Futbolcuyu tanımıyorum .21 yaşında PSG de 4 milyon Euro piyasa değeri olan bir oyuncu kağıt üstünde pek birşey vadetmiyor.
Geçen sene PSG’de ve Braga’da sadece 1’er kere ilk 11’de oynama şansı bulmuş. Onun dışında Braga’da süre aldığı diğer 10 maçta son 5-10 dakikada oyuna dahil olmuş.
Ondan önceki sezonda Benfica A takımı ile sadece bir maçta forma şansı bulmuş. O maçta da 90. dakikada oyuna dahil olmuş.
Yani son iki sezondur sadece iki maçta kendine ilk 11’de şans bulabilmiş. PSG ile şans bulduğu maçta sanırım bölgesel amatör ligi takımina karşı yaptıkları kupa maçı.
Yani bizim scout ekibimiz hangi maçta bu arkadaşı takip edip hangi performansına göre istiyorlar pek anlam veremedim.
Alınır alınmaz orasini bilemiyorum. İnanılmaz faydalida olabilir ama benim tek eleştirim aylardır uğraşıp eldeki yabancı oyunculardan kurtulmaya çalıştigimiz bir ortamda açılan kontenjanlari yedek klubesi için kullanmamız. Hali hazırda 10M Euro verip yedek klubesinde oturttuğumuz Muci var. Keske hem nicelik hem nitelik olarak eksik olduğumuz kanatlara gelseydi ilk transferler.
Kendisi için bu güne kadar her hangi bir bonservis bedeli de ödenmemiş. Benfica alt yapısında yetiştikten sonra PSG bedelsiz olarak almış ve kiralık olarak Braga’ya göndermiş. Olurda transfer edilirse, umarım sıkça bahsedilen ikili ilişkiler kullanılıp bedelsiz yada çok cüzi bir miktar karsiliginda transfer edilir. Ciddi bir bonservis karşılığında alinirsa büyük hayal kırıklığı olur benim için.