2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107310 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son 24 saat kaldı. O gitmedi bu gelmedi, o bunu istedi, bu şunu aldı dönemi bitiyor. Bakalım sürpriz yaşayacak mıyız?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İzmitlibjk

Gecen sene almanyada leverkusen namaglup sampiyon oldu unutmayin, bayernin oldugu ligde yapti bunu. Farzedin bayern bizim ligimizde, bizde leverkusenin yaptigini yapabiliriz, cok iyi teknik direktorumuz var, ezbere hareket etmek yerine takimini taniyan, oyunu okuyup ona gore mudahale edebilen teknik direktorumuz var, filozof senol gunes gibi son 30 dakika ceza sahasina 120 tane isabetsiz orta actiran bir hocamiz yok allaha şükür, takimimizin kimyası cok iyi, uyum mukemmel, bu takim adim adim sampiyonluga ilerleyecektir tipki leverkusen gibi. Eger cok buyuk hakem fiyaskosu olmazsa ben buna inaniyorum.
Şu talisca geri gelsin stopere 1 sene saiss cekemezmiyiz kafasindan cikalim artik, takim degisti bizde degiselim, ligin en iyi hocasiyla adim adim sampiyonluga gidelim

Çevrimdışı Zafer55

Sizce nasıl olmaliydı? Araplardan daha çok para verip angelo mu indirmeliydik?
Yoksa herkesin radarında olan bir wonderkide 40 milyon mu vermeliydik
Yoksa 1 senedir takip ettigimiz allahin unuttugu bir köyün takimindaki genc yetenegi 100 bin euroya alip taraftarin "nerden buldunuz bu çöpü" veya "millet osimhen indiriyor siz bunu nerden buldunuz YONETIM GITSIN﹗" tarzi yorumlarini mi okumaliydik?
Yahu ne istiyorsunuz ben anlamıyorum.
Bu sene ligi kazanan sampiyonlar ligine direk gidecek, sampiyonlar ligi gelirlerinin de arttigini dusunursek, diger bonuslar derken kasaya direk 40-50 milyon euro garanti para koymak demek.sponsor sozlesmelerindeki bonus maddeler, semih muci gedson gibi oyuncularin satisindan 50 milyon ustu gelir saglanabilir, onumuzdeki yaz transfer doneminde elinde 100 milyon euro ustu parayla bulunan bir takimimiz olabilir, işte o zaman hep beraber ortaligi yangin yerine cevirelim, yaş ortalamasi diyelim, genc yetenek isteyelim.... Boyle onemli bir sezonda ustelik gecen sene o kadar fark yedikten sonra sampiyonluk yarisina girmek kolay mi?
Bence bu sene bizim gencli yaşlı bakmadan direk verim odakli oyuncu almamiz gerekiyordu ve bunu cok iyi yapiyoruz.
Mario transferi bence maliyetine kiyasla oldukca basarili, hem takim kimyasina uygun hem bize güç katacak.
Ben acikcasi elestiri yorumlarini okurken hep yapilanin kotulenmesini okumak yerine birazda yerine ne yapilmaliydiyi okumak istiyorum.

Mesela angelo meselesinde yonetime hic bir elestirim yok.

Mario transferi bana gore 100 uzerinden 90 puanlik bir hamle

Butun transfer donemi yonetime verdigim puan ise 100 uzerinde 75.

2-3 aylık bir sürecin son 2 gününde hocaya 2 seçenek sunup birini seçmesini istemek!
Bunun sonunda da patron sensin,sen ne dersen o  demek!
İkiside bize uygun değil dese "sen ne dersen o" dediğin adam ne yapcan?
Eleştirim marionun alınması yada angelonun alınmamasına değil. İşleyişin böyle olmasına. Ya da en azından bunun bu şekilde açıklanmasına.

Çevrimdışı Zafer55

Son 24 saat kaldı. O gitmedi bu gelmedi, o bunu istedi, bu şunu aldı dönemi bitiyor. Bakalım sürpriz yaşayacak mıyız?
Sürpriz istemiyorum kendi adıma. Semih haberleri falan çıktı. Ben şuanki kadroya fit oldum 😊 özellikle semih ve muçi satılır diye endişe ediyorum.
Abubakar ile amarteyi kışkış yapalım kafi.
Sürprizimiz uzun maratonda Onana ve Chamberlain katkısı olsun.

Çevrimiçi Mehmet57

Bu ne (Hakaret Yasak)₅ cikti. Djiku yerine bunu basimiza saran filozofa da selam olsun.

https://x.com/ajanshaber_1903/status/1831100797523816666?s=46

Çevrimdışı İzmitlibjk

Bu ne (Hakaret Yasak)₅ cikti. Djiku yerine bunu basimiza saran filozofa da selam olsun.

https://twitter.com/ajanshaber_1903/status/1831100797523816666?s=46

Sanırım hayatımda ilk defa keşke meksika'da yasiyor olsaydik dedim. Adamı öttürürler

Çevrimdışı Zafer55

Gecen sene almanyada leverkusen namaglup sampiyon oldu unutmayin, bayernin oldugu ligde yapti bunu. Farzedin bayern bizim ligimizde, bizde leverkusenin yaptigini yapabiliriz, cok iyi teknik direktorumuz var, ezbere hareket etmek yerine takimini taniyan, oyunu okuyup ona gore mudahale edebilen teknik direktorumuz var, filozof senol gunes gibi son 30 dakika ceza sahasina 120 tane isabetsiz orta actiran bir hocamiz yok allaha şükür, takimimizin kimyası cok iyi, uyum mukemmel, bu takim adim adim sampiyonluga ilerleyecektir tipki leverkusen gibi. Eger cok buyuk hakem fiyaskosu olmazsa ben buna inaniyorum.
Şu talisca geri gelsin stopere 1 sene saiss cekemezmiyiz kafasindan cikalim artik, takim degisti bizde degiselim, ligin en iyi hocasiyla adim adim sampiyonluga gidelim
Bizim şampiyonluklarımız  almanyada münihin, ispanyada madridin, italyada İnterin ,ingilterede manchasterin falan şampiyonluklarına  benzer.

Leverkusenin şampiyonluğu başakşehir için falan örnektir bizim için değil.

Çevrimiçi Mehmet57

Sanırım hayatımda ilk defa keşke meksika'da yasiyor olsaydik dedim. Adamı öttürürler

Bu herif ciddi ciddi koskoca camianin sinirleriyle oynayip Besiktas semtinde rahat rahat gezerim diye mi dusunuyordur? Ben sahsen futbolcu olsam kendimi iyi hissetmem.

Çevrimiçi Necmi

2-3 aylık bir sürecin son 2 gününde hocaya 2 seçenek sunup birini seçmesini istemek!
Bunun sonunda da patron sensin,sen ne dersen o  demek!
İkiside bize uygun değil dese "sen ne dersen o" dediğin adam ne yapcan?
Eleştirim marionun alınması yada angelonun alınmamasına değil. İşleyişin böyle olmasına. Ya da en azından bunun bu şekilde açıklanmasına.
iyide o seçenekleri belirleyende hoca a b c planı a planını sonuna kadar kovaladılar olmayınca hocayla oturup diğer planları gözden geçirdiler buna plansızlık denmiyor planın ta kendisi bir oyuncu peşine gidip alternatifin olmasaydı buna plansızlık denirdi bu isimler sonradan ortaya atılmış isimler değilki bu kadar uzun sürmesi a planının sonuna kadar zorlandığını işaret eder araplar devreye girmese a planı olurdu kimseyi son ana kadar bekledi diye suçlayamayız arapların aldığı anda b planını devreye sokup işi bitirdikleri için tebrik etmen lazım plansız haraket ediyorlar demeden önce kurulan takıma bak uyumuna bak plansız işlerle bunu yapamazsın hocanın kararıda rafa sayesinde olmuş beni çok rahatlatır diye rafa tavsiye vermiş bunların hepsi 5 dakikada olmuyor gerçekten bir şeyi söylemeden önce hiç araştırmıyor düşün eden kafanıza estiği gibi yazıyormusunuz anlamıyorum 15 gündür gündemde olan bir oyuncu için nasıl son anda hocanın önüne iki isim koymuşlar diyebiliyorsun nasıl transfer sayfası kapanmış bir takımın oyıncusunu bunu alalım deyip beş dakikada alabiliyorsun gerçekten bu kadar basitmi olduğunu düşünüyorsun oyuncu iyidir kötüdür bunu birlikte göreceğiz ama bunca yapılan iyi işden sonra yönetim saygıyı hak etmiyormu sürekli yermek için sebep aranıyor ellerinden geleni yaptılar daha ne yapsınlar bırakın artık çalışan insanları bu kadar kolay harcamayı o kadar zor bir iş başardılarki mutlaka eksikler kalacak önemli olan o eksiklerin ahengi bozmaması geldiler iki kupa aldılar camiayı ayağa kaldırdılar yarışmacı takımıda kurdular dört yıldır el değmemiş stadın çehresini değiştirdiler tesisleri sahaları yenilediler bu sürede daha ne yapmaları gerekiyordu herşey mükemmel olmaz şükretmeyide bilmek lazım

Çevrimdışı İzmitlibjk

Bizim şampiyonluklarımız  almanyada münihin, ispanyada madridin, italyada İnterin ,ingilterede manchasterin falan şampiyonluklarına  benzer.

Leverkusenin şampiyonluğu başakşehir için falan örnektir bizim için değil.

Vurgu yapmak istedigim nokta "takim olmak"

Ne yapilmaliydi?
Çok ihtiyacın varmış gibi ndour kontenjanı olmamalıydı mesela.can keles  2.5 milyon gomulmemeliydi.bu arıza tipleri son güne bırakmamalıri lazımdı Ok.icraat makamındalar çözüm uretecekler kamera karşısına geçip yok gitmiyor etmiyor demeyeceklerdi.onu sen ben deriz onlar diyemez kusura bakma.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı CemMert

https://x.com/HaberKartali/status/1831093742578888916

Hocamızın bir taraftar ile olan anısı. Seni sevmeyelim de taşa mı dönelim.

Çevrimdışı underworld

Angelo ve mario birbirinden çok farklı tipte oyuncu.
Öyle olunca nasıl ikame veya nasıl bir plan diye düşünmeden edemiyor insan

Çevrimiçi kartalizma190399

Çok ihtiyacın varmış gibi ndour kontenjanı olmamalıydı mesela.can keles  2.5 milyon gomulmemeliydi.bu arıza tipleri son güne bırakmamalıri lazımdı Ok.icraat makamındalar çözüm uretecekler kamera karşısına geçip yok gitmiyor etmiyor demeyeceklerdi.onu sen ben deriz onlar diyemez kusura bakma.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi elestirilerin cok acimasiz yahu.
Bak Can Keles can sikici oldu eyvallah, ozellikle bile bile lades olmasi nedeniyle.
Ama adamlar omurga'ya 4 transfer yapti, 3'u tam nokta atisi gibi duruyor, 1'i ileride belli olacak. Ben 3'une de cok sicak degildim bu arada ama performans ortada oldugu icin simdilik haksizligimi kabul edip susuyorum ve alkisliyorum. 3'te 3 nokta atis alkislanir.
Transferde boyle bir durum yasanmisken ve 10 uzerinden 8'lik performans varken niye 10 uzerinden 10'luk olmadi diyip Can Keles transferi icin bu kadar acimasiz elestirmek hic dogru degil.
Oyuncularin gitmemesine de yapacaklari birsey yok. Sen kulup olarak mantikli bir odeme plani cercevesinde iyi bir fesih teklifi sunarsin veya baska kuluplerden teklif getirirsin, en fazla bu. Oyuncularin illa tum parami isterim hem de pesin diye diretirse yapacagin birsey yok. Yonetime niye 20 milyon euro nakit trink sirf fesih icin cikarip vermedin diye elestiremem, biraz da insafli olmak lazim. Ne yapmaliydi yonetim sence? Hic cozum onerisi sunmuyorsun. Rafa Silva ve Immobile'yi almayip o paralari Aboubakar ve Ox'a nakit olarak mi verselerdi mesela? O zaman memnun mu olurdun?
Ki bence yanlis seyler de elestiriliyor.
Mesela niye Muci'ye 10 milyon euro aldik ve 4 ay sonra cok da kotu performans sergilememisken onunu baska bir transferle kapadik diye elestir.
Niye teknik direktor konusunda birbiriyle alakasi hic olmayan adamlara gittik, kafamizda bir profil/plan yoktu diye elestir mesela. Gio ilk secenek degildi ve diger antrenorlerin Gio'yla alakasi yok. Niye transferlerimizin neredeyse tamami piyasa/iliski transferi (Uduokhai haric) diye sorgulayabilirsin.
Elestirilecek seyler bunlar bence. Siz yonetimden cok cok farkli seyler bekliyorsun. Tamamen cebinden para koysun herseyi parayla gucle halletsin istiyorsunuz.
Ben bunu beklemiyorum, ben tersine akil, plan ve strateji bekliyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Omurga sağlam kanatlar vasat hoca Şenol gibi biri olsa aralık ayına gelmeden havlu atarız derdim ama maç planları sürekli rakibe göre değişen bir hocaya sahip olduğumuz için devre arasına kadar kafaya oynarız devre arası transfer döneminde de yönetim bitirecek işi
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2024, 09:13:49 Samet Ç ]

Çevrimdışı BlackEagle16

İki net hata ndour ve can kelestir. Haricinde adamları ayakta alkışlıyorum. Hatalarda kağıt üstünde hatalar daha sezon uzu belkide bize hata dediğimizi unutturacak performans ve maçlar kazandiracaklar.
Haricinde yönetimi tebrik ediyorum 8 ayda bu leş kadroyu yenilediler. Felix paulista svensoon musrati rafa immbile maşallah kendi caplarinda bence çok başarılı buldum inşallah uzun yıllar camiaya önderlik ederler. Beşiktaş'ın çok dhaa iyi yerlere geleceğini düşünüyorum
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Buda bize çok büyük ders oldu futbolcunun dahi avrupalisini tercihe edeceksin en azından iş ahlaki oluyor
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Zafer55

iyide o seçenekleri belirleyende hoca a b c planı a planını sonuna kadar kovaladılar olmayınca hocayla oturup diğer planları gözden geçirdiler buna plansızlık denmiyor planın ta kendisi bir oyuncu peşine gidip alternatifin olmasaydı buna plansızlık denirdi bu isimler sonradan ortaya atılmış isimler değilki bu kadar uzun sürmesi a planının sonuna kadar zorlandığını işaret eder araplar devreye girmese a planı olurdu kimseyi son ana kadar bekledi diye suçlayamayız arapların aldığı anda b planını devreye sokup işi bitirdikleri için tebrik etmen lazım plansız haraket ediyorlar demeden önce kurulan takıma bak uyumuna bak plansız işlerle bunu yapamazsın hocanın kararıda rafa sayesinde olmuş beni çok rahatlatır diye rafa tavsiye vermiş bunların hepsi 5 dakikada olmuyor gerçekten bir şeyi söylemeden önce hiç araştırmıyor düşün eden kafanıza estiği gibi yazıyormusunuz anlamıyorum 15 gündür gündemde olan bir oyuncu için nasıl son anda hocanın önüne iki isim koymuşlar diyebiliyorsun nasıl transfer sayfası kapanmış bir takımın oyıncusunu bunu alalım deyip beş dakikada alabiliyorsun gerçekten bu kadar basitmi olduğunu düşünüyorsun oyuncu iyidir kötüdür bunu birlikte göreceğiz ama bunca yapılan iyi işden sonra yönetim saygıyı hak etmiyormu sürekli yermek için sebep aranıyor ellerinden geleni yaptılar daha ne yapsınlar bırakın artık çalışan insanları bu kadar kolay harcamayı o kadar zor bir iş başardılarki mutlaka eksikler kalacak önemli olan o eksiklerin ahengi bozmaması geldiler iki kupa aldılar camiayı ayağa kaldırdılar yarışmacı takımıda kurdular dört yıldır el değmemiş stadın çehresini değiştirdiler tesisleri sahaları yenilediler bu sürede daha ne yapmaları gerekiyordu herşey mükemmel olmaz şükretmeyide bilmek lazım

Benim eleştirim Hüseyin Yücel'in  bu konudaki açıklamasına. Tam dediğinin tersi şekilde 5 dakikada olmuş gibi konuşmuş.Hocanın önüne son dakikada 2 seçenek koymuş gibi anlatıyor.İzlediğim açıklamasını eklemiyorum konu uzamasın diye.
Kurulan takıma bakıyorum,bu bir plansızlığın eseri olamaz çok haklısın bu konuda.👍
Transfer döneminde icraat açısından yönetime olan eleştirim Ndour transferinin zamanlaması/gerekliliği  olur.icraat açısından başarılı buluyorum. Ama yönetimin transfer döneminde  yaptığı açıklamaları beğenmedim.

Çevrimdışı Zafer55

İki net hata ndour ve can kelestir. Haricinde adamları ayakta alkışlıyorum. Hatalarda kağıt üstünde hatalar daha sezon uzu belkide bize hata dediğimizi unutturacak performans ve maçlar kazandiracaklar.
Haricinde yönetimi tebrik ediyorum 8 ayda bu leş kadroyu yenilediler. Felix paulista svensoon musrati rafa immbile maşallah kendi caplarinda bence çok başarılı buldum inşallah uzun yıllar camiaya önderlik ederler. Beşiktaş'ın çok dhaa iyi yerlere geleceğini düşünüyorum
Ndour ve Can transferi birbirinden ayrı düşünülemez hale dönüştü benim için.
Kanat lazım derken ndour gelmesine tepki gösterdim çünkü takımda sadece iki kanat vardı(Rashica ve Semih)...Can Keleş yok hükmündeydi..iki kanat varken ortaya adam almak hataydı ama 3 kanat varken ortaya adam almak akabinde 4.kanatı almak hata değildi.
Can Keleş, transfer dönemine vereceğim puan için belirleyici unsur oldu :) şuanki puanım zaten yüksek ama can'ın durumu , daha da yükseltir

Çevrimdışı Ravenman

https://twitter.com/HaberKartali/status/1831093742578888916

Hocamızın bir taraftar ile olan anısı. Seni sevmeyelim de taşa mı dönelim.

Geçen kış Bronckhorstun adı geçerken buradaki Sergenciler ve Şenolcular dalga geçerlerdi.

Tek destekleyen ben ve bir kaç kişiydi.

Van Bronckhorstun tek şartı, yardımcım getirebilirseniz bende gelirim dedi. NAC kulübü yardımcı Van Gastel'ı bırakmadı sezon içinde çünkü NAC birinci lige gitmek için yarışın içindeydi, ve Santos geldi geçici olarak.

Santos'un gitmesini beklemedim, NAC'ın 1.lige çıkacağını bekledim.

Van Gastel NAC'ı 1.lige çıkardığı an, Van Bronckhorst gelecek dedim.

Bu sefer Santosçular inanmadı. Lakin Van Bronckhorst ile çoktan anlaşmışlardı, daha Santos gitmeden.

Şimdi herkes Van Bronckhorstçu olmuş.

Acaba eski mesajlarını silmişlermi?

Benim mesajlar duruyor.

Çevrimiçi yaço58

Geçen kış Bronckhorstun adı geçerken buradaki Sergenciler ve Şenolcular dalga geçerlerdi.

Tek destekleyen ben ve bir kaç kişiydi.

Van Bronckhorstun tek şartı, yardımcım getirebilirseniz bende gelirim dedi. NAC kulübü yardımcı Van Gastel'ı bırakmadı sezon içinde çünkü NAC birinci lige gitmek için yarışın içindeydi, ve Santos geldi geçici olarak.

Santos'un gitmesini beklemedim, NAC'ın 1.lige çıkacağını bekledim.

Van Gastel NAC'ı 1.lige çıkardığı an, Van Bronckhorst gelecek dedim.

Bu sefer Santosçular inanmadı. Lakin Van Bronckhorst ile çoktan anlaşmışlardı, daha Santos gitmeden.

Şimdi herkes Van Bronckhorstçu olmuş.

Acaba eski mesajlarını silmişlermi?

Benim mesajlar duruyor.
Şucu bucu bence kötü tabir buradaki herkes Beşiktaşlı Beşiktaş iyiyse bizler iyiyiz GVB iyiyse sonuna kadar arkasında durulur kendi ee gördü bunu yaptığı başlangıçtan sonra gösterilen sevgi ile

Çevrimdışı emre_1978

Ben genel olarak bu transfer döneminde yapılanlardan memnunum.

Geçen sezon bittiğinde bu takımın yarışın içinde olabilmesi için en az iki belki de üç transfer dönemi geçmesi gerekeceğini düşünüyordum.
Şu anda takım bana yarışın içinde olacağı hissini veriyor.

Daha iyisini herkes ister, ben de isterdim de gerçekçi olmaz. Sonu da yok zaten. Sadece istemekle olsa Mert'i kesecek ya da en az onun kadar güven verecek kaleci de isterim ben. Rashica'yı Masuaku'yu Sevenson'u kesecek transferler de isterim. Sol kanada net transfer isterim. Bu transferler yapılsa sakatlık ve ceza durumlarında her bölgede aynı kalitede alternatif isterim.

Kulübün şartlarını, kontratlı futbolcuların yaklaşımlarını görmezden gelerek kendi kendimizi darlamanın anlamı yok.

Çok kısa bir süre oldu henüz ama hoca bana güven verdi.
Tek bir oyun planı yok, reaksiyon verebiliyor ve rakip analizlerini iyi yapıyor gibi gözüküyor.
Kadrodaki eksiklikleri sahada örtmenin yollarını bulacağını umuyorum ve güveniyorum.

Her şeyin iyi gittiği zamanlarda aile ortamı, kolej havası falan diye pembe bir tablo çizilir hep ama bence bu hava sadece galibiyetlerle alakalı değil.
Futbolcular hocaya inanıyor ve saygı duyuyor gibi görüyorum ben.
Karakter olarak da beğeniyorum takımı.
İşler kötü gittiğinde (ki illa kötü sonuçlar da olacak) kaos ortamı olmayacaktır.
Sosyal medyanın yangın yeri olacağından şüphem yok da takım ve tribünde sakinlik olacağını düşünüyorum.

Çevrimiçi Akil Emre

Amartey ve abu için toprak saha opsiyonumuz var mı, sabah akşam koştursunlar madem keyifleri yerinde

Çevrimiçi Necmi

Benim eleştirim Hüseyin Yücel'in  bu konudaki açıklamasına. Tam dediğinin tersi şekilde 5 dakikada olmuş gibi konuşmuş.Hocanın önüne son dakikada 2 seçenek koymuş gibi anlatıyor.İzlediğim açıklamasını eklemiyorum konu uzamasın diye.
Kurulan takıma bakıyorum,bu bir plansızlığın eseri olamaz çok haklısın bu konuda.👍
Transfer döneminde icraat açısından yönetime olan eleştirim Ndour transferinin zamanlaması/gerekliliği  olur.icraat açısından başarılı buluyorum. Ama yönetimin transfer döneminde  yaptığı açıklamaları beğenmedim.
iyide röportsjda zaten bilinen şeylerimi tekrarlayacaktı kiminle ne kadar zamandır ilgilendiğimizi bilmeyen taraftarmı var son anın özetini geçmiş bırakın artık kimin ne söylediğini insan program değildir o an sadece aklına geleni söyler eksikte olur yanlışta olur önünde icraat var sen ona bakmayıp iki kelimeyemi takılıyorsun ndour transferi olduğu anda ben ne alaka dedim bencede gereksizdi ama biz hocanın ne oynatacağını neye ihtiyacı olduğunu bilmiyoruz 6 maç yapıldı beşiktsşın onbirini herkes ezbere sayıyor ama ne oynadığını söyleyen tek kişi yok o yüzden gereklimi gereksizmi biz bilemeyiz şu an bunu tek bilecek olan hoca saygı göstermek lazım şu takım yapılanmasını kuran insanlar ilk maçtan itibaren makine düzenine geçebilen insanlara salak cahil bilgisiz muameleside yapmayalım sana göre eksin olanlar belkide hocaya göre değildir driplinkli oyuncu tercihine göre joao maria bence daha doğru tercih ligin %80 den fazlasını kapanan takımlara karşı oynayacağız dar alanda iş görecek kanata ihtiyaç var bu takım puanı kapanan takıma kaybeder açık takım istediği oyuncu kalitesine sahip olsun çok iyi kondisyonu olsun beşlik olmaktan kurtulamıyor gerçekci olmak gerekirse bizim beke ihtiyacımız yok olursada iki üç maç için olur bunun için transfer yapılmaz sol açığa ihtiyaç bariz ama düşününce alınsa semihin önünü kapatır hoca semihe güveniyorsa yapacak birşey yok yedek forvet eksik diyorum ben hoca bana mustafa yeter demiş hocadan iyi bilecek halim yok kaldıki para saçılmaz olasılık için takım çıkar sahaya mücadele verir varsa eksik gedik devre arası tamamlanır sırf taraftar istedi diye 12 m euro verip oyuncu boşaltıp bir o kadarda verilip yeni oyuncu alınmaz taraftarın yaygara kopardığı rakam borcumuzun sekizde biridir herhalde
Evet takım bana görede tam değil ama bu işinde bir ölçüsü yok sınırı yok o yüzden baştakiler bu kadar diyorsa bu kadar olduğunu kabul edip tatmin olmak lazım demekki şartlar daha fazla zorlanamıyor yine tekrarlıyorum ben böyle bir değişim beklemiyordum helal olsun başarılı oluruz olamayız bunun ucu açık ama hiç birimiz çaba göstermediler diyemeyiz ben kendi adıma yönetime teşekkür ederim sadece transferde yspmadılar kulübü komple elden geçirdiler bülent uygun gibi biri yönetime saha için teşekkür ediyor biz görmüyoruz ama demek çok başarılı bir iş olmuş
Bazen eleştirirken haksızlık yapmamak lazım daha iyisini herkes ister bende isterim ama herkesin iyisi ulaşabileceği maksimumdur bu takım daha yeni 50 puan fark yediği takımı sahadan sildi ben takımı ilk defa avrupada imrendiğim takımlar gibi futbol oynarken gördüm atmış yaşındayım ve beşiktaşı sahada ilk defa böyle görüyorum kusursuz aksayan taraf yok makine gibi çalışıyor hem teknik hem hem kondisyon harika takım evelemeden gevelemeden gole gidiyor takımda atan adam sayısı fazla
Tadını çıkartın bu takımın zayıf anlarıda olacak elbet gücü yetmediği takımlarda olacak bunuda kabul etmek lazım

Etiketler: