2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1084936 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

kontenjanın yokki yerli alırlarsa olur anca
yerli bekliyorum zaten

Çevrimiçi tolga1903

Bir transfer daha bekliyorum

Kim gidecekte bu saatten sonra. Keşke adam akıllı bir santrafor indirseler

Çevrimiçi levitate

Elan Ricardo'dan 90'a frikik.

https://x.com/haberkartali/status/1888946939997102219?s=46

Yeni frikikçilerimiz belli gibi.Bizim hücum yönümüze göre kaleyi soldan ve ortadan gören toplarda sağ ayağıyla Ricardo,kaleyi sağdan gören toplarda sol ayağıyla Arroyo.Umarım "Papazlar" bu çocuklardan almazlar topları.
zemin ve tesisin dandikliği kalp kırdı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bizim scout departmanı 1 yaz transfer döneminde takımı toparlayacak belli oldu Elan Ricardo tam aradığımız 8 numara iki yönlü pas oyununda aktif dinamik kesici ve uzaktan şut var repertuarında
çift sekiz döneceksek musrati'yi yollamak büyük eşeklik oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bir transfer daha bekliyorum
şu isviçre'deki çocuğu hala kovalıyorlarmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

yerli bekliyorum zaten
kimi alacaklar görünen oki para yok yok derken limit anlamında söyledim gerçi 5 aylık başkanlık için adalıda elini cebine atmaz diğerleri gibi yüzsüzde değilki verdiğini alıp gitsin 😀

Çevrimiçi Necmi

şu isviçre'deki çocuğu hala kovalıyorlarmış
isviçre dağlık bir yer umarım adalı kovalamıyordur şöyle sağlam kondisyonu olan birine kovalatıyorlardır 😂

Çevrimiçi levitate

çocuk sabah 4'te inecekmiş durduk yere üzüldüm adına
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

isviçre dağlık bir yer umarım adalı kovalamıyordur şöyle sağlam kondisyonu olan birine kovalatıyorlardır

kondisyon değil komisyon diye okudum bi an
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Çocuğu biraz izledim de bizim lig için bile temposuz. Gedson'u falan kesmesi zor belki geliştirir ole hoca bilmiyorum ama nasil bir ligse bu yürüyerek oynuyor cocuk

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson'un bonservisinin tamamını almak istiyormuşuz

Çevrimiçi levitate

Gedson'un bonservisinin tamamını almak istiyormuşuz
desteklerim eleştrilecek çok yönü var ama en çok para kazandıracak adamlardan birisi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

başkan gedson için 30 milyon istemiş :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

inşallah ama bana geçiştirme yapılmış gibi geliyor şu çocuğun musratiden ne artısı var eksisi çokturda artısı ne musrati gönderip bunu almanın ben mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum daha çabuk iyi kesici alsalar tamam derim farklı profile dönüyorlar ama aynı formatta daha düşük kalibrede bir oyuncu aldılar hiç kendimizi kandırmayalım fiyatı düşük dersen musratiden edilen zararla fiyatıda yükseliyor yani ucuza gelmedi dostlar alışverişde görsün transferi yaptık
Transfer dönemine girerken elzem sol açık sol bek diyorduk transfer dönemi bitiyor ve hala aynı dertten bahsediyoruz top tutabilen açık oyuncusu almadığın sürece alunan her oyuncuyu çöp yaparsın ilerde top tutamıyoruz ve yine tutamayacağız geçiş oyunuda bir yere kadar
  Musrati'den artısı kronikleşmeye başlayan diz sakatlığının olmaması.Uöarım Monaco'da sakatlık yaşamayıp başarılı olurda sene sonu bonservisini alırlar
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

🇨🇴 Élan Joseph Ricardo Ochoa (20)

➠ Alametifarikası agresif temaslı oyun, yerden & havadan ikili mücadele, dış şut tehdidi.

Oyunu iki yönlü oynayabilen fakat toplu oyunda tekniği henüz kıta dışı için yeterli seviyede olmayan, skorer bir merkez orta saha oyuncusu.

Beşiktaş’a katacağı en değerli 3 husus:
- Göbekte agresiflik, ikili mücadele, kesicilik
- Merkezden şut tehdidi
- Her iki kalede (ofansta & defansta) kafa vuruşu
(Tam da Beşiktaş’ın bu sezon eksikliğini hissettiği özellikler)

Oyuncunun oynamaya ve gelişimini sürdürmeye ihtiyacı var, tıpkı Keny Arroyo gibi.
Doğru zamanda, doğru yapılanmanın içerisine geldiler. Büyük şans.
Taraftarın üzerine düşen tek şey: Sabır, sabır, sabır.

➠ Beşiktaş, futbolcuların geçmişine değil, geleceğine ve potansiyeline yatırım yapmaya devam ediyor. 📈🔝

https://x.com/mikaserin/status/1888955407051227528?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Son 3-4 senedir maaş+bonservis+menejer komisyonu 150-200 milyon euro civarı parayı çöpe attığımızı düşündükçe içim yanıyor 😔

[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2025, 18:41:34 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Son 3-4 senedir maaş+bonservis+menejer komisyonu 150-200 milyon euro civarı parayı çöpe attığımızı düşündükçe içim yanıyor 😔
bu garanti oyuncuya gitmediğimiz için oluyor bak 10 m daha harcadık ve yine garanti değil

Çevrimdışı celiker1

bu garanti oyuncuya gitmediğimiz için oluyor bak 10 m daha harcadık ve yine garanti değil
Bunlar futbolcuların geleceğine yatırım yapıp güvendiğin scout ekibinle aldığın için garanti,diğerleri menejerlerin önerisiyle futbolcuların geçmişine yatırım olduğu için çöp oldu.Şu aldığın iki genç oyuncudanda zarar etme imkanın yok.En kötünün kötüsü scout ekibinlin raporladığı  5 tane alırsın iki tanesi tutmaz üçü tutar ve diğer ikisini kat ve kat amorti eder.
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2025, 19:21:47 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Yağız Sabuncuoğlu: "O coğrafyadan bir sportif direktör ile konuştum, 'Beşiktaş inanılmaz bir oyuncu aldı' dediler. 'Uzaktan bir anda şut atar, iki box arası da oynar, 20 yaşında ama 30 yaşında gibi olgun futbol oynuyor' dediler."

https://x.com/kartalrecord/status/1888940151029501995?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Élan Ricardo, tam anlamıyla kimliğine kavuşamamış bir orta saha oyuncusu.

Kolombiya’da fark yarattığı en belirgin özelliklerinden biri, ceza sahası koşuları ve beraberinde gelen yerden havadan skor katkısı.

Keny Arroyo’da olduğu gibi, doğru yönlendirilmeye ihtiyacı var.
- Ya Box-to-Box olarak devam edecek ya da kesici bir 6 numaraya evrilecek.
Hocanın onu nereye doğru götüreceğini bu yarım dönemde anlarız az çok.

—————

⚜️ Élan Ricardo’nun tavanı Keny Arroyo kadar yüksek değil bence, lakin bu tür denemeleri yapmak için en doğru zaman bu zaman. Bugün yapamazsak daha da yapamayız.

Fiyat/performans olarak bakacak olursak, alınabilir bir risk, denenebilir bir potansiyel.
Umarım çok başarılı olur ve bu vesileyle yeni bir yola girmiş olur kulüp.

*Kurtuluş bu zihniyette yatıyor*

https://x.com/mikaserin/status/1888973580659998794?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Başkan Serdal Adalı, Masuaku ile görüşerek 5 maç daha oynarsa sözleşme uzar maddesini kaldırdı.

(Murat Özen)

https://x.com/kartalrecord/status/1888989819864256892?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Yağız Sabuncuoğlu: "O coğrafyadan bir sportif direktör ile konuştum, 'Beşiktaş inanılmaz bir oyuncu aldı' dediler. 'Uzaktan bir anda şut atar, iki box arası da oynar, 20 yaşında ama 30 yaşında gibi olgun futbol oynuyor' dediler."

https://x.com/kartalrecord/status/1888940151029501995?s=46

20 yaşında ama transfermarkt değeri 1,4 m mustafanın bile değeri 2,5 m ken
Bari dünya yıldızı muamelesi çekmeyin gerçekler öyle söylemiyor inşallah hetkesin gözünden kaçmış bir oyuncu yakalamışızdır 😂
Beyler yatırımlık genç oyuncu falan değil bu bizim öylesine yaptığımız bir transfer ilk aldığımız tamam yatırımlık ya tutarsa transferide
Biz beşiktaşız antalya muameleside yapmayın tamam alınmış oyuncu dua edelim biraz verim alalım diyede bu adam musrati gönderilip yerine alınacak oyuncu değil kendinizide boşa kandırmayın bence
Bu artık transfer yapamayan takımın alınan oyuncuyu dünya starı gibi görme sendromuna dönüştü allah için az düşünün ya transferin sonuna kadar bunumu bekledik biz madem alınacaktı bu güne kadar neyi bekledikte almadık bunları
Beklenecek oyuncu drğil bunlar gider teklifi yapar alır gelirsin transfer dönemi sonuna kadar pazarlık yapmazsın son ana kadar bunlarımı bekledik biz iyi kötü bilemem bildiğim ley bunları almak için neden bu kadar bekledik biz trabsferin ilk günleri bunları oat diye indirirsen ben ikna olurum scout transferi olduğuna

Etiketler: