2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1117021 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

Bukadar beklendiğine göre CL finalinin bitmesi bekleniyor sanırım... Nuri olur bence hoca...

Çevrimiçi tolga1903

Kadromuz çok mu kötü, bence değil, kadro eksik sadece
Kaleci: Mert En iyi yerli kaleci(yedeği yok çok sakatlanıyor)
Sol bek    Rosier  : Türkiye'nin en iyi sol beki,
Sağ bek  Masauka    : Türkiye'nin en iyi sağ beki,(yedeği yok çok sakatlanıyor)
Sol Stoper:Yok
Sağ stoper: Yok
Sol kanat: Yok
Sağ kanat Rashica : Süper değil ama fena da değil
6 numara Musrati: Türkiye'nin en iyisi,
8 numara Gedson: Türkiye'nin en iyisi, ne derseniz diyin öyle,
10 numara Muçi :Türkiye'nin en iyisi
9 numara Semih: Oda Türkiye'nin en iyisi, 18 yaşında bunu oynayan adam büyüdükçe nasıl top oynayacak görecekler...
11 numara  : Yok
Roziyi de sayarsak kadromuzda 7 tane taş gibi adamımız var 6 tane bu seviye de adam alırsak, bu ligin içinden geçer dışından 3 tur atarız...
Türkiye'de tek büyük var oda Beşiktaş, gerçekte budur, gerçekçi yaklaşımda budur. Büyüklük onurunla yaşamaktır....Büyük olan biziz... şerefi olmayan şampiyonluklar da, seyirci sayısı da sadece miktar ifadesidir. Kimseyi büyütmez, verimsiz asalak karakterler zaten Beşiktaş'ı tutmasınlar, uzak dursunlar...
O büyüterek anlatılan Fener'i de Galatasaray 'ı da ölü sezonumuzda gördük, bu halimizle bile aciz kaldılar....öyle çok büyük kadrolar değiller, Fener ileri hattı zaten huzurevi... Cincon da da öyle kalbur üstü futbol oynayan tek bir kişi var... Ona da yıllık 10 milyon yüro ödüyorlar...
Biz eksiklerimizi tamamlayalım kâfi, Morinho olur MORunyo,,,
Kimse renklileri cilalayıp, Beşiktaş'ı küçültmesin...

Bu kadar türkiye'nin en iyisiyle nasıl 50 puan fark yedi bu kadro çok merak ediyorum? Ya hayal aleminde mi yaşıyorsunuz gözünüzü seveyim. Yalnızca 4 oyuncu yüzünden mi bu durumlara düştük 7 taş gibi adamımız varsa?

Çevrimiçi Samet Demir

Bu resmen sabunsuz olmuş ,😂
Resmi bir açıklama yapılmadı sanırım, o nedenle ben halen alabileceklerine inanmıyorum. Ali koçun sağı solu belli olmaz gerçi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Sergen gelecek maalesef Mourinho'yu getireceğim diyen çok istiyormuş Mourinho olmazsa onun kalitesinden yerli diye bahsettiği Sergen
hiç mouriho demese Sergeni alsa baştan böyle infial yaratmazdı 6 aydır konuşuyoruz diyip Santos alıp 3 ayda gönderirsen güvenilirliğin kalmaz 6 ayda sen bu adamın ne oynatığını bilmeden getirmedin ya

Çevrimiçi gokhans

Hiç adı medyaya yansımamış bir isimle anlaşıp getirileceğine eminim. Ters köşe severim demişti başkan röportajında..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı CemMert

Çok büyük Hasan Arat destekçisiyim. Satırlarca vizyon konuşması yapıp Beşiktaş çok kulüptür baskısını tekrar ederek konuşmalar yapan bir başkan geçen sene rezaletinin üstüne teknik direktör olarak Sergen Yalçını getirirse çok büyük hayal kırıklığı yaratır kimse kusura bakmasın.

Mourinho felanda istemiyorum biz o seviyelerde değiliz. Bizim 40-50 milyon euroyu riske atacak paramız yok. 50 milyon euro verdiğin teknik direktörün takım bütçeside 10-20 milyon felan olmaz en az 100 de kadroya harcayacaklar inanılamz büyük risk.

Ben Sergen Yalçına felan ihtimal vermiyorum olurda böyle bir hataya düşersek boşa heveslenmeye gerek yok sezonu başlamadan bitiririz.

Çevrimdışı Talisca1903

Kadromuz çok mu kötü, bence değil, kadro eksik sadece
Kaleci: Mert En iyi yerli kaleci(yedeği yok çok sakatlanıyor)
Sol bek    Rosier  : Türkiye'nin en iyi sol beki,
Sağ bek  Masauka    : Türkiye'nin en iyi sağ beki,(yedeği yok çok sakatlanıyor)
Sol Stoper:Yok
Sağ stoper: Yok
Sol kanat: Yok
Sağ kanat Rashica : Süper değil ama fena da değil
6 numara Musrati: Türkiye'nin en iyisi,
8 numara Gedson: Türkiye'nin en iyisi, ne derseniz diyin öyle,
10 numara Muçi :Türkiye'nin en iyisi
9 numara Semih: Oda Türkiye'nin en iyisi, 18 yaşında bunu oynayan adam büyüdükçe nasıl top oynayacak görecekler...
11 numara  : Yok
Roziyi de sayarsak kadromuzda 7 tane taş gibi adamımız var 6 tane bu seviye de adam alırsak, bu ligin içinden geçer dışından 3 tur atarız...
Türkiye'de tek büyük var oda Beşiktaş, gerçekte budur, gerçekçi yaklaşımda budur. Büyüklük onurunla yaşamaktır....Büyük olan biziz... şerefi olmayan şampiyonluklar da, seyirci sayısı da sadece miktar ifadesidir. Kimseyi büyütmez, verimsiz asalak karakterler zaten Beşiktaş'ı tutmasınlar, uzak dursunlar...
O büyüterek anlatılan Fener'i de Galatasaray 'ı da ölü sezonumuzda gördük, bu halimizle bile aciz kaldılar....öyle çok büyük kadrolar değiller, Fener ileri hattı zaten huzurevi... Cincon da da öyle kalbur üstü futbol oynayan tek bir kişi var... Ona da yıllık 10 milyon yüro ödüyorlar...
Biz eksiklerimizi tamamlayalım kâfi, Morinho olur MORunyo,,,
Kimse renklileri cilalayıp, Beşiktaş'ı küçültmesin...
rosier canı isterse en iyisi istemiyor
masuaku gönlü olursa çok iyi olmuyor milli takım haricinde
musrati en iyisi evet
gedson en iyisi evet
rashica net kötü
muçi en iyisi olacak ne gösterdi çıkıp aldığı bir maç ben görmedim
tek semihe güvenip yola çıkmak hem semihe hem bize yazık eder ben önüne 2 adam alırım
böyle yola çıkacaksak olmaz olsun şampiyonluklar diye başlarız kadro net kötü

Çevrimdışı Serdar3444

Bu kadar türkiye'nin en iyisiyle nasıl 50 puan fark yedi bu kadro çok merak ediyorum? Ya hayal aleminde mi yaşıyorsunuz gözünüzü seveyim. Yalnızca 4 oyuncu yüzünden mi bu durumlara düştük 7 taş gibi adamımız varsa?
Hayal aleminde olan sizsiniz, birileri renkli güzelliyor, birileri takımı, birileri yönetimi gömüyor. 4 mevkinde adam yok adam,   4 tekeri istetme olan mercedesle hadi sürat yap bakalım, ne kadar yapabileceksin...
Böyle kadro kurgusuyla Fark 50 de olur 70 te...
Sol kanadın yok oğlu yok,  sağ bekin yok(rosier bu sene yoktu) stoperlerin 2. Lig seviyesinde sol bekin ya Afrika Kupası'nda ya da sakat, forvetin yok, kalecin sık sakatlanıyor kaleci yedeğin yok, getir Messi Ronaldo ikisi birlikte ne yapabilecek bu formasyonda, takım yenilince onlara da mı tü kaka denilecek... Sonuç üzerinden değil, sahada gördüğünüze Azıcık akıl ve realiteyi birbirinden ayrıştırmadan yaklaşın....
4 mevkinin aksamasına, hiçliğine, yokluğuna ne olcak ki denilemez,
Bu kadro iyi diyenin yatacak yeri yok, çok çok eksik ama sıfır da değil, eksik mevkiler belli, asıyla yedeğiyle en az 10 transfer paklar bu takımı...
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2024, 19:46:34 Serdar3444 ]

Çevrimdışı Talisca1903

fener lukaku dybala taliscayıda çekerse ki aziz yıldırım alacağız diyor fener loserlığı bile durduramaz bu sefer feneri adam akıllı transfer yapalım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu an yaşanan bütün sürecin sorumlusu Hüseyin Yüceldir. Senelerdir Başçeşehir gibi kulübü yönetememesine şahit oluyorduk. Şimdide Beşiktaş üzerinden yöneticilik egosunu tatmin ediyor. Bu gidişle sonu pek iyi olmayacak. Onun için Hüseyin Yücel üstünden bir beklenti oluşturmanın gereği yok. Sabırlı olup Hasan başkanı en azından 1 hafta daha beklemek lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi COB

Salih'ten tartismasiz net daha iyi kac yerli orta saha var ve kaca gelir? Bence Salih Ozcan bile bu tanima uymuyor, ki onun fiyati bile 5 milyon euro'dan asagi olmaz.
Salih'ten net daha iyisi Orkun, onu da almak icin butcenin tamamini harcamalisin (o da gelirse). Bence son derece dogru karar.
Kotu performansina ragmen bence Cenk de kalmali, ama yedek olmayi kabul edecekse ve cok makul bir maas karsiliginda. Kac sene bu formayi giydi zaten, artik kendisinin ciddi katki saglayacagi donem gecti. Kulubeden gelip 2-3 macta tecrubesiyle gol vurusuyla Webo, H. Kabze katkisi anca yapabilecek seviyede. Onun da karsiligi 1.5 milyon euro maas degil maalesef. Zaten kendisini de Kasimpasa Eyup vs disinda takimlar istemez. Dusuk bir maas karsiliginda anlasalim guzelce kapatsin kariyerini bizde.

Ortasaha için süper kaliteli yerli almak zorundayız. Ilkay, Salih Özcan veya Orkun Kökçü. Bizim yabancıdan önce yerli kalitesini arttırmamız lazım ve bunun için paraya da bir zahmet kıysınlar. Orta saha'yi Salih Uçan'a emanet edeceksek bir arpa yol alamayız. Salihten asla bir prime Oğuzhan katkısı alamayacağız.

Çevrimdışı mellfred

fener lukaku dybala taliscayıda çekerse ki aziz yıldırım alacağız diyor fener loserlığı bile durduramaz bu sefer feneri adam akıllı transfer yapalım
fener bunları alacaksa transfer falan yapmayalım

Çevrimiçi COB

Biraz doğru anladıysam, bizde bir kaç yönetici teknik adam adaylarıyla ayrı ayrı görüşüyor. Korkarım ki bu işin sonu taht oyunu olacak, en güçlü yönetici anlaştığı teknilk direktörü getirtecek.

Çevrimiçi COB

Her yıl aynı senaryo, değişen birşey olmaz.

Çevrimiçi levitate

niye pochettino'ya yürümüyoruz? adam çok haksız bir şekilde kovuldu ve karizması çizildi, araplar dışında avrupadan rakip çıkmaz bize
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Salihle sözleşme uzatılması hafiften keyfimi kaçırdı. Yerli kuralı falan filan herşey tamam ama bu arkadaş sezonun en az 3'te 1'ini sakat geçiriyor. Bizim ortasahaya çok daha kaliteli bir yerli bulmamız ve Demir Ege - Kartal Kayra'yı hazırlamamız gerekiyordu.
Aynı fikirdeyim zaten bize faydası minimum olan birine niye sözleşme verilir? Bide 900 bin Euro civarı biseymis yazık o paraya

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Talisca1903

Aziz açıkladı ben alacağım almazsam Ali kkoç alsın diyede işaret verdi alacklar bence maurinho zaten lukaku sözünü almış diye açıkladı
biz saçmalamadan sağlam bir kadroyla çıkarsak öyle böyle tokatlamayız bunları ama yok muleka rashica yerlide salih iyi diye devam edeceksek işte o zaman patlarız
yoksa yemişim feneride bizdekilerde çok vasat

Çevrimdışı Talisca1903

niye pochettino'ya yürümüyoruz? adam çok haksız bir şekilde kovuldu ve karizması çizildi, araplar dışında avrupadan rakip çıkmaz bize
150 tane felan hoca oldu buda olur yeter ki sağlam adam alalım kimse morinho istemedi ben duymadım talisca hayranı  ben bile tutturmadım adam ağzıyla seçim yap diyor konuşan onlar devre arası 25 veren morinho kovalayan lewa da indirsin bir zahmet

Çevrimdışı Talisca1903

Biraz doğru anladıysam, bizde bir kaç yönetici teknik adam adaylarıyla ayrı ayrı görüşüyor. Korkarım ki bu işin sonu taht oyunu olacak, en güçlü yönetici anlaştığı teknilk direktörü getirtecek.
öyle saçmalık mı olur yahu çarkıfelek mi bu

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca nereye gidiyorsa gitsin biz yeterki uygun adamları alalım çıkıp bir konuşup ortamı sakinleştirmek lazım isim vermeden Belki hiç transfer yapmayız denilsin o bile yeterli

Çevrimdışı Talisca1903

morinho neysede Lucescuya bence  hiç gitmediler yem
olduğunu düşünüyorum yoksa bizi reddetmesi imkansız Yunanistandan Beşiktaşa gelmeyecek hiç inandırıcı değil

Çevrimdışı ferdi1903

Şaka maka bı yana bu yönetimden olmaz, 45 gündür hocamız yok, rakip hocasını gönderip anında yenisini getirip işi bitiriyor. bende sana 45 gündür sen ne yaptın sayın başkan derim, anlaşılan hiç bir hazırlık görüşme yapılmamış. Bu sene bitmeden seçime gider bu kulüp

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi levitate

morinho neysede Lucescuya bence  hiç gitmediler yem
olduğunu düşünüyorum yoksa bizi reddetmesi imkansız Yunanistandan Beşiktaşa gelmeyecek hiç inandırıcı değil
bence orada paok problem yaratıyor bırakmak istemedikleri çok belli
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

150 tane felan hoca oldu buda olur yeter ki sağlam adam alalım kimse morinho istemedi ben duymadım talisca hayranı  ben bile tutturmadım adam ağzıyla seçim yap diyor konuşan onlar devre arası 25 veren morinho kovalayan lewa da indirsin bir zahmet
artık bir şey yapsınlar millet sakin sakin beklerken bu açıklamalar yüzünden durduk yere birbirini yemeye başladı, sonu kötü olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

artık bir şey yapsınlar millet sakin sakin beklerken bu açıklamalar yüzünden durduk yere birbirini yemeye başladı, sonu kötü olur
insan şöyle neden konuşur yahu kesin bitirmeden bir kupa aldık sarhoş oldular 50 puan fak yemişiz insan camiasına bunu neden yapar

Etiketler: