2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102890 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Kerim Frei aslinda cok yetenekli bir futbolcuydu. Etki ettigi maclar da oldu. Ama o cocuk hic kendini gelistirmedi. Oyunu herkesi calimlayip gecmekten ibaret oldugunu dusundu hep.

Ama Mehmet Akyuz  :D Umut Meras ile beraber gordugum en kotu futbolcu.
erhan güven'in ötesinde daha kötü bir oyuncu izlemedim beşiktaş formasıyla..  kendini geliştirememe konusunda serdar özkan ve muhammed demirci farklı bir boyut bu arada :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı 38life

Gonderilecekler listesine Onana koyuyorsunuz Ndour transferine karşı çıkıyorsunuz.

Kim oynayacakti abi? Ege mi? Ege kaç maça çıktı geçen sene? Ege'yi çok büyütüyorsunuz gözünüzde.

Salih kaç maç götürebilir? Amir sakatlıktan çıktı kaç maç kaldırabilir?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onana'nın gönderilmesi gibi bir gündem bence hiç olmadı. Hoca izin vermez zaten buna. Takımda başka 6 numara yok çünkü. Bi Musrati var, o da regista. Ndour mevzusunu da salt "ortasaha" üzerinden değil yine 6-8-10 üzerinden değerlendirmek gerek. Gedson, Salih ve gönderilemediği için Ox 8 numarada yeterli rotasyon. Hal böyleyken ve takım kanatsızlıktan kırılıyorken Ndour gereksiz.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Uefa liste bildirimi son süre nedir ? Bilgi kirliliği var o konuda, 4 Eylül 01:00 mi 5 Eylül 01:00 mi ?  :alala: 

Çevrimdışı 38life

Uefa liste bildirimi son süre nedir ? Bilgi kirliliği var o konuda, 4 Eylül 01:00 mi 5 Eylül 01:00 mi ?  :alala:

CL için 4 Eylül, UEL için 5 Eylül.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mustafa UZUN

CL için 4 Eylül, UEL için 5 Eylül.

Hepsi için 4 Eylül diyenler var ki çoğu haber sitesinde de bu şekilde geçiyor. Sizin gibi düşünen de var.

Çevrimiçi gokhans

Çevrimdışı Ravenman

Ahmet Nur Çebi
Şenol Güneş
Emre Kocadağ

'Lisans çıkarılmıyorsa sözleşmenin fesih bedeli tamamen ödenecek'
diye bir maddeyi nasıl sözleşmeye katarsın? Bu resmem hainlik ve düpedüz düşmanlıktır bu Trabzon tayfasından bize karşı.

Şimdiye kadar takımı tamamen kurmuştuk bile.

Allahınızdan bulun. Ömrü boyunca huzur bulmayasınız inşallah.

Çevrimdışı Necmi

Burası forum. Siz bunu unutuyorsunuz. Benim sosyal medyada yazdıklarım ile burada yazdıklarım arasında da fark var. Ki öyle olmalı zaten. Bazen aynı konuda burada yazdığımın tam tersini sosyal medyada yazarım mesela. Çünkü her sorun her ortamda konuşulmaz. Sen kendi kardeşinin kusurlarını gidip işyerinde anlatmazsın. Ama evde en ince detayına kadar, en realist, en eleştirel şekilde konuşursun. Mesele bu. Anlatabiliyorumdur umarım.

Zaten benim bundan önceki yıllarda da söylediğim ve uyguladığım bir şey var. Transfer dönemi boyunca ben yönetim elestiririm. Transfer dönemi biter yönetievzusu kapanır. Çünkü ligin 10. haftasında yönetim konuşmanın kimseye bir faydası yok. Benim mentalitem bu.
bak bazı itirazlarına hak veriyorum ndour getireceğine bir sol kanat getirsen bence mükemmel bir transfer sezonu geçirmiş olurduk ama tercihleri böyle oldu saygı duymak bekleyip görmek lazım ama bunun hata olduğunu başta not düşüp öyle yapmak lazım fazla enseyi karartma 😀 çok pesimistsin bu senin içinde çevren içinde iyi değil eleştirmek farklı birşey ndour geldiği gün ne alaka dedim ama yangın yapmak çok farklı burayı evin olarak görmen hoşuma gitti  burası evinse bizde ailen oluyoruz bizimde ruh salığımızı düşün biraz son iki sayfayı okurken daral geldi
Unuttuğunuz şey musrati muçi swenson onlarda bu senenin bütçesine girdi parayı ver çık kolay şeyde o verdiğin parada bu srnenin bütçesinden gidecek ve limitimiz var renklilerin yarısından az ts den bile az maaş bütçemiz var bunu 4 yıldır tek kuruş gelir koymayan çebiye yükleyin bence
Bu yönetim elinden geleni yaptı swenson ndour can transferlerini bende hatalı buluyorum hatta sahaya çıkmadığı halde joao transferide yanlış ben olsam net bir kanata giderdim ama gel görki para vermeden yaptığımız transfer
İsterken bir şey unutmayalım yabancı sayımız 16 hiç transfer yapmasak bile 2 kişi göndermek zorundayız buda amartey abu ox üçlüsünden ikisi olacak büyük ihtimal ve hepsi gitmek için alacaklarını peşin istiyor dua edelimde tff iki arttırsın kontenjanı şu heriflere peşin para vermek zorunda kalmayalım yoksa iki oyuncuya lisans çıkaramayacağız
Laf edecekseniz bunu önceki yönetime yapın ortadaki durum bu yönetimin işi değil
Adamlar çalışıyor reklam yapmadan çalışıyor üstelik stad yenilendi tesiste 4 saha hibrit çim oldu alt yapılarıda stad gibi yapıldı alt yapıya el attılar iyi çalışıyorlar takım tekrar yarışmacı hale geldi bunların hepsini kısa sürede başardılar daha iyisi yapılabilirmiydi bence yapılamazdı
Eski yönetim devam etse şimdi forvetimiz cenkdi o gidenlerin sözleşmesi bitenlerle sözleşme yenilenir bitmeyenlerle yola devam edilirdi bir iki sakat sorunlu yabancı alınırdı ve bu sene beşiktaşa küme düşürtmeye uğraşırlardı bir arkadaş şahit olmuş çebinin beşiktaşla ilgili sözlerine resmen beşiktaşı aşağılıyormuş anadolu takımlarıyla bir tutuyormuş
Biz büyük beladan kurtulduk herşey bir senede düzelmez ben bu yaz bu kadarını bile beklemiyordum mütevazi bir bütçeyle imkansızı başardılar başarılı olurmu bunu sezon sonu göreceğiz ama çabalamadılar diyemeyiz beşiktaş ruhunu geri getirdiler taraftar takımına hocasına yönetimine güveniyor birliği sağladılar bir aksama olursa devre arası bakılır nihayi toparlanma gelecek sene olur bu gayet normal geçen sene 50 puan fark yemişiz dibe vurmuşuz bu sene herkesin kalbinin bir köşesinde uefa kupası var 😁 dile getirmesekte bunu düşünmeyen yoktur camiada zaten bek kanat kavgasıda bunun için ama bazen temah etmeyi eldekini kullanmayıda bilmek gerekiyor üç maçta gedsonu bu hale getiren hocanın beklerede semihede raşitsayada etkisi olacaktır hepsi iki maçta olmaz bazen sabretmeyide bilmek lazım ama sabrı ortalığı ateşe vermeden yapmak lazım eleştiri yıkıcı değil yapıcı olmalı
Mesela biz bek almadan kanat almadan götürürüzde kaleci olmadan götüremeyiz kimse kaleci demiyor ama en büyük zafiyet orda bence masuaku düşse beki emirhanla falan idare ederiz swenson düşse raşitsa onur bir şekilde kapatır ama mert gitse kale boş

Çevrimdışı Ravenman

Şu hakikaten rezillik. Sanki bu kulübe yildirim demiroren ile birlikte bi sözleşme imzalattılar her sene anadolunun iğrenç 5 para etmedik oyuncularına milyon eurolar dökün diye. Alma arkadaş alma git alman hollanda isvec isvicre vs altyapısında yetişen orada top oynayan oyuncu getir şu anadolu futbolcularına dökme kulübün olmayan parasını lanet olsun yeter

Birisi her sezon feci şekilde para kazanıyor, ve bu kişi Divanda. Başka açıklaması olamaz.

Dikkat edin, bu SYK'ler (Sezonluk Yöresel Kazıklar) genellikle hep çok erken olur, hemen hemen daha bitmemiş sezonun son haftası veya tatilin ilk haftasịnda.

Öyle acele acele transferi yapıyorlarki bitiriyorlar hiç taraftarın tepki vermeye zamanı olmaz. Kimsede ne araya girebiliyor ne dur diyebiliyor. Otomotikmen oluyor her sezon.

Bi sabah uyandığında aaaa yeni bi yerli futbolcu almışlar. Bilal Ceylan, Emrecanlar, Keremler, her sezon bi sürpriz var milyonluk.

Mesela Can Keleş için hemen caaaart düṣünmeden verdiler 3 milyon euro halen kim niye istedi neden aldı bilinmiyor.

Bu 3 milyonla ya Amartey ya Abubakarı gönderebilirdin.

Eğer Van Bronckhorst Can Keleşi istediyse ben birdaha buraya gelmem.

Van Bronckhorstun haberi bile yoktu.

İşte menejer transferine bu denir.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2024, 18:03:29 Ravenman ]

Çevrimdışı Necmi

forumdaki bazı arkadaşların trabzonspor foumlarındaki üyelikleri hayırlı olsun :lol: :lol:
hahhah neyse fazla söz söyleme bence bizim hocayı görünce şenolu unutmuşlardır
Bu arada ts ye acıdım şimdi 😁

Çevrimiçi yaço58

bak bazı itirazlarına hak veriyorum ndour getireceğine bir sol kanat getirsen bence mükemmel bir transfer sezonu geçirmiş olurduk ama tercihleri böyle oldu saygı duymak bekleyip görmek lazım ama bunun hata olduğunu başta not düşüp öyle yapmak lazım fazla enseyi karartma 😀 çok pesimistsin bu senin içinde çevren içinde iyi değil eleştirmek farklı birşey ndour geldiği gün ne alaka dedim ama yangın yapmak çok farklı burayı evin olarak görmen hoşuma gitti  burası evinse bizde ailen oluyoruz bizimde ruh salığımızı düşün biraz son iki sayfayı okurken daral geldi
Unuttuğunuz şey musrati muçi swenson onlarda bu senenin bütçesine girdi parayı ver çık kolay şeyde o verdiğin parada bu srnenin bütçesinden gidecek ve limitimiz var renklilerin yarısından az ts den bile az maaş bütçemiz var bunu 4 yıldır tek kuruş gelir koymayan çebiye yükleyin bence
Bu yönetim elinden geleni yaptı swenson ndour can transferlerini bende hatalı buluyorum hatta sahaya çıkmadığı halde joao transferide yanlış ben olsam net bir kanata giderdim ama gel görki para vermeden yaptığımız transfer
İsterken bir şey unutmayalım yabancı sayımız 16 hiç transfer yapmasak bile 2 kişi göndermek zorundayız buda amartey abu ox üçlüsünden ikisi olacak büyük ihtimal ve hepsi gitmek için alacaklarını peşin istiyor dua edelimde tff iki arttırsın kontenjanı şu heriflere peşin para vermek zorunda kalmayalım yoksa iki oyuncuya lisans çıkaramayacağız
Laf edecekseniz bunu önceki yönetime yapın ortadaki durum bu yönetimin işi değil
Adamlar çalışıyor reklam yapmadan çalışıyor üstelik stad yenilendi tesiste 4 saha hibrit çim oldu alt yapılarıda stad gibi yapıldı alt yapıya el attılar iyi çalışıyorlar takım tekrar yarışmacı hale geldi bunların hepsini kısa sürede başardılar daha iyisi yapılabilirmiydi bence yapılamazdı
Eski yönetim devam etse şimdi forvetimiz cenkdi o gidenlerin sözleşmesi bitenlerle sözleşme yenilenir bitmeyenlerle yola devam edilirdi bir iki sakat sorunlu yabancı alınırdı ve bu sene beşiktaşa küme düşürtmeye uğraşırlardı bir arkadaş şahit olmuş çebinin beşiktaşla ilgili sözlerine resmen beşiktaşı aşağılıyormuş anadolu takımlarıyla bir tutuyormuş
Biz büyük beladan kurtulduk herşey bir senede düzelmez ben bu yaz bu kadarını bile beklemiyordum mütevazi bir bütçeyle imkansızı başardılar başarılı olurmu bunu sezon sonu göreceğiz ama çabalamadılar diyemeyiz beşiktaş ruhunu geri getirdiler taraftar takımına hocasına yönetimine güveniyor birliği sağladılar bir aksama olursa devre arası bakılır nihayi toparlanma gelecek sene olur bu gayet normal geçen sene 50 puan fark yemişiz dibe vurmuşuz bu sene herkesin kalbinin bir köşesinde uefa kupası var 😁 dile getirmesekte bunu düşünmeyen yoktur camiada zaten bek kanat kavgasıda bunun için ama bazen temah etmeyi eldekini kullanmayıda bilmek gerekiyor üç maçta gedsonu bu hale getiren hocanın beklerede semihede raşitsayada etkisi olacaktır hepsi iki maçta olmaz bazen sabretmeyide bilmek lazım ama sabrı ortalığı ateşe vermeden yapmak lazım eleştiri yıkıcı değil yapıcı olmalı
Mesela biz bek almadan kanat almadan götürürüzde kaleci olmadan götüremeyiz kimse kaleci demiyor ama en büyük zafiyet orda bence masuaku düşse beki emirhanla falan idare ederiz swenson düşse raşitsa onur bir şekilde kapatır ama mert gitse kale boş
Cebi ilk geldiği gün bunlar bizi Anadolu kulübüne çevirir diye yorum yapmıştın abi o zaman abarttın diye düşünmüştüm ama gerçekten bu kadar bile isteye kötülük yapılamazdı şu takıma helal olsun Trabzonlulara

Çevrimdışı Ravenman

Necmi Usta'ya sorabilirsiniz, ben hem Çebi'ye hem Şenol'a haftalık küfür ederdim ve haftalık ceza yerdim.

Çebiyi hiç birzaman sevmedim, tipinden bile kaybediyor.

Şenolu eskiden çok severdim, fakat ikinci döneminde nefret etmeye başladım.

Çevrimdışı KartalınGücü

Yerli futbolcu deneme için alınır ama alt liglerden 300 500 bine alırsın denersin, tutarsa yükselir. Süperligden milyon euroya alıyorsan o adamın yedek değil ilk 11 e gelmesi lazım İlhan, Tümer, İbrahim Toraman gibi fark yaratması lazım. Can alınırken yedek olacağı belli, hatta Di Maria falan konuşuluyordu 3. Yedek olacağı düşünülerek alındı değer mi bu paraya? Emirhan Topçu bile ne kadar potansiyelli olursa olsun bu sene Felix'in arkasında fırsat bulamaz ise yüzü eskiyecek, üzerine ilk 11 için yetersiz etiketi yapışacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1830987695293714645
Abudan umudum yok .
Ox kalır(kalsın)
Amartey gider.
Amin.
Düzeltme:
Gidişe odaklanmışım:)
İnşallah iyi bir kanattır
Amin
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2024, 18:26:30 Zafer55 ]

Çevrimdışı 38life

Cebi ilk geldiği gün bunlar bizi Anadolu kulübüne çevirir diye yorum yapmıştın abi o zaman abarttın diye düşünmüştüm ama gerçekten bu kadar bile isteye kötülük yapılamazdı şu takıma helal olsun Trabzonlulara

Çünkü Çebi tanımadığımız, bilmediğimiz biri değildi. Ne mal olduğunu öncesinden biliyorduk zaten. Bu yüzden karşı çıktık. Ama taraftar bunu göremedi maalesef.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu abunun opsiyonu uzatıp uzatmama durumu inşallah kulüptedir bir sene daha çekemem abu falan

Çevrimiçi gokhans

Bu abunun opsiyonu uzatıp uzatmama durumu inşallah kulüptedir bir sene daha çekemem abu falan
o abounun ne mal olduğunu, porto’nun oyuncusuyken, porto beşiktaş maçında, beşiktaşlı oyuncularla gülüşüp eğlenmesinden anlamalıydık. Ogün kendini piyasaya çıkaran kulübe bunu yapan bize neler yapmaz.. keza sonra para için şampiyonluğu satmaya kalktı, anç tuttu herifi bidaha musallat etti bize..

Çevrimdışı Necmi

bazı şeyler olur duyarsın ama söyleyemezsin beşiktaş menfaatine uymaz ama kişiler hakkındaki fikrin bildiğin söyleyemediğin şeylerle şekillenir ben ezbere konuşmam bu olacakları gelmeden önce adım gibi biliyordum adamların zihniyeti ortadaydı siz sadece görmek istemediniz ama normal insan bazen beşiktaş sevgisinden gözünü açar bazende aynı sevgiden kapatır bunu hepimiz yapıyoruz ama görüldüpü gibi beşiktaşı tökezletebilirler ama asla düşüremezler bizde başkalarında olmayan reaksiyon yeteneği var çok darbe aldığımız için sağlam durmayı öğrendik geçen sene bazı arkadaşlar makas açmışdı kapanmaz diyordu demek kapanıyormuş
Olayı anlık düşünüp yorulamamak gerekiyor  biz beşiktaşız bazı yorumlar bu unutulmadan yapılmalı bence

Çevrimdışı 38life

+2 futbolcuyu avrupaya bildirince sözleşmedeki o maddeleri yerine getirmiş oluyorsun. En azından ben böyle biliyorum diyebilirim. Ben çok fazla negatif hava yaydığımı düşünmüyorum açıkçası. Yeterince olumlu bakan var zaten. Denge iyidir.

Bizim yaşadığımız yönetim değişikliği eşekten hatta eşşoğlueşek'ten BMW'ye geçmek. Benim görüşüm bu şekilde. Ben Arat yönetimini en başından beri destekliyorum. Adalı ile seçime girdiklerinde de ben hiç tereddüt yaşamadım hangisini desteklesem diye. Hasan Arat'ın vizyonu ortadaydı çünkü. Bu da unutulmasın yani. Ben bugün yönetimi eleştiriyor görünürüm ama bundan 2 ay sonra ya da 6 ay sonra %70-80'lik kesim ateş püskürürken (inşallah öyle bir durum oluşmaz) yönetimi savunan tarafta ben olurum. Yapıcı eleştiri böyledir çünkü. Gitsin demek başkadır, "daha iyi olsun" diye eleştirmek başkadır. Ben Eşşoğlueşek'ten inip BMW'ye binmişken BMW'yi satmam. Ama Lamborghini'yi, Ferrari'yi talep etmekten de vazgeçmem. Çünkü Beşiktaş'ım buna layıktır. (Lamborghini analojisi başka yönetim demek değil. Yönetimin daha iyi performans göstermesi demek.)

"Yönetimden razı olmak" ve "yönetimin bazı aksiyonlarından razı olmamak" çelişen durumlar değildir. Bunun ayrımı doğru yapılsın kâfi.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2024, 18:50:03 38life ]

Çevrimiçi yaço58

bazı şeyler olur duyarsın ama söyleyemezsin beşiktaş menfaatine uymaz ama kişiler hakkındaki fikrin bildiğin söyleyemediğin şeylerle şekillenir ben ezbere konuşmam bu olacakları gelmeden önce adım gibi biliyordum adamların zihniyeti ortadaydı siz sadece görmek istemediniz ama normal insan bazen beşiktaş sevgisinden gözünü açar bazende aynı sevgiden kapatır bunu hepimiz yapıyoruz ama görüldüpü gibi beşiktaşı tökezletebilirler ama asla düşüremezler bizde başkalarında olmayan reaksiyon yeteneği var çok darbe aldığımız için sağlam durmayı öğrendik geçen sene bazı arkadaşlar makas açmışdı kapanmaz diyordu demek kapanıyormuş
Olayı anlık düşünüp yorulamamak gerekiyor  biz beşiktaşız bazı yorumlar bu unutulmadan yapılmalı bence
Abi yaşça büyüksünüz ne sezonlar gördünüz ne yönetimler gördünüz ben kendimi bildim Demirören vardı ilkokulda ortaokulda Sınıta ki tek Beşiktaşlıydım ondan sonra lisenin sonlarına doğru Fikret orman geldi ve yaptıkları ile bizleri gururlandırdı ve biz hiç haketmediği şekilde karşılık verdik kendi değerimizi kendimiz hiç ettik sonrada Trabzonlular geldi ilk başta ne kadar göremesemde sadece kendi kişişel egoları hesaplaşmaları için gelmişler onda da bize kötülük yapıp gittiler

Çevrimiçi Samet Ç

bizim üç gereksizin menajerleriyle toplantı yapılıyormuş hiç umudum yok ama keşke gitseler

Etiketler: