2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1089791 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Elan Ricardo, dünyada 21 yaş altı en iyi şut çeken orta sahalar arasında. (CIES)

https://x.com/haberkartali/status/1888939901523013659?s=46

Reels videolarından da net anlaşılıyor şut özelliği.Hatta bir tane şutunu frikikte orta sahaya yakın bir yerden kaleye vuruyor."Keoman mısın be oğlum?" dedim içimden bu tweete görmeden daha.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

R.Madrid 17-18 yasindaki Vinicius'u Rodrygo'yu 17-18 yasinda alip gelistiriyorda biz de bu maddi durumdayken sportif olarak bu kadar gerideyken biz de bu yola girmeliyiz. Tecrubeli (bitik) sozde hazir adamlardan nasil hayir geldigini gorduk zaten son 3-4 sene. Mustafa, Semih gibi oyuncular ligimiz icin gayet iyi, gelistirmeye aciksan. Demir Ege de begenilmiyordu, ne oldu gorduk. Bizim altyapimizdan cikmamis olsa Rio Ave'den almak icin ne ugraslar verirdik. Rio Ave'ye gondermek yerine kendin sans verip gelistirseydik, kendi hatamiz.

Musrati'den daha kötü olmazdı, belki daya iyide olmazdı ama bu kadar enerji kaybetmeye gerek yoktu, az buz şans bulmamıştı bu çocuk bizde  ve fena oynamıyordu.

Çevrimiçi levitate

bu çocuk topçu ha biraz yavaş karar veriyor ama hallederiz
bipbipbupbup

Çevrimiçi blackeagle35

Çift sekiz oynayacak takım herhalde tam 6 kalmadı takımda. Keşke santrafora da bir hamle yapsaydık. 2 genç güney amerikalı alınabilir bir risk belki ama tadında bırakmak, ayarı tutturmak lazım.

Çevrimiçi Necmi

Silah zoruyla gelmiyorlarki oraya, zaten yukarda Gökhan "sistemsizlik" demiş, olayın doğru tanımı bu. Serdar sadece bir isimse sistemi eleştir, o ismi değil.
Futbolcu eskisi olunca direk kötüdür, bu işi bilmez diyemezsin, eski futbolcu olduğunda direk altyapının başına getirilmene yetmemesi gerektiği gibi.
Dikkat et getirilmek diyorum, Serdar hocanın orada olması bir sonuç sadece..
Kimse bana ben yetersizim deyip görevi kabul etmemeliydi demesin.
iyide gökhanı eleştirmedim gökhan benim yıllardır söylediğimi söylemiş yazıda tepkim yönetimlere
Futbolcu eskisi kötüdür demiyorum sen nir yere sürekli futbolcu eskilerini topluyorsan ve onlarca yıldır tek oyuncu çıkaramıyorsan çıkartmaya çalıştığın oyuncuların futbolun f sini bilmediklerini görüyorsan elbettede olanı sorgularsın yıllardır alt yapıda duranlar aynı isimler yönetimler değişiyor ama bir türlü onlardan kurtulamıyoruz alt yapı menejerlerin arka bahçesi olmuş çıkan oyuncunun en ufak aidiyeti yok formaya karşı bu güney amerikanın tırı vırı takı larında bile olmaz alt yapı eskilerini oraya getirildikleri için elbette suçlayamazsın ama orda yaptıkları için suçlarsın

Çevrimdışı celiker1

Takımın %50 sini böyle potansiyellerle  500-800 bin euro bandına çekip yanlarına 4-5 tane üst düzey "General" oyuncu monte edersek hem koşan,mücadele eden,dinamik takım oluşturmuş oluruz,hemde bankalar birliğinden çıkarsak  4-5 seneye borcumuzu sıfırlarız.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet57

Bana Fredy Guarin'i hatirlatiyor

Çevrimdışı celiker1

Genç potansiyel oyuncu transferi bonservis ücretlerini keşke sponsorlukla BEŞİKTAŞ'lı iş adamlarına yükleyecek hamle olsa.Kulübe sadece maaş yükü kalsa.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Gurbetçi oyuncularla ilgili Türk statüsünde oynama şartları değişmişti.Şimdi biz sadece Türk milli takımını tercih etmiş veya edecek gurbetçi oyuncuyu mu yerli statüsünde transfer edebiliyoruz?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Şu an bizim için yabancı transferinin kapandığını,belki gurbetçi futbolcu transfer edebileceğimizi düşünüyoruz çoğumuz.Bakalım transferin kapanmasına bir gün kala sürpriz yaşayacak mıyız?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Musrati'den daha kötü olmazdı, belki daya iyide olmazdı ama bu kadar enerji kaybetmeye gerek yoktu, az buz şans bulmamıştı bu çocuk bizde  ve fena oynamıyordu.
gayette kötüydü şimdi abartmaya gerek yok şimdi getirsen yine kötü olacak demirege sakatlıktan önce iyiydi alt yapıda iyiydi aman aman değildi belki ama ortalamanın üstündeydi ama sakatlık dönüşü beşiktaşta forma giyecek kapaditede hiç değildi burda konuşurken ben harcanacak bu şekilde oynatılırsa şu haliyle çok kötü diyordum vede oynatıp harcadılar işde

Çevrimdışı celiker1

🎯 Elan Ricardo'dan 90'a frikik.

https://x.com/haberkartali/status/1888946939997102219?s=46

Yeni frikikçilerimiz belli gibi.Bizim hücum yönümüze göre kaleyi soldan ve ortadan gören toplarda sağ ayağıyla Ricardo,kaleyi sağdan gören toplarda sol ayağıyla Arroyo.Umarım "Papazlar" bu çocuklardan almazlar topları.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Elan Ricardo, Beşiktaş'tan yıllık 600 B$ alacak. (TRT Spor)

https://x.com/haberkartali/status/1888945444023333087?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Serdar3444

Yapılması gereken buydu. Lig bitti gitti. Musrati hamlesi de muhtemelen teknik ekibin mentalatisine uymadığı için oldu ama o hariç Serdar Adalı bana umut vermeye başladı. 1-2 tane de genç milli, 1-2 de gurbetçi olsaydı daha iyi olurdu... Hazırlık maçı gibi çıkart oynat, bas basabildiğin kadar bütün tuşlara. Bu sene zaten gitti...
Serdar hocanın başarılı olup olamayacağını zaman gösterecek, şartlar onun lehine değildi, diş geçirecek, insiyatif alacak birisi de değil. Gayet naif ve uyumlu adam.
Giovanni gider gitmez takıma ilk önce yükleme yapmaya başlaması da, hataları söylese de kulüpte onu kimsenin umursamadığını gösteriyor. Bizi üç kuruşa idare etti. Bize naif, itiraz etmeyen, uyumlu, sessiz adam olmuyor. Sorumluluktan kaçmadığı içinde Burada suçlanacak, gönderilecek son adamdır...

Çevrimiçi Necmi

Takımın %50 sini böyle potansiyellerle  500-800 bin euro bandına çekip yanlarına 4-5 tane üst düzey "General" oyuncu monte edersek hem koşan,mücadele eden,dinamik takım oluşturmuş oluruz,hemde bankalar birliğinden çıkarsak  4-5 seneye borcumuzu sıfırlarız.
işi bu pencereden değerlendirme bence lazım olan sol açık alınmadı lrta sahayı durup dururken boşaltıp yerine ne vereceği belli olmayan birini getirdiler buna transfer falan denmez iki genç oyuncuyla transferi kapatıyorsun ve o iki genci bünyesine giren herşeyi öğüten bir makinenin içine atıyorsun

Çevrimdışı Mehmet57

Allahini seven pivot santrofor alsin.

Çevrimdışı celiker1

Élan Ricardo
CD La Equidad
Liga Dimayor I
D.T/Yaş:2004 (20)
Uyruk:🇨🇴Kolombiya
Boy:1,84m
Mevki: MOS

🇨🇴Equidad alt yapıda yetişen Ricardo’nun kulüp kariyerinde 49M 9G 3A katkı bulunuyor.

Daha önce 34kez Mos, 9kez ön libero, 1kez 10numarada görev yaptı.

İyi bir uzun top atıcısıdır.
Hava toplarında çok başarılı.
Pozisyon bilgisi, oyun bilgisi, oyun sezgileri yaşının çok üzerinde.
Çift ayaklı, çok güçlü, çok dengeli, oyun görüşü çok yüksek taş gibi bir merkez oyuncusu.
Oyunun iki yönünü de oynayabilen modern bir merkez oyuncusu.
Uzaktan, mesafe tanımadan şut atmayı seviyor ve zaman zaman çok etkili şutlar çıkartıyor.
Sakin, aklı başında, soğukkanlı, oyun olgunluğu yaşının çok üzerinde.

Listemdeki bir oyuncuydu fakat fırsat bulup yazamamıştım.

Eksiklik olarak çok çabuk ve hızlı olmamasını söyleyebilirim. Yaşına göre maç tecrübesi biraz az. Onun dışında önemli bir defosunu görmedim. Biraz tempo ve hız eklerse çok rahat elit seviyeye çıkar.

Profil olarak Richard Ríos’a benzediğini söyleyebilirim.
Bjk kadro planlaması adına da çok doğru bir profile gitti. +30M€ üzerine transfer yapma potansiyeli var. Arroyo’dan sonra yine nokta atışı, mükemmel bir hamle. Hayırlı olsun.
🐂🦅🎯

https://x.com/_salih_klc_/status/1888941579068416245?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

işi bu pencereden değerlendirme bence lazım olan sol açık alınmadı lrta sahayı durup dururken boşaltıp yerine ne vereceği belli olmayan birini getirdiler buna transfer falan denmez iki genç oyuncuyla transferi kapatıyorsun ve o iki genci bünyesine giren herşeyi öğüten bir makinenin içine atıyorsun
  Kısa vade için yazmadım abi,uzun vade transfer politikamız artık böyle olmalı.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim scout departmanı 1 yaz transfer döneminde takımı toparlayacak belli oldu Elan Ricardo tam aradığımız 8 numara iki yönlü pas oyununda aktif dinamik kesici ve uzaktan şut var repertuarında

Çevrimiçi Necmi

Élan Ricardo
CD La Equidad
Liga Dimayor I
D.T/Yaş:2004 (20)
Uyruk:🇨🇴Kolombiya
Boy:1,84m
Mevki: MOS

🇨🇴Equidad alt yapıda yetişen Ricardo’nun kulüp kariyerinde 49M 9G 3A katkı bulunuyor.

Daha önce 34kez Mos, 9kez ön libero, 1kez 10numarada görev yaptı.

İyi bir uzun top atıcısıdır.
Hava toplarında çok başarılı.
Pozisyon bilgisi, oyun bilgisi, oyun sezgileri yaşının çok üzerinde.
Çift ayaklı, çok güçlü, çok dengeli, oyun görüşü çok yüksek taş gibi bir merkez oyuncusu.
Oyunun iki yönünü de oynayabilen modern bir merkez oyuncusu.
Uzaktan, mesafe tanımadan şut atmayı seviyor ve zaman zaman çok etkili şutlar çıkartıyor.
Sakin, aklı başında, soğukkanlı, oyun olgunluğu yaşının çok üzerinde.

Listemdeki bir oyuncuydu fakat fırsat bulup yazamamıştım.

Eksiklik olarak çok çabuk ve hızlı olmamasını söyleyebilirim. Yaşına göre maç tecrübesi biraz az. Onun dışında önemli bir defosunu görmedim. Biraz tempo ve hız eklerse çok rahat elit seviyeye çıkar.

Profil olarak Richard Ríos’a benzediğini söyleyebilirim.
Bjk kadro planlaması adına da çok doğru bir profile gitti. +30M€ üzerine transfer yapma potansiyeli var. Arroyo’dan sonra yine nokta atışı, mükemmel bir hamle. Hayırlı olsun.
🐂🦅🎯

https://x.com/_salih_klc_/status/1888941579068416245?s=46
musratinin daha genci ve tecrübesizini almışlar yani

Çevrimiçi hasankale

Yahu şu takima 1 tane sol ayaklı orta saha oyuncusu almadılar.

Çevrimiçi Samet Ç

Bir transfer daha bekliyorum

Çevrimiçi Necmi

Kısa vade için yazmadım abi,uzun vade transfer politikamız artık böyle olmalı.
inşallah ama bana geçiştirme yapılmış gibi geliyor şu çocuğun musratiden ne artısı var eksisi çokturda artısı ne musrati gönderip bunu almanın ben mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum daha çabuk iyi kesici alsalar tamam derim farklı profile dönüyorlar ama aynı formatta daha düşük kalibrede bir oyuncu aldılar hiç kendimizi kandırmayalım fiyatı düşük dersen musratiden edilen zararla fiyatıda yükseliyor yani ucuza gelmedi dostlar alışverişde görsün transferi yaptık
Transfer dönemine girerken elzem sol açık sol bek diyorduk transfer dönemi bitiyor ve hala aynı dertten bahsediyoruz top tutabilen açık oyuncusu almadığın sürece alunan her oyuncuyu çöp yaparsın ilerde top tutamıyoruz ve yine tutamayacağız geçiş oyunuda bir yere kadar

Çevrimiçi Necmi

Bir transfer daha bekliyorum
kontenjanın yokki yerli alırlarsa olur anca

Etiketler: