2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1085123 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı CemMert

Beşiktaş'ın güncel orta saha rotasyonu.

▪️Moatasem Al Musrati
▪️Gedson Fernandes
▪️Salih Uçan
▪️Jean Onana
▪️Demir Ege Tıknaz
▪️Char Ndour

Orta saha sizce yeterli mi?

Çevrimiçi Samet Ç

▪️Moatasem Al Musrati
▪️Gedson Fernandes
▪️Salih Uçan
▪️Jean Onana
▪️Demir Ege Tıknaz
▪️Char Ndour

değil ince iş yapacak bir tane oyuncu yok

Çevrimiçi Samet Ç

Joaquin Correa yazmış Rudy Galletti umarım yalandır o bölgede zaten iki tane kaliteli oyuncumuz var sol kanat olarak düşünüyorlarsa Semih daha fazla skor yapar
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2024, 19:23:10 Samet Ç ]

Çevrimdışı Sefa Kara

▪️Moatasem Al Musrati
▪️Gedson Fernandes
▪️Salih Uçan
▪️Jean Onana
▪️Demir Ege Tıknaz
▪️Char Ndour

+Muci,rafa silva

bence yeterli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı CemMert

Kartal Record
@KartalRecord
·
1m
Cher Ndour, Beşiktaş'ta!

(
@EvrenChicago
)

Çevrimdışı celiker1

Salih Özcan'ı çok istiyorum.Al-veri olan oyuncunun hastasıyım!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

▪️Moatasem Al Musrati
▪️Gedson Fernandes
▪️Salih Uçan
▪️Jean Onana
▪️Demir Ege Tıknaz
▪️Char Ndour

2 tane iyi kanat alırsak yeterli bence birde golcü lazım

Çevrimiçi kartalizma190399

Amir'e uzuldum. Musrati'nin dogal alternatifi, demek ki sakatliktan tam cikamadi. Salih Musrati'ye en yakin oyuncu ama o da fazla yumusak o bolgede. Yine de kontenjan acmisken ilk transfer Ndour mu olmaliydi? Takimda 0 solacik 1 sagacik varken bu orta saha oyuncusuna adam eklemek cok mu gerekli?

Musrati
Gedson
Onana
Salih
Necip
Demir Ege 

2 kisilik pozisyona 6 oyuncu varken 7.yi ekledik.

Çevrimiçi Samet Ç

Amir'e uzuldum. Musrati'nin dogal alternatifi, demek ki sakatliktan tam cikamadi. Salih Musrati'ye en yakin oyuncu ama o da fazla yumusak o bolgede. Yine de kontenjan acmisken ilk transfer Ndour mu olmaliydi? Takimda 0 solacik 1 sagacik varken bu orta saha oyuncusuna adam eklemek cok mu gerekli?

Musrati
Gedson
Onana
Salih
Necip
Demir Ege 

2 kisilik pozisyona 6 oyuncu varken 7.yi ekledik.
Necip ile Demir Ege'yi sayma çok ekstrem bir durum olmadığı sürece forma yüzü göremez ikisi de Necip evlat kontenjanından emekli olacak zaten diğeri de en fazla kupada oynar Amir'e üzülecek bir şey yok onun için en iyisi oldu forma şansı bulamayacaktı zaten orada banko oynar keşke aynısını Tayyip Talha'da da yapsaydık keşke

Çevrimiçi Samet Ç

2 tane iyi kanat alırsak yeterli bence birde golcü lazım
sol kanat alacaklar santrafor rotasyonu İmmobile Semih Mustafa Rashica 11'de devam

Beli dönmüyor bu adamın hiç kanım ısınmadı ndour

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İzmitlibjk

Ndour haberlerine inanmıyorum. Bence hepsi bir trene bindi, tutarsa biz demiştik diyecekler, bizimkilerin ndour alması için bir sebep yok. Demir ege parlatıp satacağımız bir yolda ndouru neden yük yapayım? Kendi oyuncumuz varken psgnin işini yapmaya gerek yok.
Bizimkilerin direk ilk 11 de oynayacak yabanci oyuncu transferi yapacagini dusunuyorum, yedek kulubesine adam almazlar. Ornek sağ açık alıp rashica yedege gidebilir ama rashicaya yedek yabanci gelecegini dusunmuyorum.(Aynısi colley icinde gecerli)
Yazdıklarım bir istihbarat felan değil tamemen yönetimin yöntemlerini çözdüğümü düşünüyorum, bundan yola çıkarak tahminlerim bu yönde.

Çevrimdışı Talisca1903

sol kanat alacaklar santrafor rotasyonu İmmobile Semih Mustafa Rashica 11'de devam
santrafor ve sağ kanat almazsak olmaz

Çevrimiçi Samet Ç

santrafor ve sağ kanat almazsak olmaz
Sağa Rashica ile aynı özelliklerde ama daha kalitelisi için para var mı bence yok Rashica takımın askeri olacak o belli o rolde katkı verir ayrıca bundan sonra yüksek maliyetli oyuncu transferi beklemiyorum ben

Çevrimiçi kartalizma190399

Ndour haberlerine inanmıyorum. Bence hepsi bir trene bindi, tutarsa biz demiştik diyecekler, bizimkilerin ndour alması için bir sebep yok. Demir ege parlatıp satacağımız bir yolda ndouru neden yük yapayım? Kendi oyuncumuz varken psgnin işini yapmaya gerek yok.
Bizimkilerin direk ilk 11 de oynayacak yabanci oyuncu transferi yapacagini dusunuyorum, yedek kulubesine adam almazlar. Ornek sağ açık alıp rashica yedege gidebilir ama rashicaya yedek yabanci gelecegini dusunmuyorum.(Aynısi colley icinde gecerli)
Yazdıklarım bir istihbarat felan değil tamemen yönetimin yöntemlerini çözdüğümü düşünüyorum, bundan yola çıkarak tahminlerim bu yönde.

Insallah oyle olur, dogrusu da bu. Bizim taraftarda garip bir yedek takintisi var. Son 3-4 sene surekli yasli, sakatlik sorunu olan, kariyeri dususte oyuncular aldigimiz icin bu kafa olustu ama normalde bir oyuncu senede 35-40 mac oynuyor. Iki tane 6.5luk adam alip dondure dondure yarim yamalak oynatacagima bir tane 8.5luk alip bir tane 5likle yedeklerim daha iyi. Kaliteli transfer zaten senede 35-40 mac oynar. Rafa silva'yla ilgili suphe var mi? Pepe, sosa, quarema, babel'de bu sikinti oldu mu mesela?
Kaliteli 11 arti oyuna atacagin 6-7 iyi adam yeterli zaten normal sartlarda. Gedson ve musrati 35 mac oynarsa salih onana demir ege gayet rahat 15 mac idare eder.

Çevrimiçi Kartal Ç

Demir Ege de tam gelişme dönemindeyken bizde yedek kalacağına sürekli oynayacağı bir takıma kiralık verilecek gibi geliyor bana.

Çevrimiçi ulumemo

https://twitter.com/TimEaglee/status/1821954607502807292
hüseyin bey kamptan önce frene basıcaz derken oyuncu satışını beklemeyi kastetmişti diye hatırlıyorum. Biz şimdi kimi gönderdik de bu çocuk geliyor?

Çevrimdışı Savaş

Gedson - Musrati yedeği Salih - Onana.

Onana'yı geçen sene gömüyorduk ki yeniden gömülmesi tek hatasına bakar.

Demir Ege yetersiz göründü demekki buraya bir transfer gerekli gördü hoca. Amir hazır olsa gerek kalmazdı muhtemelen ama ona da guvenemedi ki git hazırlan gel dendi. Yoksa bence Amir çok kaliteli bi oyuncu.

Kiralık bence makul 1 yıllık. Çok maç var bu sene. Rotasyon çok olacaktır. Bence sıkıntı yok gelsin Musratiyi yedekler. Yeter ki salak saçma kiralık bi ücret vermeyelim.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

kartalist'in yan hesabından yazdığı şeyler

Yönetimin planları değişken

Her giden oyuncuya göre planlamalar değişebiliyor.

Örnek sol bek + sol kanat oynayan oyuncu alınırsa 1 transfer hakkı farklı mevkiye çekilecek.

Şuan forvet öncelikle değil ama Muleka satılırsa ki Aboubakar'ı da istemiyorlar

1 forvet daha gelecek

Gift Orban Beşiktaş'ın listesinde olan isimlerden 1 tanesi.
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

hüseyin bey kamptan önce frene basıcaz derken oyuncu satışını beklemeyi kastetmişti diye hatırlıyorum. Biz şimdi kimi gönderdik de bu çocuk geliyor?
amir

Çevrimiçi levitate

kartalist'in yan hesabından yazdığı şeyler

Yönetimin planları değişken

Her giden oyuncuya göre planlamalar değişebiliyor.

Örnek sol bek + sol kanat oynayan oyuncu alınırsa 1 transfer hakkı farklı mevkiye çekilecek.

Şuan forvet öncelikle değil ama Muleka satılırsa ki Aboubakar'ı da istemiyorlar

1 forvet daha gelecek

Gift Orban Beşiktaş'ın listesinde olan isimlerden 1 tanesi.

dediği profilde oyuncu olarak aklıma tek gelen kostic oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

amirden çıkıp direk adam bulduysak yönetimin liste hazır demektir helal olsun adamlar çalışıyor. ndour yerine tessman sanki daha iyi olurdu. 5 milyon falan haberleri çıkıyor.

abou ile mulekadan da çıkıp https://www.transfermarkt.com.tr/matheus-saldanha/profil/spieler/740059 bu arkadaş güzel giderdi.

Etiketler: