2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1089796 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

5 büyük ligde transfer dönemi 30 ağustosta bitiyor o zamana kadar hareket beklemiyorum ben

Çevrimdışı Talisca1903

İleriye bir top gitsin önce, sonra tutarız. Orta saha bir Musratinin ayağına bakıyor. Stoperlerin dan dun vurdukları toplar takımın direncini de düşürüyor.
o iş öyle olmuyor sen Rashicanın ayağına değil eline versen topu tutamıyor Semih ha keza öyle takım oyunu oynamakla alakası yok futbolu basit oynamayı daha doğrusu oyunu bilmiyor saf yetenekle de bu kadar savunmada inanılmaz yerşelim hataları hücumda hiçbir organize atağa katılamama vb.. bunlar bu oyunla büyük takımda oynayamaz biri yeteneksiz diğeri bencil
her anadolu takımın beki kendisini cafu sanıyor bunların yüzünden adam gibi kanat bek al iş defansa kalmasın
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2024, 10:51:48 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

o iş öyle olmuyor sen Rashicanın ayağına değil eline versen topu tutamıyor Semih ha keza öyle takım oyunu oynamakla alakası yok futbolu basit oynamayı daha doğrusu oyunu bilmiyor saf yetenekle de bu kadar savunmada inanılmaz yerşelim hataları hücumda hiçbir organize atağa katılamama vb.. bunlar bu oyunla büyük takımda oynayamaz biri yeteneksiz diğeri bencil
her anadolu takımın beki kendisini cafu sanıyor bunların yüzünden adam gibi kanat bek al iş defansa kalmasın
Kanatta ki adama senin işin sadece adam kovalamak dersen bu dediklerinin hepsinin gerçekleşmesi kadar doğal birşey yok. Bir kaç mesaj üstte Masuaku'ya sallarken şimdi 360 derece dönüp defans idare eder bize çok kaliteli kanat lazım diyorsun :)

Defans ileri uç ile başlıyor, atak yapmaya oyun kurmaya da artık kaleciden başlanılıyor. Büyük takım stoperinin ayağının olması lazım yani..

Bir konuda haklısın misal geçen sene ileride Cenk vardı Colleyin defosu daha çok belli oluyordu. Bu sene daha az belli oluyor. Haksız olduğun konu Colleyin defosunu iyice düşürmek yerine bizim ilerideki adamı rahatlatacak defans hattını oluşturmamız lazım.

Şimdi söylediklerimi çarpıtmadan yazayım da transfer de öncelik sol stoper(Emirhana güveniyorsa teknik ekip alınmayabilir), sol kanat, giderse Masuaku yerine sol bek ve sağ kanada iyi adam alınmalı. Daha sonra Muci ve Rachica öndeki üçlüyle rotasyona girer.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Kanatta ki adama senin işin sadece adam kovalamak dersen bu dediklerinin hepsinin gerçekleşmesi kadar doğal birşey yok. Bir kaç mesaj üstte Masuaku'ya sallarken şimdi 360 derece dönüp defans idare eder bize çok kaliteli kanat lazım diyorsun :)

Defans ileri uç ile başlıyor, atak yapmaya oyun kurmaya da artık kaleciden başlanılıyor. Büyük takım stoperinin ayağının olması lazım yani..

Bir konuda haklısın misal geçen sene ileride Cenk vardı Colleyin defosu daha çok belli oluyordu. Bu sene daha az belli oluyor. Haksız olduğun konu Colleyin defosunu iyice düşürmek yerine bizim ilerideki adamı rahatlatacak defans hattını oluşturmamız lazım.

Şimdi söylediklerimi çarpıtmadan yazayım da transfer de öncelik sol stoper(Emirhana güveniyorsa teknik ekip alınmayabilir), sol kanat, giderse Masuaku yerine sol bek ve sağ kanada iyi adam alınmalı. Daha sonra Muci ve Rachica öndeki üçlüyle rotasyona girer.
okuduğunu anlamamak sorunun tüm hızıyla devam ediyor işine gelmeyen noktalarda da konuyu değiştirirsin her zaman yaptığın gibi
kimse rashicaya adam kovalam demiyor damın yapabildiği bu desem onuda yapamıyor orta açamaz çalım atamaz çektiği her şut rakibe çarpar senin beğendiğin kanat bu işte
kupamaçında da 4 gol pas verdi felan yazıp oyunun içine edince bir yerlere kaçmıştın
masukauya halen sallıyorum çünkü bilerek oynamayan adam sakatım diye milli takıma koşa koşa giderken aynı Saiss gibi sen onu da güzelledin çokça nedense karaktersiz topçuya karşı bir zaafın var derdin takım mı bu karaktersizler mi

şimdi anlatayım sana basitçe
Emirhan diye yırtındın durdun aldık oynasın işte halen sol stoper lazım diyorsun takımda kanat yok sen rashicayı topçu sanıyorsun da değil
colley konusuna gelince kupa ve ilk maçta tek hatası yok 2 maçta net 4 gollük şut engelledi takımın yediği gol sıfır
colleyin ayağı evet bir puyol değil ama adamın işi savunma onu da yapıyor sen asıl kanat diye gezinip tek iş yapmayanlara bak
masukau teknik ama güvenilmez adam geçen sene gördük kaç maç oynayacak belli değil ki oynamama sebebi sakatlık değil adamın karakteri bozuk iş ahlakı yok
Senin Cenke yürümen neden onuda anlamadım sana şu kadar söyleyeyim Semih ondan daha fazla etkisiz solda defansa yardımı yok bencil bu şekilde oynamaya devam edecekse onun da yeri yok takımın ahengini bozar
muçininde en verimli olduğu yer satış listesi bence  milyonluk yedek lüksümüz yok
verdiğin örnekler rashica muci hiç iş yapmayanlar
Allahtan hoca futboldan anlıyor muçiyi kestiği gibi ilk transferde rashicayıda keser

Çevrimiçi gokhans

Neden yalan yanlış sıkıyorsunuz arkadaş. Colley’in samsun istatistiklerine opta’dan bakabilirsiniz. 0 şut engelleme ile bitirdi maçı. 1 top kapma, 4top uzaklaştırma yapmış. Girdiği 8 ikili mücadelenin 3’ünü kazanıp, 5 hava topunun sadece 2’sini kazanmış. Ya madem bi tespit kusacaksınız açın bakın önce istatistiklerine.. rakip 20 şut çekmiş 1’i direk, 1gol ofsayt, 4tane %100’lük pozisyon verdik. %100lük pozisyonların çoğunda da colley vurdurdu zaten, neyi kusursuz bunun? Bunu mu layık görüyorsunuz beşiktaş’a? colley övmeniz için paramı veriyor size?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

ofsayta düşüren da colley övmek değil derdimiz hakkaniyetle yorum yapmak ceza sahasının sağ tarafında çektiği şut holseydi galia onu kesende colley ayağı düzgün değil diye sahada yaptıklarını da inkar edelim o zaman
bir defans ofsayta düşürüyor diye gömülüyor bunu da gördük

Çevrimiçi Necmi

takımın ileride top tutamamasının sebebi geride oynayan 4'lüdeki üç oyuncu orada kalite yükseltmediğin sürece top tutamazsın örnek dünkü Al Nassr maçı ileride Ronaldo, Mane, Otavio ve Talisca falan var ama top tutamıyorlar geridekiler geleni ileri vurduğu için bizim savunmaya Hermoso birde Digne ekle o topu tutarsın
gerideki oyuncularla ilerde nasıl top tutacaksın
İlerde top tutamama nedenin kanatlarının olmaması gerideki oyuncu iyi top kullansa ne olacak o topu ilerdekiler tutamadıktan sonra

Çevrimiçi hasankale

İlerde top tutamama nedenin kanatlarının olmaması gerideki oyuncu iyi top kullansa ne olacak o topu ilerdekiler tutamadıktan sonra
Bu konuda boşuna tartışıyoruz.Bu takımın hem geriye hemde kanatlara oyuncu şart oğlu şart.

Çevrimiçi Samet Ç

Rashica gesede oynarken top tutamıyordu zaten kanat yok bizde o yüzden top tutamıyoruz ayrıca sen 1.70'lik adamlara sürekli uzun top atıyorsun ne kadar tutacak o adam topu santraforunun zaten öyle bir özelliği yok o zaman Rafa ve İmmobile'de suçlu o konuda çünkü onlar da tutamıyor kanata alınacak bir oyuncu o problemi çözmeyecek senin ileri hattın rakip sahaya yerleşince bile direkt oynayarak sonuca gidecek oyunculardan kurulu böyle oyuncu topluluğun varsa orta sahan ve savunman iyi top yapacak oyun kuracak bu kadar basit sadece savunmaya 3 tane bu lig için elit oyuncu alıp kanat almasalar bile şampiyon olur bu takım

Çevrimiçi gokhans

farzet top tutabilen berghuis’i aldık, yada tadic bizde varsayalım. Ne değişecekti? O topu yine getiremeyeceksin. Önlü arkalı Prime rosier ve prime ghezzal bulmadığın sürece o oyunu sana kurdurmazlarki yanlarında josef atiba vardı arkada vida. Daha önceki şampiyonluğun mimarı marcelo yanında ersan, önünde atiba sosa oğuzhan vardı. dikkat ediyormusun oyunun merkezindede güçlüsün hem yumuşak değil hemde pas oyununa yatkın, kısacası dengeli takımdın. Olurda emirhan denildiği gibi formayı alamazsa ve colley ve gedson ile sezonu bitirirsek yerimiz net 3.cülük. İstersen kanada prime beckham bul farketmez. Bu 2 oyuncunun top kullanamaması ve rakibe topu vermesi bizi şampiyonlukdan edecektir. Dün ismail yüksek izledik, adam hem gedson gibi ciğersiz hemde hayvan gibi pas oyunu oynuyor, ara pası atıyor, asistlik top çıkarıyor, ver kaç yapıyor, tek ortasaha oynadı dün resmen atiba’nın yerli şubesi, yada böyle bir adam bulacaksın musrati yanına ozaman kalsın colley sorun yok.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2024, 13:47:05 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

okuduğunu anlamamak sorunun tüm hızıyla devam ediyor işine gelmeyen noktalarda da konuyu değiştirirsin her zaman yaptığın gibi
kimse rashicaya adam kovalam demiyor damın yapabildiği bu desem onuda yapamıyor orta açamaz çalım atamaz çektiği her şut rakibe çarpar senin beğendiğin kanat bu işte
kupamaçında da 4 gol pas verdi felan yazıp oyunun içine edince bir yerlere kaçmıştın
masukauya halen sallıyorum çünkü bilerek oynamayan adam sakatım diye milli takıma koşa koşa giderken aynı Saiss gibi sen onu da güzelledin çokça nedense karaktersiz topçuya karşı bir zaafın var derdin takım mı bu karaktersizler mi

Emirhan diye yırtındın durdun aldık oynasın işte halen sol stoper lazım diyorsun takımda kanat yok sen rashicayı topçu sanıyorsun da değil
colley konusuna gelince kupa ve ilk maçta tek hatası yok 2 maçta net 4 gollük şut engelledi takımın yediği gol sıfır
colleyin ayağı evet bir puyol değil ama adamın işi savunma onu da yapıyor sen asıl kanat diye gezinip tek iş yapmayanlara bak
masukau teknik ama güvenilmez adam geçen sene gördük kaç maç oynayacak belli değil ki oynamama sebebi sakatlık değil adamın karakteri bozuk iş ahlakı yok
Senin Cenke yürümen neden onuda anlamadım sana şu kadar söyleyeyim Semih ondan daha fazla etkisiz solda defansa yardımı yok bencil bu şekilde oynamaya devam edecekse onun da yeri yok takımın ahengini bozar
muçininde en verimli olduğu yer satış listesi bence  milyonluk yedek lüksümüz yok
Allahtan hoca futboldan anlıyor muçiyi kestiği gibi ilk transferde rashicayıda keser
Colley'nin mi hatası yok savunmadayken pozisyonunu kaybettiği aksiyonları video yapsan dizi fragmanı çıkar :D

Çevrimdışı Talisca1903

Colley'nin mi hatası yok savunmadayken pozisyonunu kaybettiği aksiyonları video yapsan dizi fragmanı çıkar :D
son oynadığımız 2 maçta gayet iyi oynadı bu sene iyi başladı welintona yapılan muamelenin aynısı yapılıyor welinton vidayla solda nsaklayla şampiyon oldun bu ligin bugı ileri hattın iyi olacak kubilay oynuyor işte muhandilmaji oynuyor adamlarda ortalama stoper yeter asıl farkı hücumda yaratmalısın
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2024, 14:20:30 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Ben burda futbolumu öğreniyorum yoksa unutuyormuyum anlamadım.
Bu kafada taraftarı olan takımın dominant olma ihtimali yok
Futbolun en temel kuralı maçı hücum oyuncuları kazanır savunma oyuncuları tutar
En iyi savunma oyuncularıyla alacağın en iyi sonuç 0-0 olur
Kötü bir hücum hattıla kümede kalabilirsin ama şampiyon olamazsın ama vasat savunma hattıyla şampiyon olursun

Çevrimiçi Necmi

son oynadığımız 2 maçta gayet iyi oynadı bu sene iyi başladı welintona yapılan muamelenin aynısı yapılıyor welinton vidayla solda nsaklayla şampiyon oldun bu ligin bugı ileri hattın iyi olacak kubilay oynuyor işte muhandilmaji oynuyor adamlarda ortalama stoper yeter asıl farkı hücumda yaratmalısın
bunların kafasıyla orta sıra takımı oluruz çebi hepdini vasata alıştırdı malesef savunma oyuncusu diye ortalığı yakan taraftarı ilk defa görüyorum üstelik kanat oyuncusu yokken elimizde bütün olay semihin önünü kapatmamak ama bu kafayla önünü kapatmadıkları srmihi sezon sonu linç edecekler

Çevrimiçi Samet Demir

İyide bizim konumuz sol stoper, konuyu Rachicaya bağlayan sensin sonrada konuyu değiştiriyormuşum diye bana sitem ediyorsun :)

Emirhan olmasa elinde 1 tane sol stoper olacak. Bak üstte yazdım anlayamamışsın, tekrar yazayım teknik ekip Emirhan'ı 11 düşünüyor colleyide tutacaksa yerine transfere gerek yok. Bana kalsa iyi bir sol stoper alır arkasına da Emirhanı monte ederim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ofsayta düşüren da colley övmek değil derdimiz hakkaniyetle yorum yapmak ceza sahasının sağ tarafında çektiği şut holseydi galia onu kesende colley ayağı düzgün değil diye sahada yaptıklarını da inkar edelim o zaman
bir defans ofsayta düşürüyor diye gömülüyor bunu da gördük
Stoper alınması için önce Colley'i ikna etmek gerekiyor gitmesi için. Colley'in bizim seviyemiz için yetersiz bulunmasını anlarım da onu eksik bulup savunmayı 1 kişi eksik bırakan kendisi yüzünden orta sahadan 1 adamı geriye çekip 4 kişi yerine 5 kişi savunma yapmak zorunda bırakan Masuaku neden savunulur onu anlamak güç. Adam savunmasını boş bıraktığı için maçların ikinci yarısında Onana giriyor oyuna.

Çevrimiçi Samet Ç

Kötü bir hücum hattıla kümede kalabilirsin ama şampiyon olamazsın ama vasat savunma hattıyla şampiyon olursun
vasat orta demek Colley vasat bile değil ayrıca senin dediğin futbol 2006'da falan kaldı şimdi küme düşme adayı samsun bile kendi sahasında sana önde basıyor çıkamıyorsun istersen ilerde Ronaldo ve Messi olsun o top defanstan sağlıklı bir şekilde hücuma çıkmazsa elde skor üretmek için tek alternatifin kalıyor o da geçiş oyunu neyse bu akşam gösterecek kendini zaten bu durum

Çevrimdışı Sefa Kara

Sizin futbol anlayisiniz 80-90larda bitti @Necmi bey.

Gunumuz futbolunda bek oyunculari hatta stoperler hatta kaleciler oyunun icine dahil oluyor olmak zorunda.

Hocamizin calistirdigi glasgow rangersta tavernier diye sag bek oyuncusu vardi bizim kanatlarin atmadigi kadar gol asist yapti bir bek oyuncusu.

Modern futbol artik buraya evrildi sadece kanatlarin santraforun orta sahan iyi olmasi yetmiyor.

Bu yuzden bekler stoperler kanatlar onemli.

Çevrimdışı Talisca1903

vasat orta demek Colley vasat bile değil ayrıca senin dediğin futbol 2006'da falan kaldı şimdi küme düşme adayı samsun bile kendi sahasında sana önde basıyor çıkamıyorsun istersen ilerde Ronaldo ve Messi olsun o top defanstan sağlıklı bir şekilde hücuma çıkmazsa elde skor üretmek için tek alternatifin kalıyor o da geçiş oyunu neyse bu akşam gösterecek kendini zaten bu durum
samsun öyle sahasında basar ama ben rafayla bir tıklarım apışır kalır pasla çıksın dursun bakalım ne değişiyor ileri hattın kaliteliyse bu ligi sallar geçersin

Çevrimiçi Samet Ç

En basiti geçen hafta adamlar Musrati'ye iki kişi bir bastılar savunmadan hücuma çıkmak için Gedson'un dribblinglerine kaldık orada stoperi geçtim en kötü beklerinden bir tanesi oyun kurma işini yapabilse Musrati'ye iki kişi baskıya gidemeyecek mesela adamlar bir de şu planı sana karşı kötü bir hoca yaptı gerisini siz düşünün 

Çevrimiçi Samet Ç

samsun öyle sahasında basar ama ben rafayla bir tıklarım apışır kalır pasla çıksın dursun bakalım ne değişiyor ileri hattın kaliteliyse bu ligi sallar geçersin
her zaman olmayacak o dediğin iki olur üç olur ondan sonra bir takılırsın daha da toplayamazsın biz baştan uyarıyoruz siz idare ederiz diyorsunuz beni ilgilendirmez şampiyonluk kaçınca en azından üzülüp hocaya falan bahane bulmam direkt yönetime sallarım

Çevrimiçi Samet Demir

En basiti geçen hafta adamlar Musrati'ye iki kişi bir bastılar savunmadan hücuma çıkmak için Gedson'un dribblinglerine kaldık orada stoperi geçtim en kötü beklerinden bir tanesi oyun kurma işini yapabilse Musrati'ye iki kişi baskıya gidemeyecek mesela adamlar bir de şu planı sana karşı kötü bir hoca yaptı gerisini siz düşünün
Paulista nın ayakları iş görür solada aynı kalite adam olsa rakip atak oyuncuları için önlem alması gereken 3 adam olacak karşılarında. Bizdeki bekleri saymıyorum bile. Süpriz şekilde sol, sağ bek ya da ikisinden birden yenilersek takım normalden bir kaç level atlamış olacak.

Stoperin kafasını rahat ettirmek istiyorsan kaleci iyi olacak atak oyuncunun kafasını da rahat ettirmek istiyorsan savunman iyi olacak. Daha basit nasıl anlatılır bilmiyorum.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hücum hattın iyiyse Türkiye Ligini alırsın. Komple iyiysen Avrupa'da kupa bile alırsın. Ben idealist olacağım biraz bu takım hücumuyla savunmasıyla komple olmalı. Bronckhorst'u da takdir ediyorum. Adam eldeki malzemeyle en doğru oyunu oynatmaya çalışıyor.

Çevrimiçi murat

takımın ileride top tutamamasının sebebi geride oynayan 4'lüdeki üç oyuncu orada kalite yükseltmediğin sürece top tutamazsın örnek dünkü Al Nassr maçı ileride Ronaldo, Mane, Otavio ve Talisca falan var ama top tutamıyorlar geridekiler geleni ileri vurduğu için bizim savunmaya Hermoso birde Digne ekle o topu tutarsın
bizim kalecinin ayağı iyi yetmez mi?

Çevrimiçi Necmi

semih yerine adam gibi kanat oyuncun olsa işde iki kişi basamaz kanatlar orta sahanın sağını solunu alır  merkez oyuncuları rahatlatır artı bizdeki sıkıntı gedson siz sorunun çözümünü yanlış yerde arıyorsunuz
Takımın kaliteli beke ihtiyacı varmı evet var kakiteli sol stoperede ihtiyaç var ama öncelik değil atacak tek kurşunun varsa sol açığa atarsın en iyi stoperi al s3ni şampiyon yapmaz
Benim anlamadığım şey piyasadaki iyi beklere bakıyorum 8 10 gol katkısıyla oynuyorlar masuaku bunu güle oynaya yapar geçen seneye bakıp devamlılığı yok ditorsunuz bu sene son senesi yatarak sözleşme alamaz mecbur oynayacak tam kaymağını yiyeceğiz gitsin diyoruz ben yedek yerli bir sol bek alır devam ederim sol stoper geçen sezonun en iyi yerli sol stoperini aldık güvenilmiyorsa neden aldık emirhan poalista bence gayette yeterli olur ama sol kanat boş yedeği geçtim aslı bile yok sağ raşitsa bir şekilde idare eder imkan varsa ikinci kurşunu oraya sıkarsın atacak daha mermin kalırsa bek stoper düşünürsün iyi stoperle gol yemezsin ama şampiyonda olamazsın ama iyi hücumcularla ligin içinden geçersin bizim bu sene şampiyon olmamız gerekiyor ve bütün şartlarda uygun iyi savunmacılar avrupa için gerekli ama lig için iyi hücumcu gerekiyor iyi forvet ve on numara var elimizde hiç etmeyelim hücumu yarım bırakarak

Etiketler: