Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 479984 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Hamile esini birakip maca yetisiyor ama sorsan istikrarsiz, guvenilmez, aidiyeti yok falan.

Çevrimdışı Talisca1903

10 gün babalık izni aldım ben. Bu arada bende memurum. Bence sen sallama. :)
kamuda işçiyim bende bizde böyle

Çevrimdışı Zafer55

zaynitdnov öldümü neden dili geçmiş zaman konuşuyoruz 🤔
Ben neyi kaçırdım
İnşallah ölmemiştir. Ama nerde bilmiyorum.Hazırlık maçları dahil hiçbir maçın kadrosunda yok.🤔

Çevrimdışı Zafer55

Savunmada Talha neden dusunulmuyor anlamiyorum. Niye Necip? Talha bu kadar mı kötü

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sakatlıktan sonra toparlayamadıysa Amir gibi kiraya verseler ve bir stoper alsalar/kiralasalar yerine..Necip'e mecbur bırakmasalar Hocayı.

Çevrimdışı Zafer55

Hamile esini birakip maca yetisiyor ama sorsan istikrarsiz, guvenilmez, aidiyeti yok falan.
Hamile eşini, yeni doğmuş bebeğini bırakıp giden adamdan kimseye hayır gelmez :D

Çevrimdışı Talisca1903

Hamile eşini, yeni doğmuş bebeğini bırakıp giden adamdan kimseye hayır gelmez :D
ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz geçen sene yaptıkları ortada bizimde şüpheye düşmemiz kendi eylemlerinin sonucu
Kongo milli takımı maçları başlayınca sakatlanmazsa🤔 ona göre bakılır ama yedeği olmayan bölgenin adamınında acabasıylamı uğraşacağız

Çevrimiçi kartalizma190399

Vallahi bize sahada 1-2 tane (Hakaret Yasak)₅ pislik de lazim.
O acidan tam da ihtiyac aslinda.

Çevrimiçi Samet Demir

kamuda işçiyim bende bizde böyle
Yazdığımı okusaydın bu duruma düşmezdin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Yazdığımı okusaydın bu duruma düşmezdin.
düştüğümüz bir şey yok bizde memurlar 5 işçiler 6 gün izin alır bir fazlası sendikal hak resmî dairelerde 10 gün diyorsan bizde kamu kurumuyuz

Çevrimdışı İzmitlibjk

Bu arada maç saati çok erken bence, 00:45 gibi başlasa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Sefa Kara

Bu arada maç saati çok erken bence, 00:45 gibi başlasa daha iyi olur diye düşünüyorum.

cidden cok sacmalik 18:21 - 21:00 arasinda 1-2 derece oynuyor su saatleri tekrardan 20:00 cekmeleri lazim.

Çevrimdışı 38life

Yeni ve güzel bir derdimiz oldu. Ndour oyuna girdikten sonra Musrati'nin ne kadar rahatladığını ve performansının arttığını gördük. Fakat Gedson bu kadar iyi oynarken Ndour-Musrati ikilisini ilk 11 yapmak zor. Bu dörtlüden biri yedek kalmak zorunda. Hoca bu konuda ne yapacak merakla bekliyorum.

Çevrimdışı celiker1

İzlenimime göre 4-5 maç en az 4 gol,2-3 maçta 5-6-7 gol attığımız galibiyetler görürüz.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

Yeni ve güzel bir derdimiz oldu. Ndour oyuna girdikten sonra Musrati'nin ne kadar rahatladığını ve performansının arttığını gördük. Fakat Gedson bu kadar iyi oynarken Ndour-Musrati ikilisini ilk 11 yapmak zor. Bu dörtlüden biri yedek kalmak zorunda. Hoca bu konuda ne yapacak merakla bekliyorum.
rafa kanada şekli bir icat bekliyorum ya da kanatsız 4-4-2
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

@Talisca1903 rashica 2 asist ne diyorsun
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Beşiktaş'ın medyadaki yıldızı Ciro İmmobile ama sahadaki yıldızı kesinlikle Rafa Silva'dır bence.Yapılan sevgi gösterilerinde Ciro'nun arkasında kalmamalı.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

Rafa kanada kayicak :D

Al musrati      N/Dour

Rasitsa            Gedson          Rafa

Immobile

Çevrimiçi Samet Demir

Portekiz'de alan savunması burada markaj, temaslı oyun daha ön planda
Atma zehirli oku yanarsın. 😁😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

rafa kanada şekli bir icat bekliyorum ya da kanatsız 4-4-2

Olabilir belki ama takımın orkestra şefinin yeriyle oynamak da sıkıntı.

Çevrimiçi Necmi

Mevzu o değil ki abi. Bende buraya gelmesine ön ayak oldum. Eşi hamile olan insan tabikide ailesinin yanında olacak bunu belirtmek istemiştim. Kendimde 10 gün kullandım. Aslında babalara da en az 3 ay izin verilmeli diyerek konuya nokta koyalım 😁😁
tabi anneler bir babalar dokuz doğuruyor 😂

Çevrimiçi Samet Demir

Rafa kanada kayicak :D

Al musrati      N/Dour

Rasitsa            Gedson          Rafa

Immobile
Rafa forvet arkası olmalı, diğer üçünden de iyi durumda olan 11 başlar. Çok maç oynayacağız bu sene, ceza durumu falan daolacak. Hepsi bolca forma giyer. Rekabet iyidir ayrıca.

Çevrimiçi sEuL

Çok kolay gol yiyoruz ve orta sahamız halen kolay geciliyor.

10 kişi rakibe rağmen belli aralıklarda topu savunmadan cikartamadik.

Üst düzey bir sol stoper ve kesinlikle iyi bir sağ beke ihtiyacımız var.

Takimin motivasyon ve isteği üst seviyedeydi - bu sevindirici.

Emirhan’ı stoperde görmek lazım ama ayakta durmasını öğrenmeli. Kayarak müdahaleleri yapmaya çalıştığı pozisyonlarda topu alamadığında savunmayı eksik bıraktı. Ama ayağa oynama isteği ve kendine güveni üst düzeydeydi. Sol bekte Bahtiyar’danda Terzi’dende iyi oynadı ve iyi bir alternatif olabilir sol bek için. Ama umarım stoperde formayı koparır önümüzdeki maçlarda.

Mustafa yine çok dinamik ve iyiydi oyuna girdiğinde. O fiziğe rağmen çok iyi bir tekniği var çocuğun, bu şekilde umarım sezon boyunca son 15-20 dakikada şans bulur düzenli bir şekilde.

Semih ve Rashica 3 asist ile oynadılar ama oyun içerisinde bazen çok kayboluyorlar. Oynadıkça daha iyi olacaktır ama kesinlikle kanat transferi şart. Ghezzal tarzı oyun kurabilecek, gerektiğinde topun bizde kalmasını sağlayacak, ve son vuruşları iyi olan bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu çok gerçek. Muci’de umarım sağ/sol kanatta sürekli olarak şans bulur.

Cher iyi gibi ama opsiyonu olmamasından dolayı halen yönetime tepkiliyim. Bu çocuk burada harikalar yaratirsa zor alırız. Ama kumaşı çok iyi, orası kesin.

Macin en iyisi Gedson’du, ciğersiz gibi her topun peşinden gitti herif. Gedson’un olmadığı maçlarda savunmada ki defolarimiz çok daha belirgin bir şekilde görülecektir.

Bu maçın ardından umarım hem yönetim, hem başkan hemde camia olarak bu (...) hakemler hedef alınır. Rakiplere çıkmayan kartlar bize gelince anında çıkıyor. Bunların topu (Hakaret Yasak)₅

Çevrimiçi annoca

hakemler büyük sıkıntı. emirhanın ilk golünün iptali tamamen saçmalık ne febe ne de gese de iptal olurdu o gol. sarılar tam komedi hele ki masununki. başkanın bu konuya acil el atması lazım. sen cityi al getir koy buraya bu hakemlerle şampiyon olamaz.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş'ın medyadaki yıldızı Ciro İmmobile ama sahadaki yıldızı kesinlikle Rafa Silva'dır bence.Yapılan sevgi gösterilerinde Ciro'nun arkasında kalmamalı.
ciro gazla çalışıyor 😂

Etiketler: