2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1088874 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Lille’in sağ kanadındaki o zhegrova nasıl bir adamdır yahu öyle.. Adam ipe dize dize gitti. Rashica gitsin ikna etsin getirek o elemanı :D
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Lille’in sağ kanadındaki o zhegrova nasıl bir adamdır yahu öyle.. Adam ipe dize dize gitti. Rashica gitsin ikna etsin getirek o elemanı :D
Rachica ikna ederde biz alamayız ki. 25 milyon ederi var lille ne ister bilmiyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

öbürü acuna herhalde yine menajer önerileri aynı adamları gs'ye de yazdılar çünkü :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

fenere güldük eğlendik ama biz kendi gerçeklerimize dönelim

2 kanadımız hiç yok yedek golcü lazım sağbekimiz yetersiz sol bekimiz tutarsız buralara ilk elden 5 kaliteli adamı almak zorundayız inşallah antalyayıda 3puanlı geçip arayı atarız kendimizi ama artık aradan sonrası son durak daha fazla gecikirsek acı gerçekler tokat gibi çarpacak yüzümüze

rafaya ciroya kaç maç yükleneceğiz?

Çevrimdışı BJKTÜRK23

https://twitter.com/KartalRecord/status/1823782030892470473

gosens, digne ve ?

Sol Bek: M.Alonso (Barcelona) M.De Cuyper (C.Brugge) A.Telles (Al-Nassr) Tagliafico (O.Lyon) L.Digne (Aston Villa) P.Estupinan (Brighton) Emerson (West Ham) Alex Sandro (Juventus) Spinazzola (Napoli) M.Olivera (Napoli)B.Wdowik (Jagiellonia)

Benim düşer mi diye zamanında listeme aldığım isimlerden Marcos Alonso dur büyük ihtimalle, Net stoper ve net sol bek alınması taraftarıyım en kötü senaryo da masuaku kalacak sol stoper alınmayacaksa (Ndour ile hak kullanılıp Emirhan alınınca ihtimal arttı maalesef) Alanso mantıklı olabilir her iki mevkide de kullanılabilir Eski formuna kavuşursa Adriano dan iyi etki yapar  masuaku ve emirhanı da kulübeye  transfer yapmış gibi oluruz  ayağı temiz, duran top, orta ve dönen topta ayağını kapatıp füze gibi şutlar çıkarabiliyor el clasico da mecburiyetten sol stoper oynatıldığını hatırlıyorum. Form geçici klas kalıcıdır fakat bunda form biraz geçti gibi premiere ligde posası çıkmış olabilir. 5-6 yıl önce dünyanın en iyi 3 sol bekinde kesin adı geçerdi.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Talisca1903

hedef bu diyorlar sol ayak raket gibi inceci en önemlisi kafa yukarda videodaki adam sağ kanadı uçurur gel başla yiğidim

Çevrimdışı murat baltacı

Frikikleri kim kullanacak acaba muci vuruyordu çocuk ortada yok Antalya maçıda şans bulamazsa bir sıkıntı var demektir
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

(...) Muçi ve Masuaku niye gider anlamadım.

Çevrimdışı Akil Emre

Aynen özelikle muçi sonradan oyuna dahil olup fark yaratabilir, zaten en az 3 net transfer bekliyoruz birde gidenler olursa adam lazım olacak.

Çevrimiçi kartalizma190399

Su Masuaku isinden feci pisman olacagiz. Senin tum tarihinde Masuaku'dan sadece 1 iyi bek varken gidip kolayca 3-5 kurusa bir Adriano daha bulacagini zannetmen komik.
Digne, Cuyper falan gelse eyvallah da onlar da 3-5 kurusa alacagin bek degil. Ferdi 35 milyona gidiyor, Boey 30 milyona gitti. Tartisilmayacak kalitede bek piyasasi belli.
Gidip 3 milyona o seviye'de bek bulacagini zannetmek hayalperestlik. Masuaku'yu 3'e satip 3 milyona onun kadar top teknigi olan, hucumda etkili, ama ayni zamanda defansif zaaflari olmayan ve istikrarli olan birini mi bulacaksin? Bekle bulursun. Degisik profilde birini alirsin tabii, o da Masuaku'nin GS macinda 4. ve 5. golde attigi topu atamaz, Samsunspor macinda 2. golde yaptigi asist yapamaz. 5 hafta sonra baslariz keske Masuaku kalsaydi ne guzel toplar kesiyordu demeye.
Ayrica Masuaku'yu daha defansif olarak saglam bir oyuncu'ya degistirebiliriz. Sagda da Svensson'un hucum katkisini begenmiyoruz, halbuki savunmada iyi, istikrarli ve disiplinli. Orada da ofansif oyuncu isteniyor. Hadi sagbek ve solbek aldik taraftarin istedigi profilde, ne degisecek? Sagbek ve solbekin profilini degistirmis oldun o kadar. Sacmalik.

Bek'e bu kadar zaman ve butce harcayana kadar gidelim takimin gercekten eksik olan bolgelerine oyuncu alalim. Zaten sol stoper ve sol acik gelince Masuaku'nun da verimi kendiliginden artacak.

Çevrimdışı CemMert

Neres Napoli ile anlaşmış sanırım italyaya gidiyormuş

Çevrimiçi gokhans

Olivier Boscagli için 15milyonu gözden çıkardığımıza dair haberler çıkmış.. sene sonu sözleşmesi biten adam için saçma bir rakam değil mi yahu!!

Boscagli o kadar etmez bence. 15 milyon euro gozden cikardiysak o para'ya Hermoso gelir daha iyi. Veya daha iyi birisini bulabilirsin.
Durumu nedir bilmiyorum ama Saiss donse ona bile raziyim. Aslinda cekeceksin Saiss ve Redmond'u ikisi de cuk oturur.

Çevrimiçi murat

Su Masuaku isinden feci pisman olacagiz. Senin tum tarihinde Masuaku'dan sadece 1 iyi bek varken gidip kolayca 3-5 kurusa bir Adriano daha bulacagini zannetmen komik.
Digne, Cuyper falan gelse eyvallah da onlar da 3-5 kurusa alacagin bek degil. Ferdi 35 milyona gidiyor, Boey 30 milyona gitti. Tartisilmayacak kalitede bek piyasasi belli.
Gidip 3 milyona o seviye'de bek bulacagini zannetmek hayalperestlik. Masuaku'yu 3'e satip 3 milyona onun kadar top teknigi olan, hucumda etkili, ama ayni zamanda defansif zaaflari olmayan ve istikrarli olan birini mi bulacaksin? Bekle bulursun. Degisik profilde birini alirsin tabii, o da Masuaku'nin GS macinda 4. ve 5. golde attigi topu atamaz, Samsunspor macinda 2. golde yaptigi asist yapamaz. 5 hafta sonra baslariz keske Masuaku kalsaydi ne guzel toplar kesiyordu demeye.
Ayrica Masuaku'yu daha defansif olarak saglam bir oyuncu'ya degistirebiliriz. Sagda da Svensson'un hucum katkisini begenmiyoruz, halbuki savunmada iyi, istikrarli ve disiplinli. Orada da ofansif oyuncu isteniyor. Hadi sagbek ve solbek aldik taraftarin istedigi profilde, ne degisecek? Sagbek ve solbekin profilini degistirmis oldun o kadar. Sacmalik.

Bek'e bu kadar zaman ve butce harcayana kadar gidelim takimin gercekten eksik olan bolgelerine oyuncu alalim. Zaten sol stoper ve sol acik gelince Masuaku'nun da verimi kendiliginden artacak.
2 bek daha sayılabilir masuakudan iyi Markus münch ve Kadir akbulut.daha eskileri ben bilmem Necmi abi bilir.

2 bek daha sayılabilir masuakudan iyi Markus münch ve Kadir akbulut.daha eskileri ben bilmem Necmi abi bilir.

Kadir Akbulut'u bilmiyorum. Munch bence I. Uzulmez'in upgrade edilmis versiyonu. Masuaku'dan iyi mi tartisilir bence, ama hadi daha iyi olsun.
Son 20-30 yildaki en iyi 3. solbekini gondermeye kalkiyorsun begenmeyip, mantikli mi?

Çevrimiçi gokhans

Stoperler geleni bam güm ileri vuruyor bakmadan orta sahadaki oyuncular git gel yapmaktan 60'da tükeniyor zaten sonra orta saha yumuşak beklerde aynı Masuaku en çok top kaybeden bek mesela dünkü maçta 18 top kaybı Süper Kupada 23 top kaybı geriden beklerin ve stoperlerin topu ileriye bam güm vuruyorsa oyun kurup rakip sahaya yerleşmen imkansız zaten
kadir değilde ramon motta vardı gayet iyi, munch bana göre adriano’dan çok daha iyi gibiydi.

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Zafer55

Masuakuyu çok beğenmiyorum defansif anlamda.
İstikrarlı da değil. Kalması hayal kırıklığı olmaz benim için  ama mutlaka bir alternatif alınmalı. E.Terzi ile olacak iş değil maalesef.

Muçi ise net kalmalı. Rafa yerine yazılacak ilk adam kadroda.Son iki maçta oynamamasının sebebi de bu zaten bence ..Rafa oynadı

Çevrimiçi yaço58

ÖZEL| Ernest Muci, Arabistan'dan transfer teklifi aldı. Beşiktaş gelen teklifleri kabul ederse, Muci ayrılmaya sıcak.
Umarım doğrudur yerine çok daha net adam almalıyız

Çevrimdışı levitate

kartalist muçi için bonservis beklentiniz kaç olurdu yazmış bir şeyler dönüyor herhalde

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

kartalist muçi için bonservis beklentiniz kaç olurdu yazmış bir şeyler dönüyor herhalde
15+5 ideal

Çevrimiçi murat

Kadir Akbulut'u bilmiyorum. Munch bence I. Uzulmez'in upgrade edilmis versiyonu. Masuaku'dan iyi mi tartisilir bence, ama hadi daha iyi olsun.
Son 20-30 yildaki en iyi 3. solbekini gondermeye kalkiyorsun begenmeyip, mantikli mi?
hiç mantıklı değil.hiç olmayan bölgelerin var ve sen elindeki bir bölgeyi boşaltıp macera arıyorsun.hani verseler 8-10  bonservis hadi neyse dersin.

Çevrimiçi murat

kadir değilde ramon motta vardı gayet iyi, munch bana göre adriano’dan çok daha iyi gibiydi.
Kadir çok iyi Bekri hücumu yoktu pek ama sol kandı tek başına kapatırdı sağ kanatta 3 oyuncuyla bindirirdik.mğnch bencede en iyiisiydi yada en verimlisiydi.

Etiketler: