2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1093370 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Dediğim gibi afrika kupasından sonra nisan ayında üst düzey maç oynadı.Bizim aslında adı geçen genç oyuncudan ziyade Haller ile beraber Wegorst indirmemiz lazım.Wegorst'u Manchaster'da olduğu gibi yeri geldiğinde Rafa'yı sola atıp Haller'in arkasında da oynatabiliriz.
bencede wegorst düşünülmeli o genç oyuncu bence menejer pazarlaması bizi kullanıp bir anadolu takımına paketleme derdinde olabilirler geo nun oyununa hiç uymayan bir oyuncuyu neden alsınla eldeki muleka daha uygun
Renkli basın cenki bize paketlemeye uğraşıyor herhalde dertler geçen seneki kaosu devam ettirmek yönetim inşalla yemez bunu
Antrenman videosunu izliyorum görmeye tahammül edemediğim oyuncu müsvetteleri sahada

Çevrimdışı Akil Emre

öyle bir lüksümüz yok 12 yabancı hakkın var on tanesi sahada iki yedeği stoperemi harcarsın yerliler iş görürken orta sahada zaten bir yabancı yedek olacak birde forvet olacak bitti kontenjan
Abi yıllardır öyle dandik stoperlerle gidiyoruz ki iyi isimleri görünce hepsi gelsin istiyorum. Sanırım yabancı yedek olarak svenson ve amir kalacak gibi geliyor. Bana kalsa yabancı olarak güney amerikalı bir kalecide alınsın isterim.

Çevrimdışı levitate

paulista işi yanlış oldu ya adam iyidir falan ama böyle aceleye gerek yoktu
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Abi yıllardır öyle dandik stoperlerle gidiyoruz ki iyi isimleri görünce hepsi gelsin istiyorum. Sanırım yabancı yedek olarak svenson ve amir kalacak gibi geliyor. Bana kalsa yabancı olarak güney amerikalı bir kalecide alınsın isterim.
yabancı sayısı 14 olur yüksek ihtimalle dört büyüklerin hepsinde aşırı fazla yabancı var
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mustafa UZUN

18 Temmuzda TFF seçimi var. Yönetim değişikliği halinde yabancı sayısında yeni bir düzenleme gelebilir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

paulista işi yanlış oldu ya adam iyidir falan ama böyle aceleye gerek yoktu

Herkes Paulista için yorum yapıyor ama bence transfer sezonu açılmadan onun gibi free oyuncuyu kaçırmamak çok iyi oldu, ister Hummels al istersen daha genç bi lider özellikli oyuncu al yanına farketmez.

Ayrıca Paulista öyle sadece Colley gibi falan düşünmeyin aynı zamanda lider özellikli oyuncu sadece ayakları Hummels veya daha önce bizde olan Marcelo kadar temiz değil ama lig için bence ayakları bile iyi.

Onun gücü hırsı mücadelesi takıma pozitif yansıyacaktır.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş, Adam Buksa'yı santrfor listesine ekledi.

▪️Brad Friedel, Buksa ile temasa geçti. (Sports Digitale)

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş, Adam Buksa'yı santrfor listesine ekledi.

▪️Brad Friedel, Buksa ile temasa geçti. (Sports Digitale)
abd de değilmi ordan sports digitale rapormu vermiş

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş, Empoli forması giyen 27 yaşındaki stoper Ardian Ismajli ile ilgileniyor. (Di Marzio)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş, savunmayı güçlendirmek için çalışıyor.

Türk kulübü, Mats Hummels ve Stefan Savic'le de görüştü.

Hummels İtalya'yı tercih ettiğini doğrularken Savic de çok yüksek bir maaş talep etti. (Rudy Galetti)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Gedson Fernandes - Zenit transfer süreci: (@yagosabuncuoglu)

➠ Gedson, Zenit ile anlaştı. Kulüpler de anlaştı.
➠ Pazarlığın içindeki Bahtiyar, Zenit'e gitmek istemedi ve pazarlıklar sıfırlandı.
➠ Beşiktaş ve Zenit, Gedson için yeniden pazarlığa başladı.
➠ Görüşmeler sürüyor.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Eski yönetimden birileri Bahtiyar'ın menejerine Zenit'e gitmeyin şeklinde baskı yapıyormuş. Twitter'da birkaç hesap yazmış ama aslı var mi bilemedim.

Çevrimiçi murat

Eski yönetimden birileri Bahtiyar'ın menejerine Zenit'e gitmeyin şeklinde baskı yapıyormuş. Twitter'da birkaç hesap yazmış ama aslı var mi bilemedim.
ne acı ki yalandır diyemiyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Orkun kusursuz top oynuyor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Kenan vasat topçu dribblingten başka ortalama hiçbir yeteneği yok ki onu da çok düşük yüzdeyle yapabiliyor ama herkes bu çocuğu beğeniyor hoca ben olsam devre arası almıştım kenara ama takımın hocası olmadığı için hala daha sahada
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2024, 23:32:34 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Mert ipten aldı bu adamı da beğenmeyen var mesela

Çevrimdışı celiker1

bir de bu adamı beğenmiyorlar.
Çalhanoğlu'nun oynamaması milli takım için şans oldu.O olmayınca Orkun öne gerçek yerine geçti ve en iyi maçını oynadı milli takımda.Benfica'da da s geride oynatıyor diye hocasına basın yoluyla rest çekip kadro dışı kalmıştı.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Kerem ve Kahveci turistik seyahata gelmiş ferdinin canı çıktı beyzadeler jogging atıyorlar

Çevrimdışı Talisca1903

Mert son dk çıkardığı top o kadar zor ki maşallah diyelim ipten aldı

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

savunmada iyiydi ileride yine boş
bize gelse gayet iş görür ama Melih alabilsek gayet iyi olur

Çevrimdışı levitate

Herkes Paulista için yorum yapıyor ama bence transfer sezonu açılmadan onun gibi free oyuncuyu kaçırmamak çok iyi oldu, ister Hummels al istersen daha genç bi lider özellikli oyuncu al yanına farketmez.

Ayrıca Paulista öyle sadece Colley gibi falan düşünmeyin aynı zamanda lider özellikli oyuncu sadece ayakları Hummels veya daha önce bizde olan Marcelo kadar temiz değil ama lig için bence ayakları bile iyi.

Onun gücü hırsı mücadelesi takıma pozitif yansıyacaktır.

oyuncuya bir şey diyen olmadı abi ama sağ ayaklı adam alıp sonra hummels kovalamak ilginç + hoca sol ayaklı adam istemiş

biraz acele iş oldu ya da kışın protokol imzalandı bozmak istediler bilemedim
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bize gelse gayet iş görür ama Melih alabilsek gayet iyi olur
melih kim diyorum merihmiş :D bence de olur iş görür ligte
bipbipbupbup

Etiketler: