Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 476748 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı Ravenman

Yalnız hocanın Ndoura olan güveni çok iyi. Takımı çok iyi biliyor, kimin fayda sağlayacağını kimin gereksiz olduğunun her şeyin farkında. Sırf yeni transfer diye Can'a 1 dk süre vermedi. Muciyi gerektiği zaman soktu. Alışması lazım vs muhabbetine girmeden ndouru istedi ve çat diye soktu oyuna. Çok büyük saygı duyuyorum. Allah yolundan şaşırtmasın hocaya ve takıma çok fazla sahip çıkmamız gerekiyor.

Ezbere 1 tane hareketi yok verdiği her kararın arkasında belirli bir sebep yatıyor. Özlemişiz ne yaptığını bilen hocayı.

Aynen. Feyenoord'da takip ettim çok bilinçli hareket eder.

Güvendiği kişinin yaşına bakmaz yok biraz pişmesi lazım yok daha genç ilerde çok şans bulur tarzı tipik Türk teknik direktörleri gibi değil, eğer yeteneği güvenirse isterse 14 yaşında olsun hemen sahaya sürer hiçbir sözde spor yazarınada hesap mesap vermez.

Nutella yerine bu adam Milli Takımın başına geçseydi Semihi ve Bertuğu direk oynatırdı turnovada.

Çevrimiçi kartalizma190399

Yalnız hocanın Ndoura olan güveni çok iyi. Takımı çok iyi biliyor, kimin fayda sağlayacağını kimin gereksiz olduğunun her şeyin farkında. Sırf yeni transfer diye Can'a 1 dk süre vermedi. Muciyi gerektiği zaman soktu. Alışması lazım vs muhabbetine girmeden ndouru istedi ve çat diye soktu oyuna. Çok büyük saygı duyuyorum. Allah yolundan şaşırtmasın hocaya ve takıma çok fazla sahip çıkmamız gerekiyor.

Ezbere 1 tane hareketi yok verdiği her kararın arkasında belirli bir sebep yatıyor. Özlemişiz ne yaptığını bilen hocayı.

Iste su hoca gelmese biz hala Senol Gunes'i Sergen Yalcin'i falan hoca zannedecegiz. Sirf rakip analizi konusundaki fark bile yetiyor.
Benim de sorgulayabilecegim cok tercihi var, ama Gio'ya o kadar guveniyorum ki mutlaka onun bildigi bizim bilmedigimiz veya dusunemedigimiz birsey vardir diyorum.

Çevrimdışı CemMert

Iste su hoca gelmese biz hala Senol Gunes'i Sergen Yalcin'i falan hoca zannedecegiz. Sirf rakip analizi konusundaki fark bile yetiyor.
Benim de sorgulayabilecegim cok tercihi var, ama Gio'ya o kadar guveniyorum ki mutlaka onun bildigi bizim bilmedigimiz veya dusunemedigimiz birsey vardir diyorum.

Anlatmaya çalıştığım şey bu hoca bir tercih yaptığı zaman mutlaka bir bildiği vardır hissiyatı muazzam bir şey. Kimse klavyede hocalık yapmıyor, kimse şu neden böyle oldu bunu neden oyuna sokmadı demiyor. Herkes ona güveniyor ve yaptığı tercihler doğru çıkıyor. İnat yok, ezber yok mis gibi :) Yanlışları da olabilir. İnsan sonuçta hoca ama bir gerçek var ki çalışıyor emek veriyor.

Çevrimiçi Necmi

Takdir ettim kendisini.
Zaten ilk dediğinde de gelen tepkilere çok anlam verememiştim. Adam olması gereken bu dememişti zaten. Olması muhtemeli söylemişti. Ki zaten bunu biliyorduk. Rakip takımlar bunu izleyip; heee rafayı sakatlayalım , doğru diyor adam demedi ya :)
 Rafa rakip için çok sinir bozucu çok zor bir adam. Bu müdahale son değildi. Şükür ki yere basan değilde havadaki ayağına geldi darbe, yoksa matem yeriydi burası
bu adamsı taktir edilecek biri değil masum bir şekilde söylediğini falan sanma tamda olmasını istediği şeyi söyledi rakiplerimizi yönlendirdi bu tür söylemler haraketi normalleştirir ve çok oyuncuya yapma cesareti verir kart sarıda kalsaydı maç bitiminden itibaren o sarıyı ölümüne savunacak insanların başında geliyor şu anda kendisi hedef oldu zıplama nedeni bu sadece futbolcular arasında piskopat yok taraftarlar içindede bolca var
Taktir ettiğin gs askeridir

Çevrimiçi Necmi

Anlatmaya çalıştığım şey bu hoca bir tercih yaptığı zaman mutlaka bir bildiği vardır hissiyatı muazzam bir şey. Kimse klavyede hocalık yapmıyor, kimse şu neden böyle oldu bunu neden oyuna sokmadı demiyor. Herkes ona güveniyor ve yaptığı tercihler doğru çıkıyor. İnat yok, ezber yok mis gibi :) Yanlışları da olabilir. İnsan sonuçta hoca ama bir gerçek var ki çalışıyor emek veriyor.
konuşulmuyor çünkü soktuğu oyuncu tabela değiştiriyor ve maçları ezerek kazanıyoruz yarın kaybedeceğimiz maçlarda olacak  esas önemlisi marinyo yağlaması yapılırken bizim hocayla alakalı tek kelime konuşmuyorlar

Çevrimiçi Necmi

Acayip bir takıma evrildik aidiyeti yüksek oyunculardan kurulu ama çabukta bozulabilecek tecrübesiz oyuncu sayısı fazla bu takıma kariyerli bir iki oyuncu eklemek şart gibi şu an üç oyuncuya bakıyor takım immobile rafa paoliste ve bunlardan ikisi olmazsa takım çözülür gibi duruyor takım çok teknik ama o derecede yumuşak biraz sertleştirmek gerekiyor yaşıda biraz büyütelim bence çok genç takım olduk

Çevrimiçi Necmi

Hahahha bir gün beşiktaşın yaşını büyütmemiz gerekeceğini düşüneceğim aklıma gelmezdi

Çevrimiçi Serdar3444

konuşulmuyor çünkü soktuğu oyuncu tabela değiştiriyor ve maçları ezerek kazanıyoruz yarın kaybedeceğimiz maçlarda olacak  esas önemlisi marinyo yağlaması yapılırken bizim hocayla alakalı tek kelime konuşmuyorlar
10 hafta kayıpsız gidelim konuşurlar ama hepsi aşağı çekmek için konuşur, Başka türlü konuşmazlar, şu anda basını cincon tayfası kapatmış durumda. Biz başarılı olalım, bir anda hepsi aynı tarafa geçerler. Beşiktaş'ın kollandığı haberlerini basıp, sürekli algı yapmaya başlarlar, sonra gelsin kırmızı kartlar, anlamsız sarı kartlar, kritik anlarda takdir yetkisini kullanıp oyunu aleyhimize çevirmeler, hep Beşiktaş aleyhine düdükler, Hacıosmanoğlu'nu  o zaman anlayacağız, laf mı icraat mı diye.
Bu arada yönetim çok büyük bir algı yönetimi sınavı verecek...başarılı yaparsa eze eze şampiyonluk gelir...
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2024, 17:49:51 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Necmi

Akşam yenen goller can sıktı ama bu tür maçlar ne yaparsan yap beşiktaşı yenemezsin algısını oturttuğun maçlardır üstüme gelirsen fark yersin kapanırsan açarım dediğimiz bir maç oldu böyle alınan bir kaç sonuçtan sonra zaten rakiplerin derdi fark yememek olur samsun antalya maçları rakiplerin geçen seneki beşiktaşla oynadıkları maçlardı üstüne gidersek panikletiriz dediler dayak yediler bundan sonrası çanakkale geçilmezi denemek olacak o maçlarıda kazanmamız lazım ondan sonra rahat ederiz beşiktaş bizim rakibimiz değil demeye başlarlar 😂

Çevrimiçi Samet Demir

Akşam yenen goller can sıktı ama bu tür maçlar ne yaparsan yap beşiktaşı yenemezsin algısını oturttuğun maçlardır üstüme gelirsen fark yersin kapanırsan açarım dediğimiz bir maç oldu böyle alınan bir kaç sonuçtan sonra zaten rakiplerin derdi fark yememek olur samsun antalya maçları rakiplerin geçen seneki beşiktaşla oynadıkları maçlardı üstüne gidersek panikletiriz dediler dayak yediler bundan sonrası çanakkale geçilmezi denemek olacak o maçlarıda kazanmamız lazım ondan sonra rahat ederiz beşiktaş bizim rakibimiz değil demeye başlarlar 😂
2.golü yediğimiz zaman bile rahattım ben. Rafa, İmobille, Musrati falan bize büyük rahatlık katıyor. Panik yapmayın herşey kontrolümüz altında mesajını veriyorlar hem bize hem genç oyunculara.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

hakemlere bir ayar vermek şart dün resmen rafayı sakatlamaya çıkmış herifleri korudu hakemsi önlemini almazsak yakacaklar canımızı

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

siteden girip çıkıp 10 kere oy verdim oldu mu acaba? İtalyancamızda yok ki🚬😎
oluyor galiba saniyede 14 oy arttı ben bunu sabaha kadar uçururum

Çevrimdışı Talisca1903

oluyor galiba saniyede 14 oy arttı ben bunu sabaha kadar uçururum
Hai Raggiunto İl Limite Voti Giorneliero.Torna Domani!

Böyle yazdı çokta şeetmemek lazımmış😝😝

Çevrimiçi Samet Demir

siteden girip çıkıp 10 kere oy verdim oldu mu acaba? İtalyancamızda yok ki🚬😎
Olmuştur, 5-6 saat sonra tekrar oy verebiliyorsun. Ben gece mesaisini burada harcadım 😁

Çevrimdışı Ravenman

Colley'nin oynamadığı maçta 3 gol yedik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oynasa daha çok yerdik. Hızlı oyunculara karşı hiçbir sey yapamıyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

hazırlanana kadar ekim-kasım olur uzak dursun

edit hermosoya dediydim bunu be alakaysa böyle olmuş mesaj
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2024, 00:33:57 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

Masuaku'nun canı böyle istedi. Maçın özeti bence bu

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı annoca

yalnız bu masu çok iyi oyuncu bu paraya daha iyisi bulunmaz gayet yeterli takım için hücumu var defansı var burada masuya karşı çıkanlardandım da bu maç kıymetini anladım. (ironidir diye açıklama yapayım gerçek sanıp yükleneneler çıkabilir)

Çevrimdışı Talisca1903

yalnız bu masu çok iyi oyuncu bu paraya daha iyisi bulunmaz gayet yeterli takım için hücumu var defansı var burada masuya karşı çıkanlardandım da bu maç kıymetini anladım. (ironidir diye açıklama yapayım gerçek sanıp yükleneneler çıkabilir)
karısnı bebeğini bıraktı geldi aidiyeti yok diyenler utanır mı sanmam ( ironiye devam ediyorum diye ekleyeyim )

Çevrimdışı mellfred

kanatsızlıktan ön bölge çorbaya dönüyor rafa kanada geçince takım dizilimi tamamen değiştiği gibi rafa da etkisizleşiyor
defans evlere şenlik
herkes haklı olarak mausaku’ya giydiriyor ama emirhan da pozisyonların hiçbirinde yerinde yoktu
bu kadar kolay gol yiyen takım demoralize olur ilerde geride
yılgınlık yaratır
yazık oldu

Çevrimdışı Talisca1903

aslında gedsonu bek yapacaksın rashicayıda sağ bek bak bakalım  nasıl uçar takım zımba gibi olur gedsonu orta sahadan çekersek orta saha göçermiş peh  :icool: :icool:

Etiketler: