Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 479459 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Colleyin hiç suçu yok golde rafa boş ve gayette düzgün pas veriyor rafa hızlı oynayayım diyor gedsona atıyor gedsondan sekiyor şanssız bir pozisyon
Mustafa topu göre göre vermedi bu çocukların kulağı çekilmeli
Rafa semihin gelişini görmemiş
Bu kadar ucuz harcamamalıyız pozisyonları

Çevrimdışı Zafer55

Gs ve Ss maçlarında hocanın ilk hamlesi semih-onana olmuştu..bu son maçta da yine ilk hamle semih-ndour oldu. 3 maçtada değişiklikler skor olarak öndeyken gerçekleşti.

Musrati/gedson/onana(ndour) hocanın skoru korumak için oluşturduğu bir üçlü mü?

Yoksa  kafasında zaten böyle bir üçlü var ama  musrati/gedson un yanına üretkenlik katacak bir 3.adam(ndour)olmadığından mı rafayı sola atmayıp ortada kullanıyor ve semihi solda oynatıyordu?

Çevrimiçi hasankale

Rafa silvaya yapılan faul sıradan bir iş değil.Gecen hafta A spor da Zeki denilen arsız ilk sinyali vermişti bugün sahada uygulamaya koydular.Yonetimin hakemler konusunda tavrini çok net şimdiden ortaya koyup elinden ne geliyorsa yapmasi lazım.gs Konya maçında onlara verilmeyen kartlar ile bugün bize verilenler alenen yapılıyor.

Çevrimiçi Necmi

Gs ve Ss maçlarında hocanın ilk hamlesi semih-onana olmuştu..bu son maçta da yine ilk hamle semih-ndour oldu. 3 maçtada değişiklikler skor olarak öndeyken gerçekleşti.

Musrati/gedson/onana(ndour) hocanın skoru korumak için oluşturduğu bir üçlü mü?

Yoksa  kafasında zaten böyle bir üçlü var ama  musrati/gedson un yanına üretkenlik katacak bir 3.adam(ndour)olmadığından mı rafayı sola atmayıp ortada kullanıyor ve semihi solda oynatıyordu?
rafa on gibi değil hücumcu sekiz gibi oynuyor orta sahanın beyni onu kanata atmak akıllıca olmaz

Çevrimdışı celiker1

İzlenimime göre 4-5 maç en az 4 gol,2-3 maçta 5-6-7 gol attığımız galibiyetler görürüz.

1-2-3 gol yetmez,4-5-6 olsun
Rafa,Mico,Semih koysun
Beşiktaş'ım şampiyon olsun

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi murat

rafa on gibi değil hücumcu sekiz gibi oynuyor orta sahanın beyni onu kanata atmak akıllıca olmaz
yeni Şifo Mehmet.

Çevrimiçi Necmi

Yalnız çok iyi bir forvet aldık ceza sahasında affetmiyor hücum pres yapıyor orta sahaya gelip pas alışverişide yapıyor ceza sahamızın önüne kadar geliyor sıfır ego

Çevrimiçi gokhans

Colleyin hiç suçu yok golde rafa boş ve gayette düzgün pas veriyor rafa hızlı oynayayım diyor gedsona atıyor gedsondan sekiyor şanssız bir pozisyon
Mustafa topu göre göre vermedi bu çocukların kulağı çekilmeli
Rafa semihin gelişini görmemiş
Bu kadar ucuz harcamamalıyız pozisyonları
gedson’un şanssızlık, colley’de şanssız şekilde dondu kaldı, koşamadı kaçırdı rakibi ama hiç suçu yok.. pozisyonun özeti şanssızlık, suçlu yok herkes haklı!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Zafer55

Ama 3 maçtır atıyor skoru alınca.
Rafa ortada iyiyken , semih solda kötü değilken ilk çıkan semih , ilk pozisyonu değişen rafa oluyor.

Acaba diyorum sağ kanada da rafa muadili birini koyup orta sahayı musrati/gedson/ndour yapma gibi bir planları mı var?

Böylelikle kulübe güçlenir. İmmobilenin yedeği mustafa , kanat yedeği can mevcut durumda kulübedekilerden.
Sola rafa,sağa transfer gelirse kulübede can ve mustafanın dışında semih ve raschica olur.

Olması gereken budur demiyorum niyet okumaya çalışıyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Yalnız çok iyi bir forvet aldık ceza sahasında affetmiyor hücum pres yapıyor orta sahaya gelip pas alışverişide yapıyor ceza sahamızın önüne kadar geliyor sıfır ego
Bu adamı 5 sene önce alacaktık. Hayal bile edemiyorum şuan.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

hakem fecaatine dair çıkıp bir yönetici konuşmuyorsa biz boşuna birbirimizi yiyoruz burada
artist kendi sahamızda 3 haksız sarı çıkardı
tribünlerde ses çıkarmadı
yazıktır

Çevrimdışı KartalınGücü

Belki Gomez ile kıyaslanabilir tarihimizin en iyi forveti. Adamın italyada gelmiş geçmiş en çok gol atan 8. Golcü. Yarıştığı isimler Totti, Baggio, Meazza, Del piero, Zlatan, Batistuta falan. Bunların da bir çoğunun açık ara önünde gol/maç sayısında ve bunu Lazio ile yaptı Juve, Inter, Milan değil. Korkunç bir forvet bence biz bile ne aldığımızın farkında değiliz. İşin iyi yanı bu adam Mbappe tipi forvet değil yaşlandıkça düşsün oyunu bozulsun, tam bir ceza sahası golcüsü.

Çevrimiçi Necmi

Rafa ortada iyiyken , semih solda kötü değilken ilk çıkan semih , ilk pozisyonu değişen rafa oluyor.

Acaba diyorum sağ kanada da rafa muadili birini koyup orta sahayı musrati/gedson/ndour yapma gibi bir planları mı var?

Böylelikle kulübe güçlenir. İmmobilenin yedeği mustafa , kanat yedeği can mevcut durumda kulübedekilerden.
Sola rafa,sağa transfer gelirse kulübede can ve mustafanın dışında semih ve raschica olur.

semih ilk yarı çok iyiydi ama ikinci yarı oyundan düşüyor hücum hattını komple değiştirdi bence bu akşamki değişiklikler lugano maçı içindi skor bıçak sırtı olmasa daha erken değişiklikler olurdu

Çevrimdışı Ravenman

Belki Gomez ile kıyaslanabilir tarihimizin en iyi forveti. Adamın italyada gelmiş geçmiş en çok gol atan 8. Golcü. Yarıştığı isimler Totti, Baggio, Meazza, Del piero, Zlatan, Batistuta falan. Bunların da bir çoğunun açık ara önünde gol/maç sayısında ve bunu Lazio ile yaptı Juve, Inter, Milan değil. Korkunç bir forvet bence biz bile ne aldığımızın farkında değiliz. İşin iyi yanı bu adam Mbappe tipi forvet değil yaşlandıkça düşsün oyunu bozulsun, tam bir ceza sahası golcüsü.

İtalyanlar fiziksel olarak çok güçlü, fazla yıpranmıyorlar yaşlandıkça. Vucutlarına çok iyi bakıyorlar ve bunun örnekleri çok (Materazzi, Maldini, Nesta, Cannavaro, Totti, DeRossi, Inzaghi).

Tarihimizde galiba ilk İtalyan forvet.

Bir İtalyan stoperimiz (Ferrari) ve ortasahamız (Giunti) vardı fakat santrafor hatırlamiyorum.

Çevrimdışı Ravenman

hakem fecaatine dair çıkıp bir yönetici konuşmuyorsa biz boşuna birbirimizi yiyoruz burada
artist kendi sahamızda 3 haksız sarı çıkardı
tribünlerde ses çıkarmadı
yazıktır

Ben hakeme acayip bozuldum lakin kimse konuşmuyor. Tüm taktir haklarını onlardan kullandı, ve onlar faul yaparken uyarı, biz yaparken sarı. Hele hele Masuakuya verilen sarı resmen komedi.

Çevrimdışı celiker1

Ben hakeme acayip bozuldum lakin kimse konuşmuyor. Tüm taktir haklarını onlardan kullandı, ve onlar faul yaparken uyarı, biz yaparken sarı. Hele hele Masuakuya verilen sarı resmen komedi.
Feyyaz Uçar konuştu ama Feyyaz Uçar'ın basın sözcüsümüz olmasını doğru bulmuyorum.Etkili konuşamıyor ve konuşurken bir çok ciddi konuyu sulandırıyor! Basın sözcümüz konuşunca ne kadar etkili konuştuğunu bildiğimiz Onur Göçmez olmalı kesinlikle.Başkandan sonra şu an ağzı en laf yapan kişi yönetim kurulunda.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

Saha içinde ve tribünlerde doğru düzgün bir tepki vermiyoruz ki. Maç sonu doğru saha dışında doğru bir tepkimiz olsun.
 Bizim kimliğimiz bu maalesef.
Rafanın bacağı kopacaktı resmen , sağ olsun! tepki var dan geldi.
 Rakip oyuncular bişeye isyan etse bizimkiler onları sakinleştirme derdine giriyor.
 Faul yapılan oyuncumuz yerden kalkıp seke seke hakeme sitem ediyor. Yatsana yerde gelsin hakem mecbur başına , o anda inlesin tribünler...yok öyle bişey...
 Emirhanın iptal edilen ilk golünün neden iptal edildiğini sahada bilen anlayan oyuncumuz varmıydı acaba.. direk kuzu kuzu maça devam ettiler...
 Sonra rakipler bize karşı oynadığı gibi renklilere oynamıyor diyoruz.. oynattırmıyorlar ki adamları. Hakemler yapıştırıyor sarıyı adamlara maçın başında kırıyor kolunu kanadını
  En kolay deplasmanlardan biri biziz maaelsef bu anlamda.
Hakem,yönetim protestomuz küfürlü tezahurattan ibaret..doğru yanlış her düdüğününde inlet stadı ki hakem protsto edildiğini anlasın. Rakibin sert müdahelesinde inlet stadı ki rakip bi napıyom ben  desin.

Çevrimdışı Zafer55

Omar'ın yerine aradığımız istediğimiz sol stoperin Emirhan Topçu olma ihtimali yok mu?
(Bu çocuğu sadece Bizim formayla izledim daha fazla bilgim yok hakkında)

Çevrimiçi yaço58

ancak dün kaç pozisyonda direk sakatlamaya yönelikti hele o futbol katili gürayın yaptığı allah korusun ayağı dahi kırılabilirdi hakem şaka gibi sarı verdi onu geçtşm emirhanın ilk golü tertemizdi oldu bittiye getirip iptal ettiler hakemler böyle devam edecekse işimiz var
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2024, 10:01:26 yaço58 ]

Çevrimdışı Zafer55

https://twitter.com/futbolarena/status/1825295202791080341?t=LghioQ8Rg-SmqFAfa0ojEg&s=19
Takdir ettim kendisini.
Zaten ilk dediğinde de gelen tepkilere çok anlam verememiştim. Adam olması gereken bu dememişti zaten. Olması muhtemeli söylemişti. Ki zaten bunu biliyorduk. Rakip takımlar bunu izleyip; heee rafayı sakatlayalım , doğru diyor adam demedi ya :)
 Rafa rakip için çok sinir bozucu çok zor bir adam. Bu müdahale son değildi. Şükür ki yere basan değilde havadaki ayağına geldi darbe, yoksa matem yeriydi burası

Çevrimiçi Serdar3444

Adam resmen insalıktan nasibini almamış katil, bilerek ve isteyerek yaptı emek hırsızı, herkes gördü. Hakem bu kadar net pozisyonun nesini anlamak için 50 kere izledi onu da anlamak ayrıca imkansız....federasyonun buna, bu gibi kasti hareketlere büyük cezalar vermesi lazım, gerekirse lisansı askıya alınmalı, ya da silinmeli lisansı, Nouma'nın lisansını nasıl askıya aldılarsa bunuda almak zorundalar. bu kadar ucuz mu yani bu işler. Bu kadar kameranın önünde bu kadar rahatça böyle infaza girişmek. bu kadar karaktersizlik olamaz, buna Beşiktaş'ın ayrıca adli dava da açması lâzım, Federasyona gidip bu adam hakkında şikayette bulunması lazım, bu olayı büyütmezsek, her hafta tekerrür edecek, karaktersiz katil çok bu ligde. Cesaretlenememeliler!!!
Bu lige 30-40 milyon euro luk dünya çapında bir yıldızı al getir, Lig'in , Ülkenin reklamını yap, tüm gözleri buraya çek sonra bir tane katil gelsin, gayet soğuk kanlı bir infaza girişebilsin. Daha buraya Büyük futbolcuda getiremezsin...
Bu olayın cezasız kalmamasını sağlamak zorundayız.
Bu olaydan bağımsız kim böyle kasti faul yapıyorsa, yapmaya cesaret edebiliyorsa ağır bir karşılığı olmalı... Rafa sakatlansa en az 6-8 ay yoktu...
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2024, 10:29:57 Serdar3444 ]

Çevrimiçi kartalizma190399

Yapacagini sanmam, yapmasin da. Kagit ustunde Musrati-Ndour-Gedson iyi duruyor. Kalabalik orta saha, daha cok baski, daha cok topa sahip olma, daha kontrollu oyun vs ama eksileri bizim icin fazla olur.

1 Hucumda 1 oyuncu eksilince sadece o eksilen oyuncunun istatistigi eksilmiyor, diger oyunculari da etkiliyor. 4 kisi kombinasyon yapmak baska sey, 3 kisi baska sey. Rashica dun 2 asist yaptigi icin R. Silva ve Immobile gol atabildi. 4-1=3 olmuyor, belki 2.5 oluyor.

2 R. Silva gobekte oynadigi icin bu kadar etkili, direkt kaleye gidebiliyor. Aslinda Semih'e kafamizda bictigimiz rolu kendisinde izliyoruz. Kanada ailinca verimi ister istemez dusecek. GS ve Antalya macinin son yarim saatine aldanmamak lazim. Kapali savunmaya karsi oynamak baska, rakip ustune gelip bos alan biraktiginda baska. Ayni sekilde Gedson da forvet arkasinda son yarim saat bos alan bulunca iyi gozukte, ama kapali savunmalara karsi 9.5/10 rolunu bence dolduramaz.

Bence su anki 'ilk yarida skoru al ikinci yarida kontrollu oyna kontra'ya cik' taktigi iyi. Bu orta sahayla da oyle veya boyle goturuyoruz. Ama bu sistemi daha iyi calisir kilmak icin iyi stoper ve bir driplingci kanat daha sart. Savunma'da yine saglam degiliz, yedigimiz 2. gol cok amatorce mesela. 70'ten sonra da Rafa ve Rashica cok yoruldu, bos alanlari degerlendirecek N'Koudou, Onyekuru kadar bir kanat olsa cok rahatlariz. Can Keles'i hoca pek tutmayacak sanki, o da o tipte bir oyuncu degil zaten.

Çevrimdışı CemMert

Yalnız hocanın Ndoura olan güveni çok iyi. Takımı çok iyi biliyor, kimin fayda sağlayacağını kimin gereksiz olduğunun her şeyin farkında. Sırf yeni transfer diye Can'a 1 dk süre vermedi. Muciyi gerektiği zaman soktu. Alışması lazım vs muhabbetine girmeden ndouru istedi ve çat diye soktu oyuna. Çok büyük saygı duyuyorum. Allah yolundan şaşırtmasın hocaya ve takıma çok fazla sahip çıkmamız gerekiyor.

Ezbere 1 tane hareketi yok verdiği her kararın arkasında belirli bir sebep yatıyor. Özlemişiz ne yaptığını bilen hocayı.

Etiketler: