2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1091497 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Kusursuz mu? Adamin oynadigi takimlara bak, bizden sonra hangi takima kaca gitmis. Sanki R. Carlos.
Fena solbek tabii degildi ama Adriano, Masuaku siralamasina girecek biri degildi.
Ama bir Ismail Koybasi da degildi tabii.
Simdi takima girse bu boyda bu fizikte solbek mi olur defansif olarak acik veriyor diye 2 haftada linc edilirdi.

Masuaku'yu cok kucumsuyoruz nedense. Adam tarihimizdeki cogu solbekin anca hayalini kurabilecegi Premier League'de 100 maca cikti.
Kac sene Ibrahim Uzulmez'i Ismail Koybasi'ni izledik, Masuaku'yu begenmiyoruz.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2024, 12:39:52 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi annoca

Kusursuz mu? Adamin oynadigi takimlara bak, bizden sonra hangi takima kaca gitmis. Sanki R. Carlos.
Fena solbek tabii degildi ama Adriano, Masuaku siralamasina girecek biri degildi.
Simdi takima girse bu boyda bu fizikte solbek mi olur defansif olarak acik veriyor diye 2 haftada linc edilirdi.

Masuaku'yu cok kucumsuyoruz nedense. Adam tarihimizdeki cogu solbekin anca hayalini kurabilecegi Premier League'de 100 maca cikti.
sen masu adrianodan iyi mi diyorsun şimdi.

Çevrimdışı Zafer55

Münch'ün kariyerinde bizim dışımızda 2 yıl Paok u var bir sezon Genoa sı.. gerisi bundesiliga1

Benim için daha mühim olanı ise Münch bizde olduğu iki sezonda 68 lig maçının 60 ında sahadaymış.
Masuaku ise iki sezonda 74 lig maçının 49 unda sahada olmuş.
Bu sezonun  ise 2.maçında muhtemelen olmayacak ailevi nedenlerle 
Münch , masuakudan hem daha iyi bir bekti hem de daha iyi bir profesyonel.

Çevrimiçi gokhans

ağam bizimle eyleniyi :)) oynadığı takımların bize ne faydası var? Masuaku sana ne kattı 2 sezondur? Defansif yönü çok zayıf, istikrarsız, gamsız, rahat, mental olarak çok zaafiyeti var. Yanında ver kaç yapıyorlar bıkkın bir şekilde bakıyor, hırs mücadele isteği yok adamda. Atiba, guinti, ernst, munch bu adamlar taraftarın kalbine taht kurmuş adamlar. 3-0 barcelona maçında yeni açıktaydım, aç bak özetini izle, münch, simao, petit ve barujan’ın içinden geçti, 2.yarı hem simao hem barujan’ı çıkarmak zorunda kaldı ferrer, zenden’i durdurması için soktu ama durduramadı.. adam abartısız her maç aynı hırsla mücadele etti. Yanlış anlama masuaku gibi önlü arkalıda değil, kanadı tek başına oynuyor, 3lü savunmanın kanat bekini bu performansla oynadı münch tüm çizgiyi git gel oynadı. Sen masuaku yu 3lü savunmanın kanat beki oynat bakayım seni ne yapıyorlar. Sizin için futbol çalım ve görsel sanatlar sanırım, münch gibi bir adamı izleyen biri nasıl böyle gömebilir inanamıyorum..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Ravenman

Depay halen kulüpsüz.

Van Bronckhorst kendi vatandaşını bedava kapmaya düşünmediyse, var bunda bir iş.

Çevrimdışı Ravenman

Münch
Karhan
Ekrem Dağ
Serdar Kurtuluş
Deli İbo
Kaan Dobra
Ali Güneş
Gökhan Süzen
İsmail Köybaşı
Ramon Motta
Erhan Güven
Emre Özkan
Caner Erkin

Bu bekler, kusura bakmayın, Masuaku'nun sol bacağı etmez.

Masuaku, Adriano, Hilbert ve Tosiç bize gelen en iyi bekler.

[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2024, 15:48:16 Ravenman ]

Çevrimdışı 38life

Transfer dönemine harika bir şekilde başlayıp nasıl bu noktaya getirdi yönetim anlamak çok güç. Bu yönetim için şimdiye kadar tam destek konumundayken bu gidişle çok ağır eleştirmeye başlıcam gibi gözüküyor. Ama yine de bir şey demek istemiyorum. Transfer döneminin bitmesini beklicem. Ama peşinen söylüyorum. Yönetim Rafa Silva gibi son 10 yılın belki 20 yılın en iyi transferini yapmasına rağmen "başarısız bir transfer dönemi" geçirmek üzere. Rafa'yı getirip ardından işi bu noktaya getirmek gerçekten akıl alır iş değil.

sen masu adrianodan iyi mi diyorsun şimdi.

Adriano disinda daha iyi solbek tarihimizde yok dedim. Daha nasil anlatayim bilmiyorum.
Tartisma Adriano-Masuaku tartismasi degildi zaten.

Münch'ün kariyerinde bizim dışımızda 2 yıl Paok u var bir sezon Genoa sı.. gerisi bundesiliga1

Benim için daha mühim olanı ise Münch bizde olduğu iki sezonda 68 lig maçının 60 ında sahadaymış.
Masuaku ise iki sezonda 74 lig maçının 49 unda sahada olmuş.
Bu sezonun  ise 2.maçında muhtemelen olmayacak ailevi nedenlerle 
Münch , masuakudan hem daha iyi bir bekti hem de daha iyi bir profesyonel.

Masuaku'nun kariyeri de full Premier League, Ligue 1.....
Bak iki sezonda kacirdigi maclari soyleyerek manipule ediyorsun. Ilk sezonunda 31 mac yapti Masuaku, gayet iyi bir rakam.
Gecen sene Afrika kupasi+ sakatliklardan dolayi mac kacirdi, olabilir. Gecen sene zaten butun takim darmadagindi.
Gecen sene'ye bakip bu adam istikrarsiz derseniz ben de bir evvelki sene'ye bakin, o zaman da istikrarli derim.
Bu arada ben Masuaku'nun istikrarina 100% guvenmeyip arkasina daha iyi bir bek almaya illa karsi degilim.
Gidersin Ramon Motta falan kiralarsin eyvallah. Ama Masuaku istikrarsiz diyip 3-5 kurusa gondermek, sonra da 3-5 kurusa Masuaku kadar kaliteli, ustune onun eksiklerini de tamamlayan beki bulmak o kadar kolaymis gibi davranmak mantikli degil.

Çevrimdışı 38life

gs'yi 5-0 yendiğimizde hepimizin kafasında "bu rehavet oluşturur mu?" sorusu oluştu ama "yok be, bu yönetim yapmaz. Plana sadık kalır." dedik. Gerçekten kimseye güvenemicek miyiz biz bu ülkede?

ağam bizimle eyleniyi :)) oynadığı takımların bize ne faydası var? Masuaku sana ne kattı 2 sezondur? Defansif yönü çok zayıf, istikrarsız, gamsız, rahat, mental olarak çok zaafiyeti var. Yanında ver kaç yapıyorlar bıkkın bir şekilde bakıyor, hırs mücadele isteği yok adamda. Atiba, guinti, ernst, munch bu adamlar taraftarın kalbine taht kurmuş adamlar. 3-0 barcelona maçında yeni açıktaydım, aç bak özetini izle, münch, simao, petit ve barujan’ın içinden geçti, 2.yarı hem simao hem barujan’ı çıkarmak zorunda kaldı ferrer, zenden’i durdurması için soktu ama durduramadı.. adam abartısız her maç aynı hırsla mücadele etti. Yanlış anlama masuaku gibi önlü arkalıda değil, kanadı tek başına oynuyor, 3lü savunmanın kanat bekini bu performansla oynadı münch tüm çizgiyi git gel oynadı. Sen masuaku yu 3lü savunmanın kanat beki oynat bakayım seni ne yapıyorlar. Sizin için futbol çalım ve görsel sanatlar sanırım, münch gibi bir adamı izleyen biri nasıl böyle gömebilir inanamıyorum..

Masuaku'nun ne kattigini sorguluyorsan maclari izlemiyorsun demek ki. Daha bu sezon bile gecen mac sahane bir orta kesip macin rahatlamasini saglayan asisti yapti. Ondan evvelki mactan ligin en iyi sag aciklarindan biri Ziyech'e karsi iyi performans sergiledi, ustune 4. ve 5. golde guzel bir direkt pasla hizli oyun sagladi ve golu getirdi. Daha 2 macta.
Munch fena oyuncu degildi, ama iyi teknigi olan gidip gelen ama oyun zekasi dusuk ve fiziksel olarak sorun yaratan oyuncuydu. Zaten bosuna 2 sezon sonra zararina satmadik.
Barcelona macindan ornek vermissin, guzel. Rovansta 5 yerken de defansinda solbekte Munch vardi. Ondan bahsetmemissin nedense.
Masuaku'nun eksikliklerinin farkindayim. Besiktas'a futbolcu aliyorsan illa bir eksikleri olacak. Biz Manchester City ve Real Madrid olmadigimiza gore overall olarak 90-95'lik oyuncu gelmeyecek bize. Eksikliklerine bakmak yerine biraz da kattiklarina bakalim. Senelerce Ismail Koybasi, I. Uzulmez gibi kisitli futbolculari solbekte izlemis taraftarin Masuaku'yu cop ilan edip o kadar kolay vazgecmesi komik geliyor bana.

Çevrimiçi Serdar3444

Münch'ü gömen yok, saygın topçu, biraz gerçek birazda abartarak anlatayım görsem önümü iliklerim; öyle futbolcuyu severim ve isterim;, vazgeçmez, işçi, çalışkan iyi orta yapar ama öyle futbol yetenekleri felan çok iyi değildi, zaten herkes yetenekli olmak zorunda da değil,
Ama Masauka yetenekli adam, top sadece ayağına yakışmıyor, doğru koşularla çok iyi pas istasyonu olup arkadaşlarını rahatlatıyor. Herkes sıkışan topu düşünmeden Masauka'ya atıyor, Çünkü güven veriyor, saklanmıyor, sürekli açığa kaçıyor. Ayağına gelen toplar zor toplar ve bu sıkışıklıktan bir şekilde çıkabiliyor. Çünkü sadece yetenek değil futbol aklı da çok iyi,
-->>defansif çok zayıf diyorsunuz evet çok zayıf olmasa da zayıf ama bu partnerlerle ne yapmasını bekliyorsunuz. Madem zayıf, Masauka gibi bir ayağın varken etrafındakileri kuvvetlendir. Ama etrafındaki herkes saatli bomba, sonra hep birlikte patlıyorlar, onların yanlış pozisyon almaları, toptan saklanmaları, sakarlıkları da top soldan gelince Masauka ya yazıyor.
 Bizde seyrediyoruz aynı maçları, yaptığınız yorum istatistikler üzerinden olunca anlamlı olmuyor. Kullanışlı top alırsın önün açık olur, açığa kaçan, senle koşan bir takım olur hata yapmazsın. Ama tüm arkadaşların toptan saklanırken, sürekli sıkıntılı alanlarda pres yerken top oynuyor adam, bu şekilde top oynarken adama pas hatası yapıyor dersen, senin önce maçı nasıl izlediğini sonra da hangi maçları izlediğini sorgularım. Kusura bakmayın benim için önce Beşiktaş gelir. Sol açığımız, sol stoperimiz, sağ açığımızı halletmeden ısrarla masauka gömüyorsanız aklıma iyi şeyler gelmiyor. Hiçbirinizi tanımıyorum, iyisinizdir, kötüsünüzdür bilemem ama sahada gördüklerimden bağımsız zorlama yorumlarınız nedeniyle bunları yazmak zorunda kaldım.
Şu anda bir çok mevkide eksiğimiz var ve önce onları halletmeliyiz. Masauka bu sene sözleşmesinin son senesinde ve gayet güçlü ve istekli oynuyor. Masauka'ya sıra gelmez, gelmemeli de zaten...
-->>Gökhan bu yazdığımı şahsın ya da şahsım üzerinden değil konu üzerinden yazıyorum...
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2024, 15:07:06 Serdar3444 ]

Çevrimiçi murat

Deli ibonun disiplinine azmine saygim var ama kalite olarak masuaku'nun ceyregi etmez. Masuaku'nun son macta asist olan ortayi ibo yaptiginda 1 sene konusuluyordu.

Trabzon macini izliyorum, bazi oyunculara yazik oluyor. Keske okay'i biz cekseydik, trabzon'da telef oluyor. Visca, trezeguet de her turlu genis kadro'da faydali olurdu.
3 ü de çöp.elinde demir ege vsrken okay ı ne yapacaksın aynı ayarda futbolcular.demir Ege'nin fazlasını verme ihtimali var.trezsgeyi eskdende beğenmezfm.visca da eski visca değil.

Transfer dönemine harika bir şekilde başlayıp nasıl bu noktaya getirdi yönetim anlamak çok güç. Bu yönetim için şimdiye kadar tam destek konumundayken bu gidişle çok ağır eleştirmeye başlıcam gibi gözüküyor. Ama yine de bir şey demek istemiyorum. Transfer döneminin bitmesini beklicem. Ama peşinen söylüyorum. Yönetim Rafa Silva gibi son 10 yılın belki 20 yılın en iyi transferini yapmasına rağmen "başarısız bir transfer dönemi" geçirmek üzere. Rafa'yı getirip ardından işi bu noktaya getirmek gerçekten akıl alır iş değil.

Bu yonetimin ANC yonetiminden pek farki yok. Tek fark daha fazla para harcamalari ve daha kaliteli oyuncular getirmeleri. Ama plansizlik, hazirsizlik ayni.
Plan soyle olur; teknik direktor nereye kac transfer istedigini, oyuncu profillerini soyler. Scout ekibinle sportif direktorunle liste hazirlarsin.
Kiralik, bonservisli, belki sozlesmesi biten, her neyse yaparsin listeni ona gore alirsin oyuncularini. 1'den fazla secenegin olur.

Bizde oyle olmuyor. Biz ihtiyaca gore degil piyasa'ya gore transfer yapiyoruz.
Paulista bonservissiz. Rafa Silva bonservissiz. Immobile kulubunden ayrilmak icin gorusmeler yapiyordu.
Yani hepsi menajerlerin bize getirdigi isimler. Di Maria, Hermoso, Hummels gibi. Berghuis gundeme geldiginde Ajax'tan gidecek deniyordu sonra vazgectiler Farioli gelince.
Gronbaek haric piyasa'ya dusmemis bir soylenti hatirlamiyor Stoperler mesela gelmeyince tikandik.
Halbuki zibilyon tane solak oyun kurucu stoper var dunya'da. Hermoso'ya Hummels'e 5 milyon euro maas verecegine 4 milyone euro bonservisli stoper bulabilirsin.
Ama bu plan, hazirlik, scouting ister. Menajerler bize oyuncu getirmedigi surece basi kesik tavuk gibi dolaniyoruz ortada.
Siz soyleyin, bu yonetimin ANC yonetiminden farki ne? Daha fazla para harcamasi disinda?
Rafa Silva bosa cikmamis olsaydi su an 10 numaramiz Muci'ydi.

3 ü de çöp.elinde demir ege vsrken okay ı ne yapacaksın aynı ayarda futbolcular.demir Ege'nin fazlasını verme ihtimali var.trezsgeyi eskdende beğenmezfm.visca da eski visca değil.

Okay gecen sene Championship gibi zor bir ligde cok sure aldi ve iyi oynadi. Milli takimin genis havuzunda yer aliyor.
Demir Ege'nin o seviyeye gelmesi icin baya zamana ihtiyaci var.

Münch'ü gömen yok, saygın topçu, biraz gerçek birazda abartarak anlatayım görsem önümü iliklerim; öyle futbolcuyu severim ve isterim;, vazgeçmez, işçi, çalışkan iyi orta yapar ama öyle futbol yetenekleri felan çok iyi değildi, zaten herkes yetenekli olmak zorunda da değil,
Ama Masauka yetenekli adam, top sadece ayağına yakışmıyor, doğru koşularla çok iyi pas istasyonu olup arkadaşlarını rahatlatıyor. Herkes sıkışan topu düşünmeden Masauka'ya atıyor, Çünkü güven veriyor, saklanmıyor, sürekli açığa kaçıyor. Ayağına gelen toplar zor toplar ve bu sıkışıklıktan bir şekilde çıkabiliyor. Çünkü sadece yetenek değil futbol aklı da çok iyi,
-->>defansif çok zayıf diyorsunuz evet çok zayıf olmasa da zayıf ama bu partnerlerle ne yapmasını bekliyorsunuz. Madem zayıf, Masauka gibi bir ayağın varken etrafındakileri kuvvetlendir. Ama etrafındaki herkes saatli bomba, sonra hep birlikte patlıyorlar, onların yanlış pozisyon almaları, toptan saklanmaları, sakarlıkları da top soldan gelince Masauka ya yazıyor.
 Bizde seyrediyoruz aynı maçları, yaptığınız yorum istatistikler üzerinden olunca anlamlı olmuyor. Kullanışlı top alırsın önün açık olur, açığa kaçan, senle koşan bir takım olur hata yapmazsın. Ama tüm arkadaşların toptan saklanırken, sürekli sıkıntılı alanlarda pres yerken top oynuyor adam, bu şekilde top oynarken adama pas hatası yapıyor dersen, senin önce maçı nasıl izlediğini sonra da hangi maçları izlediğini sorgularım. Kusura bakmayın benim için önce Beşiktaş gelir. Sol açığımız, sol stoperimiz, sağ açığımızı halletmeden ısrarla masauka gömüyorsanız aklıma iyi şeyler gelmiyor. Hiçbirinizi tanımıyorum, iyisinizdir, kötüsünüzdür bilemem ama sahada gördüklerimden bağımsız zorlama yorumlarınız nedeniyle bunları yazmak zorunda kaldım.
Şu anda bir çok mevkide eksiğimiz var ve önce onları halletmeliyiz. Masauka bu sene sözleşmesinin son senesinde ve gayet güçlü ve istekli oynuyor. Masauka'ya sıra gelmez, gelmemeli de zaten...
-->>Gökhan bu yazdığımı şahsın ya da şahsım üzerinden değil konu üzerinden yazıyorum...
Aynen oyle. Biz Ismail-Beck'le catir catir oynayip sampiyon olduk. GS son 2 sene Berkan Kutlu, Kohn, Kaan Ayhan falan derme catma beklerle sampiyon oldu. Biz Masuaku-Svensson'u begenmiyoruz. Biz sampiyon olamazsak 100% olarak bunu beklere baglayamayiz, ona eminim.
Yani pazar gunu Colley-Necip ikilisiyle maca cikma ihtimalimiz yuksek. 1 Allah'in kulu kanatlarimizdan biri mutlaka topu alir, surer, sahane bir orta keser Immobile'nin kafasina diyemez. Bunlar sorun degil ama Masuaku problem.

Çevrimiçi gokhans

Dostum ben masuaku illada değişsin demiyorumki. sol stoper ve kanatlar değişmeli. İlla değişeceksede bu mevkiler değiştikten sonra daha iyisini alırsın hem sağ hem sol bekinin. Ben masuaku gömmüyorum, tarihin en iyisi, daha iyisi gelmedi, gelemezdi gibi söylemlere yanıt verdim. 5-0'lık rövanşa atıfta bulunmuş arkadaşda o maçın o duruma gelmesinin sebebinide stoperlerin sakatlanıp, ali eren ve tayfurun stoper oynamalarından kaynaklandığını unutmasın. orta sahada ayhan,deli ibo ve yasin vardı. nouma cezalı yerine mehmet oynamıştı, münch yine fena oynamadı o maç ki ben munch ün hiç sırıttığı maç hatırlamıyorum. En büyük silahı çok dinamik olması, benim bek pozisyonunda beğeni kriterimde dinamizm ve alan-pozisyon bilgisi çok önemli, prime rosier'de gökhan gönül'de öyleyi mesela. Ben seviyorum bu tip bekleri.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2024, 15:57:11 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Insanlara soylemedigi seyleri soylemis gibi davranmayin. Masuaku tarihin en iyisi nerede dedim? Goster bakalim.
Yakin gecmiste Adriano'dan sonra en iyi 2. bek dedim. Masuaku-haterlarindan da cevap gelmedi zaten. Saysaydiniz o zaman Masuaku'dan iyi 7-8 bek hak verirdim.
Bir Munch'u saydiniz, o da tartismali. Hadi Munch daha iyi olsun, son 30 senelik tarihimizin en iyi 3. solbekini gondermeye calisiyorsunuz begenmiyorsunuz diye.
Cok mantikli gercekten. Bu takimin sol as stoperi Colley. Colley'dan daha iyi bizde oynamis 10 tane stoperi bir cirpida sayarim, ama Masuaku'da sayamiyorsun iste.
O yuzden diyorum ki gayet iyi bir solbek yakalamisken daha iyisini ayni paraya bulabilecegini dusunmek hayalperestlik. Stoperin Colley, sol acigin hic yok (as yok yedek yok), hala Masuaku tartisiliyor. Digerleri geldikten sonra solbeke daha iyisi gelsin diye dusuneceksen sonu yok. Bu takimin belirli bir butcesi var, kontratli oyunculari var, biraz mantik cercevesinde degerlendirirsin ve ona gore istekte bulunursun. Once temeli oturtursun bir defa. O zaman ben de Rafa Silva'yi begenmiyorum. Verelim 18 milyon euro'sunu fesih edelim kontratini. Bruno Fernandes gelsin. O daha iyi.

Çevrimdışı Zafer55

Masuaku'nun kariyeri de full Premier League, Ligue 1.....
Bak iki sezonda kacirdigi maclari soyleyerek manipule ediyorsun. Ilk sezonunda 31 mac yapti Masuaku, gayet iyi bir rakam.
Gecen sene Afrika kupasi+ sakatliklardan dolayi mac kacirdi, olabilir. Gecen sene zaten butun takim darmadagindi.
Gecen sene'ye bakip bu adam istikrarsiz derseniz ben de bir evvelki sene'ye bakin, o zaman da istikrarli derim.
Bu arada ben Masuaku'nun istikrarina 100% guvenmeyip arkasina daha iyi bir bek almaya illa karsi degilim.
Gidersin Ramon Motta falan kiralarsin eyvallah. Ama Masuaku istikrarsiz diyip 3-5 kurusa gondermek, sonra da 3-5 kurusa Masuaku kadar kaliteli, ustune onun eksiklerini de tamamlayan beki bulmak o kadar kolaymis gibi davranmak mantikli degil.

Masuakunun istatisiklerine bakarsan istikrarsız bir oyuncu olduğunu görürsün.

Münch > Masuaku :)

Diğer dediklerine katılıyorum. Maceraya gerek yok bir tane sol bek şart.

Çevrimiçi yaço58

Arkadaşlar masuaku iyi bek ama güvenilmez bir bek Adriano gibi falan değil adriona güven veriyordu öyle bir kalite inşallah gelir yine

Çevrimdışı Sefa Kara

masuaku hafta sonu ki macta yokmus ee yerine kim oynuyor simdi ?

Yonetim rafa silva,immobile,paulista ile muthis basladigi transfer sezonunda batirmaya basladi.

Çevrimdışı murat baltacı

Yönetim iyi başladı ama frene basmaları iyi olmadı insanı düşündürmuyor değil bir müdahale falan mı oldu da frene bastılar.

Paulista masu gibi adamların yedeği yok
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Yönetim iyi başladı ama frene basmaları iyi olmadı insanı düşündürmuyor değil bir müdahale falan mı oldu da frene bastılar.

Paulista masu gibi adamların yedeği yok
frene bastıktan sonra iki oyuncu aldılar ve tek frene basan biz değiliz renkliler deli gibi oyuncu satmaya çalışıyorlar
Herkes üç dört oyuncu istiyor ama kimse alacak limit varmı diye sormuyor hiç oyuncu satmadık satamayacağızda limit açamıyoruz ancak muçiyi falan satarsak işe yarar limit açmış oluruz yani oyuncu göndermek yetmiyor satabilmek lazım

Çevrimdışı Koa_lAA

Bize anç yd gibi başkan lazım... Bunlar fazla.. şurada yazilanlara bak.. kötü transfer donemiymis yok plansizmis.. sanki fm oynuyorlar ya da Bayern Münih gibi zenginler hemen geçen senenin 20 topçusu satılıp 20 star alinacak...
Ben bu kulübe gelen her başkanı desteklerim görev süresince... Büyük yanlışlar yaparsa da gereğini yapmasını talep ederiz taraftar olarak.. şu an da bu yönetimden çok memnunum.. süreç için umudum var en azından.. eksikleri görüyor biliyorlar.. transfer yapmaya da çalışıyorlar... İnşallah buraları sosyal medyayı okuyup falan heyecanları eksilmez.. ellerinden geleni yaparlar

Etiketler: