Çok ihtiyacın varmış gibi ndour kontenjanı olmamalıydı mesela.can keles 2.5 milyon gomulmemeliydi.bu arıza tipleri son güne bırakmamalıri lazımdı Ok.icraat makamındalar çözüm uretecekler kamera karşısına geçip yok gitmiyor etmiyor demeyeceklerdi.onu sen ben deriz onlar diyemez kusura bakma.
SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi elestirilerin cok acimasiz yahu.
Bak Can Keles can sikici oldu eyvallah, ozellikle bile bile lades olmasi nedeniyle.
Ama adamlar omurga'ya 4 transfer yapti, 3'u tam nokta atisi gibi duruyor, 1'i ileride belli olacak. Ben 3'une de cok sicak degildim bu arada ama performans ortada oldugu icin simdilik haksizligimi kabul edip susuyorum ve alkisliyorum. 3'te 3 nokta atis alkislanir.
Transferde boyle bir durum yasanmisken ve 10 uzerinden 8'lik performans varken niye 10 uzerinden 10'luk olmadi diyip Can Keles transferi icin bu kadar acimasiz elestirmek hic dogru degil.
Oyuncularin gitmemesine de yapacaklari birsey yok. Sen kulup olarak mantikli bir odeme plani cercevesinde iyi bir fesih teklifi sunarsin veya baska kuluplerden teklif getirirsin, en fazla bu. Oyuncularin illa tum parami isterim hem de pesin diye diretirse yapacagin birsey yok. Yonetime niye 20 milyon euro nakit trink sirf fesih icin cikarip vermedin diye elestiremem, biraz da insafli olmak lazim. Ne yapmaliydi yonetim sence? Hic cozum onerisi sunmuyorsun. Rafa Silva ve Immobile'yi almayip o paralari Aboubakar ve Ox'a nakit olarak mi verselerdi mesela? O zaman memnun mu olurdun?
Ki bence yanlis seyler de elestiriliyor.
Mesela niye Muci'ye 10 milyon euro aldik ve 4 ay sonra cok da kotu performans sergilememisken onunu baska bir transferle kapadik diye elestir.
Niye teknik direktor konusunda birbiriyle alakasi hic olmayan adamlara gittik, kafamizda bir profil/plan yoktu diye elestir mesela. Gio ilk secenek degildi ve diger antrenorlerin Gio'yla alakasi yok. Niye transferlerimizin neredeyse tamami piyasa/iliski transferi (Uduokhai haric) diye sorgulayabilirsin.
Elestirilecek seyler bunlar bence. Siz yonetimden cok cok farkli seyler bekliyorsun. Tamamen cebinden para koysun herseyi parayla gucle halletsin istiyorsunuz.
Ben bunu beklemiyorum, ben tersine akil, plan ve strateji bekliyorum.