2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1092198 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Mislintat'ın Japonya tarafı güçlü oradan bize Kota Takai ve Homare Tokuda çeksin
Bize bir tane adam yiyen bir 6 numara çeksin. Sonra canı ne isterse onu. Prenses gibi takılan topçu istemiyorum artık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Bize bir tane adam yiyen bir 6 numara çeksin. Sonra canı ne isterse onu. Prenses gibi takılan topçu istemiyorum artık.
Josef De Souza tarzı istiyorsanız Vini Souza'ya gidilir Fener sene başı 12'ye alacaktı sonradan vazgeçtiler pahalı ama Musrati'den gelen para basılabilir

Çevrimiçi Samet Demir

Josef De Souza tarzı istiyorsanız Vini Souza'ya gidilir Fener sene başı 12'ye alacaktı sonradan vazgeçtiler pahalı ama Musrati'den gelen para basılabilir
Hüseyin Yücel 6 numara ihtiyacını söyledi. Serdar Adalı da forvet. İnşallah 6 numarayı unutmazlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/sonsuzfutbtayfa/status/1873404010377732558

Halı sahada bütün topu bana gönderin gerisini ben hallederim diyerek hiç bir şey yapamayan abilere dönmüş.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/ertansuzgun/status/1873643085307265489

8 milyona gönderilmemeli bence. 6 ay düzenli forma ve güzel bir algı operasyonu ile yazın çok daha iyi paraya satılabilir. Musrati boş bir oyuncu değil bence. Takıma takviyelerle en azından 2 iyi kanat ile onun oyunu daha olgun hale gelecektir. Gedsonu da maç içerisinde eski bölgesine çekip Musrati, Gedson, Rafa üçlüsü işimizi oldukça görür. Burada dikkat edilecek konu gedsonun geriye eski yerine çekilmesi. İlerde konumlandığı zaman Musrati'nin defoları ortaya çıkıyor. Gedson ile birbirlerini güzel tamamlıyorlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

1 milyon kiralama, 8 küme de kalırsa opsiyon, 2 bonus. Kazık bir anlaşma olmuş.
aciliyeti olan bir bölge değil gereksiz acele etmeye gerek yok zamanı gelince zarar etmeden çıkarız devre arası Ndour'dan çıkıp Amir'i geri çağırsak bile yeter acil olan bölgeler belli 2 kanat 2 bek bizi sezon sonuna atar

Çevrimiçi levitate

aciliyeti olan bir bölge değil gereksiz acele etmeye gerek yok zamanı gelince zarar etmeden çıkarız devre arası Ndour'dan çıkıp Amir'i geri çağırsak bile yeter acil olan bölgeler belli 2 kanat 2 bek bizi sezon sonuna atar

amir'i geri çağırma işi zor olabilir, emirhan'ın bonservis düşsün diye yolladılar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Umarım Sergen ile çalışmaz Adalı

Çevrimiçi Monza

HY bence de son derece iyi niyetli ama en azından şu an için başkanlık için yetersizdi.
Çok dezavantajlı tarafı şu ki soruya hemen cevap veriyor. Biraz düşüneyim, politik cevap vereyim demiyor, o an aklına ne geliyorsa düşünmeden cevaplıyor. Yaş aldıkça düzelebilir ama.
Diğer bir sorun bazı mevzulardan gerçekten haberi yok. Ciro'nun parayı ben verdim diyor, sunucu ile beraber 3 yıllık hesap yapıyorlar. Sonra ekibinden mesaj geliyor 'Ciro'nun sözleşmesi 3 yıllık değil, 2 yıllık' diyor. Yani bunu nasıl bilemiyor anlamadım, ben şu taraftar halimle biliyorum adamın sözleşme süresini. Ancak göründüğü kadarıyla samimi Beşiktaşlı. Kaybedilmemesi gereken biri. Bizde 2 sarışın gibi bir dünya başkan adayı çıkmaz. 

Neticede Serdal Başkan hayırlı olsun. Başta Sergen mevzusu olmak üzere her ne kadar içimize sinmeyen bazı şeyler varsa da artık bize düşen; hep destek, tam destek.

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/sonsuzfutbtayfa/status/1873404010377732558

Halı sahada bütün topu bana gönderin gerisini ben hallederim diyerek hiç bir şey yapamayan abilere dönmüş.
Adamlar ihtiyaçları olan Medina yerine bunu tercih ettiler biz yine bunlardan önce toparlanırız gibi bu kadar kötü yönetilmemize rağmen

Çevrimiçi murat

HY bence de son derece iyi niyetli ama en azından şu an için başkanlık için yetersizdi.
Çok dezavantajlı tarafı şu ki soruya hemen cevap veriyor. Biraz düşüneyim, politik cevap vereyim demiyor, o an aklına ne geliyorsa düşünmeden cevaplıyor. Yaş aldıkça düzelebilir ama.
Diğer bir sorun bazı mevzulardan gerçekten haberi yok. Ciro'nun parayı ben verdim diyor, sunucu ile beraber 3 yıllık hesap yapıyorlar. Sonra ekibinden mesaj geliyor 'Ciro'nun sözleşmesi 3 yıllık değil, 2 yıllık' diyor. Yani bunu nasıl bilemiyor anlamadım, ben şu taraftar halimle biliyorum adamın sözleşme süresini. Ancak göründüğü kadarıyla samimi Beşiktaşlı. Kaybedilmemesi gereken biri. Bizde 2 sarışın gibi bir dünya başkan adayı çıkmaz. 

Neticede Serdal Başkan hayırlı olsun. Başta Sergen mevzusu olmak üzere her ne kadar içimize sinmeyen bazı şeyler varsa da artık bize düşen; hep destek, tam destek.
bir düzine başkan adayı hiçbir kulüpte çıkmaz.zengin adam kaybedeceği yarışa girmek istemez.kongre üyelerini tartsrlar bakarlar ona göre aksiyon belirlerler önemlimolan çok adayla girmek değil.Brşiktaş hiçbir zaman başkansız kalmaz.önemlinolan nitelikli başkan ve yönetici bulmak.malesef hem başkan hemde yönetim kutulu olarak gittikçe daha kötüye gidiyoruz.sebadan sonraki dönemde seçilen ve yarışa katılan yönetim listelerinde bulunan isimler ile şimdikilere bakınca gerilemeyi net olarak görebiliyoruz.

Çevrimiçi Monza

bir düzine başkan adayı hiçbir kulüpte çıkmaz.zengin adam kaybedeceği yarışa girmek istemez.kongre üyelerini tartsrlar bakarlar ona göre aksiyon belirlerler önemlimolan çok adayla girmek değil.Brşiktaş hiçbir zaman başkansız kalmaz.önemlinolan nitelikli başkan ve yönetici bulmak.malesef hem başkan hemde yönetim kutulu olarak gittikçe daha kötüye gidiyoruz.sebadan sonraki dönemde seçilen ve yarışa katılan yönetim listelerinde bulunan isimler ile şimdikilere bakınca gerilemeyi net olarak görebiliyoruz.

FO aniden bırakıp gittikten sonraki seçime son anda ANÇ katılmıştı. İsimlerini hatırlamıyorum, teşbihte kusur olmaz, apartman yöneticisi bütçesinde insanlardı adaylar.

Son HA olayı, ne sevindik vizyonu olan adam geldi sonunda diye, nihayetinde ANÇ yi bile arattı. O yüzden Adalı gibi Yücel gibi kişileri küstürmemek lazım. Beşiktaş tabii ki başkansız kalmaz ama sonunda Röpdöşambr gibi birine kalmak ta var. 

Ben makro ekonomiden zerre anlamam ama gördüğüm şu ki klübün bütçesi tahminlerin ötesinde kötü. Bu nedenle hem paralı hem de gönüllü adam lazım. Bu durumda geriye bir iki kişi ancak kalıyor. Yoksa Beşiktaşlı zengin çok ama elini taşın altına koyacak kimse pek az. Bir arkadaşımız yazmıştı burada bırakmam seni kampanyasında Rahmi Koç'un verdiği para 300 bin euro, diye. Sponsorluk ayrı bir şey. Onun vergiden mahsubu falan vardır.

Tabi zengin başkan lazım derken hiç kimse 4-5 milyondan fazla cebinden hibe vermiyordur, borç veriyordur, veya krediye kefil oluyordur (bu da az bir şey değil ama bildiğim kadarıyla Türkiyede bir klübün borcu için bir banka başkanın kendi sermayesine gitmiş değil). Adalı bir konuşmasında klübün gelecek 3,5 yıllık gelirinin tamamı temlikli diyordu. Bu durumda kim başkan olursa olsun ya sermaye arttırımı yapacak ya da bankadan uzun vadeli kredi alacak. Gayrimenkul projeleri falan olsa bile 5-10 yıllık süreçler.
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2024, 16:25:33 Monza ]

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Sinan23

Onuachu nun takımında alınacak tek adam Tyler Dibling. Soy adına r ve b ekleyince tam o iş için doğmuş biri.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi sEuL

https://x.com/EagleKartalizm/status/1874193472439365700
Bu taraftarın ve yönetici olacakların eski futbolcu seviciliginide anlamıyorum. Ridvan’i sattın paranı aldın, yürü git işte ne ugrasiyorsun.
Ridvan Rangers’ta ne yapmış ki Beşiktaş’ta oynatmaya layık görüyorsun. Halen her deparda adelesini tutup çıkarın beni diye kenara işaret ediyor. Bu vasat seviciligi ile bizden bu cacık olmaz.

Sergen’dende bi cacık olmaz. Bi heveslenir sene sonuna kadar gazla birseyler yapar. Ardından cani sıkılıp Bodrum’a takilmaya gider ve 2. senesi bitmeden sezon ortasında yine hoca bakmaya başlarız.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu taraftarın ve yönetici olacakların eski futbolcu seviciliginide anlamıyorum. Ridvan’i sattın paranı aldın, yürü git işte ne ugrasiyorsun.
Ridvan Rangers’ta ne yapmış ki Beşiktaş’ta oynatmaya layık görüyorsun. Halen her deparda adelesini tutup çıkarın beni diye kenara işaret ediyor. Bu vasat seviciligi ile bizden bu cacık olmaz.

Sergen’dende bi cacık olmaz. Bi heveslenir sene sonuna kadar gazla birseyler yapar. Ardından cani sıkılıp Bodrum’a takilmaya gider ve 2. senesi bitmeden sezon ortasında yine hoca bakmaya başlarız.
Rıdvan anca 6 aylık kiralık mantıklı olabilir (sakatlık riski olmasa). Onun harici 4 milyon falan bonservis vermek hiç mantıklı değil.

Hakanın kardeşi vardı birde diğer u21 oyuncusu falan daha mantıklı sol bek için. Tüm bölgelere gurbetçi olsun yabancı olsun her türlü mantıklı hamleler mevcut. Yeterki imkanlarını kullanmasını bil.

Sergen konusu da Şenol konusu ile aynı. Ders almamız gerekiyor. İyi kötü göreceğiz yoksa bu muhabbetler her sıkıntılı hoca sonrası sürekli dönecek. Şuan hocamız olmadığı için rahat yazıyorum. İmzalar atıldığı zaman mecbur ilk etapta  destekleyeceğim.

Çevrimdışı Akil Emre

Rafa, gedson, iyi bir paulista dışında ilk 11 oynayacak seviyede oyuncumuz olduğunu düşünmüyorum, Sergenin gelmesi doğrudan kaleci transferini erteleyecektir, ersin ve mert ile alakasız maçlarda puan kayıpları yaşanacaktır. Rıdvan ancak iyi bir sol bek yedeği olur aynı svensonun sağ bek yedeği olması gibi, net isimler alınmassa kadro kalitemiz gelecek sezonlarda bile gs ve fb ile yarışamaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi kartalizma190399

Daha hoca belli olmamisken neden transfer konusuluyor? Isimler konusuluyor?

Çevrimiçi sEuL

https://x.com/Besiktaslilik/status/1874526390697292103
Para bitti tabi, önce TV’ye çıkmaya başladı şimdi TD’lik kovalıyor. 1.5 yılda cebe 1-2M Euro arası birsey indirse yine 2 yıllık tatil masrafı çıkar. Sonra yine bi saf bulur gelir.

Etiketler: