2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095951 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

2 beki önlü arkalı kullanmak çok yararlı olmuyor orjinal kanat alayım tellesin menajerine abuşla marteyi gönder bunu alalım teklifi yapalım o zaman olur menajerleri aynı
Dar vakitte para kazanmadan Masuaku gönderip,  bir de sol kanata para vermektense böylesi mantıklı geliyor bana.Masu ingilterede sol kanat oynamış.( Abu ile amarteyi bunlardan bir şekilde  götürene  dua ederim :) )

Çevrimdışı Talisca1903

Dar vakitte para kazanmadan Masuaku gönderip,  bir de sol kanata para vermektense böylesi mantıklı geliyor bana.Masu ingilterede sol kanat oynamış.( Abu ile amarteyi bunlardan bir şekilde  götürene  dua ederim :) )
bence abu ox amartey kesin gidecek hatta onana benim bundan zerre şüphem yok ama eylünün 10 nu geçeceğiz gibi ben maaşı ödenmiş 2 fırsat transferi bekliyorum (%30-40 bizde ödeyebiliriz) bu şekil kanatsız yola çıkmazlar

Çevrimiçi tolga1903

İki beki arkalı önlü kullanmak iyi fikir gibi gelmedi bana. Ben inanıyorum ya bir tane de olsa getirecekler ne muci ne rafa solun oyuncusu değil orayı semihle birlikte kotarabilecek birini şu 2 günde bulacaklardır inanıyorum.

Çevrimiçi tolga1903

Joao mario yaziyo yine portekiz medyasına göre gelmiş

Çevrimdışı Talisca1903

Joao mario yaziyo yine portekiz medyasına göre gelmiş
olur bir tanesi mario bir tane daha alırız

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunu alacağımızı düşünmüyor. Neden ısrarla yazıyorlar bu kadar anlamış değilim.

https://x.com/abolapt/status/1830311163407536279

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

Bunu alacağımızı düşünmüyor. Neden ısrarla yazıyorlar bu kadar anlamış değilim.

https://twitter.com/abolapt/status/1830311163407536279

bu gidisle alicaz kimseyi alamayacak yonetim.

Çevrimiçi yaço58

Joao Mario, Beşiktaş'a gidiyor.

Mario, Beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Kulüpler arasında son görüşmeler yapılıyor. (A Bola)

Çevrimiçi Necmi

Joao mario gelmiş diyorlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abi gelmesin napcaz onu bize pirpir kanat lazim. Upgrade Nkodou

Çevrimdışı BJKTÜRK23

yayın ararken ayakta tribünde fotosunu gördüm
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Rashica'dan iyidir. Artık geldiğimiz noktada Joao'ya razı duruma geldik.

Çevrimiçi Necmi

Rashica'dan iyidir. Artık geldiğimiz noktada Joao'ya razı duruma geldik.
sol kanat 😀

Çevrimdışı Talisca1903

yayın ararken ayakta tribünde fotosunu gördüm
çok iş yapar deli gibi skor yaptı geçen sene

Çevrimdışı 38life

sol kanat 😀

Sol kanatta çıktığı maç 66, sağ kanatta çıktığı maç 65

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sağ kanat ve sol bek lazım. Her maçta yazmaktan sıkılsam da yazmaya devam...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi gokhans

Takım baya 3lü savunma oynuyor. Svenson stoper, rashica ve masuaku kanat bek oynuyorlar. Joa mario’yu orta saha için düşünüyor olabilir. Muci bugün kanatlarda değil dikkatinizi çektiyse, muhtemelen onun yerine gelir..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

çok iş yapar deli gibi skor yaptı geçen sene
Bu Sivasspor'u gördükten sonra biz güreşçi falan alalım en iyisi . Bu Anadolu takımlarına karşı futbolcu değil güreşçilerle çıkacaksın.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu Sivasspor'u gördükten sonra biz güreşçi falan alalım en iyisi . Bu Anadolu takımlarına karşı futbolcu değil güreşçilerle çıkacaksın.
futbol felan oynama dertleri yok vur kır indir sürekli kendini yere at

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

mario ve bedriyi alayım babacım bugün gördük işte takımda kanat sıfır bindik gedson rafa cironun sırtına gidiyoruz

Çevrimiçi Samet Demir

Hüseyin Yücel :

"Hermoso işinin olmayacağını söylemiştik, amacı para ama parayı verseniz bile Türkiye’ye gelmek istemiyor.
Zaten bunu öğrendikten sonra ilgiyi kestik.
Sonrada amacı Roma’yı tehdit etmekti görüşmek istemedik, diğer kulüpler boşa heveslendi.
Sorsalardı söylerdik."
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sEuL

Bir değil iki kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.

Joao aradığımız kanat oyuncusu mu bilemiyorum. Ne Ghezzal gibi üzerinden oyun kurabiliriz nede Angelo gibi adam eksiltebilir.

Pozisyona girdiğinde atar ama bizi pozisyona sokacak oyuncu lazım. Ne Angelo nede o Afrikalı oyuncuya benziyor, Salı pazarina kaldık anlaşılan. Önümüze ne geliyorsa artık.

Sansimiz olsaydı keşke Ndoer’u gonderebilmek için - çok gereksiz bir transfer oldu bence.

Çevrimdışı Sefa Kara

takim cok net kanat transferi diye bagiriyor.

Çevrimdışı 38life

Bu kadar kontenjan sıkıntısı varken Ndour'a gerek var mıydı diye sorguluyor insan. Özellikle bugünkü performansını gördükten sonra daha çok sorguluyor.

Etiketler: