2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1119790 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Biz once camia olarak komplekslerimizden kurtulalim. Buyuguz demekle buyuk olunmuyor, daha once de tartismistim burada. Biz Turkiye'nin en "buyugu" falan degiliz. Biz seyirci sayisi, stat buyuklugu, gelir acisindan ucuncu siradayiz. Bu da kolay kolay degismeyecek. Buna gore strateji kurmak lazim.
Biz GS ve FB'yle sidik yaristiracak seviyede degiliz, o seviye'ye gelemeyiz de, buna hic gerek de yok. Bizde bir Acun yok, Ali Koc yok, olmayacak da.
Bizim Mourinho'ya ihtiyacimiz da yok sampiyon olmak icin.

Biz kendi isimize bakmaliyiz. Biz asla satafat'la, buyuk paralar harcayarak basarili hicbir zaman olmadik zaten. CL grubundan ciktigimiz kadro bile o sekilde kurulmadi Pepe disinda. Atiba scouting transferiydi, dusuk profilli olarak geldi. Caner ve Gokhan firsat transferiydi. Adriano keza oyle, buyuk paralara gelmedi. Talisca ve Aboubakar bizde buyudu, bize geldiklerinde potansiyelli kiralik adam olarak geldiler. Babel Kasimpasa'dan sonra yukseldi ve firsat transferi olarak geldi. O kadro'ya bakarsak bile Pepe disinda astronomik para'ya gelmis oyuncu yoktu, ama akil kullanmistik.

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen Yalçın sevdası yüzünden çıktı getiremeyeceği Mourinho'yu getireceğim dedi şimdi kim gelse laf edilecek yönetimi öyle bir zora soktu ki adam helal olsun.

Mourinho umurumda değil fenerde en fazla tazminat alır gider yerine yine ismail gelir ama Talisca'yı kaptırırsak o iş olmaz

Talisca'yi biz napalim? Alsinlar tursusunu kursunlar. Elimizde Muci var zaten.
Iyi bir antrenor bulalim ve mantikli akilli dogru transferler yapalim.
Niye FB ve GS'nin ne yaptigi bizi bu kadar ilgilendiriyor ki.

Çevrimiçi Samet Ç

Talisca'yi biz napalim? Alsinlar tursusunu kursunlar. Elimizde Muci var zaten.
Iyi bir antrenor bulalim ve mantikli akilli dogru transferler yapalim.
Niye FB ve GS'nin ne yaptigi bizi bu kadar ilgilendiriyor ki.
Adam akıllı kadro kursan bile hiçbir şey olmaz fener senin ikinci baskanının adını televizyonda verdiği iki adamı indirirse kimi alırsan al hangi hocayı getirirsen getir o kaosla başa çıkamaz sağolsun Hüseyin Yücel sezona başlamadan Sergen sevdası yüzünden yönetimi zora soktu şimdi adamlar doğru iş bile yapsa tepki alacak seneyede aynı senaryodan devam yani

Euroleague vaadi (her ne kadar gerçek dışı olduğunu bilsemde), Bahçesehir birleşmesi, basketbol için hatırı sayılır bütçe artışı, Hermoso, Di Maria, Mourinho Hüseyin Yücel'in vaatleri alayı yalan çıktı Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değil istifa etmesi lazım etmiyorsa başkan görevden alacak.

Baskan o capta ve profilde degil maalesef, herkese gulucukler dagitiyor.
Bence Mourinho aciklamasi yaptigi gun bile gorevden almaliydi, sonuctan bagimsiz olarak.
Besiktas'in konustugu isimleri basina vermek yoneticinin gorevi degil. Hele parasini kendi verecegini soyleyip PR yapmak hic degil.
Tam da bu yuzden parali yonetici istemiyorum, resmen beceriksizliklerini paralariyla orturoylar, kulube zarar veriyorlar.
Bu takima gelecek yonetici para falan vermesin arkadas, akil kullansin, akil getirsin, beceri katsin, liyakat gostersin.
Bu parali agababalarin usagi oldugumuz surece bu sacmaliklari izlemeye devam edecegiz.

Çevrimiçi Samet Ç

Hüseyin Yücel yönetimde devam ettiği sürece maksimum seneye takımın başında göreceğimiz hoca Sergen

Çevrimiçi Samet Demir

Yazıp yazıp siliyorum...
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

cenk ile son kez görüşmeyi düşünüyorlarmış ahahahaha
bipbipbupbup

https://twitter.com/Besiktasyolu_/status/1796457438746661156

Geldiginden beri surekli gosterdigi soylem-eylem farki. Bu noktada da devam edecek.
Acaba bir gazeteci de cikip bu soylemini hatirlatacak bassaga sahip mi?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Anlaşılan yönetimde elini cebine atacak tek yonetici Yücel.
Bu nedenle başkan görevden alamaz, adam da istedigi hızı saçma sapan reklamini yapacak. Modern çağın Mansimovu gibi.

Neyse hosgeldin kaos, bu yönetim hoca olarak en fazla Sergeni getirir ki, Sergen bile bunlara fazla gelir.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/korayceliker/status/1796475590725488809
Yarın Razvan ve babasını İstanbul'a indirmiyorlarsa Serdar Topraktepe devam etsin aynı kadroyla boşuna para harcamaya gerek yok

Anlaşılan yönetimde elini cebine atacak tek yonetici Yücel.
Bu nedenle başkan görevden alamaz, adam da istedigi hızı saçma sapan reklamini yapacak. Modern çağın Mansimovu gibi.

Neyse hosgeldin kaos, bu yönetim hoca olarak en fazla Sergeni getirir ki, Sergen bile bunlara fazla gelir.

Kulube para akitacak yonetici yerine kulubun kendi yagiyla (oldugu kadar) kavrulmasini saglayacak akilli becerikli yonetici getirsek daha iyi olmaz mi?
Hasan Arat ve yonetimi oyle buyuk bir hayal kirikligi oldu ki, lafla anlatilacak kadar degil. ANC yonetimiyle kiyaslanacak seviyede henuz degiller, ama hizla o seviye'ye dogru gidiyorlar. ANC yonetimiyle farkliliktan cok benzerlik goruyorum simdiye kadar.

Çevrimiçi Samet Ç

Baskan o capta ve profilde degil maalesef, herkese gulucukler dagitiyor.
Bence Mourinho aciklamasi yaptigi gun bile gorevden almaliydi, sonuctan bagimsiz olarak.
Besiktas'in konustugu isimleri basina vermek yoneticinin gorevi degil. Hele parasini kendi verecegini soyleyip PR yapmak hic degil.
Tam da bu yuzden parali yonetici istemiyorum, resmen beceriksizliklerini paralariyla orturoylar, kulube zarar veriyorlar.
Bu takima gelecek yonetici para falan vermesin arkadas, akil kullansin, akil getirsin, beceri katsin, liyakat gostersin.
Bu parali agababalarin usagi oldugumuz surece bu sacmaliklari izlemeye devam edecegiz.
Başkan fazla demokrat herkesin fikrine değer verip dinliyor kendi bildiğini dümdüz yapması lazım yaparsa başarılı olur

Çevrimiçi Samet Demir

Yarın Razvan ve babasını İstanbul'a indirmiyorlarsa Serdar Topraktepe devam etsin aynı kadroyla boşuna para harcamaya gerek yok
Artı eski yönetimlerin yaptığı hataları yapmasınlar. Hatayı hata transferi ile kapatmaya çalışmasınlar...

Benim gönlüm Knutsen ve ya Nistelrooydan yana. Yerli de de çağtaş.. (Bir an önce plan yapılmalı.) Lucescu zaten çoğunluğun ortak paydası.

Çevrimiçi Samet Ç

Artı eski yönetimlerin yaptığı hataları yapmasınlar. Hatayı hata transferi ile kapatmaya çalışmasınlar...

Benim gönlüm Knutsen ve ya Nistelrooydan yana. Yerli de de çağtaş.. (Bir an önce plan yapılmalı.) Lucescu zaten çoğunluğun ortak paydası.
Nistelrooy Leicester'a gidiyor Knutsen zaten gelmez mantıklı olan Razvan hayırlısı

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Genesio falan dedim ama bu saatten sonra Pochettino dan gayrı kurtarmaz.

Çevrimdışı mellfred

Kulube para akitacak yonetici yerine kulubun kendi yagiyla (oldugu kadar) kavrulmasini saglayacak akilli becerikli yonetici getirsek daha iyi olmaz mi?
Hasan Arat ve yonetimi oyle buyuk bir hayal kirikligi oldu ki, lafla anlatilacak kadar degil. ANC yonetimiyle kiyaslanacak seviyede henuz degiller, ama hizla o seviye'ye dogru gidiyorlar. ANC yonetimiyle farkliliktan cok benzerlik goruyorum simdiye kadar.
ağır ve acele bir itham bu

ağır ve acele bir itham bu

6 aylik bir donem geride biraktik (az degil), ayni seviyede demiyorum ama o nokta'ya gidiyorlar.

Çevrimiçi yaço58

Hüseyin Yücel kendini rezil etti maalesef niye çıkıp mourinho ismini zikrettin yani ne vardı konuşmasan değişik değişik işler

Etiketler: