2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1093596 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Serdar Topraktepe'yi iyi veya yeterli bulanlar neye gore buluyor ben de onu merak ediyorum.
Takimin basindayken ekstra birsey yapmadi. GvB ve Santos ne yapiyorsa devam ettirdi, genclere de guven vermedi.
Fahri'ye ilk sans veren kisinin Solskjaer degil de S. Topraktepe olmasini beklerdim acikcasi.
Bizden sonra gidecegi yer Anadolu bile olmaz, muhtemelen 1. lig olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu kaos ortamında kimi getirsen bir şey yapamazdı, adam yeterlimi yetersiz mi bilmiyorum ama sen, Semih ve Mustafa’nın eksiklikleri üzerine çalışmadığını nereden biliyorsun, altyapıya alınan gereksiz torpilli çocuklarda Serdar yüzündendir. işte demek istediğim yeni internet, sosyal medya linç  kültürü  bu,  sonuca bak ve hataları bir kişiye yükle, kenara çekil.

Ben nerede sadece Serdar sorumlu dedim gösterir misin?
Sadece yazdıklarıma odaklanırsan ne deddigim çok net.

Buradan bir genelleme yapmak gerekirse tüm safralarimizdan kurtulmalıyız. Buna oyuncu, yönetici ve antrenör de dahil.

Çevrimdışı Akil Emre

Florian Neuhaus transferini bitirdik haberleri çıkıyor..
Sadece 1 kişi mi alacağız, bence ara transfer dönemi yapılanma açısından çok sönük geçti.

Çevrimdışı levitate

sercan diyor ki güney amerika'dan orta saha almışız sabaha karşı geliyormuş?
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Kim ki acaba?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Sercan mal mısın acaba in mi cin mi olm uçağa bindiyse niye yazmiyon

Çevrimdışı levitate

kim lan bu kimse bilmiyor ne icat ettiniz
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Breno Bidon olabilir mi acaba

Çevrimdışı Akil Emre

kim lan bu kimse bilmiyor ne icat ettiniz
Serdal başkan’ın iletişim işi çok zayıf. Kaç kişi transfer edeceğiz eksikliklerimiz neler vs. sadece bekliyoruz.

Çevrimdışı celiker1

İsim kolay kolay çıkmaz, çıkmıyor da.

Normalde haberi olması gereken kulüp çalışanlarına dahi isim verilmiyor, inanılmaz bir titizlik var.

https://x.com/mustafakratas/status/1888880077082947750?s=46

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Oyuncuyu çaldık kaçırdık bence mafya falan peşine düşmesin diye tarifeli uçağın bagajında falan getiriyorlar daha neler gosterecen bize be Beşiktaşım

Çevrimiçi Samet Demir

Gedsonu da elden çıkarsak iyi olacak bence. Dinamizm konusunda ne kadar iyiyse pas ve karar verme konusunda da bir o kadar kötü. O var diye onbire başka adam da alamıyoruz. Vazgeçilmesi zor bir oyuncu, iki tarafında çıkarları doğrultusunda gitmesine izin verilebilir bence.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı levitate

richard rios olduğunu iddia eden var yarın sabah sao paulo'dan uçak iniyormuş

yalan bence ama hayal kurmaktan zarar gelmez :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Zerre katılmıyorum. Sadece öğrenilmiş çaresizliği yaşıyorsun.
En basitinden  Oumar Solet Eylül ayında boşa çıktı ve Udinese 2 Ocakta sözleşme imzaladı ve bizim ona yaklaşacak stoperimiz yok.
Doğru dürüst bir ekip kurarsan yüz binlerce lisanslı oyuncu içinde mutlaka doğru isimleri hem de  çok rahat bulursun.
Ezber, klişe cümlelerle hareket edeceksek kapatalım futbolu çim hokeyi takımı falan kuralım
çaresizlik değil bu sizinki poliyannacılık tam olarak sen ekip kurup tarama yapmadan önce kendi alt yapına bir ekip kurda kendi yeteneklerini çarçur etme avrupada bir sistem kurulmuş sen o sistrmin dışındasın ve hiç bir koşuldada içine almazlar bu sadece futbolda değil her konuda böyle bu çaresizlik değil istenmediğin bir yere zorla girmeye çalışmaktır onlardan kat kar daha fazla harcarsın günün sonunda onların işe yaramaz diye kenara bıraktıklarını toplarsın
Bunu aşmanın yolu var tabide bu yol futboldan geçmiyor
Bir sorunu çözmek için önce o sorunu doğru tahlil etmen gerekiyor
Öğrenilmiş çaresizlikmiş çaren varsa uygula o zaman
Hayatın gerçekleri var ve bu gerçeklerin dışında haraket edemezsin o dediğin şeyleri yapabilmek için önce devlet olarak başka şeyleri yapman gerekiyor
Bu işler kolay olmuyor şimdi adım atarsın 100 yıl sonra ekmeğini yersin fransa afrikalı oyuncuları scoutla toplamıyor o ülkelerin parası bile fransada basılıyor merkez bankaları fransada resmi dilleri fransızca şimdi sen iyi ekip kurup o ülkelerdeki oyuncuları fransanın elinden kapabileceğinimi düşünüyorsun anca artıkları toplarsın yada 10 lira değeri olan oyuncuya 100 lira verirsen belki olur bak oda kesin değil
Ekonomik olarak güçlü çin rusya gibi ülkelerde bunu yapamıyor artıklara bir sürü para veriyorlar on oyuncudan biri tutarsa şansları oluyor
Bu sadece futbolla ilgili değil futbol sadece yansıması oluyor
Çözüm scout kurup amerikadan afrikadan oyuncu bulmak değil yapabiliyorsan kendi etki alanında yap bunu kuzey ülkelerinde kalasları eğitimle futbolcuya dönüştürüyorlar sen kendi elindrki yeteneklere yapamıyorsun kuzey ülkelerinin parasıda var sabrıda var neden scout kurup afrika amerika dolanmıyorlarda kendi ülkeketindeki kajasları oyuncu yapmaya uğraşıyorlar acaba
Ha yapabiliyorsan kendi yolundan yürüyeceksin yoksa dediğin şeyde onların sana çizdiği sonu olmayan bir yol birilerinin o artıkları toplaması lazım çünkü artıklar içinde çok para harcıyorlar ve maliyetini birilerinden çıkartmaları gerekiyor yoksa durum kendileri için karlı olmadığı gibi sürdürülebilirde olmuyor aldığımız çocuk gerçekten avrupa takımlarının radarına girmediğinimi sanıyorsun neden artık durumuna düştüğünü yakında öğreniriz şimdi sorunumuz defoları ne kadar düzelteceğimiz

Çevrimiçi Necmi

İsim kolay kolay çıkmaz, çıkmıyor da.

Normalde haberi olması gereken kulüp çalışanlarına dahi isim verilmiyor, inanılmaz bir titizlik var.

https://x.com/mustafakratas/status/1888880077082947750?s=46
uçağa bindirdiysen artık ismi çıksa ne olur çıkmasa ne olur uçağa bindiyse imza atılmış demektir artık kendi oyuncunu gizliyorsun

Çevrimdışı celiker1

Bilgilendirme | Kulübümüz, CD La Equidad kulübünde forma giyen Elan Ricardo’nun transferi için oyuncunun kulübü ve kendisiyle prensip anlaşmasına varmıştır.

🔗 bjk.com.tr/tr/haber/90928

https://x.com/besiktas/status/1888933336921284677?s=46

Hayırlısı olsun🦅
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı celiker1

Elan Ricardo Ochoa - Mini Analiz

Kendisi 20/21 yaşında, 1.84 boyunda bir orta saha oyuncusu. Kolombiyalı ve ülkesinde La Equidad takımında forma giyiyor.

17-18 yaşında yavaş yavaş süre bulmaya başladıktan sonra geçen yılla beraber tamamen ana denkleme girdi ve ciddi süreler bulmaya başladı.

Kariyerinde 50'ye yakın profesyonel maç var ve 9 gol 3 asist yaptı bu süreçte.

Oyuncu tarzı olarak birine benzetemem. Mücadele gücü yüksek, ayağı fena olmayan, inanılmaz cesur bir oyuncu. İşlenmeye hazır bir maden.

Bir 6-8 oyuncusu. Tam olarak rolünü bulmaya çalışıyor. Çünkü kulübünde bazen en arkadaki orta saha yani sert 8 veya 6 gibi bazen box to box orta saha olarak kullanıldı.

Aslında basitçe savaşçı orta saha gibi. Pres gücü yüksek ama ayağı temiz. Oyun kurucu değil ama ayağı takoz değil al verleri yapıyor. Derinde oyun kurucu 6 gibi topla buluşuyor, uzun pasları atabiliyor vs.

Uzaktan sert şutları var. Fiziği sağlam. Kafa golleri, frikikleri, penaltıları falan var. Savunma gücü yüksek oldukça olgun bir oyuncu.

Bunun oynadığı bir maçta rakibin bir oyuncusunu raporluyordum, Ricardo dikkatimi çekti yaşı 30'a yakın sandım tipi falan da küçük değil bir baktım 19 yaşındaymış daha o zaman. Hataları olsa da sorumluluk alması vs olgun duruyor.

Enteresan bir orta saha paketi bu oyuncu. Rol olarak birden fazla şeyi barındırıyor. Burada nasıl işlenecek zaman gösterir.

Yani mücadeleci bir orta saha ama savunma-hücum meziyetleri var. Gol yeteneğine de var. Nereye sivrilecek bakacağız.

Bazen gereksiz sertlikleri, gereksiz uzaktan şutları hareketleri vs var. Cesareti sebebiyle her topa kafa sokuyor kafa-göz patlatabilir belki. Yaşıyla beraber istikrarsızlığı var.

Maliyeti eğer 4-5M'nin üstünde değilse çok iyi transfer. Son 6 aydır İtalya'dan ve Portekiz'den talipleri vardı. Hatta Watford çok yakından ilgilendi.

Özetle çok iyi transfer, iyi potansiyel. Ama burada 1 sene falan bence zamana ihtiyacı olabilir. Orta saha çok eksik direkt katkı verebilir gerçi. Daha detaylı konuşacağız. İyi transfer.

https://x.com/mfaresmi/status/1888933396090397131?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

🚨 Beşiktaş, Élan Ricardo için oyuncunun kulübüne yaklaşık 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Anlaşmaya göre; Sonraki satıştan %10 pay verilecek.

https://x.com/yagosabuncuoglu/status/1888934851102863625?s=46

Böyle az maaşl ike potansiyel oyunculara devam.Diğer transfer dönemleri dahada iyi olacaktır🙏🦅🦅🦅
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Allah utandırmasın.. Çok doğru ve cesur bir planı işliyor yönetim.. Helal olsun..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi o2bucak

Ocak ayında Avrupadan transfer yapmak zor olacağı için sezonu bitmiş olan ülkelerden alması da güzel.

Çevrimdışı sozkul

serdar sadece bir isim ama yakın ilgisi var sistemi futbolcu eskileriylemi kuracaksın taraftar alt yapı diye çıldırıyor hesapta sanki beşiktaş forması giyen çocuk yıldızlaşacak muamelesi yapıyor ama hiç kimse bu futbolcu eskiletinin alt yapıda işi ne diye sorgulamıyor kimse neden bu çocuklar topa bile vuramıyor demiyor alt yapıya menejerler çökmüş sanki kendi başlarına çöküyorlar alt yapıya bir kişinin kovulduğunu duydunmu
Rezil durumdayız ve kim başkan olursa olsun bu rezillik devam ediyor alt yapıda

Silah zoruyla gelmiyorlarki oraya, zaten yukarda Gökhan "sistemsizlik" demiş, olayın doğru tanımı bu. Serdar sadece bir isimse sistemi eleştir, o ismi değil.
Futbolcu eskisi olunca direk kötüdür, bu işi bilmez diyemezsin, eski futbolcu olduğunda direk altyapının başına getirilmene yetmemesi gerektiği gibi.
Dikkat et getirilmek diyorum, Serdar hocanın orada olması bir sonuç sadece..
Kimse bana ben yetersizim deyip görevi kabul etmemeliydi demesin.

Etiketler: