Hoca konusu fazla uzadı diye millet kılıç çekiyor, öfkeleniyor, bu artık forumda ciddi bir üslup sorunu halini almaya başladı.
Genel konuşacak olursam, saldırgan cümleler kurunca, birileride bunlara cevap verir, cevap vermeyince de, kendi kendine haddini bildirdim diye düşünüyorlar herhalde ki, sınır çizip yargı dağıtmaya başlıyorlar. Beşiktaş'ın çizgisine yakıştığı sürece, kimse kimsenin sınırlarını çizemez
Bunun sonu yok ama dur'u olmak zorunda.
Ben bu üslup sorunu, kişisel garip çıkışlar devam ettiği sürece burada artık sadece okuyucu olacağım...
Burası forum, kendini ispatlama, otorite kurma yeri değil, normal hayatında bir pozisyonun olabilir, sözünde dinleniyordur ya da tam tersi, kimse seni ciddiye almıyordur. Ama burada kimse kendini daha Beşiktaş'lı diye etiketleyip, rüzgar yapamaz.
Ya yanılıyorsan, ki en çok yargı dağıtanlar, her konuda çok fazla konuştukları için en çok yanılanlardır, Süper adanmış ve yetenekli adamlarda olsa bu böyledir.
Kendi fikrini söyle geç, o kadar, neden ileri gidersin ki, ileri gidince de pişmanlık ifade etmekte yok, özür dilemekte kimseyi eksiltmez, hatta özür dilemeyi bilmekte çok önemli ve değerli bir vasıftır. Ben kimsenin günlük öfkelerini, içsel sorunları nedeniyle yükselmesini alçalmasını görmek istemiyorum.
Sadece Beşiktaş yararına düşünülmüş fikirleri, etiketlemeden konuşulabilen bir özgürlükte görmek istiyorum.
Giovanni'nin bu kafada gideceğini düşünüyorum, inşallah yanılırım ama perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Dertleniyorum, içim sıkılıyor, derdim de Beşiktaş, bakıyorum benim gibi dertlenenlerin, içini dökmesi, fikrini söylemesi ile ihanet ilişkilendiriliyor, bunu yapma haddi kimsede olmamalı, bu en en basit tabiri ile söylüyorum, sağlıksızdır. Bende içimden bu saçma teknik ekibe katlananlar, ses çıkarmayanlarla ilgili çok iyi şeyler geçirmesem, öfkelensem, gelip burada insanları etiketleyebilir miyim?
Buralar bu teknik kadro kafası ve inadı nedeniyle daha çok karışacak...Ben bu gidişatı zaten yeterince kafaya takıyorum, daha fazlası beni rahatsız eder. Burayı ilk günden beri zaten okuyordum, yazılan ve okumadığım tek bir cümle bile yoktur. bundan sonra gene okuyucuyum...
Ben hiç bir Beşiktaşlı ile kavgalı olmak istemiyorum, kimi kırdıysam özür dilerim...Hakkını helal etsin...