Takribi 4 hafta sonra trabzon rize kasımpaşa ve alanya'nın arkasinda kalacaksın. Gaziantep antalya konya ve sivas ile 15.olarak kümede kalma mücadelesi vermeye senin gönlün elveriyorsa yapmasınlar. Sondaki 4 bitik takım olmasa çok daha zor günler beklerdi bizi şansımıza rezil durumdalar. Ben de yapılmaması taraftarıyım artık sizin tarafa geçtim bakalım yapılmasın diyenler olarak mayıs ayında 14 veya 15.ci sıradayken takım serdal adalı tekrar seçilsin diyebilecek miyiz merakla bekliyorum.
Ha 12. olmussun ha 6. olmussun ne fark edecek? GS ligi 14. mu 15. mi bitirdigi sezonun ardindan sampiyon oldu.
Avrupa Ligi gidebilecegimiz maksimum yer, oraya gitsek de bizim icin iyi mi olur kotu mu olur belli degil.
Avrupa'da boyumuzun olcusunu aldik zaten, gelecek sene de farkli olmayacak. Dar bir kadroyla lige konsantre olmak o kadar da kotu fikir degil.
Gecen sene devre arasi camia'nin morali bozulmasin diye 2 tane panik transferine 25 milyon euro harcadik da elimize ne gecti?
Taraftar olarak bu zor gunlerde moralimiz bozuluyor eyvallah da bu kulubun plansiz sekilde transfer yapmasi icin bahane degil.
Serdar Adali hakkindaki fikrimi devre arasinda yapacagi 2-3 transfere baglayacak kadar basit bakmiyorum ben.