2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1089200 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Gedsonu mu satıyoruz o zaman? Ya ihtiyaçlar belli, takımda belli. Neden bu ihtiyaclar ya tutarsa/iş görür transferlere halledilmeye çalışılıyor ki?
Bankalar birliği anlaşmasından çıkmadan Gedson'u satmak büyük enayilik olur kardan gelecek %50 Benfica'ya gidecek kalan paranın %50'side bankalar birliği borcuna gidecek bize çerez parası kalır umarım öyle bir şey yapılmaz

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

bu aral şimşir israilli oyuncularla kavga ettikten sonra bayağıdır kadroya giremiyormuş, ucuza alınabilir adalı gurbetçi topçulardan bahsediyor hep gitsin halletsin
ayrılacakmış zaten takımdan girmek lazım

Çevrimdışı celiker1

Serdal Adalı'nın  "Sağ-sol açık,sol bek,ön libero lazım ama ben santraforda alınması gerektiğini düşünüyorum" açıklaması çok doğru tespitti.Her mevki önemlidir ama alınacak santrafor Serdal Adalı'nın ve en önemlisi  Beşiktaş'ımızın geleceği için en önemli parçadır.Takımı bir yerlere taşıyanda,çocukların Beşiktaş'lı olmasına vesile olanda,sokaklarda pr yapanda,taraftarı coşturanda en önemli parça santrafordur.Her zaman santraforun kadar varsındır.İmmobille alınırken "Keşke bu maliyete Onuachu alsaydık.Penaltısız her türlü 15+ golü var" demiştim.Eğer Serdar Adalı'nın dediği gibi devre arası santrafor alacaksak bu İmmobille'den bariz üstün,takımın birinci santraforu olacak öteki yıl as 11 transferi olmalıdır.Eğer böyle bir santrafor alınmayacaksa hiç alınmayıp sezon sonu beklensin daha iyi.Özellikle burada hata lüksümüz yok yok yok.Tercihim sırtında adam taşıyan,ayıboğan bir golcü olması olur.
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2024, 21:37:31 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Serdal Adalı'nın  "Sağ-sol açık,sol bek,ön libero lazım ama ben santraforda alınması gerektiğini düşünüyorum" açıklaması çok doğru tespitti.Her mevki önemlidir ama alınacak santrafor Serdal Adalı'nın ve en önemlisi  Beşiktaş'ımızın geleceği için en önemli parçadır.Takımı bir yerlere taşıyanda,çocukların Beşiktaş'lı olmasına vesile olanda,sokaklarda pr yapanda,taraftarı coşturanda en önemli parça santrafordur.Her zaman santraforun kadar varsındır.İmmobille alınırken "Keşke bu maliyete Onuachu alsaydık.Penaltısız her türlü 15+ golü var" demiştim.Eğer Serdar Adalı'nın dediği gibi devre arası santrafor alacaksak bu İmmobille'den bariz üstün,takımın birinci santraforu olacak öteki yıl as 11 transferi olmalıdır.Eğer böyle bir santrafor alınmayacaksa hiç alınmayıp sezon sonu beklensin daha iyi.Özellikle burada hata lüksümüz yok yok yok.Tercihim sırtında adam taşıyan,ayıboğan bir golcü olması olur.
onuaçhu bu sene 0 gol atmış.onuaçhu alsaydık kanat oyuncumuz yok nasıl gol attıracaktık.zaten kontratak oynuyoruz.bize attığı gibi bit golu bu yüzyıl içinde birdaha atamaz.yanlış seçim olurdu bu takım için.

Çevrimiçi levitate

bu kartalist'in özel hesabından yazdığı şeyler 10 gün önce yazmış ama paylaşalım

Reklam gibi gözükmemesi için adayın adını vermiyorum. Kazanması taktirde Devyne Rensch ile alakalı temasları olacak.

Adaylardan 1 tanesi Roony Bardghji ile ilgileniyor, oyuncunun yaklaşık 2 ay daha sürecek bir sakatlık sıkıntısı var. Sakatlık sıkıntısı takip ediliyor, sözleşmesi sene sonu bitiyor. Cuzi maaşa 4 yıllık kontrat yapılma düşüncesi var.

Adaylardan 1 tanesi Rıdvan Yılmaz'ın menajeri ile görüşme gerçekleştirdi 1.5 yıl kiralık düşünceleri bulunuyor.

Adayların 1 tanesi, Muçi'nin satılması durumunda Sem Steijn, oyuncunun 25de sözleşmesi bitiyor ama 1 yıl opsiyonu var. Cuzi miktarda alınması planları içerisinde.

@Samet Ç

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu kartalist'in özel hesabından yazdığı şeyler 10 gün önce yazmış ama paylaşalım

Reklam gibi gözükmemesi için adayın adını vermiyorum. Kazanması taktirde Devyne Rensch ile alakalı temasları olacak.

Adaylardan 1 tanesi Roony Bardghji ile ilgileniyor, oyuncunun yaklaşık 2 ay daha sürecek bir sakatlık sıkıntısı var. Sakatlık sıkıntısı takip ediliyor, sözleşmesi sene sonu bitiyor. Cuzi maaşa 4 yıllık kontrat yapılma düşüncesi var.

Adaylardan 1 tanesi Rıdvan Yılmaz'ın menajeri ile görüşme gerçekleştirdi 1.5 yıl kiralık düşünceleri bulunuyor.

Adayların 1 tanesi, Muçi'nin satılması durumunda Sem Steijn, oyuncunun 25de sözleşmesi bitiyor ama 1 yıl opsiyonu var. Cuzi miktarda alınması planları içerisinde.

@Samet Ç

https://x.com/yesitsaqif/status/1873420883983032393
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

onuaçhu bu sene 0 gol atmış.onuaçhu alsaydık kanat oyuncumuz yok nasıl gol attıracaktık.zaten kontratak oynuyoruz.bize attığı gibi bit golu bu yüzyıl içinde birdaha atamaz.yanlış seçim olurdu bu takım için.
Kanatsız bu takımı zaten hiç yorumlanayalım.Onuachu'nun 0 golüne takılma.Takımı ile alakalı.Küme düşecekler.Bu hafta seyrettim yinede rakibi zorlayan oyuncu oldu.Ben sezon başı için dedim İmmıbille adı çıktığında bu maliyete Onuachu alırım diye.Bundan sonrası için şart değil.Sırtında adam taşıyan,ayıboğan olsun yeterki.Bugün bile olsa tam sezonda penaltısız 15+ atar iddasında olurum ama her türlü Onuachu için.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Kanatsız bu takımı zaten hiç yorumlanayalım.Onuachu'nun 0 golüne takılma.Takımı ile alakalı.Küme düşecekler.Bu hafta seyrettim yinede rakibi zorlayan oyuncu oldu.Ben sezon başı için dedim İmmıbille adı çıktığında bu maliyete Onuachu alırım diye.Bundan sonrası için şart değil.Sırtında adam taşıyan,ayıboğan olsun yeterki.Bugün bile olsa tam sezonda penaltısız 15+ atar iddasında olurum ama her türlü Onuachu için.
3te 1i maliyetine weghorst alırdım, en azından ileride top tutardı, takımı hücuma taşır, hava hakimiyeti falan kazandırırdı, aradaki farklada kanat alırdım..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç
Bardghi çapraz koparttı o iş zar atmak olur toparlanması yeni sezonu bulur Rıdvan için 4 milyon pound istiyor Rangers kiralık falan olmaz Steijn ile Twente 2028'e uzattı ucuza falan bırakmaz hayal o iş olabilirliği enn yüksek oyuncu Rensch ama imza parası ve isteyeceği maaş bek için maliyetli yüksek olur iki adayda muazzam plan program yapmış tebrik etmek lazım :D

Çevrimiçi levitate

Bardghi çapraz koparttı o iş zar atmak olur toparlanması yeni sezonu bulur Rıdvan için 4 milyon pound istiyor Rangers kiralık falan olmaz Steijn ile Twente 2028'e uzattı ucuza falan bırakmaz hayal o iş olabilirliği enn yüksek oyuncu Rensch ama imza parası ve isteyeceği maaş bek için maliyetli yüksek olur iki adayda muazzam plan program yapmış tebrik etmek lazım :D

bardghi ocak sonu dönüyormuş diyolar hiç araştırmadım ama

rıdvan geçen penaltı kaçırınca kıymete bindi takımda hocayı yiyecez diye penaltı atmak istememiş kimse bizimki gönüllü olup kaçırmış :D

rensch alsak satışı rahat olur bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer yarışmak istiyorsak takımın gerideki 5 oyuncusu yedeğe düşmek zorunda orta sahaya Musrati göndereceksen bir tane sağlam 6 lazım kanatlara direkt 11 yazacağın 2 oyuncu lazım santraforun Ciro yedeğe düşmek zorunda bunların birini bile eksik yapıp yama yapmaya çalışırsan yarışma ihtimalin yok birazda gerçekler

Çevrimiçi Samet Ç

bardghi ocak sonu dönüyormuş diyolar hiç araştırmadım ama

rıdvan geçen penaltı kaçırınca kıymete bindi takımda hocayı yiyecez diye penaltı atmak istememiş kimse bizimki gönüllü olup kaçırmış :D

rensch alsak satışı rahat olur bence
Şubat sonunu bulur Bardghi'nin dönüşü toparlanması yeni sezon sakat oyuncuyu da yatırım yaparsak bu gözlerin gördüğü en garip şey olur diyeceğimde zamanında sedyeyle birlikte Enaramo almışlığımız var :D

Çevrimiçi Samet Ç

Alınacak en mantıklı adam Arthur Cabral macera aramaya hiç gerek yok Yücel'in listede Kulenovic ile birlikte vardı

Çevrimiçi levitate

Şubat sonunu bulur Bardghi'nin dönüşü toparlanması yeni sezon sakat oyuncuyu da yatırım yaparsak bu gözlerin gördüğü en garip şey olur diyeceğimde zamanında sedyeyle birlikte Enaramo almışlığımız var :D
ama harbi potansiyelli çocuk yaşı da 19 girilir bence ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/yesitsaqif/status/1873420883983032393
Mislintat Sergen ile tek ortak noktaları tipsel olarak birbirlerine benzemeleri ve ikisininde Nuri Şahin'i sevmemesi :D

Çevrimiçi Samet Ç

ama harbi potansiyelli çocuk yaşı da 19 girilir bence ya
Kopenhag ucuza bırakıyorsa sakatlık dönüşü sıkıntı olur girmem o toplara

Çevrimiçi Samet Ç

Mislintat Sergen ile tek ortak noktaları tipsel olarak birbirlerine benzemeleri ve ikisininde Nuri Şahin'i sevmemesi :D
Bu arada bu abinin Ajax'tan kovulma sebebi menajer ilişkileriyle transfer yapması onu da şimdiden yazalım sonra sövmeyin adama

Çevrimiçi Samet Ç

Adalı'nın getireceği adam Tuchel'le sorun yaşamış adam Nuri ile de hali hazırda sorun yaşıyor Ajax'ta komisyoncu damgası falan yedi doğruluğunu bilemem iddialar öyle göreve getirdiğin zaman anahtar teslimi yapmalısın scout gözü iyidir Lewa, Kagawa, Hummels, Barrios falan buldu Arsenal Wenger sonrası anahtarı teslim etti Stuttgart'ın yapılanmayı yaptı adamların durum ortada ama Sergen ile falan yapamaz

Çevrimiçi levitate

Kopenhag ucuza bırakıyorsa sakatlık dönüşü sıkıntı olur girmem o toplara

2025 aralıkta sözleşmesi bitiyor ne kadar isteyebilirler ki
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

2025 aralıkta sözleşmesi bitiyor ne kadar isteyebilirler ki
Hala umutları varsa oyuncudan satmazlar umutları yoksa 5-6 ya bırakırlar

Çevrimiçi Samet Ç

Mislintat'ın Japonya tarafı güçlü oradan bize Kota Takai ve Homare Tokuda çeksin

Etiketler: