2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096011 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi yaço58

🔥 FLAŞ

🇹🇷 Al Nassr ile sözleşmesini fesheden Alex Telles, Türkiye’den teklif aldı.

(O Jogo)

Çevrimiçi Necmi

Şaka gibi.

1-Mehmet Özdilek 486
2-Necip Uysal  461
3-İbrahim Üzülmez 405
4-Rıza Çalımbay 393
5-Gökhan Keskin 353

"Ama her hoca oynattı" ya karşı görüşüm :
Her Hocayı Necip'e mecbur bıraktılar.
nasıl mecbur bıraktılar bizim stoperlerimiz merkezimiz hep iyi oyunculardan kuruldu lig uzun ve her hoca takımında bir necip görmek ister kulübede oturur ihtiyaç duyulduğunda herşeyi verir herkes bir pepe bir atiba olamaz ama onların arkasında güveneceğin sahaya sürdüğünde herşeyini veren bir oyuncu olur bir takımda herkes süper yetenekli yıldız oyuncu olamaz takımın savaşacak askerlerede ihtiyacı var liderlerede ihtiyacı var komutanlarada ihtiyacı var şu anda bile takımın yaptığı baskı komutanlar değil askerler sayesinde oluyor mesela sövdüğünüz raşitsayı koy kulübeye bakalım o baskıyı kurabilecekmisin bazı maçlarda necip mumla aranır belki iyi pas atamaz ama rakibin üstüne gelme cesaretini kırar

Çevrimiçi sEuL

FLAŞ

Al Nassr ile sözleşmesini fesheden Alex Telles, Türkiye’den teklif aldı.

(O Jogo)
Umarim böyle bir yanlış yapmayız, insallah Gs falan alır.

Çevrimiçi Necmi

Umarim böyle bir yanlış yapmayız, insallah Gs falan alır.
gs önce aldığını bardan toplayıp sahaya sürsünde 😂

Çevrimdışı Ravenman

bütün gelen hocaların oynattığı bir oyuncu sen dedin diyemi kazma oluyor hiç bir hoca bilmiyor senmi biliyorsun kazma dediğin adam beşiktaşın kaptanışu attığın mesajda senin ayıbın olsun renklidenmi bahsediyorsun bu camiaya çocuk yaşta girmiş bütün hayatını beşiktaşa adamış pandemi dönemi maaşından feragat etmiş sahaya çıktığında elinden geleni yapmış saha dışında beşiktaşın yapıştırıcılarından biri olmuş her oyuncunun her hocanın saygı duyduğu isim
Dışardan baktığında hiç birşey göremediğin biri bazen bir topluluğun kilit adamı olur sen her oyuncunun sorunlarını gidip neciple konuştuğunu biliyormusun bir ekipde birçok farklı insanın farklı işleri vardıro ekibi bütünleştiren o farklılıkların doğru işlemesidir senin kazma dediğin biri belkide sahada bir çok kişinin yüksek performansla moralli oynamasını sağlıyordur çok oyuncunuz sakatlandı takımın golden sonra kaçının formasını astığını gördün necip bu kulübün değerli bir parçası futbol sadece sahada iyi oyuncularla yürümüyor sen takım olmanın anlamını bile bilmiyorsun
Hiç birşey bilmiyorsan diğer oyuncuların duyduğu gösterdiği saygıya bari saygı göster beşiktaş kaptanından bahsederken az saygılı ol

Çok iyi birisiyse:

1. Niye ömrü boyunca hiçbir kulüpte teklif almadı?
2. Niye A Milli Takımın hiç bir zaman vazgeçilmez oyuncusu olmadı?

Necip iyidir diyenlere bu 2 soruyu soracaksın.

Necip futbolcunun 'f' harfi bile olamaz. Necipe futbolcu diyenin futbol zekası tartışılır. Necip futbol için doğmamış.

Sene 2024. Bizde oynaması büyük skandal. Acaba 50 yaşına kadar onu bu kulüpte göreceyiz ki?

Çevrimiçi Samet Demir

Çok iyi birisiyse:

Necip futbolcunun 'f' harfi bile olamaz. Necipe futbolcu diyenin futbol zekası tartışılır. Necip futbol için doğmamış.

Sene 2024. Bizde oynaması büyük skandal. Acaba 50 yaşına kadar onu bu kulüpte göreceyiz ki?
Neden A milli takımı seçmedi mi 😁
Göz bebeğimiz Şenol Güneş bile milli takıma gidince bizim oyuncuları seçmedi. Son turnuva da gs de sağ bek oynayan adamı forvete koydular Semihi yine oynatmadılar. Daha saymaya gerek yok sanırım.

Yetenek olarak yeterli görmüyorum desen kimse ses etmeyecek. Saçma sapan yerden yürüyüp kendince insanların zekasını öçlüyorsun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mehmet57

Yarindan sonra Uefa’ya kadro bildirimi icin son gun. Ne olursa bu yarin olmali.

Çevrimdışı underworld

Kuzey Afrikalı topçu almayın, taraftarı çıldırtmayın!

Çevrimiçi mayguntr

Çok iyi birisiyse:

Kimse cok iyi falan demiyor, kimse takimi tasidi falan da demiyor. Ama kendi degerini bu kadar assagilamayi da bizden baskasi yapmaz.   

Son 4-5 sene disinda 20-30 yildir alt yapidan cikip takimda 3-4 sene kalmis oyuncun yok.

Adamin kariyeri boyunca uzun sakatligi yok, kim gelirse oynatmis, fiziksel olarak hep hazir, nerde sakat olsa gidip o bolgede oynamis en zor durumlarda gikini cikarmadan, bi kere sozlesmesini uzatirken zorluk cikarmamis, hep uygun fiyata oynamis.

15 sene boyunca kafani yormadan 18 kisilik kadroya yazdigin, bu kadar katki aldigin oyuncuya biraz da degerini verin.

Çevrimdışı Talisca1903

Emirhan İlkhan nasıl profesyonel bir karar alıp kariyerini şekillendirdiyse ben de onun bu kararına saygı duyuyorum ve kendisinin Beşiktaş altyapısından çıkmış bir oyuncu olarak değil Beşiktaş A futbol takımına faydalı olup olmayacak herhangi bir Türk bir futbolcu gibi profesyonel bir şekilde ele alınması gerektiğine inanıyorum. Kendisi İtalya'ya gitti, umut bağlandı, şans verildi ve o şansı kullanamadı. Türkiye'ye geldi, şans verildi ve bence yine o şansı kullanamadı. Belli meziyetleri var ama o meziyetlerinin üstüne başka meziyetler ekleyecek ışığı bana vermiyor. Bu takımda Emirhan İlkhan yaşlarında genç başka oyuncular da var. Onlarla karşılaştırdığımda hem mevcut durum hem de varabileceği potansiyel konusunda onların çok gerisinde yani yetersiz bir oyuncu.
torinoda yapamadı başakta bir numarasını göremedik o zaman ben neden alayım gençse semihle mustafa yeter bize özellikle mustafa ben futbolcuyum diye bağırıyor gitsin başakşehire seviyesi o zaten

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Arkadaşlar şizofrene bağladınız birisi bir isim atıyor hemen coşuyorsunuz gelen transferlerden hangisi kötü sabredin yönetim iyi futbolcuları alırlar. Hem transferlere GVB karar veriyordur bizim için saçma gelebilir ama futbolcularla o zaman geçiriyor
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2024, 20:14:04 Bülent Yiğitcan ]

Çevrimdışı Zafer55

nasıl mecbur bıraktılar bizim stoperlerimiz merkezimiz hep iyi oyunculardan kuruldu lig uzun ve her hoca takımında bir necip görmek ister kulübede oturur ihtiyaç duyulduğunda herşeyi verir herkes bir pepe bir atiba olamaz ama onların arkasında güveneceğin sahaya sürdüğünde herşeyini veren bir oyuncu olur bir takımda herkes süper yetenekli yıldız oyuncu olamaz takımın savaşacak askerlerede ihtiyacı var liderlerede ihtiyacı var komutanlarada ihtiyacı var şu anda bile takımın yaptığı baskı komutanlar değil askerler sayesinde oluyor mesela sövdüğünüz raşitsayı koy kulübeye bakalım o baskıyı kurabilecekmisin bazı maçlarda necip mumla aranır belki iyi pas atamaz ama rakibin üstüne gelme cesaretini kırar
Abi iyi stoperlerimiz oldu ama 3-4 tane iyi stoperimiz olmadı. 2 iyi stoperden birinin yokluğunda falan Necip oynadı.
Her hoca Necip gibi bir adam ister ben hoca olsam bende isterim ama bir iki tık daha iyisini isterim.
Sezonda 3-5 maç sıkıştığımda kullanırım, her zaman hazır derim ama Necip yeteniğine oranla fazla maça çıktı benim görüşüm.
Rahatsızlığım Necipin varlığı değil. Necipe fazla iş düşmesi.

Çevrimiçi tolga1903

Arkadaşlar şizofrene bağladınız birisi bir isim atıyor hemen coşuyorsunuz gelen transferlerden hangisi kötü sabredin yönetim iyi futbolcuları alırlar. Hem transferlere GVB karar veriyordur bizim için saçma gelebilir ama futbolcularla o zaman geçiriyor

Zaman kalmadı atılan isim dediğin nice'deki çocuksa eğer belliydi onun olduğu hüseyin yücel'in tarifinden yola çıkıp bulmuş muhabirler işte. Ben şahsen oyuncu nasıl iyi mi bize katkı sağlar mı onu da geçtim elimizde kanat orijinli futbolcu olsun diye istiyorum gelmesini öyle yok yani takımda.

Çevrimdışı mellfred

angelo işmine çok yükselmiştim yazık oldu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu yaşta arap ligine gidiyorsa çokta büyük kayıp değil.

Çevrimdışı Zafer55

🔥 FLAŞ

🇹🇷 Al Nassr ile sözleşmesini fesheden Alex Telles, Türkiye’den teklif aldı.

(O Jogo)
Tamam gelsin geçsin beke...masuakuyu da  kanatta kullanırız.

Çevrimiçi Necmi

Abi iyi stoperlerimiz oldu ama 3-4 tane iyi stoperimiz olmadı. 2 iyi stoperden birinin yokluğunda falan Necip oynadı.
Her hoca Necip gibi bir adam ister ben hoca olsam bende isterim ama bir iki tık daha iyisini isterim.
Sezonda 3-5 maç sıkıştığımda kullanırım, her zaman hazır derim ama Necip yeteniğine oranla fazla maça çıktı benim görüşüm.
Rahatsızlığım Necipin varlığı değil. Necipe fazla iş düşmesi.
biz real değilizki 4 iyi stoper olsun ve kulübede tutabilelim necip gibilerine her zaman ihtiyaç olur siz gerçekci bakmıyorsunuz olaya ama bu ayrı konu ben oyunculuğunu eleştirdiği için laf söylemedim beşiktaş kaptanına hakaret ettiği için tepki gösterdim herkes haddini sınırını bilmeli zafer beşiktaş forumunda beşiktaş kaptanına hakaret edilmez ondanda önemlisi insan olan sakatlanmış ameliyat olmuş birine hakaret etmez

Çevrimiçi Necmi

torinoda yapamadı başakta bir numarasını göremedik o zaman ben neden alayım gençse semihle mustafa yeter bize özellikle mustafa ben futbolcuyum diye bağırıyor gitsin başakşehire seviyesi o zaten
ben giderkende kayıp değil demiştim genç düşmanı oldum bizde kalsa belki ufak bir tık daha ilerlerdi diyeceğimde çebi döneminde mümkün değildi şu an kadroda bile olmazdı yerenekli gelişmeye açık oyuncu kendini belli ediyor biz her alt yapıdan çıkanı dünya yıldızı olacak sanıyoruz

Çevrimdışı qp 383

ben giderkende kayıp değil demiştim genç düşmanı oldum bizde kalsa belki ufak bir tık daha ilerlerdi diyeceğimde çebi döneminde mümkün değildi şu an kadroda bile olmazdı yerenekli gelişmeye açık oyuncu kendini belli ediyor biz her alt yapıdan çıkanı dünya yıldızı olacak sanıyoruz

Rıdvan dönse hayır demezdik ama çok iyi giderdi kadromuza  :tabe:
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Onana kadroda yok. Kadroda 11 yabancı var. 1 kontenjan boşken Onana alınmamış kadroya. Sakat mı? Sakat değilse yolcudur. Hoca 1 kontenjan boşken Onana'yı dışarıda bırakmaz çünkü.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Enes Çinemre neden kadro dışı kaldı?

Çevrimdışı Talisca1903

Tamam gelsin geçsin beke...masuakuyu da  kanatta kullanırız.
2 beki önlü arkalı kullanmak çok yararlı olmuyor orjinal kanat alayım tellesin menajerine abuşla marteyi gönder bunu alalım teklifi yapalım o zaman olur menajerleri aynı

Çevrimdışı qp 383

Onana kadroda yok. Kadroda 11 yabancı var. 1 kontenjan boşken Onana alınmamış kadroya. Sakat mı? Sakat değilse yolcudur. Hoca 1 kontenjan boşken Onana'yı dışarıda bırakmaz çünkü.

Fransa'da transfer sezonu bitti galiba  :dontknow:
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

biz real değilizki 4 iyi stoper olsun ve kulübede tutabilelim necip gibilerine her zaman ihtiyaç olur siz gerçekci bakmıyorsunuz olaya ama bu ayrı konu ben oyunculuğunu eleştirdiği için laf söylemedim beşiktaş kaptanına hakaret ettiği için tepki gösterdim herkes haddini sınırını bilmeli zafer beşiktaş forumunda beşiktaş kaptanına hakaret edilmez ondanda önemlisi insan olan sakatlanmış ameliyat olmuş birine hakaret etmez
Abi -kazma- futbolcular için çok da hakaret sayılmaz. Birbirlerine bu şekilde hitap edip gülüşen topçular gördük. :) Neyse önce kaptana sağlık, sonra da kendisine sahada daha az ihtiyaç duyucağımız günler dileyelim kendimize 👍

Çevrimdışı Talisca1903

bu bedri oğlan da çalım felan var videolardan gördüğümüz iş yapar bence ama sanırım yem bu bambaşka 2 adam gelecek hissi var bende

Etiketler: