2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1089758 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Para bitti tabi, önce TV’ye çıkmaya başladı şimdi TD’lik kovalıyor. 1.5 yılda cebe 1-2M Euro arası birsey indirse yine 2 yıllık tatil masrafı çıkar. Sonra yine bi saf bulur gelir.
Parasının bitmesi ile alakası yok bence. Sergen Antalyada yaşadığı hezimetten sonra rotasını televizyona çevirdi. Bizde taraftar olarak adamı tekrar hoca olması için ikna etmeye çalışıyoruz. Mevzu bence tamamen bu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

gese aldı onu berke ile beraber
Buraya bunu atınca gördüm. Ahmet çok önemli değilde. Berke üzdü.

Çevrimiçi gokhans

Buraya bunu atınca gördüm. Ahmet çok önemli değilde. Berke üzdü.
aldığı falan yok, her yıl aynı muhabbet, bir kaç anadolu topçusu anlaştı muhabbeti çıkarıp, kendi maçlarında bağlıyorlar sonra almıyorlar. İrfancan içinde aynı muhabbet oldu yalan boş işler kanmayın..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

aldığı falan yok, her yıl aynı muhabbet, bir kaç anadolu topçusu anlaştı muhabbeti çıkarıp, kendi maçlarında bağlıyorlar sonra almıyorlar. İrfancan içinde aynı muhabbet oldu yalan boş işler kanmayın..
aldı ayrıca eyüp sana topçu satmaz Berke'nin Mert'ten fazlası yok eksiği bile var Kutucu falanda en fazla yedek olur sen almaya kalkınca 4-5 milyon çekerler yedeğe o kadar para verilmez

Çevrimiçi gokhans

aldı ayrıca eyüp sana topçu satmaz Berke'nin Mert'ten fazlası yok eksiği bile var Kutucu falanda en fazla yedek olur sen almaya kalkınca 4-5 milyon çekerler yedeğe o kadar para verilmez
sözleşme yok, açıklama yok, dedikodu var bu anlaşıldığı anlamına gelmiyor. Daha önce irfancan’da devre arası gs forması giyecek anlaşıldı dendi olmadı gs maçlarını verdiğiyle kalıp fenere gitti, keza sana böyle 20 adam sayarım. Ki bana görede beşiktaş için yetersiz oyuncular. 15lik kaleciyle yasin’i tercih ederim transfer için.

Çevrimdışı Akil Emre

Yabancı sınırı yok bu tarz isimlere para verileceğine güney amerikadan kaleci bulup önümüze baksak, ne mert ne ersin ne de berke bizim için anca yedek isimler olmalı.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/foootballo/status/1874899899524973047
Musrati'den alış maliyetine çıkmak başarıymış aynen adamı çöp yaptılar kimlere kaldı şu kulüp vallahi yazık önümüzdeki 5 sene falan birşey beklemek hata olur şu kulüpten

Çevrimiçi Samet Ç

Yabancı sınırı yok bu tarz isimlere para verileceğine güney amerikadan kaleci bulup önümüze baksak, ne mert ne ersin ne de berke bizim için anca yedek isimler olmalı.
oralardan topçu falan bekleme o yapılanma işleri falan komple hikaye transfer dönemi açılsın görürüz hep birlikte

Çevrimiçi Samet Demir

1 sol bek, 1 sol kanat en acilinden. Daha sonra Musrati giderse 6 numara. Bu 3 transfer en elzem olanları. Geri kalanına hoca v.s. Karar versin.

Çevrimiçi gokhans

1 sol bek, 1 sol kanat en acilinden. Daha sonra Musrati giderse 6 numara. Bu 3 transfer en elzem olanları. Geri kalanına hoca v.s. Karar versin.
musrati gitmessede 6 numara şart + amir dönsün, klasik 6 - gedson - amir 3 lüsü taş gibi olur orta saha için. ilerde rafanın önünde yıpratıcı güçlü oyun kurucu hem golcü bir santrafor weghorst-sorloth tarzı. Dediğin gibi sol bek ve hızlı dinamik bir sol kanat ile ayağa kalkar bu takım.

Çevrimiçi Samet Demir

musrati gitmessede 6 numara şart + amir dönsün, klasik 6 - gedson - amir 3 lüsü taş gibi olur orta saha için. ilerde rafanın önünde yıpratıcı güçlü oyun kurucu hem golcü bir santrafor weghorst-sorloth tarzı. Dediğin gibi sol bek ve hızlı dinamik bir sol kanat ile ayağa kalkar bu takım.
Bu üçlü ile oynarsak rafa kanada kayar. 4-2-3-1 ve türevini oynamayan şampiyon olamazmış bizim ligde.

Mert
Svenson-t.tlha/udokhai-emirhan-transfer
Transfer-gedson
Rafa
Transfer-Transfer
İmobille/Semih
Devre arası 4 iyi adam. Bu adamlar idare eder ya tutarsa tipte oyuncular olmayacak. Yıldız falan olması mühim değil. Yeter ki gözlemi iyi yapılıp araştırılsın.

Yazın da sağ bek, sağ stoper, forvet, kaleci olarak bu 4 bölgeye çok iyi adam alarak taş gibi kadromuz olur.

Devre arası ve yaz transfer döneminde de ikişer gurbetçi denk getirsek tadından yenmez.

Yeterki iyi bir akıl olsun.
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2025, 11:37:27 Samet Demir ]

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/SportsDigitale/status/1874884960064286815?t=vjt7Hik2kMape5jFyg1DGA&s=19

Gürsoy Yalçın oyuncu izlemeye başladıysa seneye kesin şampiyonuz
Alay konusu yapmak istemiyorum ama. Konu tamda alay konusu olacak nitelikte. Fm 2024'ü ortalama bin saat oynayan bir adama transferleri sorsunlar Gürsoyunkinden daha tutarlı olacağı kesin.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/demarkesports/status/1875142445580628477
Hayatında 10 milyonu bir arada görmemiş bu şahıs. Birde giriş cümlesi olarak pazarlık malzemesi yapmak istemiyorum ama diyor. Anlıyoruz merak etme :)

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/demarkesports/status/1875142445580628477
Hayatında 10 milyonu bir arada görmemiş bu şahıs. Birde giriş cümlesi olarak pazarlık malzemesi yapmak istemiyorum ama diyor. Anlıyoruz merak etme :)
insanların aklıyla dalga geçiyorlar. gs istesin 2-3 milyona satarlar. Neticede samsun da, eyüp de gs'nin altyapı takımı oldu. Emir Yaşar ve Mehmet Tuğra Yeşilyurt, berke'den kat kat daha potansiyelliler.. Keza Ahmet kutucu ayarında yabancı oyuncu bonservissiz düşük maaşlı dünya kadar bulursun. Ahmet Kutucu'nun çıkabileceği en üst nokta rashica'nın sol bacağı etmez..

Çevrimiçi Samet Demir

insanların aklıyla dalga geçiyorlar. gs istesin 2-3 milyona satarlar. Neticede samsun da, eyüp de gs'nin altyapı takımı oldu. Emir Yaşar ve Mehmet Tuğra Yeşilyurt, berke'den kat kat daha potansiyelliler.. Keza Ahmet kutucu ayarında yabancı oyuncu bonservissiz düşük maaşlı dünya kadar bulursun. Ahmet Kutucu'nun çıkabileceği en üst nokta rashica'nın sol bacağı etmez..
O paralara Portodan Deniz Gül alınabilir sanırım. Potansiyelli diyorlardı takip etmedim ama. Bunlar kafayı yemişler.

Sergen Yalçın gelirse kaleci transferi istemez yazın Mert ile sözleşme yenilenir diye düşünüyorum.

Çevrimiçi COB

Ben Musrati'nin o paralara gitmesini doğru bulmuyorum eğer kronik sakatlık muhabbeti doğru değilse. Kaldı ki ondan önce gitmesi gereken bir ton oyuncu var.

Etrafını iyi transferlerle halledersen Musrati bambaşka bir oyuncu olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Sinan23

Takımım sorunu IQ. Birbirinden gerizekali oyuncu topluluğu. Sol bek sağ bek gedson vs gerizekali bu da takimi etkiliyor. Devre arası transferde IQ testi şart. Yoksa puan farkı 60 olur. Iki solak stoper çıkamıyor. Bekleri veriyorlar top kaleciye dönüyor. Gedsona veriyorlar sol stopere dönüyor. Gene bir haftasonumu öldürdüler. Umarım hepsinin kariyeri tez zamanda biter.

Çevrimiçi tolga1903

Takımım sorunu IQ. Birbirinden gerizekali oyuncu topluluğu. Sol bek sağ bek gedson vs gerizekali bu da takimi etkiliyor. Devre arası transferde IQ testi şart. Yoksa puan farkı 60 olur. Iki solak stoper çıkamıyor. Bekleri veriyorlar top kaleciye dönüyor. Gedsona veriyorlar sol stopere dönüyor. Gene bir haftasonumu öldürdüler. Umarım hepsinin kariyeri tez zamanda biter.

Evet evetttt aynen böyle bunu birinin farketmesi çok sevindiriyor beni. Bu takımın zeka problemi fizik kalite probleminden falan çok daha önde. Oyunu aklıyla oynayan belki kırıntı olabilecek musrati hariç takımda kimse yok ki onun da fizik kalitesi 45 yaşında eş dost rica etti diye halisahada oynayan ex futbolcudan hallice.

Hele o gedson var ya gedson mücadelesi koşması iki yönlü oyunu falan hepsini bir kenara at karar mekanizması bu kadar kötü oyuncu olamaz ismail köybaşı serdar kurtuluş'a falan rahmet okutur. Geçen sene ile bu senenin ortak kümesi gedson fernandes bunu artık biri görmeli bir kez olsun bekte denenmedi şu çocuk ferdi kadıoğlu gibi bişey çıkacaktı belki çıkara çıkara veli kavlağın hızlısını çıkardılar. Bu kulübün artık futbolcu transfer ederken tek mottosu iq testi olmalı zeki futbolculara hasret kaldık yeter rashica gedson svenson masuaku gibi 20 iq topçulardan midem bulandı

Çevrimiçi Samet Demir

Evet evetttt aynen böyle bunu birinin farketmesi çok sevindiriyor beni. Bu takımın zeka problemi fizik kalite probleminden falan çok daha önde. Oyunu aklıyla oynayan belki kırıntı olabilecek musrati hariç takımda kimse yok ki onun da fizik kalitesi 45 yaşında eş dost rica etti diye halisahada oynayan ex futbolcudan hallice.

Hele o gedson var ya gedson mücadelesi koşması iki yönlü oyunu falan hepsini bir kenara at karar mekanizması bu kadar kötü oyuncu olamaz ismail köybaşı serdar kurtuluş'a falan rahmet okutur. Geçen sene ile bu senenin ortak kümesi gedson fernandes bunu artık biri görmeli bir kez olsun bekte denenmedi şu çocuk ferdi kadıoğlu gibi bişey çıkacaktı belki çıkara çıkara veli kavlağın hızlısını çıkardılar. Bu kulübün artık futbolcu transfer ederken tek mottosu iq testi olmalı zeki futbolculara hasret kaldık yeter rashica gedson svenson masuaku gibi 20 iq topçulardan midem bulandı
Maç sırasında yazdım, bir önceki ve ondan bir önceki maçta da yazdım. Gedsonun yerin Musratinin yanı. Koşsun tırmalasın. İlerde istenilen işi yapacak Rafa var. O olmasa Muci bile olur. Ama o bölgede gedson olmaz. Top buna gelir sağa sola bakıyor çalım atamazsa geri atıyor topu. İmobille desen eyt li gibi takılıyor. İlerde top tutamazsam defansın da foyası açığa çıkar.

Teknik ekipte gio ya sallayıp suçu üzerinden atıyor. Biz ne çektik. Kimin tavuğuna kışt dedik. Cami duvarına mı işedik. İstemeden bir yetimin hakkını mı yedik. Yeter artık isyan ettirdi bana bu durum. Her gelen gideni aratıyor oldu.

Etiketler: