Kadromuz çok iyi falan değil.Hayal aleminde olmanın bir anlamı yok. Musrati-Muçi-Semih gibi kalbürüstü diyebileceğimiz isimler var lakin bunların yanına en az 2-3 tane daha böyle isim koyup DOĞRU bir kadro kurabilirsek,iyi hocayla bir ihtimalimiz var. Hatta kadromuz o kadar YANLIŞ bir kadro ki. Stoper hattımız Facia,yedek olarak Talha ve Emrecan kalsa ses etmeyiz.Massuaku yok hükmünde çünkü 15 maç kesin kaçıracak.Şampiyonluk senesindeki Rosier olsa tamam ama yok oynamıyor.
Orta sahalarımızdan Salih(?),Ege(?),Chamberlain(?) hepsi rotasyonda çok iyi olur ama rotasyonda. O kadar yanlış bir kadro kuruldu ki. Kanatlarımız zaten Ghezzal olmayınca hiç işlemiyor,Ghezzal’da artık eski Ghezzal değil. 3.5m alan as forvetimiz Abou bu sene kaç maça çıktı?Kalırsa seneye kaç maça çıkar?Gedson ne kadar 8’lik yapabiliyor?Kaç yıldır doğru düzgün 8 numaramız var mı?
Bu takıma doğru paralar harcayarak düzlüğe çıkartabilecek tek isim Luce-Razvan kombinasyonu geliyor banada. Çünkü Luce’nin oyuncu ağından şapkadan tavşan çıkartma ihtimali var,keza potadan kopmama ihtimallerininde olduğunu düşünüyorum. 30m gibi bir bonservis bütçesiyle de bundan çok daha fazla geri dönüşü olabileceğini vaad ediyor Luce. İlk sene şampiyon olamazsak bile potaya oynayacağımızı düşünüyorum. 2.sezona oturmuş oyun,birlikte oynayan oyuncularla çok iyi yerlere gelebiliriz.
Bizim takım yanlış kuruldu. Olmadı,uymuyor,saçma sapan bir takım. Komple değişmesi lazım ve herkesi rahat göndersek 15 oyuncu alsak bile hemen herşeyin pozitif olması kolay değil.
Ben Beşiktaş’ın 3.takım olmasını istemiyorum. Yanlışlarla yine o noktaya gelme ihtimali var malesef. 16/17 ve 21 ile birlikte ne güzel çocuklar Beşiktaşlı oldu,biz 45 kişilik sınıfta 2-3 Beşiktaşlıydık. Bu düzen kırıldı bizim zamanımızdaki kadar kötü değil lakin 2 sene daha Ekim’de havlu atmak komple batırır,bitirir