2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1089818 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

https://x.com/ekgedik1903/status/1888521730794164459?s=46
2 senedir anlatmaya çalıştığım eleman sağ olsun utandırmıyor

Çevrimiçi sEuL

Hadziahmetovici izledim de 45 dk aşırı kötüydü bayağı geriye gitmiş duruyor.Rizeliler gönderin kurtulalım yangını yapıyordu zaten
Kendisini takip edemedim bu sezon ama daha bir iki hafta önce bazi arkadaşlar performansını övüyordu forumda.

Ben bugun neden oynatıldığını da anlayamadım, adam yarin bize geri gelecek ise neden bugün riske ediliyor.
Amir’in yerinde olsam hiç zorlamazdım ve anlaşılan o da pek takmamis bugunku maci.

Çevrimiçi Necmi

altyapı olayının serdar ile ilgili bir sebebi yok. Sistemsizlik olayı var. Mesela uzun vadeli bir a takım planı yaparsın varyasyonun, dizilişin taktiğin ve futbol felsefen net olur. Altyapıda minik yaş kategorisi itibari ile a takımda istenilen görevlere ve mevkiye göre yetiştirilmeye başlanır. Mesela orta sahalarını iki yönlü, tek pasçı, ön liberonu alan kapamada, nerde hangi tempoda nasıl basıp pres yapacağını, hangi boşlukları dolduracağını, hücumda nerde duracağını, uzun topu konusunda yetiştireceksen 7-8 yaşından beri bu konuda uzmanlaşacak, a takıma geldiiinde hazır gelecek. İyi bir sistemin olsaydı ve bu sistemden çıksaydı demir ege belkide tarihi rekorla sen satacaktın avrupaya ama bizim altyapıdan çıkan adam mevkisiz çıkıyor, bu adamı 10 oynatmışlar altyapıda, topsuz oyunda ne yapacağı, a takımda neler bekleniyor öğretilmemiş.. bizim sorunumuz serdar değil altyapıda, isimler değil sistem!!
serdar sadece bir isim ama yakın ilgisi var sistemi futbolcu eskileriylemi kuracaksın taraftar alt yapı diye çıldırıyor hesapta sanki beşiktaş forması giyen çocuk yıldızlaşacak muamelesi yapıyor ama hiç kimse bu futbolcu eskiletinin alt yapıda işi ne diye sorgulamıyor kimse neden bu çocuklar topa bile vuramıyor demiyor alt yapıya menejerler çökmüş sanki kendi başlarına çöküyorlar alt yapıya bir kişinin kovulduğunu duydunmu
Rezil durumdayız ve kim başkan olursa olsun bu rezillik devam ediyor alt yapıda

Çevrimiçi Necmi

Kendisini takip edemedim bu sezon ama daha bir iki hafta önce bazi arkadaşlar performansını övüyordu forumda.

Ben bugun neden oynatıldığını da anlayamadım, adam yarin bize geri gelecek ise neden bugün riske ediliyor.
Amir’in yerinde olsam hiç zorlamazdım ve anlaşılan o da pek takmamis bugunku maci.
neden etmesinler kendi oyuncularımı mal bizim malımız sakatlansa bize girer kiralaöış son ana kadar etinden sütünden faydalanır

Çevrimiçi gokhans

Valla sezonun ilk yarısı çok iyiydi ama geri dönme muhabbeti çıkınca salmışta olabilir son maçlarını bilmiyorum. Amir’i biliyoruz 2 yıl önceki uçan kaçan gs’nin orta sahasını domine etmiş oliveria torreira mertens’e tasma takıp gezdirmişti sahada, potansiyel belli, dinamik, topsuz oyunda musratinin yapamadıklarını yapabilir, musrati kadar olmasada oyun görüşü, ayağı futbol zekası iyidir.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Bu camia bir türlü gereksiz duygusalliktan kurtulamıyor.
Mustafa Hekimoğlu Semih fahri falan geleceğimiz mis falan filan hep boş laflar.Mustafa daha topu nasıl durtucegini bilemiyor.Bu oyuncular için en mantıklı iş oynayabilecekleri takimlara kiralık verirsin kendini geliştiren Beşiktaş seviyesinde oynayabilecek olan varsa öyle şans verirsin.

R.Madrid 17-18 yasindaki Vinicius'u Rodrygo'yu 17-18 yasinda alip gelistiriyorda biz de bu maddi durumdayken sportif olarak bu kadar gerideyken biz de bu yola girmeliyiz. Tecrubeli (bitik) sozde hazir adamlardan nasil hayir geldigini gorduk zaten son 3-4 sene. Mustafa, Semih gibi oyuncular ligimiz icin gayet iyi, gelistirmeye aciksan. Demir Ege de begenilmiyordu, ne oldu gorduk. Bizim altyapimizdan cikmamis olsa Rio Ave'den almak icin ne ugraslar verirdik. Rio Ave'ye gondermek yerine kendin sans verip gelistirseydik, kendi hatamiz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Valla sezonun ilk yarısı çok iyiydi ama geri dönme muhabbeti çıkınca salmışta olabilir son maçlarını bilmiyorum. Amir’i biliyoruz 2 yıl önceki uçan kaçan gs’nin orta sahasını domine etmiş oliveria torreira mertens’e tasma takıp gezdirmişti sahada, potansiyel belli, dinamik, topsuz oyunda musratinin yapamadıklarını yapabilir, musrati kadar olmasada oyun görüşü, ayağı futbol zekası iyidir.

O tek macta Aboubakar da cosmustu, o da geri gelsin o zaman. Amir bence de kotu degil, ama Musrati'yi begenmeyip ayni profilde 3 gomlek asagisi Amir'i bize layik gormek sacmalik. Kasim'da 15 mac sonunda havlu atarken de bu takimin 6 numarasi Amir'di.

Çevrimiçi tolga1903

Ee noldu şimdi orta saha mı aldın sol açık mı aldın yoksa santraforu mu hallettin. Fener gs rezilliğine karşı güzel twit atıyorsun şerefli hakkılı camiasın da gücün yok. Ne sahada ne saha dışında bizi iyi temsil edemeyen güçsüzleştiren rezil rüsva eden şu 2 şımarık aşşağlık camianın arkasında bırakan sizlersiniz ey Beşiktaş yönetimleri. Ne yazık ki serefimizle oynayıp kazanamıyoruz yıllardır sayenizde. Şirin görünmeyi "biz farklıyız" mesajı vermeyi bırakın da ayağa kaldırın şu camiayi kimse sallamıyor bizim farkli olmamızı sahada da dışında da güçlü olmak istiyoruz biz sıktı sizin romantik söylemleriniz.

Çevrimiçi Samet Demir

O tek macta Aboubakar da cosmustu, o da geri gelsin o zaman. Amir bence de kotu degil, ama Musrati'yi begenmeyip ayni profilde 3 gomlek asagisi Amir'i bize layik gormek sacmalik. Kasim'da 15 mac sonunda havlu atarken de bu takimin 6 numarasi Amir'di.
Amir bizim oyuncumuz olmasa yazdığınızdan çok daha fazla tepkim olurdu. Sırf önceki yönetimin aldığı oyuncu olduğu için Musratiyi yolladıklarını düşünüyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Benim takimim çok kötü futbolculardan kurulu, yalnızca 1 kontenjanı var ve 1 günü kaldı. Şerefimiz hakkımız hepimizin işinizi yapın ondan sonra yine iyi ki bunlardan değiliz deriz siz önce bir işinizi yapın sayın yönetim. Sen çıktığın her programda bu takımı ayağa kaldırmak için iyi futbolcular lazım dedin serdal adalı seçimi böyle kazandın. "Ben kiralıktaki adamımı çağırır yanına ne vereceği muallak 18 yaşında çocuğu getiririm" desen bugün yalnızca tjk başkanı olmaya devam edecektin. Kandırılmaktan bıktım ben.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Beşiktaş taraftarı ne ne istediğini biliyor nede futboldan anlıyor üstünede iyice vasat sevici oldu
Avrupada bir takımın 2 3 m bonservisle gönderdiği genç oyuncu alınmaz  vasatın bir tık üstünde oyuncu bile 5 + bonservisle konuşuluyor
Güney ametikanın balta girmemiş ormankatındaki kabilelerde oynayan oyuncuyu bile takip eden takımlar avrupada ufacık ışık olan oyuncuyu 2 3 m ye sana bırakırmı az mantık ya
Açık söyleyeyim 10 m ye kadar alacağımız genç oyuncunun tutma ihtimali ℅20 falandır yoksa bize düşmez öyle oyuncu
Bu arada transfer dönemi bitti bitecek bu saate kadar alamadıysan bu saatten sonra almasanda olur çünkü transfer dönemi bitmiş her yerde bu saatten sonra ya değerinin çok üstünde verirsin kuşübü para için gözden çıkarır yada işe taramaz oyuncudur satamamış elinde kalmışdır gönderir başka türlü zor oyuncu bulursun bizim son ana kadar beklediğimiz her oyuncu 33 yaşın üstünde oluyor genelde kendine takım bulamadığı için geliyor işde

Zerre katılmıyorum. Sadece öğrenilmiş çaresizliği yaşıyorsun.
En basitinden  Oumar Solet Eylül ayında boşa çıktı ve Udinese 2 Ocakta sözleşme imzaladı ve bizim ona yaklaşacak stoperimiz yok.
Doğru dürüst bir ekip kurarsan yüz binlerce lisanslı oyuncu içinde mutlaka doğru isimleri hem de  çok rahat bulursun.
Ezber, klişe cümlelerle hareket edeceksek kapatalım futbolu çim hokeyi takımı falan kuralım.

Çevrimdışı joseph35

https://www.transfermarkt.com.tr/alvyn-sanches/profil/spieler/583058

ilgileniyormuşuz. 21 yaşında 9M değeri görmesi, bu yarım sezonda 10 gol atması, harika olur gibi görünüyor. Daha detylı yazanlar olur iş ciddileşirse.  Umarım Alvyn Sanches veya Mamadou Sangare olur.

Çevrimdışı sozkul

Büyük ithamlarda bulunmak da istemiyorum ama aması var işte. Duysusallığı bırakmamız gerektiği görüşündeyim.

Dediğin gibiyse hemen solskjaeri’ de gönderelim o zaman?
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2025, 16:24:49 sozkul ]

Çevrimiçi Samet Demir

Dediğn gibiyse hemen soljkaeri’ de gönderelim o zaman?
Direk Onuru yollasak kafamızda soru işareti kalmayacak:)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sozkul

Hiç eğip bükmeye ya da politik olmaya gerke yok.
Serdarin ne a takimda ne de altyapıda zerre katkısı olmayacak ve yeri yok.

Serdar hoca’nın A takım için uygun olmadığını düşünüyorum ben, ama sizi ve böyle düşünenleri anlamayada  çalışıyorum, bu adamın neden burada ve sosyal medyada linç edildiğini,  kime ne yaptı diye soruyorum içimden, arşa giden takımı aldı bozdu mu? Bir iddası yok zaten, ben A takımın başına geçeceğim demedi, gençlerde nasıl bir başarısızlığı var acaba, o nedenle mi linç ediliyor, kendini iyi ve yeterli hissetse zaten, iki defa getirilip gidince 1 ligde bir takıma kapağı atmaya çalışırdı. Gel dediler geldi, git dediler gitti. Büyük bir para kazandığınıda sanmıyorum.
Eğip bükmeden, politik olmadan direk diyorum, gaza gelmeyin sosyal medyanın linç kültürünün bir parçası olmayın.

Çevrimdışı sozkul

altyapı olayının serdar ile ilgili bir sebebi yok. Sistemsizlik olayı var. Mesela uzun vadeli bir a takım planı yaparsın varyasyonun, dizilişin taktiğin ve futbol felsefen net olur. Altyapıda minik yaş kategorisi itibari ile a takımda istenilen görevlere ve mevkiye göre yetiştirilmeye başlanır. Mesela orta sahalarını iki yönlü, tek pasçı, ön liberonu alan kapamada, nerde hangi tempoda nasıl basıp pres yapacağını, hangi boşlukları dolduracağını, hücumda nerde duracağını, uzun topu konusunda yetiştireceksen 7-8 yaşından beri bu konuda uzmanlaşacak, a takıma geldiiinde hazır gelecek. İyi bir sistemin olsaydı ve bu sistemden çıksaydı demir ege belkide tarihi rekorla sen satacaktın avrupaya ama bizim altyapıdan çıkan adam mevkisiz çıkıyor, bu adamı 10 oynatmışlar altyapıda, topsuz oyunda ne yapacağı, a takımda neler bekleniyor öğretilmemiş.. bizim sorunumuz serdar değil altyapıda, isimler değil sistem!!

Hayır bütün başarısızlıkların nedeni Serdar hoca olabilir, Semih’in bencil oyunu, Mustafa’nın kondisyon yetersizliği onun yüzünden muhtemelen.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Serdar hoca’nın A takım için uygun olmadığını düşünüyorum ben, ama sizi ve böyle düşünenleri anlamayada  çalışıyorum, bu adamın neden burada ve sosyal medyada linç edildiğini,  kime ne yaptı diye soruyorum içimden, arşa giden takımı aldı bozdu mu? Bir iddası yok zaten, ben A takımın başına geçeceğim demedi, gençlerde nasıl bir başarısızlığı var acaba, o nedenle mi linç ediliyor, kendini iyi ve yeterli hissetse zaten, iki defa getirilip gidince 1 ligde bir takıma kapağı atmaya çalışırdı. Gel dediler geldi, git dediler gitti. Büyük bir para kazandığınıda sanmıyorum.
Eğip bükmeden, politik olmadan direk diyorum, gaza gelmeyin sosyal medyanın linç kültürünün bir parçası olmayın.

Serdar Napolinin başındaydı da biz zor durumdayız diye bırakıp mi geldi? Başka bir alternatifi var mıydı?
Peki hangi genç oyuncuya zerre güven verdi?
Ya da Semih veya Mustafa ile eksikleri üzerine herhangi bir çalisma yaptı mı?
Başka bir alternatifi olmayan birini farklı bir noktaya koymaya hiç gerek yok.
Kendi pozisyonunu düşünerek hareket etmeye çalıştı bu kadar, fazlası yok.
Hocalık kariyeri de Karaveli den fazla olmaz.
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2025, 00:08:42 Özgür Gültekin ]

Çevrimiçi tolga1903

Bu kontenjan işi yalan dolan bence. Fener'in tam 17 tane sözleşmeli yabancısı var şu an. 3 tanesine lisans çıkarmayacak lig için. Bizim yönetimler mı yalancı yoksa fener'e uygulanan kural mı farklı merak ediyorum.

Çevrimiçi levitate

https://x.com/CMoffiziell/status/1888686887981703674

elemanın statlar fena

bu twitte adı geçen ebimbe'yi gs'ye 1 milyon kiralama + 10 milyon opsiyonla önermişler reddetmişler

biraz daha uygun olsa düşünülebilirmiş aslında iyi sağ bek olur bundan
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı murat baltacı

Amirin geri çağrılmasınin tek kabul edilebilir tarafı hocanın görmek şans vermek istemesi olabilir yoksa as kadroda amirin bizi biyere götürecegini sanmıyorum
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Akil Emre

Transferin sonuna geldik, umarım en az 3 transfer daha açıklarlar gönlüm paulistadan çıkıp sağlam bir sağ stoper, iyi bir 8 numara ve pivot forvet alınması.

Çevrimdışı sozkul

Serdar Napolinin başındaydı da biz zor durumdayız diye bırakıp mi geldi? Başka bir alternatifi var mıydı?
Peki hangi genç oyuncuya zerre güven verdi?
Ya da Semih veya Mustafa ile eksikleri üzerine herhangi bir çalisma yaptı mı?
Başka bir alternatifi olmayan birini farklı bir noktaya koymaya hiç gerek yok.
Kendi pozisyonunu düşünerek hareket etmeye çalıştı bu kadar, fazlası yok.
Hocalık kariyeri de Karaveli den fazla olmaz.

Bu kaos ortamında kimi getirsen bir şey yapamazdı, adam yeterlimi yetersiz mi bilmiyorum ama sen, Semih ve Mustafa’nın eksiklikleri üzerine çalışmadığını nereden biliyorsun, altyapıya alınan gereksiz torpilli çocuklarda Serdar yüzündendir. işte demek istediğim yeni internet, sosyal medya linç  kültürü  bu,  sonuca bak ve hataları bir kişiye yükle, kenara çekil.

Çevrimiçi gokhans

Florian Neuhaus transferini bitirdik haberleri çıkıyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: