Biz once camia olarak komplekslerimizden kurtulalim. Buyuguz demekle buyuk olunmuyor, daha once de tartismistim burada. Biz Turkiye'nin en "buyugu" falan degiliz. Biz seyirci sayisi, stat buyuklugu, gelir acisindan ucuncu siradayiz. Bu da kolay kolay degismeyecek. Buna gore strateji kurmak lazim.
Biz GS ve FB'yle sidik yaristiracak seviyede degiliz, o seviye'ye gelemeyiz de, buna hic gerek de yok. Bizde bir Acun yok, Ali Koc yok, olmayacak da.
Bizim Mourinho'ya ihtiyacimiz da yok sampiyon olmak icin.
Biz kendi isimize bakmaliyiz. Biz asla satafat'la, buyuk paralar harcayarak basarili hicbir zaman olmadik zaten. CL grubundan ciktigimiz kadro bile o sekilde kurulmadi Pepe disinda. Atiba scouting transferiydi, dusuk profilli olarak geldi. Caner ve Gokhan firsat transferiydi. Adriano keza oyle, buyuk paralara gelmedi. Talisca ve Aboubakar bizde buyudu, bize geldiklerinde potansiyelli kiralik adam olarak geldiler. Babel Kasimpasa'dan sonra yukseldi ve firsat transferi olarak geldi. O kadro'ya bakarsak bile Pepe disinda astronomik para'ya gelmis oyuncu yoktu, ama akil kullanmistik.