Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 474808 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı Fikret

Milli takim arasi ins hem hocaya hem taraftara biraz iyi gelir. Sonraki macimiza 13 gun var, oyuncular da guzel bir sifirlarlar kafalarini. 
Hocanin tek sorunu burayi avrupa zannetmesi insalarla iletisim kurarken. Yonetimdekilerin (Feyyaz, Samet) hocadan biraz yuk almasi lazim bu taraftari yonetme konusunda.

Ligde daha maglubiyet almamis takim, 8.hafta millet hocayi yollamak icin yol aramaya baslamis. Dun o kadar eminim ki son 10dk bi kitle vardi ki bekliyodu keske bir gol yesek de gidip hocaya yerdirsem diye. Bu taraftarin kim oldugunu bilip cok kaale almamak lazim. Yonetim biraz daha akilli ortalama taraftardan ondan guveniyorum ben sacma sapan islere girmeyeceklerine.

Kimsenin 7 Ekim'de hocanin kovulmasini bekledigini sanmiyorum.
Ama hocanin tavan yapan egosu sonrasinda akil almaz inatlari peydah oldu. Goz gore gore mac veriyor. 89daki ciliz islik yuzunden taraftara gelme dedi ki bu artik dengesizlik. Boyle giderse zar zor Konya'yi iceride yenersin de sonra Lyon-GS maclari rezillik yasanabilir. Ajax deplasmaninda rakip bize dusman bir camia olsa o mac 4-0da durmazdi. Kaldi ki Ajax da kotu bir donemden geciyor. GS falan hakemleri arkasina alirsa isimiz zor olur.

Yonetim, Feyyaz ve Samet hocalarin destegi 'gurur duyduk hocam' demek degildir. Bak bunlar bariz yanlis israr etme demesi lazim.

- Rafa Silva kanat oynadigi Lugano-Ajax-Frankfurt(2.yari)-Antep maclari kayip.
- Semih yokken Rafa-Immobile cok daha siradan verimsiz.

Bu sacmaliklarda inat etti 1 aydir. Sonuc hep daha kotuye gitti. Sakatliklar basliyor normal. Kendine gelmesi sart.

Çevrimdışı Talisca1903

Okan'dan yada himmetci camiadan yorum getirmene gerek yok. Ne derse desin o. Hakemlerden kiyak almadan bir arpa boyu yol gidemeyen biri. Sen sanirim Okan dinliyorsun ama ben almayayim.

Gio'yu savunacak bir arguman yok sanirim burada Sergen Senol konusuyorsunuz.
- Sergen yorumculuk yapiyor, sacma sapan beylik aciklamalar yapiyor. Ama bakiyorsun videolari 500 bin izlenmis. Ben Sergensporlu degilim o yuzden cok umrumda degil yani. Cani istedigi ise girer yapar.
- Senol Gunes icin de kac galibiyet beraberlik aldigindan bize ne? Senolsporlu degiliz ister emekli olur ister Trabzonda 2 sene calisir ister Kore'ye gider. Turkiye'yi Dunya 3.su yapmis, TS'de sampiyonlugu Aykut Kocaman Aziz Yildirim zamani saibeli engellenmis vs neyse basarilari var simdi. Besiktas'taki basarilari da muazzam.
Son 10 yilda

Besiktasliyiz biz. 2024 yili itibariyle anormal para harcadik, cok pahali oyuncular getirdik. Yas olarak tam su an performans gosterecek bir iskelet kurduk. Mert-Paulista-Musrati-Gedson-Rafa-Immobile omuriligi Turkiye Ligi icin otomatik sampiyonluk adayidir.

GVB'nin oynattigi oyun Avrupa'da ona iyi kapilar acamadi, iki senedir issiz. Ama ben hocanin CV'sine bakinca Besiktas icin makul bir tercih buldum. Geldiginde yanina Serdar hoca falan derken mantikli bir kadroyla da GS ve birkac maca cikti. Rafa Silva buyusu ve Paulista liderliginde savunmayla iyi de basladik.

Ama iste bu adama taraftar ve yonetimin daha Agustos-Eylul ayinda tezahuratlari vs egosunu sisirdi. Sacma sapan inatlara girmeye basladi. Takim 1 aydir falan top oynamiyor, kaliteyle Anadolu takimi maclarini aliyor. Inatci antrenor ama Muci 89da isliklandi diye oyle sarsildi ki karakteri gucsuz. Kontrolunu kaybedip taraftar gelmesin diyebildi. Semih-Salih falana yaptiginin kabul edilir tarafi yok, Onana-Bahtiyar vs oynatmasi ancak tazminat istemekle aciklanir yada inadindan delirmis.

Giovanni'nin egosunu kaldiran yonetim taraftar acil hizaya getirmezse sonucu cok kotu olacak. Frankfurt maci 3-0 ve Onur Bulut vs var sahada, Rafa'yi kanada almisiz rezil bir hal, mactan sonra Feyyaz Ucar 'gurur duyduk' diyor. UEFA'da iki macta 7 gol yiyip ne gururu? Cok kizginiz deme Feyyaz hocam ama ne gururu? Adamlar 2-0, 3-0 diye cekildi ikinci yari dinlendi guzel guzel. Feyyaz Ucar, Samet Aybaba, Serdar hoca bunlarin guclu olmasi lazim, sozunu dinletmesi lazim. GVB dediginiz adam Guardiola degil ki boyle eziliyor yonetim.
kafa komple gitti taraftarda hocanın inadını anlatmaya çalışıyorsun başlıyorlar Sergen&Şenol yahu hoca takıntılı net 65 olmadan değişiklik yapmıyor sahada yaptığı her hamle eksi yazıyor iyi yaptığı şeylere dönsün diyoruz inadından dönmüyor
Bunlar net adamcı ne yaparsa yapsın hatasını da sonuna kadar savunuyorlar dertleri takım felan değil aman yabancı hocaya laf gelmesin
Korkmayın ne Şenol nede Sergen gelecek biri ts biri Tv yaptı zaten
Takım top oynamamış rafa ciro düşmeye başlamış be farkeder bunlara yabancı hoca olsunda halen Valerian zırıltısı duyuyorum adam her gittiği yerden kovuluyor bumu istediğiniz hoca profili
Yabancı olsunda pinerio Valerian ne olursa olsun
GVB nin bir CV si var en azından taraftarda kabul etti iyi oynatıyordu ne olduysa anlamsız bir inatlaşmaya girdi takımı komple düşürdü
Millet gitsin demiyor doğrularına dönsün istiyor çünkü biliyoruz ki takımı doğru kurguladığında ciro&rafa alfalar seni üste atacak
Islık olayında da ıslığın sahibi kendisi olduğunu gördü taraftara gelme diyecek kadar şuurunu kaybetti.Islaklamak ne kadar şuursuzsa taraftara gider yapmakta o derece şuursuzluk
Herkes kendine çeki düzen verecek taraftarda hocada

Çevrimdışı Talisca1903

Sene başında gedson satılsın diye yangın yapan kanat lazım derken Rashica güzelleyen futbol akılları doğruları söyleyen taraftara gider yapıyor
Adamcılık yapmayın doğruları söyleyenleri linç etmeye çalışmayın
Anlamsız bir linç kültürü var bu klüpte yönetim kanat almadı takımı yarım bıraktı diyorsun eski yönetim şöyle böyle artık sıktı bu eski yeni yönetim karşılaştırması onların yapamadıklarını yapmak zorunda olduklarını söylemek zorunda herkes
Takım düşüyor düşmeden önlemini alacaksın hoca futbolcu kimle iletişime geçecekse geçecek yönetim
Burada yok 2 puan fark varmış diye istatistik paylaşıyorlar akıl verir gibi sen bu şekilde devam edersen o 2 fark 12 olur
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2024, 15:43:11 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Fikret

Hocanın lige başlangıç yapan kadroyu bozup yaptığı ısrarlı denemeler sayesinde sağolsun takım 5 maçtır top oynamıyor
Rafa etkisizleşti ciro tek başına savaşmaktan dili dışarda geziyor bunlarıda ısrarla yapıyor inat herif
Aklı başında tarftar bunları görüp eleştirince hemen şucu bucu oluyor inanılmaz bir linç kültürü
Yönetim transferi yarıda bırakıp kanat almadan sezona giriyor diye forumdaki herkes eleştirince ne yapsın adamlar diye başlanıyor bir kaç kişi tarafından
Asıl bu adamcılık herşeyi güzelleyip yanlışı korumaya çalışmak
Hoca iyi yaptığı şeylerde övüyoruz zaten ama ısrarla yanlış yapıp inadına bazı şeyleri zorlarsa onada mı evet diyelim
Bak sonunda zorla puan kaybetti takım şu maçın değişikliklerini kimse anlatamaz böyle saçmalık olamaz göz göre göre geldi rakibin golü bu puan kaybının telafisi kolay değil hele karşında hermaç 3 puan yazan iblis varken
Burası inatlaşılacak yer değil Antep’ten alınan 1 puan iyi değil bunlarında söylenmesi gerekiyor hocaya

Giovanni kendi eliyle isleyen kadroyu bozdu. Inat etti, sacmaladi, dengesi bozuldu. Ustune ustluk korkakligiyla da Ajax deplasmani rezaleti sonra da Antep'te puan verdi.
Gecen sezonu ornek gosteren arkadaslar baya haksiz. Bu kadro Turkiye icin oldukca yeterli. Gecen sezon bu derece pahali adamlar yoktu. ANC yonetimi ucuz etin yahnisi diyip sakatlari toplamisti takima.

Baily mi Paulista mi?
Rebic mi Rafa Silva mi?
sakat Oxlade mi Muci mi?
Onana mi Musrati mi?
Abou mu Immobile mi? (Bir tek bu soru da Abou diyen cikabilir ama Altin Ayakkabi kazanan adam Immobile)

Hatirlatma olarak da gecen sezon basi da bu takim skor aliyordu. Anadolu takimlari baya kotu zaten. Gecen sezon Gedson ve Mert Gunok sakatlandi takim coktu.

Mert kalede,
Onune Paulista-Felix
Ortada Musrati-Gedson
Ileride Rafa-Immobile.

Tas gibi iskelet bu Turkiye ligi icin. Senol Gunes-Sergen Yalcin sampiyonluklarina bakin. Biz kotu sol bek, sag bek, bir iyi bir kotu stoper, Ersin kalede, Larin'i kanat oynatarak vs sampiyon olduk.

Tas gibi iskelet diye yazdigim takimin sorunu bu oyuncular genclesmiyor. Seneye daha kotu olacaklar. Firsat kacirmamamiz lazim. Giovanni hemen kulagi cekilmeli, toparlamali. 1 ay sonra kovulmasinin kimseye yarari yok. Kazansin maclarini hepimiz mutlu olalim.

Çevrimiçi Samet Demir

Milli takim arasi ins hem hocaya hem taraftara biraz iyi gelir. Sonraki macimiza 13 gun var, oyuncular da guzel bir sifirlarlar kafalarini. 
Hocanin tek sorunu burayi avrupa zannetmesi insalarla iletisim kurarken. Yonetimdekilerin (Feyyaz, Samet) hocadan biraz yuk almasi lazim bu taraftari yonetme konusunda.

Ligde daha maglubiyet almamis takim, 8.hafta millet hocayi yollamak icin yol aramaya baslamis. Dun o kadar eminim ki son 10dk bi kitle vardi ki bekliyodu keske bir gol yesek de gidip hocaya yerdirsem diye. Bu taraftarin kim oldugunu bilip cok kaale almamak lazim. Yonetim biraz daha akilli ortalama taraftardan ondan guveniyorum ben sacma sapan islere girmeyeceklerine.
Gs maçını aldığımız takdirde herşey lehimize dönecek, o maçı kaybedersek tetikte bekleyenler bu hocayıda bu yönetiminde yer. Bizim bir kaç senemiz de heba olur böylece.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Sene başında gedson satılsın diye yangın yapan kanat lazım derken Rashica güzelleyen futbol akılları doğruları söyleyen taraftara gider yapıyor
Anlamsız bir linç kültürü var bu klüpte yönetim kanat almadı takımı yarım bıraktı diyorsun eski yönetim şöyle böyle artık sıktı bu eski yeni yönetim karşılaştırması onların yapamadıklarını yapmak zorunda olduklarını söylemek zorunda herkes
Takım düşüyor düşmeden önlemini alacaksın hoca futbolcu kimle iletişime geçecekse geçecek yönetim
Burada yok 2 puan fark varmış diye istatistik paylaşıyorlar akıl verir gibi sen bu şekilde devam edersen o 2 fark 12 olur
😁😁😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Fikret

Allah korusun mesela TS deplasmani Rafa Silva 1.5 ayligina sakatlansaydi, sonra Gedson hastalansa 3 mac kacirsa, hakemler-federasyon operasyon cekip Paulista'ya kirmizi kart verse bir mac...

Bunlar olsa da biz puanlari verseydik, kotu oynasak ve 5 puan fark olsaydi. O zaman yonetime derdik yani neden sunu bunu almadin.
Ama kardesim Semih-Salih orada. Bu ikisi tek basina Antep'i yer zaten. Bahtiyar-Onana'ya zorda kalmadin ki sen. Bile isteye oynatiyorsun.

Deplasmanda Immobile sana penalti aliyor yoktan var ediyor.
Adil davranmadigin Semih 20dk sure bulunca gidiyor Eyup maci penalti aliyor.
Rafa Silva kendi basina kac mac aldi, iki macta rakibi 10 kisi biraktirdi.

Turkiye ligi icin yeterli kadro. Daha buyuk sakatlik, ceza, birkac haftalik hakem-federasyon operasyonlari yapilmadi. Yani Manuel Fernandes'e derbi oncesi 3 mac ceza verilmesi, Quaresma'yi atmak icin, Medel'i kart manyagi yapmak icin operasyonlar cekilmedi daha.

Duz yolda tokezletti takimi Gio ve kredisini yedi. Simdi Konya sonrasi Lyon-GS deplasmani cok tehlikeli. Cok endiseliyiz. Bu sezonu kaybetmeyin, GS bu sezon da sampiyon olursa onunu almak cok zor olur direkt CL'ye gidiliyor. Seneye bir Rafa Silva-Immobile daha alacak zengin yonetici bulamayiz. Acayip kritik donemdeyiz.

Çevrimdışı Fikret

kafa komple gitti taraftarda hocanın inadını anlatmaya çalışıyorsun başlıyorlar Sergen&Şenol yahu hoca takıntılı net 65 olmadan değişiklik yapmıyor sahada yaptığı her hamle eksi yazıyor iyi yaptığı şeylere dönsün diyoruz inadından dönmüyor
Bunlar net adamcı ne yaparsa yapsın hatasını da sonuna kadar savunuyorlar dertleri takım felan değil aman yabancı hocaya laf gelmesin
Korkmayın ne Şenol nede Sergen gelecek biri ts biri Tv yaptı zaten
Takım top oynamamış rafa ciro düşmeye başlamış be farkeder bunlara yabancı hoca olsunda halen Valerian zırıltısı duyuyorum adam her gittiği yerden kovuluyor bumu istediğiniz hoca profili
Yabancı olsunda pinerio Valerian ne olursa olsun
GVB nin bir CV si var en azından taraftarda kabul etti iyi oynatıyordu ne olduysa anlamsız bir inatlaşmaya girdi takımı komple düşürdü
Millet gitsin demiyor doğrularına dönsün istiyor çünkü biliyoruz ki takımı doğru kurguladığında ciro&rafa alfalar seni üste atacak
Islık olayında da ıslığın sahibi kendisi olduğunu gördü taraftara gelme diyecek kadar şuurunu kaybetti.Islaklamak ne kadar şuursuzsa taraftara gider yapmakta o derece şuursuzluk
Herkes kendine çeki düzen verecek taraftarda hocada
Sorun zaten bizim bu yabanci hayrani taraftar profilinin sesi cok cikiyor gelen adami da bozuyorlar.
Valerian CV'si ile normalde 2.lig hocasi, hadi bilemedin Rizespor'a gelir. Bunu bile ne ovduler ya kepaze herif. GVB en azindan CVsi Besiktas'a gelmeye yeter. Ama tapinmaya yetmez Guardiola mi bu?

Gelen adamin dengesini sasirtiyorlar. Mert-Paulista-Musrati-Gedson-Rafa-Immobile diye bir iskelet ustune Semih-Muci-Rashica-Salih-Felix vs bir kadron var.
Sivas'a karsi ic sahada 85dkda 1-0sin, Eyup'u son dk penaltisi yeniyorsun. Taraftar Gio diye bagiriyor...

Lucescu diye kac ay sonra bagirmistir bu taraftar? Mustafa Denizli'ye 30.hafta gelmeden bagirilmadi. Simdi ise saskin haldeyiz isin kotusu yonetim de boyle haliyle Besiktas medyasi da.
Ya sen koskoca Besiktas'in yonetimisin. Seref tribununden gidip Gio diye bagrilir mi? Avrupada iki macta 7 yedin ki sampiyonlar ligi degil bu. Feyyaz hoca gurur duyduk diyor. 89da muci ciliz isliklandi, yonetim baskan tam kadro tesislerde moral ziyareti yapiyor Giovanni'ye.

Burasi Besikta kendimize gelmemiz lazim. GVB milyon euro'lar aliyor, on milyonlarca taraftarlik Besiktas camiasinin basina gelmis. Hayatinin en iyi isinde su an. Bu adama karsi ezilmeyin. Saygisizlik edin diyen yok, normal bir iliski kurun.

- Mesela Besiktas taraftari icin Antalya-Sivas-Eyup ic saha maclari vasat maclardir arkadaslar.
- Yonetim icin su anormal parayi harcadiktan sonra gelen skorlar siradan.

Iliskiler boyledir arkadaslar. Ezilip buzulursen, karsi tarafa basit basarilar icin cok oversen, karsi tarafa ve kendine zarar verirsin. Yonetim maskotluk yapmasin, hocanin gonlunu almak degil isiniz. Siz otorite figurusunuz.

Ayriyeten basketbolda mola aldiktan sonra takimina sayi attiramayan koc iyi koc sayilmaz. Baskan mac oncesi gidiyorsan tesise o zaman tum topcular ve teknik heyet ciddiyetle maca sarilmali. Bahtiyar oynatma gevsekligi ile, Semih-Salih oynatmama kisisel inadiyla olmaz.

Çevrimiçi mayguntr

Sorun zaten bizim bu yabanci hayrani taraftar profilinin sesi cok cikiyor gelen adami da bozuyorlar.
Valerian CV'si ile normalde 2.lig hocasi, hadi bilemedin Rizespor'a gelir. Bunu bile ne ovduler ya kepaze herif. GVB en azindan CVsi Besiktas'a gelmeye yeter. Ama tapinmaya yetmez Guardiola mi bu?

Gelen adamin dengesini sasirtiyorlar. Mert-Paulista-Musrati-Gedson-Rafa-Immobile diye bir iskelet ustune Semih-Muci-Rashica-Salih-Felix vs bir kadron var.
Sivas'a karsi ic sahada 85dkda 1-0sin, Eyup'u son dk penaltisi yeniyorsun. Taraftar Gio diye bagiriyor...

Lucescu diye kac ay sonra bagirmistir bu taraftar? Mustafa Denizli'ye 30.hafta gelmeden bagirilmadi. Simdi ise saskin haldeyiz isin kotusu yonetim de boyle haliyle Besiktas medyasi da.
Ya sen koskoca Besiktas'in yonetimisin. Seref tribununden gidip Gio diye bagrilir mi? Avrupada iki macta 7 yedin ki sampiyonlar ligi degil bu. Feyyaz hoca gurur duyduk diyor. 89da muci ciliz isliklandi, yonetim baskan tam kadro tesislerde moral ziyareti yapiyor Giovanni'ye.

Burasi Besikta kendimize gelmemiz lazim. GVB milyon euro'lar aliyor, on milyonlarca taraftarlik Besiktas camiasinin basina gelmis. Hayatinin en iyi isinde su an. Bu adama karsi ezilmeyin. Saygisizlik edin diyen yok, normal bir iliski kurun.

- Mesela Besiktas taraftari icin Antalya-Sivas-Eyup ic saha maclari vasat maclardir arkadaslar.
- Yonetim icin su anormal parayi harcadiktan sonra gelen skorlar siradan.

Iliskiler boyledir arkadaslar. Ezilip buzulursen, karsi tarafa basit basarilar icin cok oversen, karsi tarafa ve kendine zarar verirsin. Yonetim maskotluk yapmasin, hocanin gonlunu almak degil isiniz. Siz otorite figurusunuz.

Ayriyeten basketbolda mola aldiktan sonra takimina sayi attiramayan koc iyi koc sayilmaz. Baskan mac oncesi gidiyorsan tesise o zaman tum topcular ve teknik heyet ciddiyetle maca sarilmali. Bahtiyar oynatma gevsekligi ile, Semih-Salih oynatmama kisisel inadiyla olmaz.

Ben hic bir hocanin yeterliligini tartismiyorum ki Gio da Pep degil Klopp degil, onlar da zaten buraya gelmez.
Valerian, hadi ikinci lig hocasi, ama adam daha lig baslamadan hazirlik macinda uclu denedi diye elestirilmeyi hakketti mi? Daha sezon baslamadan bahaneler uretip adamin alti kazildi, zaten uzun sure kalamadan gitti. Sonra yerine kim geldiyse 4-5 hafta sonra gitti. Sonuc 50 puan fark, sifir ozguven, sacma sapan bir kadro.

Iyi kotu bir hoca gorevdeyse, ona sabretmemiz lazim. Liverpool Klopp'a 4 sene sabretti. Adam dedi zaten ilk geldiginde ben 4 sene icinde anca bir sey vaad ederim diye. Bizde boyle bir sey dese sen kimsin, Besiktasi kucuk mu goruyorsun derler.

Onceki hocalara yapilan gibi elimizdekinin degerini bilmezsek, ona birazcik sure vermezsek, potansiyelinden yararlanamayiz, sonra 4-5 hafta sonra hoca gider, biz de Serdar Topraktepeyle ligde 5.ligimizi izleriz. Iskelet cok iyi diyorsunuz, iskeleti aldim koydum hadi oyna demekle olmuyor, o dediginiz iskelet 2 aydir birlikte oynuyor daha, dunyadaki hic bir takim yeni kurulan iskeleti 2 ayda oturtamaz, hele bu kadar yogun fiksturde. Barselona bile ligde cok iyi giderken, alternatif kadrosu olmadigi icin ne zaman rotasyon yapsa kaybediyor. Hocaya bir devre arasina kadar en azindan sure verelim, sonra bakalim kara mi beyaz mi, inatci mi aslinda bir plani mi vardi diye.

Çevrimdışı Talisca1903

Ben hic bir hocanin yeterliligini tartismiyorum ki Gio da Pep degil Klopp degil, onlar da zaten buraya gelmez.
Valerian, hadi ikinci lig hocasi, ama adam daha lig baslamadan hazirlik macinda uclu denedi diye elestirilmeyi hakketti mi? Daha sezon baslamadan bahaneler uretip adamin alti kazildi, zaten uzun sure kalamadan gitti. Sonra yerine kim geldiyse 4-5 hafta sonra gitti. Sonuc 50 puan fark, sifir ozguven, sacma sapan bir kadro.

Iyi kotu bir hoca gorevdeyse, ona sabretmemiz lazim. Liverpool Klopp'a 4 sene sabretti. Adam dedi zaten ilk geldiginde ben 4 sene icinde anca bir sey vaad ederim diye. Bizde boyle bir sey dese sen kimsin, Besiktasi kucuk mu goruyorsun derler.

Onceki hocalara yapilan gibi elimizdekinin degerini bilmezsek, ona birazcik sure vermezsek, potansiyelinden yararlanamayiz, sonra 4-5 hafta sonra hoca gider, biz de Serdar Topraktepeyle ligde 5.ligimizi izleriz. Iskelet cok iyi diyorsunuz, iskeleti aldim koydum hadi oyna demekle olmuyor, o dediginiz iskelet 2 aydir birlikte oynuyor daha, dunyadaki hic bir takim yeni kurulan iskeleti 2 ayda oturtamaz, hele bu kadar yogun fiksturde. Barselona bile ligde cok iyi giderken, alternatif kadrosu olmadigi icin ne zaman rotasyon yapsa kaybediyor. Hocaya bir devre arasina kadar en azindan sure verelim, sonra bakalim kara mi beyaz mi, inatci mi aslinda bir plani mi vardi diye.
işte kızdığımız nokta oturttuğu iskeleti nedensiz bozması Rafa-ciro -Semih ve arkalarını toplayan ciğersiz gedsonla deli gibi hücum pres yapıyorduk ne olduda dişliyi bozdu hemde ayakta duramayacak adamlar için?
Hoca değiştirelim diyen yoktur şurada sadece Beşiktaş ona mecburmuş gibi davranmaya gerek yok
Eleştirilmez diye de bir şey yok burası Beşiktaş takım oynayamıyor ve tabelada bozuldu

Çevrimiçi Samet Demir

VI konusunu çoğu kişi saptırıyor. İlk 4 hafta VI ile güzel oyun oynadık, hazırlık maçları dahil hocayı yemek için bekleyen bir kitle vardı. O zaman söylerken dilimizde tüy bitti ana problem yönetim, Anç gitmeden hoca değişikliği bize zarar verir diye. Bunu söylediğimiz için vasat sever ilan edildik. Ne Gio ne de bir başka hoca için adamcılık yapılmaz, öncelik Beşiktaşımızın menfaatlerini, bu kişiler sonuçta maaşlı çalışanlardır. Ama bunu çoğu kişiye anlatamıyoruz. Neyse konu dağılmasın.

Gio şuan takımın başında, geçen sene 6 hoca Gönderen bir takıma kendini ispat etmek için geldi, keza yönetim de aynı şekilde. En dibi görmüşken taşın altına ellerini koydular. Bizim  taraftar olarak yapacağız tek şey destek vermek. Bunuda körü körüne destek vermek olarak algılıyorlar. Aynı kişiler de aba altından sopa göstererek sözde hocayı savunuyor gibi yaparak hocanın altını oyuyorlar. Onlara sorsan biz fmciyiz. Ama hoca, oyuncu, yönetim göndermek kendileri için çok basit olay.

Bir renklilerin durumuna birde bize bakın. Aynısını biz yaşasak çoktan kaos çıkmıştı. Şuandakaos kapımızda bekliyor. Son günlerde okan bile ya bize ya da hocamıza sallıyor. O da biliyor rakibin kim olduğunu. Bunu nasıl göremiyoruz anlam veremiyorum.

Otomatik eklenti : Eleştirelim ama yıpratmayalım.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2024, 18:05:04 Samet Demir ]

Çevrimiçi mayguntr

işte kızdığımız nokta oturttuğu iskeleti nedensiz bozması Rafa-ciro -Semih ve arkalarını toplayan ciğersiz gedsonla deli gibi hücum pres yapıyorduk ne olduda dişliyi bozdu hemde ayakta duramayacak adamlar için?
Hoca değiştirelim diyen yoktur şurada sadece Beşiktaş ona mecburmuş gibi davranmaya gerek yok
Eleştirilmez diye de bir şey yok burası Beşiktaş takım oynayamıyor ve tabelada bozuldu
Herkes, her zaman elestirilir, ama elestirinin dozu onemli, ve mantik cercevesinde yapilmasi lazim.

isleyen disli yogun mac programina girmeden once, rakipler kendi sahasinda beklemedigi zaman ise yariyordu. Ciro ilk iki macta 90dk basabiliyodu, Rafa 90+da kendi adamini kalemize kadar kovaliyip top cikarabiliyordu, ama bu adamlar simdi haftada iki mac oynayip aynisini yapamiyorlar. Takimlar atak yapmak yerine 10 kisi geride bekleyip besiktastan beraberlik alsak yeter diyorlar, sen de mecburen yeni bir oyun oynatmaya calisiyorsun.

GS macinda Onana oyuna girdiginde hocayi elestiren kimseyi hatirlamiyorum, hatta Gio hocamiz yaptiysa vardir bir bildigi diyordu herkes, simdi puan kayiplari basladiginda Onanayi topcu zanneden adam hoca olamaz yazmaya baslamis insanlar. Herkes istedigini yazsin ama bu iki ekstrem takimimiza hic bir fayda getirmez.

Hoca bence kendini cok iyi baslayarak yakti, ilk maclarimizda bu kadar kayipsiz gitmeseydik su an ki durum normal gibi sanilacakti. Sezon baslamadan once kadronun iki kulvarda zor gidecegini herkes bilmiyor muydu, ama oyle bir izlenim olustu ki 50 puan fark yedigimiz sezonun sonrasinda ligi domine edecez, avrupada final yapar miyiz konusamaya basladi millet.

Hic bir menfaat iliskisi olmayan biri olarak tek derdim benim, taraftarin, hocadan da kadrodan da en fazla verimi alacak sekilde davranmasini istemek, buna uygun ortami saglamasini saglamak, yoksa olacaklar belli, iki uc hafta sonra Gioya mecbur degiliz diyip teneke baglariz, sonra 4-5 hafta yabanci tdlerin bizi reddettikleri haberleri okuruz, sergen gelir 5 mac kazanir, sonra 10 mac puan kaybeder, sonra ayni dongu devam.

Çevrimdışı Fikret

Hocaya sabir boyle birsey degil. Klopp gittigi takimin yildiz oyuncusunu, altyapidan cikmislik 18ligi haketmesine ragmen yedek birakmaz. Zaten Klopp L'Pool'a buyuk referansla gitmis elit antrenordur. Valerien copu haketmeden geldigi icin kredisi olmamasi normal. Valerien liyakatsizi teneke baglanip kovuldu, sonra gelen Senol hoca ile de takim sanirim GS ile ayni puani aldi son 20 haftada ve 10 puan geride bitirdi. Gecen sezonki transfer rezaleti, yonetimin gitmeden Besiktas'i dolandirmasi sorununun Valerien liyakatsizi ile alakasi yok.

GVB'de sorun sabirsizca adami ovmek. Taraftar simartir, yonetim locadan bagirir. Feyyaz hoca 7 yemisiz iki macta uefa'da gidiyor 'gurur duyduk' diyor.

Sabir edin GVB'ye, hakederse ovun. Antalya-Sivas-Eyup mac bitimi tezahurati hak eden biri degil. Yani ovmek icin de, tezahurat etmek icin de sabir lazim. Dun gelmis adam, ozel bir oyun yok, sampiyon yapmamis seni, UEFA'da ust turlara gecmemisiz. Sabirsizca yonetim olarak oversen, taraftar olarak askim bir tanem herseyim moduna girerse, o adam simarir ve guc zehirlenmesi yasar.

Paulista-Rafa-Immobile (kisa vade icin) harika 3 transfer. Iskelete koyduk, gelir gelmez takir takir oynadilar. Ama ne zaman Semih gibi gecen senenin ve altyapinin yildizini kadrodan kestik tum takim gozle gorulur cokuse girdi. Isleyen takimi bozan hoca inadi budur.

Besiktas kapali tribunlerinde ben Holosko'ya dk 45de s..tir git diye stadin inledigini hatirliyorum. Holosko sonraki feda sezonu her mac oynadi. Ne isliklar olmustur, homurdanmalar falan her sezon biraz biraz olur. Muci'ye gelen ciliz islik sonrasi taraftara hadsizce sallamak icin senin Gordon Milne, Lucescu vs olman lazim. Yonetim ve taraftar bu arkadasin egosunu cok kaldirdi, sacma sapan inatlar, fantezilere girisir oldu. Adama da yazik. GVB burada basarisiz olursa cok ileri gidemez. Besiktas'in GVB'yi simartmasi degil, belli bir profile sokmasi lazim. Buyuk takimda nasil mac yonetilir, kadro ve taraftar yonetilir olarak sekillendirmemiz lazim ki ileride bu adam Barselona vs gitme ihtimali olsun.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2024, 18:24:17 Fikret ]

Çevrimdışı Fikret

Herkes, her zaman elestirilir, ama elestirinin dozu onemli, ve mantik cercevesinde yapilmasi lazim.

isleyen disli yogun mac programina girmeden once, rakipler kendi sahasinda beklemedigi zaman ise yariyordu. Ciro ilk iki macta 90dk basabiliyodu, Rafa 90+da kendi adamini kalemize kadar kovaliyip top cikarabiliyordu, ama bu adamlar simdi haftada iki mac oynayip aynisini yapamiyorlar. Takimlar atak yapmak yerine 10 kisi geride bekleyip besiktastan beraberlik alsak yeter diyorlar, sen de mecburen yeni bir oyun oynatmaya calisiyorsun.

GS macinda Onana oyuna girdiginde hocayi elestiren kimseyi hatirlamiyorum, hatta Gio hocamiz yaptiysa vardir bir bildigi diyordu herkes, simdi puan kayiplari basladiginda Onanayi topcu zanneden adam hoca olamaz yazmaya baslamis insanlar. Herkes istedigini yazsin ama bu iki ekstrem takimimiza hic bir fayda getirmez.

Hoca bence kendini cok iyi baslayarak yakti, ilk maclarimizda bu kadar kayipsiz gitmeseydik su an ki durum normal gibi sanilacakti. Sezon baslamadan once kadronun iki kulvarda zor gidecegini herkes bilmiyor muydu, ama oyle bir izlenim olustu ki 50 puan fark yedigimiz sezonun sonrasinda ligi domine edecez, avrupada final yapar miyiz konusamaya basladi millet.

Hic bir menfaat iliskisi olmayan biri olarak tek derdim benim, taraftarin, hocadan da kadrodan da en fazla verimi alacak sekilde davranmasini istemek, buna uygun ortami saglamasini saglamak, yoksa olacaklar belli, iki uc hafta sonra Gioya mecbur degiliz diyip teneke baglariz, sonra 4-5 hafta yabanci tdlerin bizi reddettikleri haberleri okuruz, sergen gelir 5 mac kazanir, sonra 10 mac puan kaybeder, sonra ayni dongu devam.

Gio'nun GS macinda Onana'yi almasi hataliydi ve mac sirasinda da soyledik bunu. Okan'in takimi oldukca kotuydu. 45te hele Mertens falan cikinca ortasahasi tamamen coktu. Sara vs de gelmemisti. Gio Onana yerine Salih'i falan alsa o mac cok erkenden 3-4e giderdi. Yoksa o mac 3.yu bulana kadar mac rahatlamadik yani 60larda bitirebilirdi maci.
Futbolun kurali belli: kazanan haklidir. Kazanirsan gunahlari ortersin hoca olarak. Ha o macta oyun da daha iyiydi cunku takim diriydi ve Semih oldu mu Immobile-Rafa rahat ediyordu.

Sivas maci ne oynadi bu takim? Ic sahada sansina penalti kazandik ve dk 85e kadar 1-0. Antalyaspor gene kotu.
TS deplasmani gene Rafa 10 kisi biraktirdi rakibi. 80dk on kisi adamlar. Ikinci 45te neredeyse pozisyon yok.
Eyup maci 1-1'den sonra maci dondurecek ne hareketimiz var? Neyse iste Semih penalti alir sonra Eyup macinin gunahlari silinir.
Kayseri maci bos gecen 60 kusur dk. Gedson kendi yetenek farkiyla diger genc oyuncudan topu aldi ve gol. Sonra penalti tamam oldu.
Antep maci da Immobile yorgun ama kalite farkiyla gitti top caldi, penaltiyi aldi ve atti.

Kayseri macindaki Onana hatasi sineye cekilir. Semih'i oynatmayip Eyup-Kayseri yenmesi idare edilir. Ama bu aptalca tercihlere anca skor iyi giderken tahammul olur.

Simdi takim Lyon ve GS deplasmani var. Sonra Basahsehir deplasmani.Aralarda Konya-Kasimpasa-Malmo Inonu'de.

- Ligde Konya-GS-Basaksehir-Kasimpasa'dan 10 puan
- Avrupa'da Lyon-Malmo'den 3 puan alirsa sorunlar hali altina supurulur.
Ben sahsen boyle olmasini isterim. GVB'nin kovulacagi senaryoda hem GVB hem tum Besiktas taraftarlari uzulur. Su an ki ego patlamasi, inatcilik, Semih-Salih adaletsizligi bitmezse isimiz Allah'a kalir. GVB dengesizlesti bunun icin elestirilmeli.

Bu kadronun baska hocalarla fark yiyecegini dusunmek anlamsiz. Yabanci antrenor gelir gelmez askla baglanmamak lazim. GVB bizim icin bulunmaz bir sans mantigi sacma. Besiktas buyuk kulup. GVB'de decent bir hoca. Win-win olmasi lazim iliskinin. Toksik bir iliski haline getirmeyelim sunu. GVB inat vs yapmasin, taraftara kopek cekmesin, gencleri Turkleri yemesin ki basarili olalim.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2024, 18:46:20 Fikret ]

Çevrimdışı Talisca1903

Gio'nun GS macinda Onana'yi almasi hataliydi ve mac sirasinda da soyledik bunu. Okan'in takimi oldukca kotuydu. 45te hele Mertens falan cikinca ortasahasi tamamen coktu. Sara vs de gelmemisti. Gio Onana yerine Salih'i falan alsa o mac cok erkenden 3-4e giderdi. Yoksa o mac 3.yu bulana kadar mac rahatlamadik yani 60larda bitirebilirdi maci.
Futbolun kurali belli: kazanan haklidir. Kazanirsan gunahlari ortersin hoca olarak. Ha o macta oyun da daha iyiydi cunku takim diriydi ve Semih oldu mu Immobile-Rafa rahat ediyordu.

Sivas maci ne oynadi bu takim? Ic sahada sansina penalti kazandik ve dk 85e kadar 1-0. Antalyaspor gene kotu.
TS deplasmani gene Rafa 10 kisi biraktirdi rakibi. 80dk on kisi adamlar. Ikinci 45te neredeyse pozisyon yok.
Eyup maci 1-1'den sonra maci dondurecek ne hareketimiz var? Neyse iste Semih penalti alir sonra Eyup macinin gunahlari silinir.
Kayseri maci bos gecen 60 kusur dk. Gedson kendi yetenek farkiyla diger genc oyuncudan topu aldi ve gol. Sonra penalti tamam oldu.
Antep maci da Immobile yorgun ama kalite farkiyla gitti top caldi, penaltiyi aldi ve atti.

Kayseri macindaki Onana hatasi sineye cekilir. Semih'i oynatmayip Eyup-Kayseri yenmesi idare edilir. Ama bu aptalca tercihlere anca skor iyi giderken tahammul olur.

Simdi takim Lyon ve GS deplasmani var. Sonra Basahsehir deplasmani.Aralarda Konya-Kasimpasa-Malmo Inonu'de.

- Ligde Konya-GS-Basaksehir-Kasimpasa'dan 10 puan
- Avrupa'da Lyon-Malmo'den 3 puan alirsa sorunlar hali altina supurulur.
Ben sahsen boyle olmasini isterim. GVB'nin kovulacagi senaryoda hem GVB hem tum Besiktas taraftarlari uzulur. Su an ki ego patlamasi, inatcilik, Semih-Salih adaletsizligi bitmezse isimiz Allah'a kalir. GVB dengesizlesti bunun icin elestirilmeli.

Bu kadronun baska hocalarla fark yiyecegini dusunmek anlamsiz. Yabanci antrenor gelir gelmez askla baglanmamak lazim. GVB bizim icin bulunmaz bir sans mantigi sacma. Besiktas buyuk kulup. GVB'de decent bir hoca. Win-win olmasi lazim iliskinin. Toksik bir iliski haline getirmeyelim sunu. GVB inat vs yapmasin, taraftara kopek cekmesin, gencleri Turkleri yemesin ki basarili olalim.
antep maçındaki değişiklikleri kimseye izah edemezsin soktukların sakatlıktan çıkmış yada temposuz adamlar şu Semih’i 5 maç bir yerli hoca kesse yangın yeri yaparlardı ortalığı ki geçen sene yaptıklarıda var samimiyet yok adamcılık var derdiniz Beşiktaş değil

Çevrimiçi gokhans

Hocaya sabir boyle birsey degil. Klopp gittigi takimin yildiz oyuncusunu, altyapidan cikmislik 18ligi haketmesine ragmen yedek birakmaz. Zaten Klopp L'Pool'a buyuk referansla gitmis elit antrenordur. Valerien copu haketmeden geldigi icin kredisi olmamasi normal. Valerien liyakatsizi teneke baglanip kovuldu, sonra gelen Senol hoca ile de takim sanirim GS ile ayni puani aldi son 20 haftada ve 10 puan geride bitirdi. Gecen sezonki transfer rezaleti, yonetimin gitmeden Besiktas'i dolandirmasi sorununun Valerien liyakatsizi ile alakasi yok.

GVB'de sorun sabirsizca adami ovmek. Taraftar simartir, yonetim locadan bagirir. Feyyaz hoca 7 yemisiz iki macta uefa'da gidiyor 'gurur duyduk' diyor.

Sabir edin GVB'ye, hakederse ovun. Antalya-Sivas-Eyup mac bitimi tezahurati hak eden biri degil. Yani ovmek icin de, tezahurat etmek icin de sabir lazim. Dun gelmis adam, ozel bir oyun yok, sampiyon yapmamis seni, UEFA'da ust turlara gecmemisiz. Sabirsizca yonetim olarak oversen, taraftar olarak askim bir tanem herseyim moduna girerse, o adam simarir ve guc zehirlenmesi yasar.

Paulista-Rafa-Immobile (kisa vade icin) harika 3 transfer. Iskelete koyduk, gelir gelmez takir takir oynadilar. Ama ne zaman Semih gibi gecen senenin ve altyapinin yildizini kadrodan kestik tum takim gozle gorulur cokuse girdi. Isleyen takimi bozan hoca inadi budur.

Besiktas kapali tribunlerinde ben Holosko'ya dk 45de s..tir git diye stadin inledigini hatirliyorum. Holosko sonraki feda sezonu her mac oynadi. Ne isliklar olmustur, homurdanmalar falan her sezon biraz biraz olur. Muci'ye gelen ciliz islik sonrasi taraftara hadsizce sallamak icin senin Gordon Milne, Lucescu vs olman lazim. Yonetim ve taraftar bu arkadasin egosunu cok kaldirdi, sacma sapan inatlar, fantezilere girisir oldu. Adama da yazik. GVB burada basarisiz olursa cok ileri gidemez. Besiktas'in GVB'yi simartmasi degil, belli bir profile sokmasi lazim. Buyuk takimda nasil mac yonetilir, kadro ve taraftar yonetilir olarak sekillendirmemiz lazim ki ileride bu adam Barselona vs gitme ihtimali olsun.
valerian ayrıldığı zaman zaten liderin 2 puan gerisindeydi. Şenol, valerianın yüklediği kondüsyon ve formu devam ettirdi. Nezamanki yeni sezonda kendi kadrosunu oluşturdu, onayı dahilinde kurduğu kadro ile içine edip, Beşiktaş’ın geleceğini çalınma garantisini alınca kaçtı gitti. Tayfur’u aldırması, halil dervişoğlu ısrarı falan şenol’un vizyonudur.. Valerian hiç gitmeseydi gio, bu yıl enkazsız bir takım alacaktı bundan daha kötü olmayacaktı 5-6 hocada değişmiş olmayacak, belki muci musrati gibi panik transferlere gerek kalmayacaktı. Bunun sorumlusu sizsiniz, bu enkazda anç yönetimi, şenol ve siz manipülatör taraftar kesmi ortak suçludur. Siz bu takımın geleceğini çaldınız.. kloop liverpool’a elit olarak gitti ama dortmund’a 2.lig hocası olarak gelmişti. İlk sezonu 1.67 puan ortalamasıyla 6.bitirdi ilk şampiyonluğu 3 sene sonra kazandı. Eğer dortmund’un da bizdeki gibi tetikçi, hain, birilerine maşalık eden taraftar profiline sahip olsaydı 6., 7. Hafta kovulurdu. Burdaki mesajı anlıyormusun? Valerian’a da şans verilmeliydi, gio’ya da verilmeli. 6-7 haftada istifa dillendirmek, Beşiktaş’a yapılan ihanettir. Bende eleştirdim, mustafa ne alaka, neden muci ve mario oynuyor, neden rashica yedek dedim ama istifa dillendirmek ne demek? Daha kaç hafta oldu kendinize gelin!!
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2024, 20:55:32 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kahyaoglueren

Eğer doğruysa Semih erken star boy havalarına girmiş olabilir. Bu çocuğa mental destek şart. Hocanın dedigi en cok Semihle konusuyorumla uygun gibi.

Unutmayalım sene başında Semihe sahip olduğum için kutsanmış hissediyorum diyen de hoca.

Yeteneği var, kafasını kullanması gerek. Futbolunu surekli güreşmekten kurtarmalı.

https://x.com/HaberKartali/status/1843330685274357804?s=19

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eğer doğruysa Semih erken star boy havalarına girmiş olabilir. Bu çocuğa mental destek şart. Hocanın dedigi en cok Semihle konusuyorumla uygun gibi.

Unutmayalım sene başında Semihe sahip olduğum için kutsanmış hissediyorum diyen de hoca.

Yeteneği var, kafasını kullanması gerek. Futbolunu surekli güreşmekten kurtarmalı.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1843330685274357804?s=19

Bana hiç mantıklı gelmedi. Hatta hır şeyleri temizleyelim. havasında ortaya salinmis suni haber gibi gözüküyor.

Çevrimiçi Monza

Semih sol kanatta olmuyor diyorduk, o mevkiide denenen önce Mario sonrada Muçi den sonra şimdi neden Semih oynamıyor diyoruz. Sol açık ne yazık ki takımın kanayan yarası oldu.

GvB nin yanlışları ve gereksiz bir ısrarı görünüyor, misal taraftara gelmeyin demesi çok yanlış, ve fakat bu adam kişiselleştirip ego veya kibirden oynatmamazlık etmiyordur Semih'i. Yahu adam takımın TD ü, herkesten hepimizden çok ister başarılı olmayı. Neticede Demokles'in kılıcı onun kafasının üstünde sallanıyor.

Geçen sene takım perişan durumdayken Semih çıkınca hepimiz sevindik ama şunu kabul edelim taraftarın bir bölümü ve de yönetim bu konuyu abarttı. Nasıl oynamaz diye (haklı da olsa) milli kampı (adeta) basmalar, ahanda yerli Aguero, sarıkuşa giden Cenkin formasını teslim klipleri çekmek vs. Bizde genç futbolcular (sadece bizde değil, genel olarak ülkemizde) bir anda nerede olduklarını unutup mental sorun yaşıyorlar. Bu çocuklara iyilik etmiyoruz, sonra kendilerini 2. ligde buluyorlar. Maalesef ki Avrupalı akranlarının mental seviyesinde değiller.

Bizde 17-18 yaşında çocuktan takımı kurtarmasını süperstar olmasını beklememek lazım. Olan olursa da 10 yılda bir kişi oluyor daha fazla değil, örnek Arda Güler. Bir maç iyi iki maç kötümüydü veya 90 dakikada sadece tek bir hareket mi yapardı yoksa sürekli oyunu domine mi ederdi. Wonderkid o işte. Ha Semih çok büyük oyuncu olacak, olabilir, özellikle de gelişimini tamamlayacağı bir Avrupa klübüne giderse, ama henüz değil. Ezcümle Semih konusunda GvB haklıdır demiyorum ama bu işin arka planı olabilir diyorum.

Mustafa konusunda ise, forumda bazı arkadaşlarımız çocuğa İbrahimoviç gibi bakıyorlardı. Daha bu bir çocuk, 17 yaşında. Adam öldürse müebbetle yargılanmaz. Koca Beşiktaş'ın yedek santraforu reşit olmayan bir çocuk olabilir mi. Bu kondisyonsuzluğu ile görünen o ki BJK ta oynamak bir yana, futbola devam edememe ihtimali bile var. Fikirlerim benim düşüncelerim, temennilerim değil. İnşallah ilerle, gelişir, gururla seyrederiz.

Çevrimiçi Monza

GvB ye destek olmalıyız, yönetime destek olmamız gerektiği gibi. Pek çok eleştirilecek mevzu var Trabzon maçında bu yana, doğru ama zaman vermek lazım. Küme düşme hattındaki takıma son dakikada kaybedilen 2 puanı ben kabullenemiyorum ama ne olursa olsun yedinci haftada iki beraberliği olan hocanın gönderilmesini telaffuz bile etmemek lazım.

Eğer gidecekse de, bu sene kayıp zaten takımın başına Serdar hoca geçer herhalde, devre arasına veya sene sonuna kadar kalmalı bu arada yeni programlama yapılmalı. Bir plan bir strateji olmalı.  Ancak bu şu anın veya durumun kararı değil. Bazı şeylerin konuşulması gerçekleşmesinden kötüdür. Çok çabuk kaosa düşen bir camia olduğumuzdan gidişat tedirgin edici, acil flaş maç sonuçlarına ihtiyacımız var. Ama şu geçen seneki birinin gittiği diğerinin geldiği rezilliği bir daha yaşamayalım.

@Necmi nerede, bir sıkıntı yoktur umarım, görebildiğim kadarıyla uzun süredir yazmıyor forumda.

Çevrimdışı Egos

...

@Necmi nerede, bir sıkıntı yoktur umarım, görebildiğim kadarıyla uzun süredir yazmıyor forumda.

şenol güneş tekrar takımın başına geçene kadar foruma yazmamaya karar verdi ağabey. ayrıca kalede ersin diyor.

Çevrimiçi Monza

şenol güneş tekrar takımın başına geçene kadar foruma yazmamaya karar verdi ağabey. ayrıca kalede ersin diyor.

:)  :) Dünyada tek TD Şenol Güneş kalsa gene de Şenol Güneş demez  :)  :)

Çevrimiçi mayguntr

GvB nin yanlışları ve gereksiz bir ısrarı görünüyor, misal taraftara gelmeyin demesi çok yanlış, ve fakat bu adam kişiselleştirip ego veya kibirden oynatmamazlık etmiyordur Semih'i. Yahu adam takımın TD ü, herkesten hepimizden çok ister başarılı olmayı. Neticede Demokles'in kılıcı onun kafasının üstünde sallanıyor.

Hoca taraftar gelmesin demedi bu arada, bugun sahada olan oyuncularin ellerinden gelenin en iyisini yaptigina inanmiyosa gelmesin dedi.

Çevrimdışı Fikret

valerian ayrıldığı zaman zaten liderin 2 puan gerisindeydi. Şenol, valerianın yüklediği kondüsyon ve formu devam ettirdi. Nezamanki yeni sezonda kendi kadrosunu oluşturdu, onayı dahilinde kurduğu kadro ile içine edip, Beşiktaş’ın geleceğini çalınma garantisini alınca kaçtı gitti. Tayfur’u aldırması, halil dervişoğlu ısrarı falan şenol’un vizyonudur.. Valerian hiç gitmeseydi gio, bu yıl enkazsız bir takım alacaktı bundan daha kötü olmayacaktı 5-6 hocada değişmiş olmayacak, belki muci musrati gibi panik transferlere gerek kalmayacaktı. Bunun sorumlusu sizsiniz, bu enkazda anç yönetimi, şenol ve siz manipülatör taraftar kesmi ortak suçludur. Siz bu takımın geleceğini çaldınız.. kloop liverpool’a elit olarak gitti ama dortmund’a 2.lig hocası olarak gelmişti. İlk sezonu 1.67 puan ortalamasıyla 6.bitirdi ilk şampiyonluğu 3 sene sonra kazandı. Eğer dortmund’un da bizdeki gibi tetikçi, hain, birilerine maşalık eden taraftar profiline sahip olsaydı 6., 7. Hafta kovulurdu. Burdaki mesajı anlıyormusun? Valerian’a da şans verilmeliydi, gio’ya da verilmeli. 6-7 haftada istifa dillendirmek, Beşiktaş’a yapılan ihanettir. Bende eleştirdim, mustafa ne alaka, neden muci ve mario oynuyor, neden rashica yedek dedim ama istifa dillendirmek ne demek? Daha kaç hafta oldu kendinize gelin!!

Ya argumani olmayan agresiflesiyor gidiyor hangi konulara giriyor. Bu Valerien konusunda %1000 haksizsiniz. Valerien liyakatsizdir. Valerian'in gelmesindeki tek amac liyakatsiz Ceyhun Kazanci'nin kendisinden daha kucuk bir antrenor getirme istegidir. Ceyhun Kazanci'nin kopekligini yapacak antrenoru anca 2.liglerde her sene takim degistiren bir rezilde buldular.

ANC gunahlarini Senol Gunes'e yukleme muhabbetini da gidin varsa ANC-Gunes konularinda yapin zira konu bu degil. Burada konu GVB'nin ego zehirlenmesi, sacma sapan inatlari, Turkiye'yi Besiktas'i kucuk gorup Ajax karsisinda 2000ler tarihinin en kotu rezil maclarindan birini oynatmasidir.

Klopp konusunda da soylediklerini gene yanlis cunku hayale kapilmissiniz. Klopp oncesi Dortmund neredeyse iflas etmis bir kuluptu. Son 5 senesinde 6-7-7-9-13. bitiriyorlar ligi. Klopp gelmeden once 13. olan adamlar Klopp ile 6. olmus. Bu mu basarisiz sonuc? Bu mu sabir? Adamlar zaten orta-alt sira takimi olmus finansal sorunlari var. Yapilanmaya girmisler iste.

S.Bilic ilk sezonu kim hoca gitsin dedi? Ikinci sezonu bile kalsin diyen daha coktu adam Subat'ta falan satti bizi West Ham'a imzaladi. Bilic gelsin anlami da cikmaz buradan. Kimse gelmesin hoca adam olsun.

Hain, tetikci, masalik falan son derece anlamsiz laflar. Ulkemiz siyasi ortami gibi, oldu olacak Israil tohumu falan deseydiniz. Iyi giden kadroyu goz gore gore bozan Onana, Bahtiyar oynatan adam kim? Altyapidan cikma 19luk yildizin sahada her dk galibiyet icin katki verirken kesik atan kim? Bana biri soylesin Hollanda'da olsa Ajax'in 19luk yildizini, her mac iyi oynamasina ragmen kesseler ve takim yenilse nolur?

Konusacaksaniz GVB'nin sacmaliklarini, kotu futbol ve kotu sonucu konusun. Valerien-Klopp-Gunes vs 24-25 sezonu konulari degil. Turk kontenjani sorunu yokken yedekte Semih-Salih hazirken de Bahtiyar'i sola koyan hoca icin Hasan Arat yada ANC elestirisi yapamayacam.

Çevrimdışı Fikret

Yeter be kardesim su cocuk hakkinda dedikodular. Sirf guclu bir menajeri yok diye, sirf aklini kullanip sozlesme bitimi, yada 5m euro serbest kalir maddesiyle kacip gitmedi diye yapilanlara bakin. Her hafta yeni beyaz yalanlar... - kosmuyormus... top kaybediyormus... hocasini dinlemiyormus...

Besiktasli kardeslerim inanmayin soyle sacma sapan laflara. Gözümüze inanalım ya!
- Semih 18inde daha ligin icinden gecti golleri siraladi.
- Bu sezon Semih sahadayken Immobile ve Rafa cok daha iyi oynuyorlar. Immobile mac ici golleri falan hep Semih varken.
- Semih kah geliyor Samsun deplasmanini acacak riskli pasi atiyor.
- Semih 70de giriyor Eyup macinda, riskli calima giriyor penaltiyi aliyor.

Beyler bu cocuk zaten iyi oynuyor. Bu adam zaten ilk 11i hadi en olmadi ilk girecek yedek olmayi hak edecek oyunu koyuyor. kimseyle kavgasi, saygisizligi yok. GVB'nin gercek derdi ne aciklasinlar. Huseyin Yucel transfer Semih satilmadi dedi ve bunu baskasina sorun dedi. Gio aciklasin adam gibi kacak dovusmesin.

Muhtemel sebep: Muhtemelen cok hucumcu oynuyor diye sevmiyor Semih'i. Joao Mario diye oyuncu aldirdin el freni gibi oynatiyorsun. Muci sol acikta drippling yapamiyor o da al-ver yapiyor paso. Semih'e 10 top atiyorsun, rakibin ustune gidiyor, calim atiyor, Immobile Rafa'ya boyle 'yarim pas', kosu yoluna pas yapiyor verkac deniyor ve 10 topun 4u kaybediliyor. Ama iste Semih'in riske girdigi toplarin bir kismi da pozisyon oluyor, gol oluyor. Rakip defans korkuyor, cekiniyor.
- Samsun deplasmaninda Semih'in Rafa Silva'ya attigi pasa bakin. Tony Kross-Modric bile oyle 10 tane pas atsa 5i top kaybi olur. Ama Semih'in pasi gecti, Rafa da muazzam kontrol ve gol.
- Trabzon maci Eyup maci Semih'in girdigi calimlar. Eyup macinda penalti oldu mesela. TS macinda belki de gol olurdu defansa carpti son anda.
Komplo teorisi: Semih gitmek istesin 10-15 bakmadan satalim ki Joao Mario - Felix gibi cok da geregi olmayan yeni oyuncu alayim, menajerim para cukkalasin.

Semih'i oynatmamakla GVB direkt olarak Besiktas'i ve taraftari cezalandiriyor. Ulan mac kaybediyoruz, puan kaybediyoruz.
Semih Karadenizli ve Besiktasli bir genc. Surinamli Hollandali GVB bu cocugu ve kulturunu yargilamak icin burada degil ya. Gelen her Afrikali topcuya kultur ve attitude mu empoze ediyoruz? Seni dinlemiyor ama iyi oynuyorsa oynayacak. Semih babamin oglu da degil, kotu oynuyor olsa, takimin daha iyi oyuncusu olsa dursun kenarda. Ama adam topcu iste, kendini kanitladi ve bahtiyar'dan daha iyi.
Eyup maci da mi oynamasaydi Semih'i 1-1 mi bitseydi? Antep 1-1 bitti mutlu mu Gio?
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2024, 06:49:00 Fikret ]

Etiketler: