ağam bizimle eyleniyi
) oynadığı takımların bize ne faydası var? Masuaku sana ne kattı 2 sezondur? Defansif yönü çok zayıf, istikrarsız, gamsız, rahat, mental olarak çok zaafiyeti var. Yanında ver kaç yapıyorlar bıkkın bir şekilde bakıyor, hırs mücadele isteği yok adamda. Atiba, guinti, ernst, munch bu adamlar taraftarın kalbine taht kurmuş adamlar. 3-0 barcelona maçında yeni açıktaydım, aç bak özetini izle, münch, simao, petit ve barujan’ın içinden geçti, 2.yarı hem simao hem barujan’ı çıkarmak zorunda kaldı ferrer, zenden’i durdurması için soktu ama durduramadı.. adam abartısız her maç aynı hırsla mücadele etti. Yanlış anlama masuaku gibi önlü arkalıda değil, kanadı tek başına oynuyor, 3lü savunmanın kanat bekini bu performansla oynadı münch tüm çizgiyi git gel oynadı. Sen masuaku yu 3lü savunmanın kanat beki oynat bakayım seni ne yapıyorlar. Sizin için futbol çalım ve görsel sanatlar sanırım, münch gibi bir adamı izleyen biri nasıl böyle gömebilir inanamıyorum..
Münch'ü gömen yok, saygın topçu, biraz gerçek birazda abartarak anlatayım görsem önümü iliklerim; öyle futbolcuyu severim ve isterim;, vazgeçmez, işçi, çalışkan iyi orta yapar ama öyle futbol yetenekleri felan çok iyi değildi, zaten herkes yetenekli olmak zorunda da değil,
Ama Masauka yetenekli adam, top sadece ayağına yakışmıyor, doğru koşularla çok iyi pas istasyonu olup arkadaşlarını rahatlatıyor. Herkes sıkışan topu düşünmeden Masauka'ya atıyor, Çünkü güven veriyor, saklanmıyor, sürekli açığa kaçıyor. Ayağına gelen toplar zor toplar ve bu sıkışıklıktan bir şekilde çıkabiliyor. Çünkü sadece yetenek değil futbol aklı da çok iyi,
-->>defansif çok zayıf diyorsunuz evet çok zayıf olmasa da zayıf ama bu partnerlerle ne yapmasını bekliyorsunuz. Madem zayıf, Masauka gibi bir ayağın varken etrafındakileri kuvvetlendir. Ama etrafındaki herkes saatli bomba, sonra hep birlikte patlıyorlar, onların yanlış pozisyon almaları, toptan saklanmaları, sakarlıkları da top soldan gelince Masauka ya yazıyor.
Bizde seyrediyoruz aynı maçları, yaptığınız yorum istatistikler üzerinden olunca anlamlı olmuyor. Kullanışlı top alırsın önün açık olur, açığa kaçan, senle koşan bir takım olur hata yapmazsın. Ama tüm arkadaşların toptan saklanırken, sürekli sıkıntılı alanlarda pres yerken top oynuyor adam, bu şekilde top oynarken adama pas hatası yapıyor dersen, senin önce maçı nasıl izlediğini sonra da hangi maçları izlediğini sorgularım. Kusura bakmayın benim için önce Beşiktaş gelir. Sol açığımız, sol stoperimiz, sağ açığımızı halletmeden ısrarla masauka gömüyorsanız aklıma iyi şeyler gelmiyor. Hiçbirinizi tanımıyorum, iyisinizdir, kötüsünüzdür bilemem ama sahada gördüklerimden bağımsız zorlama yorumlarınız nedeniyle bunları yazmak zorunda kaldım.
Şu anda bir çok mevkide eksiğimiz var ve önce onları halletmeliyiz. Masauka bu sene sözleşmesinin son senesinde ve gayet güçlü ve istekli oynuyor. Masauka'ya sıra gelmez, gelmemeli de zaten...
-->>Gökhan bu yazdığımı şahsın ya da şahsım üzerinden değil konu üzerinden yazıyorum...