bencede dimaria olma ihtimali düşüktü ama rafa alındıktan sonra bence bayağı arttı bakalım bekleyip göreceğiz olsada şimdi olmaz kupa america varken imza atarsa tepki toplar atsada açıklanmaz
Haller evetbüyük risk ama öyle oyuncu zaten 37-38 yaşında bile gelmez buraya anca risk alarak getirirsin çok şansız iki sene geçirdi ama yaşı genç toparlanacağı bir ortama ihtiyacı var biz onun için ideal takımız bizede yarı kapasitesi bile yeter başka getireceğin oyuncu onun ölü hali kadar performans verir sorun şu pesmi etti yoksa ben en az beş altı yıl daha oynarımmı diyor form dediğin şey sıkı bir üç aylık antrenmana bakar yeterki yetenek olsun beni düşündüren kanseri değil onu atlattı sanırım tabi risk var ama şu an iyi görünüyor ayak bileği sakatlığı nasıl esas sıkıntı o ben onun yanına weghorstu alırım ikisiyle lige girerim sol kanat almam merkez orta saha almam bu iki oyuncunun toplam maliyetiyle zaten anca dişe dokunur forvet alırız ben tek forvet olarak weghorsta sıcak bakmıyorum bitirici değil ilerde pres yapıyor diye forvet alınmaz
Bence pes etme yok abi dortmund işler yolunda gitmemiş olabilir formayı alamamış olabilir ama afrika kupasında son 4 maçta oynayıp. 2 gol atmış .
Geçen senede Testis kanserinden dönüp 19 maç 9 gol 5 asist yapmış.
ayak bilek sakatlığı geçirmiş geçen sezon o da etkilemiş performansı.
Son 16 29.01.2024 D Fildişi Sahili Senegal Senegal 4:5 PEN S 48'
Çeyrek final 3.02.2024 D Fildişi Sahili Mali Mali 1:2 UZT S 74'
Yarı final 7.02.2024 E Fildişi Sahili Demokratik Kongo Cumhuriyeti Kongo DC 1:0 S 1 90'
Final 11.02.2024 D Fildişi Sahili Nijerya Nijerya 1:2 S 1 88