu terbiyesizlikle başka türlüde baş edemezsin.İnsanların fikir belirtmelerie yada gördüğü hatayı eleştirebilmelerine uygun parametrelerle cavap veremedikleri içi(çünkü burada hksız bir eletiri yok ) hemen Şenol Sergen diye yangına başlıyorlar bunların şenol dediği kadar eşi dememiştir herhalde kafayı yemişler şenolla sergenle

Çevrimiçi Samet Demir

üslup sorunu olanlara aynı şekilde yazmak zorunda kalmak benim içinde zül oluyor ama bu terbiyesizlikle başka türlüde baş edemezsin.İnsanların fikir belirtmelerie yada gördüğü hatayı eleştirebilmelerine uygun parametrelerle cavap veremedikleri içi(çünkü burada hksız bir eletiri yok ) hemen Şenol Sergen diye yangına başlıyorlar bunların şenol dediği kadar eşi dememiştir herhalde kafayı yemişler şenolla sergenle
😁😁😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

Hocanın gitmesi demek bu sezonu çöpe atmak demek bu aşamadan sonra hocanın kendine gelmesini dilemekten başka düşüncemiz olmamalı biraz arayış işine fazla kaptırdı kendini bide Mario transferi kafasını karıştırdı diye düşünüyorum Mario kesip Semihi yerine alırsa bir şekilde kendimizi devre arasına atarız sonra yönetim eksik bıraktığı parçaları tamamlarsa başarı gelir şu belli oldu geçen seneki gibi şişirme yüz puanlar olmayacak doğru düzgün top oynayan uçan kaçan rakipte yok hocayı gönderip sil baştan yapmak akıl işi değil he hocanın bu şekilde saçmalamaya devam edip kendini kovdurma düşüncesi varsa o zaman geçmiş olsun avrupa sevdasından falan vazgeçip ideal kadroyu oturtup devre arasına minimum kayıpla girmeliyiz yenilgim yok falan söylemleri hikaye Antepte iki puan bırakmak olacak iş değil hemde öne geçmişken bu kadar saçmalamaya hiç gerek yoktu sezon sonuna doğru olsa şampiyonluktan ederdi bu kayıp ama sezon başı olduğu için tolare edilir yeterki hoca ve oyuncular kendine gelsin yönetimde hocanın işini kolaylaştırsin film izler gibi izleyerek olmaz acun şimdiden kivranmaya başladı gs yine alttan alttan kollaniyor hakemler bizi doğruyor bizimkiler efendilik derdinde şampiyonluk gidince efendilik kupası vermiyorlar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Ah Necip ah sağlam olsa Antep maçında o golü yedirmezdi bize kafa kafaya çarpışır yinede vurdurmazdi yada maxsime vurdurmazdi
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Şu keremi bir şekilde alabilseydik gs yi direk nakavt etmiştik bari devre arası öyle bir kanat alsak savunma arkasına koşu atan ceza sahasına giren karıştıran oyuncumuz olsa rafa çok rahatlayacak daha verimli olacak
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Talisca1903

Şu keremi bir şekilde alabilseydik gs yi direk nakavt etmiştik bari devre arası öyle bir kanat alsak savunma arkasına koşu atan ceza sahasına giren karıştıran oyuncumuz olsa rafa çok rahatlayacak daha verimli olacak
kesinlikle çok iş yapardı gsde diye kötülüyordum ama içten içede alabilsek ne güzel olurdu diye düşündüm

Çevrimdışı Talisca1903

Ah Necip ah sağlam olsa Antep maçında o golü yedirmezdi bize kafa kafaya çarpışır yinede vurdurmazdi yada maxsime vurdurmazdi
kaç maç kurtardı Necip ama gel gör ona da demediğini bırakmadı taraftar
Sana iddia ediyorum Colley olsa o golü yemezdin faydalı adam yemede üstümüze yok welinton bile iyi oynadığında eleştirildi durdu
Colley ile Felixi değiştirmek 8 milyona patladı maaş hariç hiç bir artısı yok millet güzelleyip duruyor felix kötü demiyorum colley ile değişince bir fark olmadı bu paraya yazık oldu kanat yok iken

Çevrimiçi murat

Sana iddia ediyorum Colley olsa o golü yemezdin faydalı adam yemede üstümüze yok welinton bile iyi oynadığında eleştirildi durdu
Colley ile Felixi değiştirmek 8 milyona patladı maaş hariç hiç bir artısı yok millet güzelleyip duruyor felix kötü demiyorum colley ile değişince bir fark olmadı bu paraya yazık oldu kanat yok iken
necip hariç dediklerine katılıyorum.necip o pozisyonda yedirmezse başka bir pozisyonda yedirir.necipin artıları var ama bu sahada onu iyi bir stoper yapmaz.

Çevrimiçi Serdar3444

Hoca konusu fazla uzadı diye millet kılıç çekiyor, öfkeleniyor,  bu artık forumda ciddi bir üslup sorunu halini almaya başladı.
Genel konuşacak olursam, saldırgan cümleler kurunca, birileride bunlara cevap verir, cevap vermeyince de, kendi kendine haddini bildirdim diye düşünüyorlar herhalde ki, sınır çizip yargı dağıtmaya başlıyorlar. Beşiktaş'ın çizgisine yakıştığı sürece, kimse kimsenin sınırlarını çizemez
Bunun sonu yok ama dur'u olmak zorunda.
Ben bu üslup sorunu, kişisel garip çıkışlar devam ettiği sürece burada artık sadece okuyucu olacağım...
Burası forum, kendini ispatlama, otorite kurma yeri değil, normal hayatında bir pozisyonun olabilir, sözünde dinleniyordur ya da tam tersi, kimse seni ciddiye almıyordur. Ama burada kimse kendini daha Beşiktaş'lı diye etiketleyip, rüzgar yapamaz.
Ya yanılıyorsan, ki en çok yargı dağıtanlar, her konuda çok fazla konuştukları için en çok yanılanlardır, Süper adanmış ve yetenekli adamlarda olsa bu böyledir.
Kendi fikrini söyle geç, o kadar, neden ileri gidersin ki, ileri gidince de pişmanlık ifade etmekte yok, özür dilemekte kimseyi eksiltmez, hatta özür dilemeyi bilmekte çok önemli ve değerli bir vasıftır. Ben kimsenin günlük öfkelerini, içsel sorunları nedeniyle yükselmesini alçalmasını görmek istemiyorum.
Sadece Beşiktaş yararına düşünülmüş fikirleri, etiketlemeden konuşulabilen  bir özgürlükte  görmek istiyorum. 
Giovanni'nin bu kafada gideceğini düşünüyorum, inşallah yanılırım ama perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Dertleniyorum, içim sıkılıyor, derdim de Beşiktaş, bakıyorum benim gibi dertlenenlerin, içini dökmesi, fikrini söylemesi ile ihanet ilişkilendiriliyor, bunu yapma haddi kimsede olmamalı, bu en en basit tabiri ile söylüyorum, sağlıksızdır. Bende içimden bu saçma teknik ekibe katlananlar, ses çıkarmayanlarla ilgili çok iyi şeyler geçirmesem, öfkelensem, gelip burada insanları etiketleyebilir miyim?
Buralar bu teknik kadro kafası ve inadı nedeniyle  daha çok karışacak...Ben  bu gidişatı zaten yeterince kafaya takıyorum, daha fazlası beni rahatsız eder. Burayı ilk günden beri zaten okuyordum, yazılan ve okumadığım tek bir cümle bile yoktur. bundan sonra gene okuyucuyum...
Ben hiç bir Beşiktaşlı ile kavgalı olmak istemiyorum, kimi kırdıysam özür dilerim...Hakkını helal etsin...

Çevrimiçi levitate

hocanın kulak çekilmiş + sosyal medyayı okumuş gibi açıklamalar güzel

şimdi konyaya 900 tane atmalı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

eleştiri yapmak hainlik değilmiş demekki hoca bizim hocamız takım bizim takımımız takımda kazansın hocada win win

Çevrimiçi Samet Demir

900 tane atsın 2-3 maç alsın sonra antep maçı gibi bir puan kaybına pusucular yine çıkar piyasaya. Bu linç kültürünü bırakmamız lazım. Yapılan eleştirinin bir anlamı kalmıyor böyle olunca.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Asıl sorun şu daha tam oturmamış bir takımda denemeye gitmek fantezi aramaktasınız düşürdü
Hocanın başlangıcı takım kurgusu gayet iyiydi ne zaman denemelere başladı takım düştü herkesin gördüğü gibi
Hoca ısrarla buradan devam edince insanların korkması da normal ki puan kaybı yapılan son maç tuz biber ekti
Semih diye yırtınmıyor insanlar yerine girenler sıfır ve halen inatla devam ediliyor
Ha elinde Babel q7 gezal varsa beklesin Semih zaten onlar oynar ama durum öyle değil

Çevrimiçi mayguntr

Colley ile Felix'i ayni kefeye koymak cidden garip, defansif olarak cok farklari olmayabilir, ama Felixin teknik kabiliyeti ve oyuna topu sokma becerisi Colleye gore 2,3 kat fazla, Paulista soluna bakmiyodu Colley varken, simdi ana olarak topu Felix cikariyor.
Ayri deger olarak biri 31 biri 27 yasinda. 8 milyon nerden cikti bu arada 5'e almadik mi Felixi?

Hic begenmedin mi sezon sonu, istedigin an Felix'den cikarsin benzer fiyata avrupda.

Etiketler: