2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096212 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı CemMert

Bouanani için anlaşmışız sanırım, Angelodan haber bekliyormuşuz olumsuz olursa bonservisiyle beraber indirecekmişiz twitterda gördüm

Nicolò Schira
@NicoSchira
·
2m
Emirhan #İlkhan is not in #Torino’s Plans and he could return to Turkish Super Lig. #transfers

Emirhan türkiyeye dönebilir diyo sanırım gelecek bize

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bouanani için anlaşmışız sanırım, Angelodan haber bekliyormuşuz olumsuz olursa bonservisiyle beraber indirecekmişiz twitterda gördüm

Nicolò Schira
@NicoSchira
·
2m
Emirhan #İlkhan is not in #Torino’s Plans and he could return to Turkish Super Lig. #transfers

Ben ikisini de alacağımızı düşünüyorum.

Çevrimiçi sEuL

Nicolò Schira
@NicoSchira
·
2m

Emirhan giderken para kazandırdı eyv ama gittiğinden beri ne performans gösterdi ki Beşiktaş’ta yeniden oynamayı hak etti.

Ben Avrupa’da oynayacağım diye tutturdu ve menajeri de apar topar Italya’ya götürdü. Bulsum şimdi menajeri başka bir takım ama bu takım Beşiktaş olmamalı.

Çevrimiçi levitate

Emirhan giderken para kazandırdı eyv ama gittiğinden beri ne performans gösterdi ki Beşiktaş’ta yeniden oynamayı hak etti.

Ben Avrupa’da oynayacağım diye tutturdu ve menajeri de apar topar Italya’ya götürdü. Bulsum şimdi menajeri başka bir takım ama bu takım Beşiktaş olmamalı.
az paraya geliyorsa okeyim şahsen

zaten bizi beklediği çok belli, başak ve ts istiyor diyorlardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

icip icip tekrar eski sevgiliye sarar gibi eskilere sarmaya gerek yok bence emirhan ilkhan yasandi bitti bonservis kazandik avrupa diye tutturdu orda kalsin akillansin oynatmasinlar.

Çevrimdışı Sefa Kara

https://twitter.com/MustafaKratas/status/1829996555601854490

hic izlemedim bu cocugu biraz ismi cikinca simdi videolari izledim.

Izledigim kadariyla atanamamis hasic gibi fazlasi yok.

Hasici izliyorum zannettim ben.

Bence bizim daha net isimlere yonelmemiz lazim.

Çevrimiçi levitate

aral şimşir kim birisi onu yazmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

İki kanat transferi yapılacaksak eğer, bir tanesinin proje oyuncusu olmasını yadırgamam.

Ama hem nicelik hem nitelik anlamında kanatlarda bu kadar eksikken, gidip tek hakkımızı ne vereceği belli olmayan 19 yaşındaki bir çocuk için harcarsak o çocuğun uçup kaçması gerekecek. Sadece bir oyuncu alinacaksa eğer bense biraz daha tecrübeli bir isim bekliyordum.

Bu arada, her saat başı bir isim saliniyor, hiç beklemediğimiz bir isimde gelebilir. Merakla bekliyoruz ….

Çevrimdışı 38life

18 yaşında bi çocuğa aldığı kararlardan ötürü yıllarca kin beslemek çok garip ve anlayamadığım bir durum gerçekten. Oyuncu kalitesiz, yeteneksiz vs. diyene saygı duyarım fakat Beşiktaş'ı sattı bilmem ne diye kin üzerinden bir tutum göstermek çok değişik bir şey gerçekten. Aboubakar 50 kere ihanet etti, çok daha büyük suçlar işledi ama hep affedildi. 18 yaşındaki çocuk menajerlerin vs. etkisiyle transfer olup para kazandırarak gitmek istedi diye hain ilan ediliyor ve aradan 2 yıl geçmesine rağmen affedilmiyor. Anlayamam.

Ben sahsen Yasin Ozcan genc ve gelisime acik olmasindan baska hic bir numarasini gormedim.
Bugün canlı alıcı gözle izledin stoper oynadı.bence net alınmalı iyi oyuncu daha da iyi olur bence sol bek sol stoper 2 mevki

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirhanın gelmesine kesinlikle karşıyım ortada kalan oyuncularımı toplayacağız gidenin topuğuna bakmayacaksın üstelik avrupaya gidip dönen oyuncunun geleceğide kapanmış oluyor orta sıra italyan takımının beğenmediği oyuncu başakta bile yapamayan oyuncunun bizde işi ne
Abi yetenekli cocuk genç insanlar bunlar hata yapabilirler bence olabilir

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ciro ve Rafa da tavşan çıkardılar ama bana göre planlı falan gitmiyorlar. Tüm tuşlara basmaya çalışıyorlar. anç atıklarının farkındayız da hiçbir topçudan 1 kuruş kazanamadılar zaten hala daha o gitmiyor bu gitmiyor diye bahane sunmasınlar. Ya anç nin ve avanelerinin yakasına yapışılar paraları tahsil edip gitmeyenleri gönderirler ya da ellerini cebine atıp, bizim sorunumuz değil Ciro ve Rafa gibi örnek var işte hücuma skorer tabela yapan adamı getireceksin o da biraz tuzlu evet ama hamama giren terler. Bu durumu görüp söyledim yineliyorum 2 süper kanat gelmeyecekse abidik gubidik işleri bıraksınlar Angelo yetenekli evet ama 154 maç 5 gol 14 asist stoper için bile kötü istatistikken millet için oyuncu yetiştirmeye mi çalışacağız. Diğer yazılan Bedrettin hakkında bir fikrim yok ama alt yaş grupları hariç 40 maç 1 gol 4 asist bununda tabela katkısı yok. Yeni rashicaya ihtiyacımız yok. Yapılacak 2 seçenek var para yoksa gerekirse muçi satılacak teklife göre musrati ve semih bile Haraslin ve Birmancevic getirecekler. Ya da  Talisca alıp 3 lü forvet hücum hattı  beklerde kanatsız oyuna uygun tavernier ve tagliafico çekilecek. Hızlı karar verilmeli lig daha önemli renkliler kötü de olsa sonuç alıyor çünkü tabela değiştirecek oyuncuları var bizim 2-3 skorer oyuncumuz var sadece o yüzden 2. seçenek bize daha uygun olacaktır.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Mehmet57

Bence uzaktan yakindan alakasi yok, Hasic ile tek ortak yonleri ikisinin de sol ayakli olmasi. Cocuk 18-19 yasinda Lorient’de gecen sezon 19 Ligue 1 macina cikmis. Bu sezon iki kez yedekten girmis. Hasic gibi Sarajevo, Ptt seviyesinde surunen biriyle bence kiyas yapmak yanlis olur.

Çevrimdışı Sefa Kara

Bence uzaktan yakindan alakasi yok, Hasic ile tek ortak yonleri ikisinin de sol ayakli olmasi. Cocuk 18-19 yasinda Lorient’de gecen sezon 19 Ligue 1 macina cikmis. Bu sezon iki kez yedekten girmis. Hasic gibi Sarajevo, Ptt seviyesinde surunen biriyle bence kiyas yapmak yanlis olur.

haklisiniz hasic daha kaliteydi.

isin sakasi bir yana oyun olarak benziyorlar bal yapmayan ari misali ikisi de.

Bizim elimizde hic kanat yok 1 tane kanat alacaklarsa bu isim daha net biri olmali.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2024, 01:23:15 Sefa Kara ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bouanani'yi alamayız boşuna tartışmaya gerek yok hazırlık dönemini iyi geçirdi çocuk Nice salsa bile ucuza salmaz o yüzden bonservisle falan hayal

Çevrimiçi Samet Ç

haklisiniz hasic daha kaliteydi.

isin sakasi bir yana oyun olarak benziyorlar bal yapmayan ari misali ikisi de.

Bizim elimizde hic kanat yok 1 tane kanat alacaklarsa bu isim daha net biri olmali.
5 dakikalık videodan topçu analizi :D

Çevrimdışı BlackEagle16

Sizin paylaştığınız videoya kadar bende hiç izlememiştim ama dediğiniz gibi atanamamis basic olduğu izlenimi almadım hasici benzerliği koşu stili ve sol ayaklı olması harici ghezal gibi kadife bir bilet sezdim nakış nakış işlenecek çokta iyi yerlere gelebilecek bir futbolcu gördüm. Şu an mevcut kadroya ne katar o tartışılır daha net isimler mı olmalı yoksa bu arkadaş mı yönetim karar verecek.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Mehmet57

Bouanani de Angelo da benzer profilde oyuncular. Sol ayakli, aniden hizlanabilen, cok iyi dribbling yetenegine sahip, rahat adam gecebilen oyuncular. Hem Angelo da, hem de Bouanani de tabela katkisi gecmisine bakmak hata olur. Bu cocuklar 19 yasinda. Bu yeteneklerinin yani sira tabela yapsalar Arda gibi Real Madrid’de oynuyorlardi, senin alman zaten imkansiz olurdu.

Onemli olan onlara o tabelayi yaptirmak, gelistirmek. Bize bu profilde, gecis oyununda bire birde rakibi gecebilecek, oyun kitlenirken dar alanda etkili olacak oyuncular lazim. Lugano macinda Rashica’nin kac kez tehlikeli olabilecek pozisyonda rakibe takilmasini hatirlayin.

Çevrimdışı Sefa Kara

5 dakikalık videodan topçu analizi :D

5 dk lik videodan futbolcu anlasilir diye dusunuyorum :)

Et mi balik mi :)

Çevrimiçi Necmi

18 yaşında bi çocuğa aldığı kararlardan ötürü yıllarca kin beslemek çok garip ve anlayamadığım bir durum gerçekten. Oyuncu kalitesiz, yeteneksiz vs. diyene saygı duyarım fakat Beşiktaş'ı sattı bilmem ne diye kin üzerinden bir tutum göstermek çok değişik bir şey gerçekten. Aboubakar 50 kere ihanet etti, çok daha büyük suçlar işledi ama hep affedildi. 18 yaşındaki çocuk menajerlerin vs. etkisiyle transfer olup para kazandırarak gitmek istedi diye hain ilan ediliyor ve aradan 2 yıl geçmesine rağmen affedilmiyor. Anlayamam.
serbes kalma maddesini kullanarak gitti kızdığım gitmesi değil yazın torinonun parasıyla yurt dışında kamp yapması yediği kaba pisleyenden uzak duracaksın abuyu affeden kimdi 18 yaşında dediğin çocuğun gitmeye aklı yetti ama kendine beşiktaştan ayrı bir yol çizdi şimdi gitsin yoluna herkese hak ettiği muamele gösterilmeli rıdvanda gitti dönmek istesin kimse olmaz demez menejer kurbanıymış hadi ya kendi seçmedimi menejerini ona kucak açacaksan eldeki çocukların ne günahı var onlardan birinin yerini işgal edecek kadroda tamamen sileceksinki başka kimsenin orası burası oynamasın

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Necmi abiye katılıyorum. Bu takımdan ayrılan oyuncu Bu kapının kolay kolay tekrar açılmayacagini bilip kararlarını ona göre vermeli. Ben bi Acrupaya gideyim tutarsa ne ala tutmazsa bir şekilde dönerim düşüncesini asla aklından gecirememeli. Gidersem bu iş bitmiştir kapı kapanmıştır diye tüm sonucun farkında olmalı.

Çevrimdışı BlackEagle16

Ciro ve Rafa da tavşan çıkardılar ama bana göre planlı falan gitmiyorlar. Tüm tuşlara basmaya çalışıyorlar. anç atıklarının farkındayız da hiçbir topçudan 1 kuruş kazanamadılar zaten hala daha o gitmiyor bu gitmiyor diye bahane sunmasınlar. Ya anç nin ve avanelerinin yakasına yapışılar paraları tahsil edip gitmeyenleri gönderirler ya da ellerini cebine atıp, bizim sorunumuz değil Ciro ve Rafa gibi örnek var işte hücuma skorer tabela yapan adamı getireceksin o da biraz tuzlu evet ama hamama giren terler. Bu durumu görüp söyledim yineliyorum 2 süper kanat gelmeyecekse abidik gubidik işleri bıraksınlar Angelo yetenekli evet ama 154 maç 5 gol 14 asist stoper için bile kötü istatistikken millet için oyuncu yetiştirmeye mi çalışacağız. Diğer yazılan Bedrettin hakkında bir fikrim yok ama alt yaş grupları hariç 40 maç 1 gol 4 asist bununda tabela katkısı yok. Yeni rashicaya ihtiyacımız yok. Yapılacak 2 seçenek var para yoksa gerekirse muçi satılacak teklife göre musrati ve semih bile Haraslin ve Birmancevic getirecekler. Ya da  Talisca alıp 3 lü forvet hücum hattı  beklerde kanatsız oyuna uygun tavernier ve tagliafico çekilecek. Hızlı karar verilmeli lig daha önemli renkliler kötü de olsa sonuç alıyor çünkü tabela değiştirecek oyuncuları var bizim 2-3 skorer oyuncumuz var sadece o yüzden 2. seçenek bize daha uygun olacaktır.
Bu kadar gözünüz nasıl görmüyor ciro rafa diyorsunuz adamlar geldiklerinden beri bir plan kurmaya ve iskelet oluşturmaya çalışıyorlar. Musrati muci bunlar hepsi güzel hamleler forma şansı buldukça mucininde etkinligini göreceğiz hep beraber bence güzel değil çok büyük işlere imza attılar caningonulden tebrik ediyorum yönetimi. Böyle büyük bir enkaz bu şekilde Kulalı bı sezon kapanışı Kulalı bı sezon açılışı ve taraftarı her anlamada mest eden paulista ciro rafa musrati gibi transferler için canı gonulden ayakta alkışlıyorum yonetimi

serbes kalma maddesini kullanarak gitti kızdığım gitmesi değil yazın torinonun parasıyla yurt dışında kamp yapması yediği kaba pisleyenden uzak duracaksın abuyu affeden kimdi 18 yaşında dediğin çocuğun gitmeye aklı yetti ama kendine beşiktaştan ayrı bir yol çizdi şimdi gitsin yoluna herkese hak ettiği muamele gösterilmeli rıdvanda gitti dönmek istesin kimse olmaz demez menejer kurbanıymış hadi ya kendi seçmedimi menejerini ona kucak açacaksan eldeki çocukların ne günahı var onlardan birinin yerini işgal edecek kadroda tamamen sileceksinki başka kimsenin orası burası oynamasın
Abi genç çocuk bunlar biz de onların yaşında iken ne hatalar yapmışızdır.gelme ihtimali varsa gelsin.ne yapanlar geri geldi de bu çocuk mu hain oldu.yanlış düşünüyorsun bence.

Çevrimdışı BlackEagle16

Ayrıca tavşan cikarma deyimi beklenmedik bir kişiden beklenmedik bir iş yapmasini görmektir bunlar net adam aldılar netin neti

Etiketler: