2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107496 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

https://twitter.com/ajansbesiktastr/status/1832489447515955323
Temposuz oyuncu.kim uyduruyor bu haberleri.aklı başında bir teknik adamın isteyeceği tipte bir oyuncu değil.bu temposuzluğu kaldıracak tabelası da yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Temposuz oyuncu.kim uyduruyor bu haberleri.aklı başında bir teknik adamın isteyeceği tipte bir oyuncu değil.bu temposuzluğu kaldıracak tabelası da yok.
Valla ben isterim abi, 5 kişi defans yaparız forvete de bunu koyarız. Halı sahada belimiz bükülmez
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Emirhan antrenmanda sakatlanmış, ciddiymiş sakatlığı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

emirhan ilkhan sakatlanmış 6 ay yokmuş

kariyeri tepetaklak gidiyor üzücü
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

birader soy ismimi de yazsana aklımız gitti

Çevrimiçi Necmi

sayende milli takım td sine sağlam sövülmüştür 😂

Çevrimiçi Necmi

emirhan ilkhan sakatlanmış 6 ay yokmuş

kariyeri tepetaklak gidiyor üzücü
hangi takımda şu an

Çevrimdışı sEuL

En gereksiz oyuncu profili, gitsin kuaför açıp saçları ile uğraşsın sabah akşam.

Bi bok olmadan kendini oldum sananlardan, Rafa’nin çeyreği kadar bile koşup mücadele etmez. 90 dakika bir şut çekecek diye bekler bütün taraftar. 5 aydır bekliyorum (...) bir takımla anlaşmasını, ama enayi bir klup bulamadı şu ana kadar. Biz imzalarsak yönetimin en kötü transferi olur, Umut Meras/ Kenan Karaman gillerden olur gitmesi için dua eder dururuz.
Nasıl bi lobisi varsa herifin, hiçbir bok oynamadan birde milli takıma çağrıldı yıllardır.
Akşam akşam tansiyonum çıktı durduk yere bu haber yüzünden. Bizden uzak olması dileği ile.

Çevrimdışı celiker1

hangi takımda şu an
Konyaspor'a imza aşamasındayken Torino antrenanında sakatlanmış
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimdışı abdusta

"Cameroon sport news konusan Aboubakar Zimbabwe macında gollerine devam edip formda oldugumu gösterecegim.Beşiktaşta mutlu oldugunu ifade eden milli futbolcu hocasına mesaj gönderdi." tabiki latife..
Ancak bir sorun var Aboubakarın Hataya transferi için Türkiyede olup ıslak imza ve saglık kontrolu olacagını dusunursek Zimbabwe macı deplasmanda ayın 10unda kafilenin kameruna donmesi Turkiyeye gelmesi ayın 12si13unu bulacaktır.Afrikalıların geç gelme sendromunuda dusunursek son dakika gelecektir.bu durumda yerine alınacak yabancı transferin evraklarının tamamlanması için yeterli saat bile yok.umarım yönetim bu hususu planlayacaktır.
Saygılar

Çevrimdışı Ravenman

En gereksiz oyuncu profili, gitsin kuaför açıp saçları ile uğraşsın sabah akşam.

Bi bok olmadan kendini oldum sananlardan, Rafa’nin çeyreği kadar bile koşup mücadele etmez. 90 dakika bir şut çekecek diye bekler bütün taraftar. 5 aydır bekliyorum (...) bir takımla anlaşmasını, ama enayi bir klup bulamadı şu ana kadar. Biz imzalarsak yönetimin en kötü transferi olur, Umut Meras/ Kenan Karaman gillerden olur gitmesi için dua eder dururuz.
Nasıl bi lobisi varsa herifin, hiçbir bok oynamadan birde milli takıma çağrıldı yıllardır.
Akşam akşam tansiyonum çıktı durduk yere bu haber yüzünden. Bizden uzak olması dileği ile.

+1903

Aynen, Barış Alper'den bir farkı yok.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Masuaku'nun 10 numara versiyonu. Aşırı bireysel, takım oyunundan uzak , topsuz oyunu yetersiz. Bronchorst'un istediği tarzda bir oyuncu değil. 20'li yaşlarının başlarında doğru bir teknik direktörle aşama kaydedebilirdi ama bu saatten sonra zor. Transferinin Eylül'e sarkması bile zihniyetinin bir özeti.

Çevrimiçi murat

yasin özcanı alıp geleceğe yatırım yapmak lazım.maxim bora dal  ve mertcan ayhan da değerlendirilebilir.
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2024, 14:06:13 murat ]

Çevrimdışı Savaş

Amartey ve Oxlade haberleri bıçak gibi kesildi. Bunlar kalacak bizim başımıza sanırım.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi kartalizma190399

Kostic bizim isimize yaramazmiydi? Solbekte iyi kotu alternatif, sol acik da oynar. FB aldi ama niye aldi belli degil.
Tam solbek degil, sol acikta Maximin ve Tadic, hatta Oguz Aydin var. Sirf GS almasin diye yine adam aliyorlar, sacma sapan kadro muhendisligi yapiyorlar.
Oguz Aydin'a 6 milyon euro odediler, cocuk curuyup gidecek, yazik. Kac sene oldu, kac teknik direktor sportif direktor geldi ama bunlarin sacma sapan rakiplerine gore transfer yapip dengesiz kadro kurmalari degismedi hic.

Biz galiba kapattik.

Çevrimiçi murat

Mane ismi dolaşıyor hatta kendi ağzından da birşeyler yazılmış olma ihtimali varmı?

Çevrimdışı Zafer55

Amartey ve Oxlade haberleri bıçak gibi kesildi. Bunlar kalacak bizim başımıza sanırım.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amartey son güne kadar  kiralanmaya çalışılıp olmazsa fesih yapılacak gibi... Ox ise muhtemelen Onana ile beraber 12+2 nin +2 si olarak kalacak.
Ox'un sözleşmesi daha ağırdı.

Çevrimdışı Zafer55

Bu arada ben Yusuf Yazıcı'ya soğuk değilim.
Yerli yedek kalitemizi arttırır diye düşünüyorum.

Çevrimiçi murat

Bu arada ben Yusuf Yazıcı'ya soğuk değilim.
Yerli yedek kalitemizi arttırır diye düşünüyorum.
takım kalitesini yükseltiyor da yerli kalitesini yükseltmenin pek bir anlamı yok bu seneki  formülde.oynarsa rafa yerine oynar onun da yedeği muçi olur Salih olur .Yusuf bence ikisinin de gerisnde.

Etiketler: