2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107298 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ravenman

Şenolun ve ANÇ'ın Trabzon tayfasının bıraktığı enkazdan sadece 1 transfer dönemi ile kurtulacağımızı sananlar hayal dünyasında yaşıyor gerek.

En az 2 transfer dönemi daha lazım.

Yönetim şimdiye kadar başarılı, bi tek hakem tepkilerinde yumuşak kalıyorlar.

Bu yönetime tepki verenler ya Şenolcular yada ANÇ'cılar.

Çevrimiçi Samet Ç

Şenolun ve ANÇ'ın Trabzon tayfasının bıraktığı enkazdan sadece 1 transfer dönemi ile kurtulacağımızı sananlar hayal dünyasında yaşıyor gerek.

En az 2 transfer dönemi daha lazım.

Yönetim şimdiye kadar başarılı, bi tek hakem tepkilerinde yumuşak kalıyorlar.

Bu yönetime tepki verenler ya Şenolcular yada ANÇ'cılar.
bir daha ki yaz hepsinden kurtuluruz

Çevrimdışı KartalınGücü

Hatay Chamberlain i kiralamak istiyor haberi dolaşıyor. Ben kiralanması taraftarı değilim bütün maaşını vermiyorlarsa ki yarısını bile vermezler. Abou Amartey Ox içinte tek kullanılabilecek adam Ox, mevkiisi de eksik olduğumuz bölge. Madem parasını ödeyeceğiz takıma dahil etmek lazım.

Çevrimdışı sEuL

Hatay Chamberlain i kiralamak istiyor haberi dolaşıyor. Ben kiralanması taraftarı değilim bütün maaşını vermiyorlarsa ki yarısını bile vermezler. Abou Amartey Ox içinte tek kullanılabilecek adam Ox, mevkiisi de eksik olduğumuz bölge. Madem parasını ödeyeceğiz takıma dahil etmek lazım.
Hoca’nın açıklamaları var Beşiktaş’ı geçen seneden beri takip ediyorduk minvalinde. Eğer Ox’u isteseydi bence çoktan kadroya dahil ederdi.

Sezon başı hazırlık kamp kadrolarınada alınmamıştı ve iki aydır ne yaptığını bilmiyoruz. Bence hoca çok net bir şekilde kadroda düşünmüyor.

Ndoer ve Mario transferlerinden sonrada o bölgede gerektiğinden fazla oyuncumuz var suan.

Çevrimdışı CemMert

Beşiktaş yönetimi Aboubakar'a Amerika, Brezilya, Arabistan, Fransa ve Rusya'dan toplam 9 farklı teklif getirdi.

Aboubakar her seferinde 'Maaşımı peşin verin, gideyim' dedi. (Fatih Doğan)

Çevrimdışı Savaş

Beşiktaş yönetimi Aboubakar'a Amerika, Brezilya, Arabistan, Fransa ve Rusya'dan toplam 9 farklı teklif getirdi.

Son kontrat muhtemelen. Sonra futbolu bırakacak bence.

Yaşının 32 olduğuna kesinlikle de inanmıyorum. 40'a yakın var muhtemelen. Vücut gitmiyor artık çünkü. 32 yaşındaki adam bu kadar bitik olamaz.

Klasik Afrikalı futbolcu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Maaşının %80'ini teklif etmişiz yine gitmemiş

Çevrimdışı Ravenman

Bu adamı ozaman okadar bağrımıza bastık tam başbelası oldu gitti. Bizden Portoya gittiğinde tam bir efsaneydi.

Sergen'e o hayinliği yaptığı an kapıları kapatacaktık.

Çevrimiçi kartalizma190399

Şucu bucu bence kötü tabir buradaki herkes Beşiktaşlı Beşiktaş iyiyse bizler iyiyiz GVB iyiyse sonuna kadar arkasında durulur kendi ee gördü bunu yaptığı başlangıçtan sonra gösterilen sevgi ile

Besiktasli olabilir de insan bazen de egosunu torpuleyip evet hakliymissiniz arkadaslar diyebilmeli.
(...)
Biraz da igneyi kendine batirmak lazim.

Bu arada tamamen his, ama sanki Depay son gun gundeme gelecek. Ihtiyacimiz degil ama tamamen hissiyatim bu yonde. Neden bilemedim.

Çevrimdışı Savaş

Maaşının %80'ini teklif etmişiz yine gitmemiş
Top oynamaya niyeti yok ki. Yatma peşinde. Vücut bitik çünkü.

Buna ve diğer afrikaliya kurallar çerçevesinde yapılabilen en büyük mobbing yapılmalı. Başka türlü içim soğumayacak.

Çevrimdışı 38life

Serdar Saatçı'nın Trabzonspor'a transferi sebebiyle 500 bin Euro girdi kasamıza şuan. Altyapının önemini bir kez daha görüyoruz. Durduk yere 500 bin Euro para geldi. Afiyet olsun.

Çevrimdışı Koa_lAA

Bu gitmeyen oyuncular yarından itibaren tamam gidiyorum demeye başlarlar.. çünkü bu akşam liste vermenin sonuydu ve bunu koz olarak kullandılar... Alabilirmiyiz acaba paranın hepsini diye... Bakalım öyle bir durumda yonetim napacak bizim...

Çevrimiçi Samet Ç

Top oynamaya niyeti yok ki. Yatma peşinde. Vücut bitik çünkü.

Buna ve diğer afrikaliya kurallar çerçevesinde yapılabilen en büyük mobbing yapılmalı. Başka türlü içim soğumayacak.

günde 3-4 antrenman ve antrenmanlar taraftara açık olsun :D

Abi elestirilerin cok acimasiz yahu.
Bak Can Keles can sikici oldu eyvallah, ozellikle bile bile lades olmasi nedeniyle.
Ama adamlar omurga'ya 4 transfer yapti, 3'u tam nokta atisi gibi duruyor, 1'i ileride belli olacak. Ben 3'une de cok sicak degildim bu arada ama performans ortada oldugu icin simdilik haksizligimi kabul edip susuyorum ve alkisliyorum. 3'te 3 nokta atis alkislanir.
Transferde boyle bir durum yasanmisken ve 10 uzerinden 8'lik performans varken niye 10 uzerinden 10'luk olmadi diyip Can Keles transferi icin bu kadar acimasiz elestirmek hic dogru degil.
Oyuncularin gitmemesine de yapacaklari birsey yok. Sen kulup olarak mantikli bir odeme plani cercevesinde iyi bir fesih teklifi sunarsin veya baska kuluplerden teklif getirirsin, en fazla bu. Oyuncularin illa tum parami isterim hem de pesin diye diretirse yapacagin birsey yok. Yonetime niye 20 milyon euro nakit trink sirf fesih icin cikarip vermedin diye elestiremem, biraz da insafli olmak lazim. Ne yapmaliydi yonetim sence? Hic cozum onerisi sunmuyorsun. Rafa Silva ve Immobile'yi almayip o paralari Aboubakar ve Ox'a nakit olarak mi verselerdi mesela? O zaman memnun mu olurdun?
Ki bence yanlis seyler de elestiriliyor.
Mesela niye Muci'ye 10 milyon euro aldik ve 4 ay sonra cok da kotu performans sergilememisken onunu baska bir transferle kapadik diye elestir.
Niye teknik direktor konusunda birbiriyle alakasi hic olmayan adamlara gittik, kafamizda bir profil/plan yoktu diye elestir mesela. Gio ilk secenek degildi ve diger antrenorlerin Gio'yla alakasi yok. Niye transferlerimizin neredeyse tamami piyasa/iliski transferi (Uduokhai haric) diye sorgulayabilirsin.
Elestirilecek seyler bunlar bence. Siz yonetimden cok cok farkli seyler bekliyorsun. Tamamen cebinden para koysun herseyi parayla gucle halletsin istiyorsunuz.
Ben bunu beklemiyorum, ben tersine akil, plan ve strateji bekliyorum.
Secilmeden önce ki açıklamalarına istinaden eleştiriyorum.herseyimiz hazır bütün planlarımızı yaptık ben demedim.
Sen bu oyuncuları böyle son güne bırakırsan kedinin fare ile oynadığı gibi seninle oynarlar.basin üzerinden oyunculara cakiyorsun adama koz veriyorsun.yapilan çok iyi şey var takdir ediyoruz.daha iyisi olsun derdimiz müthiş bir hava yakalamisiz çok da iyi hocamız var 3 tane yapacakları nokta atış işleri öyle farklı yönlere getirecek ki o olsun diye kavgamız.
Şuna katılmıyorum yalniz kendileri icra makamı yok gitmiyor etmiyor fln o açıklamalar olmaz kusura bakmasınlar ya hiç konuşmayacaksın ya da böyle açıklaman olmayacak.
Tek derdimiz Beşiktaş

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

Yonetime birşey diyemem birçoğumuzun beklentisinin üzerinde iş yaptılar bu kadar emeğe bir iki son dakika sürprizi olsa iyi olurdu onuda önünüzdeki transfer dönemlerine bırakalım iskartalar gidince elimiz kontenjan işleri rahatlasın hepsi olur hele bir başarı gelsin bir iki oyuncumuz parlasın transfer yapsın elimiz rahatlasın çok daha iyi işler yapılacaktır yönetime ve hocaya güvenim tam.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/_noirnews/status/1831323532300587365
Bütün maaşı alacak yeni takımından da ayrıca maaş alacak. Hesaplara bak herifteki. Uefa bu olaya bir el atması lazım. Herşey futbolcu lehine. Adam yattığı yerden milyonlar kazanacak. Kulüpleri de rahatlatacak kurallar getirilmesi gerekli.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/sercan_dikme/status/1831348085185720585

Hadi La kabul et maddi bir kaybında olmayacak. Forma da giyeceksin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

Maksat yabancı sayısını 14 e düşürmeye çalışmak mı? Yoksa herhangi birinden çıkış yapıp transfer yapmaya çalışmak mı?Misal 1-2 saat içinde Amartey'den kurtulduk diyelim sizce transfer yapmamız mümkün olabilir mi sağlık kontrolü vs. nasıl formül olabilir?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

Maksat yabancı sayısını 14 e düşürmeye çalışmak mı? Yoksa herhangi birinden çıkış yapıp transfer yapmaya çalışmak mı?Misal 1-2 saat içinde Amartey'den kurtulduk diyelim sizce transfer yapmamız mümkün olabilir mi sağlık kontrolü vs. nasıl formül olabilir?
her ikiside galiba

evrak işi hallolsun kalanı kolay
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

çıkış olursa şu young boys'un beki direkt gelir gibi bir hissiyat aldım
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Ya şu takıma bir kanat eklemesi daha yapın. Sol bek en kötü onur bulut svensson atarsın sağa rashica atarsın ama bu takımda hala kanat orijinli oyuncu sayısı 1(can keleş sayılacak gibi değil) joao mario'da açıklanmadı daha lütfen indirin bir kanat oyuncusu daha

Çevrimdışı CemMert

Oyuncunun menajeri amarteyi ikna etmeye çalışıyormuş eyüpe git diye (...)
Zafer algöz sonuna aboubakar gidiyor diyo

Trippier bizden haber bekliyormuş ayrılık olduğu an inecekmiş

Ortalık çok karışık şuan

Etiketler: