2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095460 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

fener bir tane mantıksız hamle yapıyorsa bile yanına mutlaka bir iki tane geleceğe yatırım olacak adamlar alıyorlar Mimovic'ten sonra Keny Arroyo kovalıyorlarmış
:D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

doğru işleyebilirsek vini jr regen

umarım doğru isleriz, bu genç oyuncuları a takımda ekstra çalıştıracak ve geliştirecek hocalar olmalı.

Çevrimdışı levitate

doğru işleyebilirsek vini jr regen

abowww sen neler diyorsun öyle
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

"Beşiktaş, Keny Arroyo ile 5 yıllık bir anlaşma yaptı."

(TRT Spor)

https://x.com/kartalanalizcom/status/1887591680699998480?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

https://x.com/Besiktas/status/1887577029366763580

muhabirlerin işlerinde ne kadar kötü olduğunun bir kanıtı daha
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

umarım doğru isleriz, bu genç oyuncuları a takımda ekstra çalıştıracak ve geliştirecek hocalar olmalı.
evet profesyoneller önemli serdar ile halim ile olacak işler değil bu işler ayrıca sabırda önemli bizde potansiyeli olan oyuncuları çöp ilan etme gibi bir huy var malum

Çevrimdışı celiker1

Öncelikle hayırlı olsun. Daha önceden Fb ile de adı anılmıştı merak edip biraz araştırma yapmıştım iyi ki de yapmışım. Kumaşı olan bir çocuk, teknik kapasitesi yüksek özellikle göze hoş gelen çalım denemeleri var, sol ayağını çok beğenmiştim etkili şutlar çıkarabiliyor özellikle de uzak direğe, ters ayağını da kullanmaktan vazgeçmiyor.

Potansiyel bir yeteneği kadromuza kattık umarım Güney Amerika bölgesinden Türkiye'ye gelerek uyum sıkıntısı yaşamaz. Her sene bu şekilde 1-2 transfer denemesi yapmalıyız düşüncesindeydim umarım bu düşünceden vazgeçilmez.

https://x.com/kartalistanaliz/status/1887583483108991283?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/Besiktas/status/1887577029366763580

muhabirlerin işlerinde ne kadar kötü olduğunun bir kanıtı daha

Fırat Sercana soruyordur kim lan bu diye.

Çevrimiçi Savaş

18 yaşında potansiyeli futbolcu. Tanımıyorum ama zehir olsa yutulur.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

abowww sen neler diyorsun öyle
U20 dünya kupası elemelerinde yaşıtları ile arasındaki fark epey belli oluyordu pres oyununda aktifti çizgi boyunca iki yönlü katkı vermeye çalışması falan gözüme çarpmıştı burada bu çocuğa sabır gösterilip iyi işlenebilirse büyük ihtimal 2 seneye bu çocuktan çok iyi para kazanırsın

Çevrimdışı celiker1

Beşiktaş bir orta saha transferi daha yapacak.

(TRT Spor)

https://x.com/kartalanalizcom/status/1887591889714749547?s=46

Sanki 6 numara transfer edecekmişiz geliyor bana🤔
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada takımı komple böyle oyuncularla doldurmakta doğru değil bu tip profiller saha içinde kendilerine bir şey katabilecek oyunculara da ihtiyaç duyar bundan kastım 35 lik bitmiş isimli oyuncular değil Atiba, Sosa, Marcelo, Adriano gibi doğru oyuncular

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

tek transfer üzerinden konuşmak yanıltıcı olacak ama sarılardan rekabet olarak bu kadar uzaklaştığımız bir dönem ne yazık ki yaşıyoruz madem böyle yatırımlık işlere girmekten başka çare göremiyorum
doğru olanı yaptılar umarım böyle iki işim daha açıklanır

Çevrimiçi Samet Demir

Transferi ilk okuduğunda basketbolcu aldığımızı varsayanlar ? :) :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Çocuğa biraz baktım fena değil gibi. Umarım iq testi istemişizdir bu takım için oyuncu alınırken ilk bakılacak şey. Bir de şu fenerle adının geçme işi biraz kıllandırdı beni, scout şefimiz onlara da önermediğine göre birileri türkiye'ye fısıldamış oyuncuyu. Neyse umarım iyi bir yatırımdır ve güzel işlere imza atar.

Çevrimiçi Samet Ç

Aynı elemelerde izlediğim Neyser Villareal o da büyük potansiyel santrafor ve sağ kanat oynayabiliyor

Çevrimiçi COB

Transferi ilk okuduğunda basketbolcu aldığımızı varsayanlar ? :) :)

Carlos Arroyo aklıma geldi benimde.

Hem Utah hemde bizde çok sevdiğim playmaker idi, sonra Ergin Ataman ile birlikte gs ye gitmişti.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkan Dahl transferinin açığa çıkmasına bayağı bozulmuş gibi, şu ismi öylesine olsa dahi söyleyebilen olmadı.

Çevrimiçi gokhans

Valla ben razıyım böyle transferlere. Bobo ve larin’de böyle geldi ve tuttu bizde, buda tutacak inşallah.. Rakiplerin transferlere bakıp moral bozmaya gerek yok. Herifler cm’de para hilesi yapmış gibi transfer yapıyor. Beyanlar, çift sözleşme, kaynağı belirsiz paralar, şikdler hileler hurdalar bırakın onlara kalsın. 90’lar daki gibi kolej havası yakalamamız gerekiyor, buna mecburuz, bir kaç tanede doğru tecrubeli adamın etrafına genç potansiyelli bir takım kurmak elzem. Geleceğe yönelik yapılanmamız elzem..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Çocuğa biraz baktım fena değil gibi. Umarım iq testi istemişizdir bu takım için oyuncu alınırken ilk bakılacak şey. Bir de şu fenerle adının geçme işi biraz kıllandırdı beni, scout şefimiz onlara da önermediğine göre birileri türkiye'ye fısıldamış oyuncuyu. Neyse umarım iyi bir yatırımdır ve güzel işlere imza atar.
fenerin scoutunun başındaki adam iyi oyuncu zaten bilinen oyuncu ayrıca geldiği kulübü bu işle hobi olarak bile ilgilenen herhangi biri İndependiente'yi mutlaka takip eder Moises Caicedo, Kendry Paez, Hincapie, Willian Pacho, Joel Ordonez, Justin Lerma, Preciado, Alan Minda hepsi İndependiente'den çıktı

Çevrimiçi Samet Demir

6.5 milyon sonraki satıştan %50 pay.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

Yeni gelen arkadaş Türkiye standartları için daha çok genç, umarım mental olarak sıkıntılı değildir ve gelişmeye devam eder. Hemen maç kurtarmasını falan beklemeyelim.

Çevrimiçi Samet Ç

6.5 milyon sonraki satıştan %50 pay.
bonservis normal pay olayı tat kaçırdı %20'den fazla verilmemeliydi

Etiketler: