2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1093086 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

Di maria transferi sadece sahada verim alacağın bir topcu değil saha dışı olarakta güven ve motivasyon oluşturabilecek bir futbolcudur. Hem takım içi hem taraftar nezdinde bir çok katkısı olacaktır. İnşallah gelir dünya gözüyle gerçek bir yıldız daha izleriz.

Dünya kupasını arjantin aldığı zaman herkes messiyi konuşuyordu ama çirkin meleğim arka planda resmen kahraman olmuştu.

Bu adam sönmüş yıldızlar gibi değil. Eğer gelirse kontrata ve paraya gelmeyecek. Hala aktif olarak çok iyi top oynuyor. Geçen sezon 48 maç 17 gol 15 asist ile gelecek.

35 yaşında tadicin, 38 yaşında dzekonun, 37 yaşında mertensin yıldız olduğu ligde Di Maria yürüyerek oynar.

Di Maria nöbetim bütün umutlarımla beraber devam ediyor. Gel de bayram edelim. Gel de gerçek sevgiyi, hak ettiğin sevgiyi gösterelim.
İnşallah gelir bende çok istiyorum gelmesini bende nobetteyim come to Beşiktaş akımını hakkediyor o
Bu işi ksske birileri organize edebilse şöyle 1milyon yorum yapsak
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Basar Onal NEC'e transfer oldu. Kacirmasaydik keske.

Devre arası gelecekti muhtemelen menajeri işgüzarlık yaptı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Di maria transferi sadece sahada verim alacağın bir topcu değil saha dışı olarakta güven ve motivasyon oluşturabilecek bir futbolcudur. Hem takım içi hem taraftar nezdinde bir çok katkısı olacaktır. İnşallah gelir dünya gözüyle gerçek bir yıldız daha izleriz.

Dünya kupasını arjantin aldığı zaman herkes messiyi konuşuyordu ama çirkin meleğim arka planda resmen kahraman olmuştu.

Bu adam sönmüş yıldızlar gibi değil. Eğer gelirse kontrata ve paraya gelmeyecek. Hala aktif olarak çok iyi top oynuyor. Geçen sezon 48 maç 17 gol 15 asist ile gelecek.

35 yaşında tadicin, 38 yaşında dzekonun, 37 yaşında mertensin yıldız olduğu ligde Di Maria yürüyerek oynar.

Di Maria nöbetim bütün umutlarımla beraber devam ediyor. Gel de bayram edelim. Gel de gerçek sevgiyi, hak ettiğin sevgiyi gösterelim.

Söylediriniz doğru kesinlikle sadece saha içi olarak bakmamak lazım olaya, Di Maria' nın saha dışında katacağı hava ve reklam müthiş bişey olur ayrıca iyi geçireceğiz 1 sezon bile gelecek nesil BEŞİKTAŞ lılar için bir idol olacaktır.

Vereceğin yıllık maaşta reklam tanıtım forma olarak hem maddi hemde manevi dönüşü olacaktır. Di Maria kesinlikle büyük karakter.

Çevrimiçi gokhans

VI zamanı ne çektim bir bilsen :) :) :)
Mevzu stopere gelmişken Emirhan Topçuyuda bitirsek güzel olur. Emrecan + 1 milyon verelim. Sulh yolu ile hallolsun bu iş.
o prime dönemimiz varya, her derbiyi ezerek geçtiğimiz, barca’yı yenip, lazio denk gelmese uefa kupası alacağımız, nağmağlup şampiyonluğu diyarbakırspora kaçırdığımız, 3lü savunmaydı. Keza italya 3lü savunma ile kupa aldı. Uçtu kaçtı denen leverkusen’i adeta yok ederek Uefa kupası alan atalanta’da 3’lü oynuyor. Doğru hoca, doğru kadro ile 3’lü savunma hayvan gibi bişi olur ama denklem çok önemli doğru hoca-doğru kadro
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

o prime dönemimiz varya, her derbiyi ezerek geçtiğimiz, barca’yı yenip, lazio denk gelmese uefa kupası alacağımız, nağmağlup şampiyonluğu diyarbakırspora kaçırdığımız, 3lü savunmaydı. Keza italya 3lü savunma ile kupa aldı. Uçtu kaçtı denen leverkusen’i adeta yok ederek Uefa kupası alan atalanta’da 3’lü oynuyor. Doğru hoca, doğru kadro ile 3’lü savunma hayvan gibi bişi olur ama denklem çok önemli doğru hoca-doğru kadro

Abi şimdi İsviçre falanda turnuvada 3 lü oynuyor. VI defansif 3lü gibi uyguladı mesela kanat bek oyuncuları daha çok hücuma katılan oyunculardan oluşursa farklı birşey çıkar ortaya neticede ortasahada kalabalık olmak mesele ve topu hızlı çevirmek.

Çevrimiçi Samet Demir

dİ Maria inşallah olur olmazsa Berghuis de profil olarak işimizi görecektir.
Di Maria olmazsa 28 yaş altı birini almamız lazım. Takımın yaş ortalamasını küçültmemiz gerekir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Di Maria olmazsa 28 yaş altı birini almamız lazım. Takımın yaş ortalamasını küçültmemiz gerekir.

Edon Zhegrova 25 yaşında alalım tertemiz :) bu sene 2 3 maçına denk geldim adamda nasıl bilekler var ya: )

Çevrimdışı murat baltacı

Ileri hatti bu oyunculardan olusacaksa eger Musrati ile yollar ayrilir heralde. Di Maria - Rafa - Muci uclusunun savunma zaaflarini, Musrati ile kesinlikle kapatamayiz. Gronbaek'te savunma yonu ile one cikan bir oyuncu degil. Boyle bir ileri hattini tasiyabilecek ve arkalarini toparlayabilecek Atiba/Josef tarzi oyunculara ihtiyacimiz olur dusuncesindeyim.

Buyuk ihtimalle geri dortlumuzde tamamiyla degisecek ve geriden oyun kurabilecek oyunculara sahip olacagiz onumuzdeki sezon, bu denklemde Musrati'ye ihtiyac duymayabiliriz. Ama Muci'yi klubeye ve Gronbaek'i onun yerine koyarsak, ve Musrati'nin yaninada defansif yonu biraz daha kuvvetli bir oyuncu cekebilirsek cok farkli seyler izleyebiliriz tabi  :)
Katılıyorum Salih Özcan bizim için biçilmiş kaftan ama muçidende kolay kolay vazgeçemiyorum iyi bir kadroda enteresan işler yapabilir. Bence kalsın maçına oyuna göre kullanalim
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

iyi bir kadro kurulacağı kesin belliki canları bizim kadar yanmış umarım gelecek oyuncularda sıkıntı olmaz ciddi ciddi futbol aklı var ama bizim kulübeyede oyuncuya ihtiyacımız var onbir kurup elliye yakın maç yapamaz hiçbir kulüp elli maçta minimum sayı
Kesinlikle kulübe önemli abi o yüzden Semih racisha falan rostasyonda düşündüm Salih Özcan da alınırsa orta sahada baya elimiz rahatlar keşke salihle uzatmak yerine Emirhani kiralık falan getirebilseydik ileriye dönük güzel hamle olurdu.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi COB

Edon Zhegrova 25 yaşında alalım tertemiz :) bu sene 2 3 maçına denk geldim adamda nasıl bilekler var ya: )

Juve, Milan ve Barça peşinde.

Son 2 yıl kendini geliştirdi, eski hali ile çok bencil oynuyordu. Ben bukadar gelişeceğini tahmin etmemiştim.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Samet Demir

Nuraly Alip ile ilgilendiğimizi yazanlarda var.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

Halleride isterim aslında sadece geçen sezonu sakat tamamlaması düşündürüyor beni
Riske girilirmi bence girilir ama yönetim girermi pek sanmıyorum
Abi elimizde Semih varken bu riske girilir bence çocuk tek başına taşıdı bizi ligin sonunda yanında rafa dmaria gibi oyuncularla rahat rahat taşır haller patlarsa devre arası biri alınır sıkıntı yaşamayız Semih devre arasına her türlü atar bizi ama haller oynarsa tutacak takım yok ligde zaman zaman Semihle ikili oynarsa darma duman eder rakibi ligin üzerinde oyuncu sağlam olsa adı bile geçmez
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Juve, Milan ve Barça peşinde.

Son 2 yıl kendini geliştirdi, eski hali ile çok bencil oynuyordu. Ben bukadar gelişeceğini tahmin etmemiştim.

Skov olsen de pahalıdır ama çok iyi oturur bizim takıma.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Nuraly Alip ile ilgilendiğimizi yazanlarda var.

Bu adam bahtiyarı alacağımız zamanda ismi çıkmıştı, keşke onu alsaydık belki işimize yarardı.

Çevrimiçi Necmi

valla 2022-23 3-1’likgs maçını hatırlıyorum. Uzay takımı denilen mertens, olüveria, torreira’lı gs’nin salih-amir-gedson ile içinden geçmiştik. Resmen sirkülase etmişti bizim orta saha. Di maria bana olmayacak gibi geliyor berghuis alırız bence, hummels yada hermoso sonrası mutlaka bir box to box orta saha ve tartışmasız bir santrafor şart. Bu arada haller riskine değer demişsin ama bu girilebilecek riskler nedense hep bizde patlıyor bahtsızız bence wegho yada türevi sağlam bi adam alınsın.
bencede dimaria olma ihtimali düşüktü ama rafa alındıktan sonra bence bayağı arttı bakalım bekleyip göreceğiz olsada şimdi olmaz kupa america varken imza atarsa tepki toplar atsada açıklanmaz
Haller evetbüyük risk ama öyle oyuncu zaten 37-38 yaşında bile gelmez buraya anca risk alarak getirirsin çok şansız iki sene geçirdi ama yaşı genç toparlanacağı bir ortama ihtiyacı var biz onun için ideal takımız bizede yarı kapasitesi bile yeter başka getireceğin oyuncu onun ölü hali kadar performans verir sorun şu pesmi etti yoksa ben en az beş altı yıl daha oynarımmı diyor form dediğin şey sıkı bir üç aylık antrenmana bakar yeterki yetenek olsun beni düşündüren kanseri değil onu atlattı sanırım tabi risk var ama şu an iyi görünüyor ayak bileği sakatlığı nasıl esas sıkıntı o ben onun yanına weghorstu alırım ikisiyle lige girerim sol kanat almam merkez orta saha almam bu iki oyuncunun toplam maliyetiyle zaten anca dişe dokunur forvet alırız ben tek forvet olarak weghorsta sıcak bakmıyorum bitirici değil ilerde pres yapıyor diye forvet alınmaz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bencede dimaria olma ihtimali düşüktü ama rafa alındıktan sonra bence bayağı arttı bakalım bekleyip göreceğiz olsada şimdi olmaz kupa america varken imza atarsa tepki toplar atsada açıklanmaz
Haller evetbüyük risk ama öyle oyuncu zaten 37-38 yaşında bile gelmez buraya anca risk alarak getirirsin çok şansız iki sene geçirdi ama yaşı genç toparlanacağı bir ortama ihtiyacı var biz onun için ideal takımız bizede yarı kapasitesi bile yeter başka getireceğin oyuncu onun ölü hali kadar performans verir sorun şu pesmi etti yoksa ben en az beş altı yıl daha oynarımmı diyor form dediğin şey sıkı bir üç aylık antrenmana bakar yeterki yetenek olsun beni düşündüren kanseri değil onu atlattı sanırım tabi risk var ama şu an iyi görünüyor ayak bileği sakatlığı nasıl esas sıkıntı o ben onun yanına weghorstu alırım ikisiyle lige girerim sol kanat almam merkez orta saha almam bu iki oyuncunun toplam maliyetiyle zaten anca dişe dokunur forvet alırız ben tek forvet olarak weghorsta sıcak bakmıyorum bitirici değil ilerde pres yapıyor diye forvet alınmaz

Bence pes etme yok abi dortmund işler yolunda gitmemiş olabilir formayı alamamış olabilir ama  afrika kupasında son 4 maçta oynayıp. 2 gol atmış .

Geçen senede Testis kanserinden dönüp 19 maç 9 gol 5 asist yapmış.

ayak bilek sakatlığı geçirmiş geçen sezon o da etkilemiş performansı.

Son 16   29.01.2024   D   Fildişi Sahili   Senegal   Senegal   4:5 PEN   S                  48'
Çeyrek final   3.02.2024   D   Fildişi Sahili   Mali   Mali   1:2 UZT   S                  74'
Yarı final   7.02.2024   E   Fildişi Sahili   Demokratik Kongo Cumhuriyeti   Kongo DC   1:0   S   1               90'
Final   11.02.2024   D   Fildişi Sahili   Nijerya   Nijerya   1:2   S   1               88
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2024, 17:45:08 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi Necmi

Abi elimizde Semih varken bu riske girilir bence çocuk tek başına taşıdı bizi ligin sonunda yanında rafa dmaria gibi oyuncularla rahat rahat taşır haller patlarsa devre arası biri alınır sıkıntı yaşamayız Semih devre arasına her türlü atar bizi ama haller oynarsa tutacak takım yok ligde zaman zaman Semihle ikili oynarsa darma duman eder rakibi ligin üzerinde oyuncu sağlam olsa adı bile geçmez
bize forvette taşıyan oyuncu lazım değil direk hesap gören oyuncu lazım taşıdıda ne oldu aldığımız mağlubiyetlere bak ts maçından sonra hiç oynamadı sahada yoktu ben 18 yaşındaki oyuncudan çıkıp savaşmasını isterim yetenekli olabilir ardada yetenekli mesela ama çok cılız oda bu şekilde hiç bir yere varmaz millet fena abartıyor semih bencilliğe devam ederse sahada rafa gibi di maria gibi adamlar işini bitirir ben semihe güveneceğime mustafaya güvenirim bütün emeğimi ona gösteririm semihin vuruşlarına bak dümdüz oyuncu kaleye abanıyor çoğu topu kaleciye rakibe çarpıyor semihi çok severim çok uzun zamandır takip ediyorum a takıma yükselmesini çok istedim ama bu şekilde olmaz yaşı genç kulağının çekilmesi lazım bu haliyle alkışlarsan kaybedeceğimiz bir oyuncu olur alıcısı varsa satarım yoksa bu kafa düzelmezse elde patlar ama genç düzeltmek kolay ben geçen sene onu demiregeyi çıkıp isyan etmesini savaşmasını beklerdim sahadan sürünerek çıkmaları gerekiyordu gereksizlere uymaları gerekmiyordu
Cenkle masaya oturacaklarmış valla bir çuval inciri berbat ederler geçen seneden kalacak oyuncular belli yeni gelenler raşitsa amir gedson semih demirege necip birde salih başkada kimseyi takımda görmek istemem bazılarına teşekkür ederim omar gibi diğerlerinin suratına tükürürüm aslında hiç birini görmek istemiyorum bize tarihimizin en kötü beşiktaşını yaşattılar ama bu kadar oyuncu alamayız kulübeyide düşünmek zorundayız bazılarına ikinci şans verilir

Çevrimiçi Samet Demir

Bu adam bahtiyarı alacağımız zamanda ismi çıkmıştı, keşke onu alsaydık belki işimize yarardı.
Bahtiyar 8 bölgede bu adam sadece stoperde oynuyor. O nedenle Bahtiyar alındı sanırım.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı CemMert

Yağız Sabuncuoğlu Hermosonun menajeriyle görüştüğünü söyledi. Napoli ve arabistandan 2 resmi teklif gelmiş. En yüksek teklif arabistandan gelenmiş. 4 milyon eurodan 3 yıllık teklif iletmiş araplar.

Çevrimiçi Samet Ç

Hermoso - Paulista olmaz zorlamaya gerek yok gitsinler Hummels'i alsınlar veya Hermoso'ya verilecek parayla sol ayaklı oyuncu istiyorlarsa Anel Ahmedhodzic'i alsınlar

Çevrimiçi Necmi

Hermoso - Paulista olmaz zorlamaya gerek yok gitsinler Hummels'i alsınlar veya Hermoso'ya verilecek parayla sol ayaklı oyuncu istiyorlarsa Anel Ahmedhodzic'i alsınlar
marketten tavukmu alıyorsun bakalım gelmek istiyormu

Etiketler: