2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1084992 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Bi tık manuel fernandes havası aldım bu adamdan. Allah utandırmasın..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

10'dan fazla adam yollamışız hala gitmesi gerekenler var nasıl bir çukura düştük yaw
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Kosova medyasına göre Vedat Muriçi ile anlaşmışız.

Çevrimiçi tolga1903

Varsa ufak bi ihtimal Verratti yi zorlayalim

Pjanic'den ağzımız yandı bir de verattiyle uğraşamayız. Sık sık sakatlanan 1.50 boyunda oyun kurucu veratti'yi alıp ne yapacağız biz musrati gedson varken üstüne psg'den oyuncu gelecek diyorlar bir de.

Çevrimiçi tolga1903

Yalnız yani ndour mu şimdi mesele anlayamıyorum. Hadi rashica sakatlandı yedeği kim? Can keleş tamam çocuğa güvendik sağ tarafı kapattık. Semih sakat/cezalı yedeği kim? Rafa muçi dediğin adamlar ofansif orta saha rafa kendini sola atarak oynuyor diye sol kenarda devamli kullanılacak oyuncu değil, muçi hele hiç değil. Kim kalıyor mesea semih olmayınca muleka:) bir tane ya bari üst düzey bir tane kanat alınsın şu takıma sağ sol farketmez lütfen yönetim hoca görün artık şu eksikliği.

Çevrimiçi ulumemo

amirden çıkıp direk adam bulduysak yönetimin liste hazır demektir helal olsun adamlar çalışıyor. ndour yerine tessman sanki daha iyi olurdu. 5 milyon falan haberleri çıkıyor.

abou ile mulekadan da çıkıp https://www.transfermarkt.com.tr/matheus-saldanha/profil/spieler/740059 bu arkadaş güzel giderdi.
dostum takdir ederiz eyvallah ama öncelik işine hiç önem vermiyor gibiler. herkes yana yana kanat bekliyor stoper bekliyor. Adamlar gidiyor 5 orta sahanın yanına sırf PSG ile samimiyiz diye herhalde 6. yı getiriyorlar. Bu biraz evliyken kuma getirmeye benziyor  :evillol:

Çevrimiçi annoca

gelen yedek ilk 11 için olanlar bir anda olmuyor kaliteli adamlar getiriyor. Kanat transferini haftaya yapacaklardır diye düşünüyorum. Satılabilecek oyuncu maalesef yok gibi bir şey sponsorluklar avrupa geliri falan hakeza bunlar da yok. Hee bunu bilerek geldiler o yüzden transferleri hep cepten karşılıyorlar daha ilk sezonlarına başlıcaklar diğer yaz sezonu da bundan da iyi olacaklarını düşünüyorum.

Çevrimiçi Monza

Amir’e üzüldüm. Her ne kadar performansı tam olarak memnun edici olmasada, iyi niyetli ve çalışkan oyuncu. Diz sakatlığı olmasa bu kadroda iyi bir yedek olurdu. İnşallah toparlayıp, eskisinden daha iyi döner.

Çevrimiçi Samet Demir

Amir’e üzüldüm. Her ne kadar performansı tam olarak memnun edici olmasada, iyi niyetli ve çalışkan oyuncu. Diz sakatlığı olmasa bu kadroda iyi bir yedek olurdu. İnşallah toparlayıp, eskisinden daha iyi döner.
Bizde 11 oynama şansı yok, Rize de eski hocası ile eski formuna kavuşması daha hızlı olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

Kanat transferi elzem...
Mümkünse hem sağ hem sol

Çevrimdışı CemMert

Amir Hadziahmetovic, Sports Digitale’ye konuştu!

“Beşiktaş taraftarını çok seviyorum. Hem kendimi hem de kulübümü düşündüğüm için bu kısa ayrılık kararını almam gerekiyordu. Gelecek sezon Beşiktaş’a daha güçlü döneceğim.”

Çevrimdışı umutow

ben 4. haftaya kadar müsade ederim yönetime. zaten 3. hafta bay geçiyoruz. sol stoper diyoruz emirhan alındı zaten 2 maç idare edemeyecekse hiç gelmeseydi. sol bek masuakuda idare eder. sol açıkta semih kötü mü oynadı çekersin en kötü rafa silvayı oraya atarsın muçiyi sahaya. o yüzden acele edip çer çöp toplamaya gerek yok bence.

Çevrimdışı Sefa Kara

Amartey,Omar,Montero,Oxled,Muleka,Aboubakar halen gitmesi gereken 6 yabanci oyuncumuz var.

Çevrimiçi Zafer55

Samsun havaalanında takımı karşılamak istiyorum. Daha doğrusu kızım çok istiyor 😊
İstanbuldan ne zaman uçağa bineceklerini  nasıl öğrenebilirim?

Çevrimdışı CemMert

Ndour geliyor sanırım herkes haberlerine rt atıyo kum saati felan paylaşmaya başladılar. Umarım opsiyon vardır. Opsiyon yoksa çok saçma olacak.

Çevrimdışı murat

Futbolcuyu tanımıyorum .21 yaşında PSG de 4 milyon Euro piyasa değeri olan bir oyuncu kağıt üstünde pek birşey vadetmiyor.

Çevrimdışı murat baltacı

Yönetim gayet planlı yerinde hamleler yapıyor bence amirin sürekli oynaması lazım keşke aynısını Tayyip Talha içinde yapsaydık hatta demir ege ve Emrecan terzi içinde bu oyuncular sürekli oynamalı hem gelişim hem kendilerini göstermeleri için çok önemli iyi olana zaten hoca şans veriyor muciyi ayrı tutuyorum o zaten kendini göstermiş belli seviyeye gelmiş sürekli oynamaktan ziyade oyuna katılması yeterli olur bizim için bazen kanatta bazen on numarada bazen son yarım saat bazen rafayi dinlendirmek için bir şekilde kullanır hoca keşke onanadanda çıkıp Salih Özcan cekebilsek her haliyle yeterli ve alternatifli bir orta sahamız olur.

Kanat için kaliteli oyuncu bekliyorum ben defans için Emirhani görüp ona göre hamle yapacaklar muhtemelen ya orayada kaliteli stoper alınacak yada paulista Emirhan belki az daha iyisi alınıp üçü arasında rotasyon olacak sanchez Nelson Abdülkerim gibi.

Kasımpaşa çok tehlikeli takım renklilere oyuncularını kendi eliyle verip bize hep zorluk çıkarıyor muleka ile kafa kafaya takas etsek yasin Özcan'ı iki taraf icinde iyi olur muleka boş oyuncu değil bunu en iyi Kasımpaşa biliyor hatta tekrar sekiz on milyona satıp para kazanma şanslarıda var Turgay Ciner gibi adamların adı Beşiktaş ile yanyana gelmemeli üyeliği falan varsa silinmelidir.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi sEuL

Futbolcuyu tanımıyorum .21 yaşında PSG de 4 milyon Euro piyasa değeri olan bir oyuncu kağıt üstünde pek birşey vadetmiyor.
Geçen sene PSG’de ve Braga’da sadece 1’er kere ilk 11’de oynama şansı bulmuş. Onun dışında Braga’da süre aldığı diğer 10 maçta son 5-10 dakikada oyuna dahil olmuş.

Ondan önceki sezonda Benfica A takımı ile sadece bir maçta forma şansı bulmuş. O maçta da 90. dakikada oyuna dahil olmuş.

Yani son iki sezondur sadece iki maçta kendine ilk 11’de şans bulabilmiş. PSG ile şans bulduğu maçta sanırım bölgesel amatör ligi takımina karşı yaptıkları kupa maçı.

Yani bizim scout ekibimiz hangi maçta bu arkadaşı takip edip hangi performansına göre istiyorlar pek anlam veremedim.

Alınır alınmaz orasini bilemiyorum. İnanılmaz faydalida olabilir ama benim tek eleştirim aylardır uğraşıp eldeki yabancı oyunculardan kurtulmaya çalıştigimiz bir ortamda açılan kontenjanlari yedek klubesi için kullanmamız. Hali hazırda 10M Euro verip yedek klubesinde oturttuğumuz Muci var. Keske hem nicelik hem nitelik olarak eksik olduğumuz kanatlara gelseydi ilk transferler.

Kendisi için bu güne kadar her hangi bir bonservis bedeli de ödenmemiş. Benfica alt yapısında yetiştikten sonra PSG bedelsiz olarak almış ve kiralık olarak Braga’ya göndermiş. Olurda transfer edilirse, umarım sıkça bahsedilen ikili ilişkiler kullanılıp bedelsiz yada çok cüzi bir miktar karsiliginda transfer edilir. Ciddi bir bonservis karşılığında alinirsa büyük hayal kırıklığı olur benim için.

Çevrimiçi levitate

ndour pazartesi geliyormuş galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

Julio Alves reincarnated diyebilirmiyiz?

Çevrimiçi Samet Ç

Ndour için herkes Talisca gibi uçacak kaçacak sanıyor da pek öyle bir oyuncu değil orta sahaya transfer lazımdı ama daha farklı bir profil oyuncu lazımdı pasör 6 dümdüz bu derinde oyun kurucu kısaca Musrati'nin alternatifi o yedeklik işini kenardan gelecek Salih falanda en az Ndour kadar yapardı zaten

Çevrimiçi Necmi

ndour pazartesi geliyormuş galiba
çok anlamsız transfer kontenjan sıkıntısında en kalabalık bölgeye üstelik yabancı kontenjanı işgal eden bir transfer ona harcadığımız kontenjan yüzünden bir deliği kapatamayacağız belkide, yedek omar varken ikinci yedek yabancı
Biz kanatsızmı oynamayı planlıyoruz acaba kanatlar için kıllarını kıpırdatmıyorlar

Çevrimiçi sEuL

Ndour için herkes Talisca gibi uçacak kaçacak sanıyor da pek öyle bir oyuncu değil orta sahaya transfer lazımdı ama daha farklı bir profil oyuncu lazımdı pasör 6 dümdüz bu derinde oyun kurucu kısaca Musrati'nin alternatifi o yedeklik işini kenardan gelecek Salih falanda en az Ndour kadar yapardı zaten
Anlaşma koşulları yazıldığı gibi ise çok ama çok gereksiz bir transfer.

Satın alma opsiyonu yok ve kiralık olarak klubede oturmaya geliyor. Olası iyi bir performans sonunda büyük ihtimalle oyuncuyu transferde edemeyeceğiz. Kötü oynarsada bir taraflarımızı yırtıp yabancı oyuncuları gondermeye çalıştığımız bugünlerde klubede oturarak bir yabancı hakkımızı dolduracak. Her halükarda çok anlamsız ve gereksiz buluyorum bu transferi.

PSG ile iyi ilişkilerimiz var derken onların oyuncularıni parlatmaktan bahsetmiyorlardi umarim. İnanılmaz sinirliyim suan da, Demir Ege’yi kesebilecek mi bakalım. Kesse bile teknik heyet önümüzdeki sezon kadroda olup olmayacağı belli olmayan oyuncuyu neden oynatsın. Kafamda deli sorular
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2024, 18:53:05 sEuL ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Talisca ile karşılaştıran var X'de o daha komik bence elde üç tane 6 varken çok gereksiz transfer 8 numara için zaten temposu hiç yok Ndour'un

Etiketler: