2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1101164 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç
Emil Breivik'i alsak gedson-emil-rafa üçlüsü sence olur mu :)
Breivik iyi oyun kurucu yüksek pres gücüne sahip fiziksel olarak istikrarlı değil ama yine de iyi ekleme olur sakatlığını atlattıysa ayrıca Gedson'un mümkün olduğu kadar toptan uzak durduğu bir ortamda Gedson'dan bekleyip alamadıklarımızı yapar ama Rafa'nın sahada olduğu denklemde Gedson, Rashica, Ciro gibi oyunculara yer yok bir şekilde bunlardan çıkmak lazım çıkamıyorsakta bunları yedeğe düşürmek lazım

Çevrimiçi COB

Breivik ortasahada Sosa/Ozzy ikilisinden beri eksik olan vizyonu geri getirtir. Izlediğimde çok beğenmiştim.

Çevrimiçi Samet Demir

Breivik iyi oyun kurucu yüksek pres gücüne sahip fiziksel olarak istikrarlı değil ama yine de iyi ekleme olur sakatlığını atlattıysa ayrıca Gedson'un mümkün olduğu kadar toptan uzak durduğu bir ortamda Gedson'dan bekleyip alamadıklarımızı yapar ama Rafa'nın sahada olduğu denklemde Gedson, Rashica, Ciro gibi oyunculara yer yok bir şekilde bunlardan çıkmak lazım çıkamıyorsakta bunları yedeğe düşürmek lazım
Acaba biz gedson,breivik,amir yapıp rafayı kanada mı atacağız?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Acaba biz gedson,breivik,amir yapıp rafayı kanada mı atacağız?
gedson’u kanada atabilir, son maç kanada çekmişti..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Akil Emre

transfer dönemi bitti daha hayal satıyorlar.
Bence hayal satacak kadar bile piyasada isim yok, fena çöktük.

Çevrimiçi Samet Ç

Geçen hafta transferler sivas maçında sahada olacaktı bu hafta trabzon maçında diyorlar transferin bitmesine 5 gün var :D

Çevrimiçi Samet Ç

https://www.transfermarkt.com.tr/nikolas-sattlberger/profil/spieler/669632

Şu çocuğu beleşe kapatmışlar böyle çok fırsat varda bizim alakamız yok

Çevrimiçi Akil Emre

Geçen hafta transferler sivas maçında sahada olacaktı bu hafta trabzon maçında diyorlar transferin bitmesine 5 gün var :D
5 gün kalması sevindirici zaten süre bitince planlamamızı yaz transfer dönemi için yaptık diyebilirler.  Zaten bu süreçte genç yeteneklerimiz ox, masuaku, mario , ciro falanda kendine gelip ilk 10 içinde kendimize yer bulabiliriz, artık hedef anca bu olur.

Çevrimiçi kartalizma190399

Transfere falan gerek yok. Bu saatten sonra pencere kapanmisken alinacak oyuncu onun bunun copu olacak, panik transferi olacak zaten.
Cikabilecekleri kontratlardan ciksinlar, bu saatten sonra onumuzdeki senelerde kullanmayacagimiz oyuncular yerine gelecegi olabilecek oyunculari oynatip kazansinlar yeter zaten.

Çevrimiçi Samet Demir

Başkan, "Şampiyonluk şansımız yok, büyük bütçeli transfer yapmayacağım." diyor.

(@firatgunayer)

Bunu size değilde seçim öncesi 5 dakikada bir çıktığı televizyonlar karşısından bize söylesin. Bıraksın artık şu primcilerle haber yollamayı.

Çevrimiçi Akil Emre

Başkan, "Şampiyonluk şansımız yok, büyük bütçeli transfer yapmayacağım." diyor.

(@firatgunayer)

Bunu size değilde seçim öncesi 5 dakikada bir çıktığı televizyonlar karşısından bize söylesin. Bıraksın artık şu primcilerle haber yollamayı.
Şampiyonluk şansımızın olmadığını hepimiz biliyoruz, beklentimiz futbol aklıyla bizi heyecanlandıracak geleceğe umutla bakabileceğimiz isimleri takıma kazandırmak ve eldeki bitik topçulardan çıkabilmek.

Çevrimiçi Samet Demir

Şampiyonluk şansımızın olmadığını hepimiz biliyoruz, beklentimiz futbol aklıyla bizi heyecanlandıracak geleceğe umutla bakabileceğimiz isimleri takıma kazandırmak ve eldeki bitik topçulardan çıkabilmek.
Neyse Allahtan Serdal A. başkan oldu, yıllar sonra içimizde ukde kalmayacak çok şükür. Şu iletişim konusuna takmış durumdayım. Kendisi olmasa da yönetimden birinin açıklama yapması gerekiyor. Yıllardan beri iletişim konusunda sıkıntı yaşıyoruz zaten. Ayrıca gelen gidene rahmet okutacak cinsten işler yapıyor. Umarım adam falan da almazlar.

Yeter artık vallahi bezdim. Hüseyin Yücele tv başında atarlanırken iyiydi. İş başa düşünce anca yaverleriyle haber uçuruyor.

Böyle olmamalı ya. Bizim başkanlık makamındam beklediğimiz bu değil. Çıkıp 2 cümle kurup bilgilendirme yapsanız kimse trnsfer yapın diye boğazınıza yapışmayacak.

Çevrimiçi tolga1903

Transfere falan gerek yok. Bu saatten sonra pencere kapanmisken alinacak oyuncu onun bunun copu olacak, panik transferi olacak zaten.
Cikabilecekleri kontratlardan ciksinlar, bu saatten sonra onumuzdeki senelerde kullanmayacagimiz oyuncular yerine gelecegi olabilecek oyunculari oynatip kazansinlar yeter zaten.

Takribi 4 hafta sonra trabzon rize kasımpaşa ve alanya'nın arkasinda kalacaksın. Gaziantep antalya konya ve sivas ile 15.olarak kümede kalma mücadelesi vermeye senin gönlün elveriyorsa yapmasınlar. Sondaki 4 bitik takım olmasa çok daha zor günler beklerdi bizi şansımıza rezil durumdalar. Ben de yapılmaması taraftarıyım artık sizin tarafa geçtim bakalım yapılmasın diyenler olarak mayıs ayında 14 veya 15.ci sıradayken takım serdal adalı tekrar seçilsin diyebilecek miyiz merakla bekliyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su Scheldrup yazan gazeteci müsveddeleri neyin kafasını yaşıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

olmamış mahrez alma ihtimalimiz yok
Umut tohumcu falanda yazıldı. Hiç olacağını düşünmüyorum bende.

Cengizi kabul etmeyen taraftara resti çeken yönetim... Size transfer falan yok diyor.

Çevrimiçi kartalizma190399

Takribi 4 hafta sonra trabzon rize kasımpaşa ve alanya'nın arkasinda kalacaksın. Gaziantep antalya konya ve sivas ile 15.olarak kümede kalma mücadelesi vermeye senin gönlün elveriyorsa yapmasınlar. Sondaki 4 bitik takım olmasa çok daha zor günler beklerdi bizi şansımıza rezil durumdalar. Ben de yapılmaması taraftarıyım artık sizin tarafa geçtim bakalım yapılmasın diyenler olarak mayıs ayında 14 veya 15.ci sıradayken takım serdal adalı tekrar seçilsin diyebilecek miyiz merakla bekliyorum.

Ha 12. olmussun ha 6. olmussun ne fark edecek? GS ligi 14. mu 15. mi bitirdigi sezonun ardindan sampiyon oldu.
Avrupa Ligi gidebilecegimiz maksimum yer, oraya gitsek de bizim icin iyi mi olur kotu mu olur belli degil.
Avrupa'da boyumuzun olcusunu aldik zaten, gelecek sene de farkli olmayacak. Dar bir kadroyla lige konsantre olmak o kadar da kotu fikir degil.
Gecen sene devre arasi camia'nin morali bozulmasin diye 2 tane panik transferine 25 milyon euro harcadik da elimize ne gecti?
Taraftar olarak bu zor gunlerde moralimiz bozuluyor eyvallah da bu kulubun plansiz sekilde transfer yapmasi icin bahane degil.
Serdar Adali hakkindaki fikrimi devre arasinda yapacagi 2-3 transfere baglayacak kadar basit bakmiyorum ben.

Çevrimiçi Serdar3444

Saçma sapan transfer yapacaklarına yapmasınlar eyvallah. Ama gelişime açık genç transfer etmek için tam zamanı değilmi. Al 5-6 tane gelecek vaat eden genç adam, 4- 5 ay hiç korkmadan sür sahaya ne kaybedersin. Bundan daha kötüsünü asla vermezler.
Bari yeniden yapılanıyoruz der, destek oluruz.
Bildiğimizden çok daha kötü bir enkaz mı var, anlamadım. Sanki, Adalı'nın da fikri değişti. Bir ölü toprağı var. Mayısta aday bile olmazsa şaşırmam.

Etiketler: