2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102730 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Ben 23 kisi saydim gonderilen ama, belki yanlis saymisimdir, gozlerim bozuk diye.

Sözleşmesi bitip gidenler, belki adını ilk defa bu listede gördüğümüz çocukları kastetmiyordu sanırım yönetim.

Çevrimiçi Samet Demir

Yapıyorsunuz diyince beni de dahil etmiş oluyorsun o gruba. Yapılıyor, yapıyorlar vs. demen gerek. Ben alanlara eleştirimi çok yaptım. Eğer olumsuzluk olsun da sitem edeyim triplerindeysem Allah benim iki cihanda belamı versin, gün yüzü göstermesin. Ama eğer sen suizanda bulunuyorsan aynı şey senin için geçerli olsun mu? İnsanlar hakkında bu kadar genelleme yapmayın. Bu kadar bir tarafa yamamaya, etiketlemeye yer aramayın. Benim kimsenin motivasyonunu düşürdüğüm falan yok. Ben sosyal medyada düzenli olarak futbolcuların paylaşımlarının altına sürekli motive edici yorum yaparım. Özellikle o gün hangi futbolcu kötü oynadıysa onun paylaşımının altına yorum yaparım sen şöyle iyisin, böyle başaracaksın vs. diye. Kolaya kaçıp insanları etiketleme alışkanlığınız size çok yanlış insanlara çok kötü ithamlarda bulunmanıza sebep oluyor. Vazgeçin bu alışkanlıktan. Her sakallı dedeniz değil, her eleştiri yapan Beşiktaş düşmanı değil. Tüm dünya da sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Bu kadar zorbalık iyi değil.
Ben sana gel benimle aynı fikirde ol demiyorum. Hatta yönetimi eleştirme de demiyorum. Son zamanlarda dikkatimi çekti, sürekli olumsuz yorum yazıyorsun bir dur gevşe dedim. Bir alt mesajda bir başkasıda bizim de motivasyonumuzu düşüyor bu arkadaş dedi. Demekki sadece benim dikkatimi çekmemiş yazdıkların.

Madem öyle biri değilsen sorunu neden bizde arıyorsun? Demekki yazdıklarında bir anormallik var. Seni yanlış anlaşmamıza neden oluyor yazdıkların..

Bak ne güzel oyunculara yazıyormuşsun olumlu yorumlar, burada da artık birlik mesajları atmak çok mu zor. Merak etme bunu yaptığın zaman kimseye YAMANMIŞ olmaz Beşiktaş'ımza iyilik yapmış olursun.

Transfer sezonu bitti gibi birşey, artık birlik olma zamanı, üzdüysem kusura bakma. Derdim kalp kırmak değil. Motivasyonumuzu birbirimize destek olarak arttırmalıyız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

23 oyuncu gönderildi. Takımda zorla kalmak isteyen 3 oyuncu olduğu için "gönderemediler" eleştirisi haksızlık. İki yıl sözleşmesi olan Chamberlain'in iki yıllık maaşını verip göndermek sizce mantıklı mı? 6+ milyon euro. Bu kulübün bir darphanesi yok ki. Şimdi gönderemezsin, devre arasında bir ihtimal gönderebilirsin. Seneye gönderebilirsin. Amartey ve Abou'nun da sağlam sözleşmeleri var. Abou'nun son senesi, devre arasında büyük ihtimalle oyuncudan çıkarsın zaten. Ama bu kadar oyuncu gönderilmişken, Can Keleş hariç çok iyi transferler yapılmışken, yönetimin transfer sezonunu bu kadar eleştirmek haksızlık olur.

Ayrıca, bence Galatasaray dün Osimhen'i almasaydı bu tepkiler bu kadar büyük olmazdı. Bazı taraftarlarda bir panik havası oluştu sanki. Gio, Jens Toornstra'yı sol kanada çekip şampiyon olmuş bir hoca. Elinde çözüm üretebilecek bir kadro var. O kadar karamsarlığa kapılmayın.

Çevrimdışı celiker1

Önemli olan göndermek dediler.
Göndermeliyiz dediler.
Gönderemezsek, alamayız dediler
Gönderemediler. Alamadılar.
Rebic harici gönderilmesi gereken hiç bir oyuncuyu gönderemediler.İki bek ve sprinter kanat oyuncusu transferi yapamadılar.Umarım ilerleyen haftalarda "Transferde okyonusu geçip derede boğulduk diye başarısız olduk" demeyiz.RAFA SİLVA şu an için tüm ayıpları örtüyor!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Mehmet57

Rebic harici gönderilmesi gereken hiç bir oyuncuyu gönderemediler.İki bek ve sprinter kanat oyuncusu transferi yapamadılar.Umarım ilerleyen haftalarda "Transferde okyonusu geçip derede boğulduk diye başarısız olduk" demeyiz.RAFA SİLVA şu an için tüm ayıpları örtüyor!

Muleka, Colley, Tayfur, Montero, Umut, Amir, Rebic. Bence baya gonderdiler.

Çevrimdışı MaDJeR

İki sert eleştirim olacak 1 can Keles 2 ndour ikiside elzem bir oyuncu değildi ne amaçla kim tarafından ne düşünceyle alındı bilmek isterdim

Can'a vereceğimiz 3 milyonu göndermek istediğimiz oyunculara vererek kullanabilirdik. Zaten Rashica ve yeni gelen kanattan sonra 3. sıraya düşecek Can. :alala:

Çevrimdışı celiker1

Muleka, Colley, Tayfur, Montero, Umut, Amir, Rebic. Bence baya gonderdiler.
Yanlış anladın.Gönderilmesi zor 4 oyuncu vardı maliyeti ve performansından dolayı.Aboubacar,Amartey,Ox,Rebic.Sen bunlardan sadece Rebic gönderebildin.Yoksa gidenleri bende biliyorum ama hepsi maaşları karşılanabilecek oyuncular olduğu için göndermede sıkıntı yoktu.Listeye Rosier'i de yazmayı unutmuşsun.Ayrıca gönderemedikleri listesine Onana'yı da ekleyebilirim.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Mehmet57

Yanlış anladın.Gönderilmesi zor 4 oyuncu vardı maliyeti ve performansından dolayı.Aboubacar,Amartey,Ox,Rebic.Sen bunlardan sadece Rebic gönderebildin.Yoksa gidenleri bende biliyorum ama hepsi maaşları karşılanabilecek oyuncular olduğu için göndermede sıkıntı yoktu.Listeye Rosier'i de yazmayı unutmuşsun.Ayrıca gönderemedikleri listesine Onana'yı da ekleyebilirim.

Tane tane bakmaktansa toplamina bakmak daha dogru degil mi? Muleka, Colley, Tayfur, Montero, Umut, Amir, Rebic, Rosier. Cenk derken saymiyorum ama yine de baya yuklu bir tutar cikar. Dedigim gibi, hepsini zorla gonderemezsin ki. Chamberlain'in fesihi 6+ milyon'a denk geliyor. "Simdi gondermezsen yine de odeyeceksin" mantigi dogru degil, cunku belki onumuzdeki transfer donem(lerinde) gider. Bunlar buyuk meblaglar. Yonetimin eli kolu bagli, biraz anlayis gostermek gerek.

Çevrimiçi mayguntr

50 puan fark yemis takimi, sampiyon yaparsa bu yonetim mucize yaratmis olacak. Mucize yaratamadi diye yonetimi elestirmek cok sacma, sezon baslamadan beklentileri iyi ayarlamak lazim.

Sezon sonuna kadar yarisin icinde kalabilirsek herkesin cok cok mutliu olmasi lazim, gecen seneye gore bir senede bizi buraya getiren yonetim, bir sene sonra bizi nereye getirir diye dusunmek lazim. Son yillarin en kotu sezonundan sonra, millet uefa kaldirir miyiz diye hedef koymaya basladi, bu gaz nerden geliyo insanlara anlamiyorum bazen.

Çevrimdışı Savaş

O kitle fırsatçı kitle. Zaten en başından beri yönetim bir hata yapsa da istifa desek diye bekleyen kitle. Eleştiri başka, zulmetmek başka. Taraftar her zaman daha iyisini talep eder, daha iyisi için eleştiri yapar. Yönetim "geçer not" alırken de eleştiri yapılır. Ama "geçer not" alırken istifa, görüşecez vs. gibi yorum yapanların başka hesapları vardır. Derdi Beşiktaş değildir.

Benim için Arat yönetimi geldiği günden bu yana yaptıklarıyla geçer not aldı. Ama bu durum benim transfer ile ilgili eleştiri yapmamı engellemez. Bizim millette şöyle bir durum var. Bir şeyi ya full savunmak zorundasın ya da full karşı çıkmak zorundasın. Mesela x partisinin yaptığı tek bir yanlışı söylesen sen "x parti düşmanı" ilan edilirsin. X partinin yaptığı tek bir olumlu şeyi söylersen de x parti savunucusu ilan edilirsin. Futbolda da aynı. Yönetimi beğeniyorsan asla eleştiremezsin. Yönetimi beğenmiyorsan asla övemezsin. Böyle bir kafa. Ne yazık ki bu forumda da var bu kafa. Çeşitliliğe tahammül yok.
Eleştiri başka, fırsatçılık başka. Allahtan bu forumda çok fazla yok bu fırsatçı tayfadan.

İyi veya kötü benden yönetim tam not aldı. Bu şekilde devre arasına kadar gideri var bence kadronun. Devre arasında takviyeler yapılır, yola devam edilir.

Ben de isterim kanat ve bek. Fakat bazen şartlar izin vermiyor. Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Tek lafım Can Keleş transferine olur. Bir tek onu anlamadim. 2.5 milyon vermeye gerek var mıydı? O 2.5 ile amartey gonderilirdi.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Şuanda benim tek umudum bu. Devre arasına kadar bir şekilde lider ya da şöyle max 3-4 puan geride girsek devre arasında eksikleri tamamlayarak şampiyonluğa yürüyebiliriz. Ama bu 3 ay boyunca bu oyunculardan çıkamayıp devre arasında nasıl çıkacaz tamamen soru işareti. İşte aslında mesele de bu. Biz bu oyunculara tazminatlarını verip göndermeyerek herhangi bir tasarruf sağlamıyoruz. Tek tasarrufumuz zaman. Bugün tazminat vermiyoruz 6 ay sonra, 1 yıl sonra, 2 yıl sonra maaş olarak vemriş olacaz zaten o parayı. Giren, çıkan değişmeyecek ki. E bu oyunculardan biz faydalanmayacaksak tazminat olarak vermek ile maaş olarak vermek arasındaki fark ne? Hüseyin Yücel diyor ya sözleşmeyi feshedersek x transferin bedeli y milyon euro olacaktı diye. E yine öyle olacak ki. Yine ödeyeceksin o parayı tribünde, hatta evinde yatan adama. Benim en çok eleştirdiğim nokta da bu. Mantık hatası var burada. Kullanmayacağın adamın fesih tazminatından kaçınıyosun. Mantıksız.

Ama bu şekilde devre arasına kadar sağlam gitmek de zor olacak. Çok yoğun bir fikstür var. Bu rotasyonla çok zor. Tek umudum hoca. Ona güveniyorum.
Şimdi çıkış yaparsan peşin istiyorlar parayı. Zamana yaparsan taksitle oduyosun maaşı.

O kadar parayı peşin çıkacak bir bütçe yok demekki.

Adamlara taksitle ödeyelim demisler onu da kabul etmemiş karaktersiz sürüsü.

Çevrimdışı Savaş

Önemli olan göndermek dediler.
Göndermeliyiz dediler.
Gönderemezsek, alamayız dediler
Gönderemediler. Alamadılar.
24 adam gönderdiler ayıptır ya.

Çevrimdışı underworld

İki sert eleştirim olacak 1 can Keles 2 ndour ikiside elzem bir oyuncu değildi ne amaçla kim tarafından ne düşünceyle alındı bilmek isterdim
Birileri çıkıp açıklar inşallah...

Çevrimdışı underworld

Ndour'u bilmem lakin kaç kere anlattım Can Keleş bizim Sezonluk Yöresel Kazık (SYK).

Her sezon bir Yöresel Kazığımız var. Hiç değişmedi bu.

Basıyoruz kamyon kadar parayı alıyoruz bi yerliyi Anadoludan, sonra gören olmaz, neredeyse hiç oynatmadan kiraya miraya veriyoruz.

Kimsede hesap vermez niye aldık diye.

Galiba Divan Kurulunda bir menejer var veya bir menejerin akrabası, onun fısıldamaları veya tercihleri. Belki son 15 yılda bir 20 milyon euro kazanmış komisyonlardan. Yani yıllardır bu kulüpten para kazanan bir çete var Divan Kurulunda.

2024/25 : Can Keleş
2023/24: Kerem Atakan Keskin
2022/23: Emrecan Bulut
2021/22: Emrecan Uzunhan
2020/21: Bilal Ceylan
2019/20: Umut Nayir
2018/19: Atakan Üner
2017/18: Aras Özbiliz
2016/17: Orkan Çınar
2015/16: Ömer Şişmanoğlu
2014/15: Kerim Frei
2013/14: Gökhan Süzen
2012/13: Sezer Öztürk
2011/12: Burak Kaplan
2010/11: Mehmet Akyüz
Hay ömrüne bereket

Çevrimdışı Savaş

Gonderilecekler listesine Onana koyuyorsunuz Ndour transferine karşı çıkıyorsunuz.

Kim oynayacakti abi? Ege mi? Ege kaç maça çıktı geçen sene? Ege'yi çok büyütüyorsunuz gözünüzde.

Salih kaç maç götürebilir? Amir sakatlıktan çıktı kaç maç kaldırabilir?

Çevrimdışı 38life

Ben sana gel benimle aynı fikirde ol demiyorum. Hatta yönetimi eleştirme de demiyorum. Son zamanlarda dikkatimi çekti, sürekli olumsuz yorum yazıyorsun bir dur gevşe dedim. Bir alt mesajda bir başkasıda bizim de motivasyonumuzu düşüyor bu arkadaş dedi. Demekki sadece benim dikkatimi çekmemiş yazdıkların.

Madem öyle biri değilsen sorunu neden bizde arıyorsun? Demekki yazdıklarında bir anormallik var. Seni yanlış anlaşmamıza neden oluyor yazdıkların..

Bak ne güzel oyunculara yazıyormuşsun olumlu yorumlar, burada da artık birlik mesajları atmak çok mu zor. Merak etme bunu yaptığın zaman kimseye YAMANMIŞ olmaz Beşiktaş'ımza iyilik yapmış olursun.

Transfer sezonu bitti gibi birşey, artık birlik olma zamanı, üzdüysem kusura bakma. Derdim kalp kırmak değil. Motivasyonumuzu birbirimize destek olarak arttırmalıyız.

Burası forum. Siz bunu unutuyorsunuz. Benim sosyal medyada yazdıklarım ile burada yazdıklarım arasında da fark var. Ki öyle olmalı zaten. Bazen aynı konuda burada yazdığımın tam tersini sosyal medyada yazarım mesela. Çünkü her sorun her ortamda konuşulmaz. Sen kendi kardeşinin kusurlarını gidip işyerinde anlatmazsın. Ama evde en ince detayına kadar, en realist, en eleştirel şekilde konuşursun. Mesele bu. Anlatabiliyorumdur umarım.

Zaten benim bundan önceki yıllarda da söylediğim ve uyguladığım bir şey var. Transfer dönemi boyunca ben yönetim elestiririm. Transfer dönemi biter yönetievzusu kapanır. Çünkü ligin 10. haftasında yönetim konuşmanın kimseye bir faydası yok. Benim mentalitem bu.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2024, 16:44:24 38life ]

Çevrimdışı Zafer55

24 adam gönderdiler ayıptır ya.

24 adamın içinde
Halil, Necati, Erdoğan, Abdulmecid,Aytuğ, Azad,Ahmet gibi adını bilmediğimiz adamlar var
Kontratı bittiği için giden var.
Kiralık giden var.
Yönetim göndermemiz lazım diye bunları mı diyordu? Bunların kontratı mı yük oluyordu?

Evet bu duruma rağmen 24 futbolcunun gönderilmesi iyi iş. Kötü demiyor takdir de ederim.

Ama yönetimin söylediği bizim anladığımız gönderilmesi gerekenler : rebic abu ox onana amartey idi. Ve bunlardan rebic de başarılı oldular.
Diğerlerinde başarısız oldular.

Çevrimdışı 38life

23 oyuncu gönderildi. Takımda zorla kalmak isteyen 3 oyuncu olduğu için "gönderemediler" eleştirisi haksızlık. İki yıl sözleşmesi olan Chamberlain'in iki yıllık maaşını verip göndermek sizce mantıklı mı? 6+ milyon euro. Bu kulübün bir darphanesi yok ki. Şimdi gönderemezsin, devre arasında bir ihtimal gönderebilirsin. Seneye gönderebilirsin. Amartey ve Abou'nun da sağlam sözleşmeleri var. Abou'nun son senesi, devre arasında büyük ihtimalle oyuncudan çıkarsın zaten. Ama bu kadar oyuncu gönderilmişken, Can Keleş hariç çok iyi transferler yapılmışken, yönetimin transfer sezonunu bu kadar eleştirmek haksızlık olur.

Ayrıca, bence Galatasaray dün Osimhen'i almasaydı bu tepkiler bu kadar büyük olmazdı. Bazı taraftarlarda bir panik havası oluştu sanki. Gio, Jens Toornstra'yı sol kanada çekip şampiyon olmuş bir hoca. Elinde çözüm üretebilecek bir kadro var. O kadar karamsarlığa kapılmayın.

Ox'un 2 yıllık maliyeti yüksek. Faydalanilacaksa oynasın zaten. Ama Amartet'in 2 yıllık maliyeti 3.4 milyon euro. Aboubakarin da bu sezon maliyeti 3.5 milyon Euro. İkisinden biri pek ala feshedilebilirdi. Ki zaten bu parayı er ya da geç vericeksin bu oyunculara. Aboubakar devre arası falan gitmez. Adam yatarak para kazanmaya ant içmiş. Buradaki tek mesele şimdi değil sezon sonu verelim bu parayı diyorlar. Ama bu karar şampiyonluğun kaçmasına sebep olursa çok ah vah ederiz. Takımda hala orjini kanat olan oyuncu sayısı 2. Rashica ve Can Keleş. Bu es geçilebilecek bir durum değil. Şimdi herkes formasyon değişikliği falan konuşuyor. İş hocaya kaldı yani. Çıkarırsa bizi bu cendereden hoca çıkarmış olacak.

Çevrimdışı 38life

Rebiç'i göndermek başarıdır. Ben şahsen Aboubakar gibi yapacağını düşünüyordum onunda. Ama Rebic dışında herhangi bir "gönderme başarısı" göremiyorum ben.

Çevrimiçi tolga1903

Ndour'u bilmem lakin kaç kere anlattım Can Keleş bizim Sezonluk Yöresel Kazık (SYK).

Her sezon bir Yöresel Kazığımız var. Hiç değişmedi bu.

Basıyoruz kamyon kadar parayı alıyoruz bi yerliyi Anadoludan, sonra gören olmaz, neredeyse hiç oynatmadan kiraya miraya veriyoruz.

Kimsede hesap vermez niye aldık diye.

Galiba Divan Kurulunda bir menejer var veya bir menejerin akrabası, onun fısıldamaları veya tercihleri. Belki son 15 yılda bir 20 milyon euro kazanmış komisyonlardan. Yani yıllardır bu kulüpten para kazanan bir çete var Divan Kurulunda.

2024/25 : Can Keleş
2023/24: Kerem Atakan Keskin
2022/23: Emrecan Bulut
2021/22: Emrecan Uzunhan
2020/21: Bilal Ceylan
2019/20: Umut Nayir
2018/19: Atakan Üner
2017/18: Aras Özbiliz
2016/17: Orkan Çınar
2015/16: Ömer Şişmanoğlu
2014/15: Kerim Frei
2013/14: Gökhan Süzen
2012/13: Sezer Öztürk
2011/12: Burak Kaplan
2010/11: Mehmet Akyüz

Şu hakikaten rezillik. Sanki bu kulübe yildirim demiroren ile birlikte bi sözleşme imzalattılar her sene anadolunun iğrenç 5 para etmedik oyuncularına milyon eurolar dökün diye. Alma arkadaş alma git alman hollanda isvec isvicre vs altyapısında yetişen orada top oynayan oyuncu getir şu anadolu futbolcularına dökme kulübün olmayan parasını lanet olsun yeter

Çevrimiçi Mehmet57

Kerim Frei aslinda cok yetenekli bir futbolcuydu. Etki ettigi maclar da oldu. Ama o cocuk hic kendini gelistirmedi. Oyunu herkesi calimlayip gecmekten ibaret oldugunu dusundu hep.

Ama Mehmet Akyuz  :D Umut Meras ile beraber gordugum en kotu futbolcu.

Çevrimdışı celiker1

Samet Aybaba geçen sene Yusuf Sarı hakkında gereksiz açıklamayı yapmasa   bence şu an Yusuf Sarı bile yabancı kontenjanından dolayı "Pansuman" olabilirdi Rashica alternatifi olarak
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı KartalınGücü

Kerim Frei aslinda cok yetenekli bir futbolcuydu. Etki ettigi maclar da oldu. Ama o cocuk hic kendini gelistirmedi. Oyunu herkesi calimlayip gecmekten ibaret oldugunu dusundu hep.

Ama Mehmet Akyuz  :D Umut Meras ile beraber gordugum en kotu futbolcu.

Kenan Karaman'dan ötesini görmedim. Normalde topçular kötü olunca etkisiz eleman olur, 10 kişi oynatırlar. Kenan negatifti direk hücumda 8 kişi oynuyormuş gibi hissettiriyordu.

Çevrimdışı 38life

Eleştiri başka, fırsatçılık başka. Allahtan bu forumda çok fazla yok bu fırsatçı tayfadan.

İyi veya kötü benden yönetim tam not aldı. Bu şekilde devre arasına kadar gideri var bence kadronun. Devre arasında takviyeler yapılır, yola devam edilir.

Ben de isterim kanat ve bek. Fakat bazen şartlar izin vermiyor. Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Tek lafım Can Keleş transferine olur. Bir tek onu anlamadim. 2.5 milyon vermeye gerek var mıydı? O 2.5 ile amartey gonderilirdi.

Tam not vermene saygı duyuyorum. Ama dediğim gibi ben tam not değil geçer not olarak değerlendiriyorum bu süreci. Bu kanat rotasyonu ile sezona başlarken tam not veremem. Bak bek mevzusundan geçtim. Ama şuanki kanat rotasyonunu kabul edemem.

Çevrimiçi blackeagle35

Gelen giden toplamına baktığımızda takımın kalitesi arttı, sadece satılabilir oyuncu konusunda çok fazla gelişim kaydetmedik bence. Ama yarışmacı bir takım oluşturunca ve geçen seneki kadro düşünülünce çok da mantıksız bir yol olmadı. En azından gitsin diye gözünün içine bakacağımız oyuncu yok gibi takımda şu an için. Amartey, Abou, Ox için bu yönetimi suçlamak da çok mantıklı gelmiyor bana. Muçi, Onana acaba gönderilebilir miydi para kazanarak o aklıma takılıyor. Yerli olarak da boşta Yusuf Yazıcı var. Çok dert ve işe yarayacak bi pozisyonda değil şu an için ama alternatif olarak düşünülebilir bence.

Etiketler: