2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096758 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

başak istiyor zaten biz almazsak en son oraya gidecek.
göreceğiz bakalım ne olacağını

Çevrimdışı KartalınGücü

Bu camiada Sergen hala efsane olarak büyük sevgi görüyor, Burak keza Beşiktaşlı kabul ediliyor,  Feyyaz aktif yöneticilik yapıyorsa Emirhan üzerinden yangın yapmak boş romantizm olarak geliyor. Bunların en verimli dönemlerinde camiaya yaptıkları saygısızlık hatta ihanet diyeyim yanında Emirhan'ınki devede kulak kalır. Hatta kazandırdığı parayı düşünürsek lafını etmeye değmez.

Tarih başarılıdan yanadır, Emirhan gelir başarılı olur ise kimse Torinoya nasıl gitti niye gitti hatırlamaz bile. Parası uygunsa gelsin kendini kanıtlamak için extra oynaya da bilir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Emirhan İlkhan nasıl profesyonel bir karar alıp kariyerini şekillendirdiyse ben de onun bu kararına saygı duyuyorum ve kendisinin Beşiktaş altyapısından çıkmış bir oyuncu olarak değil Beşiktaş A futbol takımına faydalı olup olmayacak herhangi bir Türk bir futbolcu gibi profesyonel bir şekilde ele alınması gerektiğine inanıyorum. Kendisi İtalya'ya gitti, umut bağlandı, şans verildi ve o şansı kullanamadı. Türkiye'ye geldi, şans verildi ve bence yine o şansı kullanamadı. Belli meziyetleri var ama o meziyetlerinin üstüne başka meziyetler ekleyecek ışığı bana vermiyor. Bu takımda Emirhan İlkhan yaşlarında genç başka oyuncular da var. Onlarla karşılaştırdığımda hem mevcut durum hem de varabileceği potansiyel konusunda onların çok gerisinde yani yetersiz bir oyuncu.

Çevrimdışı murat

muhtemelen ayıkken söylememiştir gesenin avrupa maçları bizim maçlardan daha zormuş öyle dedi az önce :D
öyle sylemişse bence hakli.gs bizim kurayı çekse biz onlarınkini çeksek bize şeker gibi olurdu.gs avrupada elek olur kura ile alakalı değil durum gs ile alakalı. :lol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

öyle sylemişse bence hakli.gs bizim kurayı çekse biz onlarınkini çeksek bize şeker gibi olurdu.gs avrupada elek olur kura ile alakalı değil durum gs ile alakalı. :lol:
Zaten orada vermek istediği mesaj 'Biz bu turu rahat geçeriz çünkü biz daha güçlü ve hazırız. g.s. ise Genç Oğlanlar'a dışarıda içeride madara olmuş vasat bir takım. Onlara her maç zor.'
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2024, 09:42:16 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Ravenman

orda verdikleri parayi verdik burda kal dedik ayni parayi, israrla gidicem demisti.

4.5 milyon zorunlu opsiyon koymuştu ANÇ ve Torinoda bunu aktifleşti. Bize o sezon güzel para kazandırdı.

ANÇ ona asgari ücretten daha az veriyordu. Sen kal sana şimdi daha çok para verecem demişse bile ANÇ'a güvenmemekle haklı.

Serdar Topraktepe, Burak Yılmaz, Sergen Yalçın, Feyyaz Uçar bile bu kulübe geri gelirken, Emirhan gibi gencecekik bir paf takım oyuncusu mu hain ilan edildi?
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2024, 10:45:10 Ravenman ]

Çevrimiçi Samet Ç

gesenin kura bizde olsa 18 toplardık büyük ihtimal heriflerde bal var
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2024, 11:08:03 Samet Ç ]

Çevrimdışı saricasi

Bu sene avrupa ligi çok yorucak herkesi sakatlıklar ,yorgunluklar tüm oyuncuları hazır tutmalıyız yapabiliyorsak ilk 4 maçi almaliyiz ki sonrasinda bazi futbolcuları avrupada dinlendirip ligde oynatıp kazanmalıyız puan kaybı yaşamamak lazim ligde bu yoğun fiksturde şanşta bizim yanımızda olur inş.Immobile nin yedegi mustafa ,semih daha çok kanat düşünüluyor gibi sayısal anlamda forvete gerek var gibi
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Zafer55

Emirhan ne alaka?
Hoca izlemiş bu çocuğu da:
İstedim kanat mı demiş?
Bize lazım olan bek mi demiş?
Dedikodudur umarım

Çevrimdışı mellfred

Emirhan İlkhan nasıl profesyonel bir karar alıp kariyerini şekillendirdiyse ben de onun bu kararına saygı duyuyorum ve kendisinin Beşiktaş altyapısından çıkmış bir oyuncu olarak değil Beşiktaş A futbol takımına faydalı olup olmayacak herhangi bir Türk bir futbolcu gibi profesyonel bir şekilde ele alınması gerektiğine inanıyorum. Kendisi İtalya'ya gitti, umut bağlandı, şans verildi ve o şansı kullanamadı. Türkiye'ye geldi, şans verildi ve bence yine o şansı kullanamadı. Belli meziyetleri var ama o meziyetlerinin üstüne başka meziyetler ekleyecek ışığı bana vermiyor. Bu takımda Emirhan İlkhan yaşlarında genç başka oyuncular da var. Onlarla karşılaştırdığımda hem mevcut durum hem de varabileceği potansiyel konusunda onların çok gerisinde yani yetersiz bir oyuncu.
emirhan’a yeterince şans verildi
yeter
en iyi gününde kaçan adam kötü gününde gelmesin

Çevrimdışı underworld

Emirhanı boşverin can keleş ve bahtiyar nerelerde?

Çevrimdışı Ravenman

Emirhanı boşverin can keleş ve bahtiyar nerelerde?

Kazak Necip'i bilmem ama Can Keleş bizim Sezonluk Yöresel Kazığımız, ben bunu geçen yine anlattım.

Her sezon bir Yöresel Kazığımız var. Hiç değişmedi bu.

Basıyoruz kamyon kadar parayı alıyoruz bi yerliyi Anadoludan, sonra gören olmaz, neredeyse hiç oynatmadan kiraya miraya veriyoruz.

Kimsede hesap vermez niye aldık diye.

Galiba Divan Kurulunda bir menejer var veya menejerin akrabası, onun fısıldamaları veya tercihleri. Belki son 15 yılda bir 20 milyon euro kazanmış komisyonlardan.

2024/25 : Can Keleş
2023/24: Kerem Atakan Keskin
2022/23: Emrecan Bulut
2021/22: Emrecan Uzunhan
2020/21: Bilal Ceylan
2019/20: Umut Nayir
2018/19: Atakan Üner
2017/18: Aras Özbiliz
2016/17: Orkan Çınar
2015/16: Ömer Şişmanoğlu
2014/15: Kerim Frei
2013/14: Gökhan Süzen
2012/13: Sezer Öztürk
2011/12: Burak Kaplan
2010/11: Mehmet Akyüz

Çevrimdışı qp 383

Kazak Necip'i bilmem ama Can Keleş bizim Sezonluk Yöresel Kazığımız, ben bunu geçen yine anlattım.

Basıyoruz kamyon kadar parayı alıyoruz bi yerliyi Anadoludan, sonra gören olmaz, neredeyse hiç oynatmadan kiraya miraya veriyoruz.

Galiba Divan Kurulunda bir menejer var veya menejerin akrabası, onun fısıldamaları veya tercihleri. Belki son 15 yılda bir 20 milyon euro kazanmış komisyonlardan.

Kazak Necip diyerek Necip'e haksızlık etmeyelim. En azından Necip stoper olarak bazı maçlarda iyi performans ortaya koyuyor. Bu Kazak arkadaşın iyi oynadığı bir maç görmedim. 4.5 milyon Euro'luk kazık.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

Arkadas hakli her sene anadoludan 1 tane boylu topcu cekiyoruz kerem atakan kesgin,emrecan bulut,can keles,emrecan uzun, hepsi elimizde patliyor 2.70 milyon euro para gitti.

Bahtiyar icinde 5 milyon euro gitti.

Biz gurbetci alacaksak oguzhan ozyakup,olcay sahan gibi yurt disindan olmali bu isim ucuz maliyetli cok zarar etmeyecek tutarsa kar tutmazsa cok koymayacak.

Emrecan uzunhan 2 milyon euro verdik.
Bahtiyar 4.5 milyon euro verdik.
Can keles 2.75 milyon euro verdik.
Kerem atakan kesgin 1.40 milyon euro verdik.

yazik gunah bu paralara.

Çevrimiçi Samet Ç

Bouanani'yi alamayız boşuna tartışmaya gerek yok hazırlık dönemini iyi geçirdi çocuk Nice salsa bile ucuza salmaz o yüzden bonservisle falan hayal
Bouanani ilk 11'de Nice salmaz ucuza kiralık zaten vermez Angelo araplara satılmış iki günde yeni topçu bulma ihtimali yok gibi transferi kapattık diyebilirim

Çevrimiçi Samet Ç

Bu saatten sonra en fazla Ounas falan gelir

Çevrimiçi tolga1903

Bouanani ilk 11'de Nice salmaz ucuza kiralık zaten vermez Angelo araplara satılmış iki günde yeni topçu bulma ihtimali yok gibi transferi kapattık diyebilirim

Sercan şimdi haberini girmiş de niye satsın nice 11 oynattığı adamı yerine kimseyi alamayacakken saçma bence

Çevrimiçi kartalizma190399

Arkadas hakli her sene anadoludan 1 tane boylu topcu cekiyoruz kerem atakan kesgin,emrecan bulut,can keles,emrecan uzun, hepsi elimizde patliyor 2.70 milyon euro para gitti.

Bahtiyar icinde 5 milyon euro gitti.

Biz gurbetci alacaksak oguzhan ozyakup,olcay sahan gibi yurt disindan olmali bu isim ucuz maliyetli cok zarar etmeyecek tutarsa kar tutmazsa cok koymayacak.

Emrecan uzunhan 2 milyon euro verdik.
Bahtiyar 4.5 milyon euro verdik.
Can keles 2.75 milyon euro verdik.
Kerem atakan kesgin 1.40 milyon euro verdik.

yazik gunah bu paralara.

Isin komigi goz gore gore yapiliyor bu hatalar. Hadi Emirhan neyse, ayagi duzgun genc, surekli oynamis iyi istatistik kasmis, bir sekilde kaliba sokarsin denersin. Can Keles Kasimpasa’da fark yaratamiyorken ve bos alan topcusu oldugu belliyken bizde ne yapacak? Ona verilen sans Yakup’a verilsin daha iyi. Hadi su 6 aylik donemi gectim, ama bu yazdan itibaren scout ekibinin is yapip transfere mudahil olmasi lazim. 1. ligden ve Avrupa’dan gurbetcileri scout edip 2-3 tane potansiyelli yerli indirmemiz lazim artik.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Bouanani ile öyle sosyal medyada yazıldığı gibi anlaştığımız falan da yok daha teklif bile gitmemiş bu kadar son dakikaya bırakılmaz bu iş Angelo bekledin 1 hafta o ara diğer adayları da yokla bir zahmet

Çevrimdışı Zafer55

Kazak Necip diyerek Necip'e haksızlık etmeyelim. En azından Necip stoper olarak bazı maçlarda iyi performans ortaya koyuyor. Bu Kazak arkadaşın iyi oynadığı bir maç görmedim. 4.5 milyon Euro'luk kazık.
Bahtiyarla Necip'i kıyaslamak için Bahtiyar'ın 425 maç daha oynaması lazım:)
461 maç oynamış Necip. 25 maç daha oynasa tarihimizde kırılması zor bir rekorun sahibi olacak.
Bazı maçlarda iyi performans gösteriyor sadece.
Kitabı yazılası bir futbolcu!

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Üç tane bekimiz var üçünü topla bir tane tam bek yapmıyor 1 tane net kanatımız var ama final aksiyonlarında berbat 1 tane kanat forvete dönüştürmeye çalıştığımız oyuncu var iyi olacak ama onunda alternatifi yok hocaya bol şans dilemek lazım bol bol

Çevrimiçi kartalizma190399

Umarim en azindan 1 tane kanat gelir yoksa maalesef sampiyonluk icin sansimiz olmaz.
Ilerideki 4’lunun yedegi Muci Mustafa Can, baska yok. Biraz Muci haric ne kadar guven verdikleri tartisilir.
Bu arada bunu degerlendirirken ondeki 4’lunun full formda saglikli kalacagini varsayiyorsun, ki o bile iyimser dusunce.

Ligimizin seviyesi berbat, ama mac fiksturu sikisinca sakatliklar olacak. Ve oyle veya boyle sikisacak lig maclari da olacak.
Belki top girmeyecek bir turlu, belki sacma bir erken kirmizi gorecegiz, belki rakip sacma sapan bir gol atacak, bu durumlarda kulube gucu her turlu belirleyici olacak. 3 buyukler kalite olarak ne kadar agir basarsa bassin bu sekilde sikisacak 5-6 mac illa ki olacak, o maclarda bir sekilde sonucu alanlar sampiyon oluyor zaten. GS ve FB istedigi kadar berbat top oynasin oyle veya boyle kadro kalitesiyle, kadro genisligiyle kazaniyorlar, kazanmaya devam edecekler.

Biz bu kadro darligiyla oyle veya boyle sikintiya gireriz ligde. Ust uste 2 beraberlik alsak zaten kopariz, oyle bir lig var. Bekler idare edilir ama hucumcu rotasyon idare edilmez, saglam olmali. Nicelik anlaminda S. Yalcin doneminde dar kadroyla kazandigimiz sampiyonluktaki kadro’dan bile daha dar rotasyon su anda.

Etiketler: