Burası forum. Siz bunu unutuyorsunuz. Benim sosyal medyada yazdıklarım ile burada yazdıklarım arasında da fark var. Ki öyle olmalı zaten. Bazen aynı konuda burada yazdığımın tam tersini sosyal medyada yazarım mesela. Çünkü her sorun her ortamda konuşulmaz. Sen kendi kardeşinin kusurlarını gidip işyerinde anlatmazsın. Ama evde en ince detayına kadar, en realist, en eleştirel şekilde konuşursun. Mesele bu. Anlatabiliyorumdur umarım.
Zaten benim bundan önceki yıllarda da söylediğim ve uyguladığım bir şey var. Transfer dönemi boyunca ben yönetim elestiririm. Transfer dönemi biter yönetievzusu kapanır. Çünkü ligin 10. haftasında yönetim konuşmanın kimseye bir faydası yok. Benim mentalitem bu.
bak bazı itirazlarına hak veriyorum ndour getireceğine bir sol kanat getirsen bence mükemmel bir transfer sezonu geçirmiş olurduk ama tercihleri böyle oldu saygı duymak bekleyip görmek lazım ama bunun hata olduğunu başta not düşüp öyle yapmak lazım fazla enseyi karartma 😀 çok pesimistsin bu senin içinde çevren içinde iyi değil eleştirmek farklı birşey ndour geldiği gün ne alaka dedim ama yangın yapmak çok farklı burayı evin olarak görmen hoşuma gitti burası evinse bizde ailen oluyoruz bizimde ruh salığımızı düşün biraz son iki sayfayı okurken daral geldi
Unuttuğunuz şey musrati muçi swenson onlarda bu senenin bütçesine girdi parayı ver çık kolay şeyde o verdiğin parada bu srnenin bütçesinden gidecek ve limitimiz var renklilerin yarısından az ts den bile az maaş bütçemiz var bunu 4 yıldır tek kuruş gelir koymayan çebiye yükleyin bence
Bu yönetim elinden geleni yaptı swenson ndour can transferlerini bende hatalı buluyorum hatta sahaya çıkmadığı halde joao transferide yanlış ben olsam net bir kanata giderdim ama gel görki para vermeden yaptığımız transfer
İsterken bir şey unutmayalım yabancı sayımız 16 hiç transfer yapmasak bile 2 kişi göndermek zorundayız buda amartey abu ox üçlüsünden ikisi olacak büyük ihtimal ve hepsi gitmek için alacaklarını peşin istiyor dua edelimde tff iki arttırsın kontenjanı şu heriflere peşin para vermek zorunda kalmayalım yoksa iki oyuncuya lisans çıkaramayacağız
Laf edecekseniz bunu önceki yönetime yapın ortadaki durum bu yönetimin işi değil
Adamlar çalışıyor reklam yapmadan çalışıyor üstelik stad yenilendi tesiste 4 saha hibrit çim oldu alt yapılarıda stad gibi yapıldı alt yapıya el attılar iyi çalışıyorlar takım tekrar yarışmacı hale geldi bunların hepsini kısa sürede başardılar daha iyisi yapılabilirmiydi bence yapılamazdı
Eski yönetim devam etse şimdi forvetimiz cenkdi o gidenlerin sözleşmesi bitenlerle sözleşme yenilenir bitmeyenlerle yola devam edilirdi bir iki sakat sorunlu yabancı alınırdı ve bu sene beşiktaşa küme düşürtmeye uğraşırlardı bir arkadaş şahit olmuş çebinin beşiktaşla ilgili sözlerine resmen beşiktaşı aşağılıyormuş anadolu takımlarıyla bir tutuyormuş
Biz büyük beladan kurtulduk herşey bir senede düzelmez ben bu yaz bu kadarını bile beklemiyordum mütevazi bir bütçeyle imkansızı başardılar başarılı olurmu bunu sezon sonu göreceğiz ama çabalamadılar diyemeyiz beşiktaş ruhunu geri getirdiler taraftar takımına hocasına yönetimine güveniyor birliği sağladılar bir aksama olursa devre arası bakılır nihayi toparlanma gelecek sene olur bu gayet normal geçen sene 50 puan fark yemişiz dibe vurmuşuz bu sene herkesin kalbinin bir köşesinde uefa kupası var 😁 dile getirmesekte bunu düşünmeyen yoktur camiada zaten bek kanat kavgasıda bunun için ama bazen temah etmeyi eldekini kullanmayıda bilmek gerekiyor üç maçta gedsonu bu hale getiren hocanın beklerede semihede raşitsayada etkisi olacaktır hepsi iki maçta olmaz bazen sabretmeyide bilmek lazım ama sabrı ortalığı ateşe vermeden yapmak lazım eleştiri yıkıcı değil yapıcı olmalı
Mesela biz bek almadan kanat almadan götürürüzde kaleci olmadan götüremeyiz kimse kaleci demiyor ama en büyük zafiyet orda bence masuaku düşse beki emirhanla falan idare ederiz swenson düşse raşitsa onur bir şekilde kapatır ama mert gitse kale boş