2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096060 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

fenerin scoutunun başındaki adam iyi oyuncu zaten bilinen oyuncu ayrıca geldiği kulübü bu işle hobi olarak bile ilgilenen herhangi biri İndependiente'yi mutlaka takip eder Moises Caicedo, Kendry Paez, Hincapie, Willian Pacho, Joel Ordonez, Justin Lerma, Preciado, Alan Minda hepsi İndependiente'den çıktı

Ne çok oyuncu çıkmış hakikaten maden gibi herifler

Çevrimiçi tolga1903

6.5 milyon sonraki satıştan %50 pay.

Yuh. Yanlış anlaşılmasın verilen paraya değil paya. Kârdan vermişlerdir umarım

Çevrimiçi Samet Ç

sonraki satıştan pay hiçbir zaman %20'den fazla verilmemeli Gedson'da aynı olay var maksimum ederini buldu ama gelen paranın yarısı eski kulübüne gideceği için satamıyorsun umarım %50 olayı doğru değildir

Çevrimdışı levitate

6.5 milyon sonraki satıştan %50 pay.
tamam berbat bir iş olmuş oyuncu ne kadar iyi olursa olsun
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

6 numaraya da Eric Martel çeksek ne iyi olur

Çevrimiçi tolga1903

Senin lennon miller çeksinler ya pl yapmadan şu çocuk. Tam ole'nin seveceği iş olur aslında oralardan oyuncu getirmek ama 10'dan aşağı açmaz kapıyı motherwell

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

belçika'da bi eleman söylemiştin sanki cercle bruggedaydı ona coştum ben
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/MustafaKratas/status/1887601434897883557
İnşallah doğrudur %20dir en fazla. Benimkini yabancı kaynaklar yazmış.

Edit: Evren de benim bildiğim böyle değil dedi. Sevinmeye devam :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Senin lennon miller çeksinler ya pl yapmadan şu çocuk. Tam ole'nin seveceği iş olur aslında oralardan oyuncu getirmek ama 10'dan aşağı açmaz kapıyı motherwell
Lennon Miller Gedson çıkışı olursa gidilebilecek ilk oyuncu 10'lar falan konuşulmaz bence 6-7'ye alırsın tam Lewis Ferguson muadili 6-8-10 hepsini oynuyor çocuk ayrıca Caspar Jander var o da çok iyi oyuncu o daha ucuza biter

Çevrimdışı levitate

%50 kısmı doğruymuş diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

belçika'da bi eleman söylemiştin sanki cercle bruggedaydı ona coştum ben
Banzuzi West Ham 15 milyon euro verdi vermediler epl kulüplerinin radarında şansımız %0

Çevrimiçi Samet Ç

%50 kısmı doğruymuş diyorlar
fırat demiş isimsiz topçu aldılar diye kızmıştır Graf almış oyuncuyu öyle bir şey yapacağını sanmıyorum ben

Çevrimdışı levitate

fırat demiş isimsiz topçu aldılar diye kızmıştır Graf almış oyuncuyu öyle bir şey yapacağını sanmıyorum ben
onun ipiyle kuyuya inilmez zaten ama bu güney amerika'da eli kolu uzun bir muhabir varmış o söylemiş

ama aynı adam medina transferinde büyük patlamış mesela inş yine öyle olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://x.com/KartalRecord/status/1887611491093717501

e şimdi alın abi niye parça parça alıyoruz çocuğu çeyiz mi bu

20 değil 30'muş alınabilen kısım
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Yüzde 50 vermişler ama 20'sini de opsiyona göre alabiliyorlarmış. Gedson'da yapılan salaklık kadar değil eğer böyleyse ama yine de 50 payla oyuncu transfer etme işini bizden başka yapan takım görmedim ben

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/KartalRecord/status/1887611491093717501

e şimdi alın abi niye parça parça alıyoruz çocuğu çeyiz mi bu

20 değil 30'muş alınabilen kısım
kulüp açıklar dediğim gibi Graf direkt %50 pay falan vermez mutlaka ek maddeler vardır limit muhabbeti falan için olabilir

Çevrimdışı levitate

Yüzde 50 vermişler ama 20'sini de opsiyona göre alabiliyorlarmış. Gedson'da yapılan salaklık kadar değil eğer böyleyse ama yine de 50 payla oyuncu transfer etme işini bizden başka yapan takım görmedim ben
benfica porto eskiden öyle yapıyordu, şimdi ne kadar gerekiyorsa veriyorlar çok uzafmadan
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

kulüp açıklar dediğim gibi Graf direkt %50 pay falan vermez mutlaka ek maddeler vardır limit muhabbeti falan için olabilir

limitten kaçmanın daha kolay yolları var ama ya taksit ya da zorunlu kiralık gibi
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bu herifler zamanında caicedo'yu nasıl 20'ye satmış acaba ona daha çok şaşırdım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

%20 pay normal. Verilebilecek maximumu vermiş oluyoruz. İnşallah tutar bu çocuk. Toreira ibibiğinin çalımla 90 dk da 2 kere belini kırsa yeter.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

limitten kaçmanın daha kolay yolları var ama ya taksit ya da zorunlu kiralık gibi
güney amerikada nakit konuşur bu tip işlere yanaşmazlar

Etiketler: